Jump to content
Stomu Yamashta

Honda CBR 1100 XX 1999 Ψεκαστό (όχι καταλυτικό)

Recommended Posts

Την άνοιξη της παίρνω κράνος και ξεκινάμε τα ταξίδια,Πάνο..!

Πρώτη εκδρομή Λουτράκι για μακαρονάδα (στο γνωστό μαγαζί)

Είναι γεννημένη για 2τροχούς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φρεσκάρω γιατί ήταν στις 888 αναγνώσεις και 888 ξέρω ότι είναι Ντουκάτι..

Μην το κολλήσουμε καμιά αρρώστια του ΧΧ!... :D :P :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(Συνέχεια...)

Η διαδρομή του 7ου 36ωρου (το πρώτο με την αλλαγή των check-points από τους προκαθορισμένους χρόνους σε λήψη φωτοαγραφιών από συγκεκριμένα σημεία) ήταν η ίδια το Σάββατο με αυτή που έγινε αυτόν τον Σεπτέβριο από το MyBike : ορεινή Ναυπακτία με την διαφορά ότι για αρχή είχε και ένα μίνι οδηπορικό στην βόρεια Εύβοια.ΑΠίθανα τοπία και τα "Τσακάλια" πάντα μαζί σε σβέλτους ρυθμούς.Κάποια στιγμή το ένα τσακάλι (ο Γιώργος με το μαύρο ΧΧ) ψιλοχάθηκε από το team σε μία διαστάυρωση στην τεχνητή λίμνη αλλά μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω μας βρήκε το...χαμένο!Η Κυριακή είχε πολύ νερό,έβρεχε όλη μέρα.Για πρώτη φορά σε 36ωρο δεν πήγα σε ένα check-point στα Πράμαντα-Άγναντα,καθώς η βροχή μας έριξε τον ρυθμό και θα ήταν ρίσκο,με τόσο χάλια καιρό να πηγαίναμε κι εκεί για την φωτογραφία,αφού είχαμε κι άλλες-δύσκολες-διαδρομές να κάνουμε.Τα "Τσακάλια" τερματίσαμε σχετικά νωρίς το βράδυ της Κυριακής και πραγματικά ήταν (παρόλη την βρόχα την Κυριακή) ένα πανέμορφο 36ωρο.Δεν θα ξεχάσω ποτέ την κούραση αλλά και την ικανοποίηση που ένοιωσα ανβαίνοντας τα 300 τόσα σκαλιά για το μνημείο των πεσόντων γυναικών στο Ζάλογγο.

Λίγες (ξέρετε τώρα εσείς..!) φωτό :

gallery_972_588_43091.jpg

med_gallery_972_588_124925.jpg

med_gallery_972_588_42076.jpg

med_gallery_972_588_82769.jpg

med_gallery_972_588_40722.jpg

med_gallery_972_588_64915.jpg

med_gallery_972_588_66157.jpg

med_gallery_972_588_10055.jpg

med_gallery_972_588_118662.jpg

med_gallery_972_588_66674.jpg

med_gallery_972_588_108484.jpg

med_gallery_972_588_341306.jpg

med_gallery_972_588_290278.jpg

med_gallery_972_588_278603.jpg

med_gallery_972_588_2495.jpg

Στα 68.070 χλμ άλλαξα ξανά λάστιχα γιατί το εμπρός Pirelli Diablo corsa που είχα,είχε πετάξει στα πλαινά "καρούμπαλο" και στραβογύριζε.Επιστράφηκε στην αντιπροσωπεία της Pirelli και μου επιστράφησαν 100 Ευρώ.Έτσι τ'άλλξα ζευγάρι,βάζοντας πάλι τα ίδια (απίστευτο κράτημα).

Αρχές Ιουνίου και στα 69.830 χλμ άλλαξα τακάκια εμπρός-πίσω.Αυτή τη φορά έβαλα original Honda,γιατί τα EBC "HH" παραήταν μεταλλικά και σκληρά και "άναβαν" τους δίσκους (ειδικά μετά τις Σέρρες,οι δίσκοι είχαν μπλεδίσει από το κακό τους! :D )

Στα 73.800 χλμ (31 Αυγούστου) έκανα μία αλλαγή λαδιών-φίλτρου λαδιών και στις 25 Οκτωβρίου (75.560 χλμ) αλλάχτηκαν αλυσίδα-γρανάζια εμπρός πίσω.Αυτή την φορά αγόρασα το κιτ από τον Τασούλη (αυτός που έχει την αντιπ/πεία των WP) και έβαλα Afam με 175 Ευρώ.Μετά από λίγες μέρες άλλαξα πάλι λάδια (όχι φίλτρο λαδιών) και για πρώτη (και ως στιγμής τελευταία,χτύπα ξύλο!) φορά πρόσθεσα στο ρεζερβουάρ ένα καθαριστικό injection της Gunk (Αμερικάνικη εταιρία),γιατί κάπου είχα βάλει νοθευμένη βενζίνη και ώρες ώρες μου έκαν κάτι "κουφά".

Στα 78.100 χλμ (8 Μαρτίου 2005) άλλαξα λάστιχα και έβαλα πάλι τα αγαπημένα Metzeler Sportec M-1 + τακάκια πίσω (φθορά 95%).

(συνεχίζεται...)

Τροποποιήθηκε από τον Stomu Yamashta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτα διαβασα και εγω και μου ξυπνησατε το θηριο που κοιμοταν επι 12ετια..αντε και να δουμε ,ψαχνω για χχ και ερχομαι παιδια.. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου έχει λείψει ο Stomu Yamashta ! Απο τότε που άλλαξε δουλειά έχει να μπεί στο φόρουμ! Του είχα στείλει ένα π.μ σε κάποια φάση και μου απάντησε '' πολλή δουλειά και λίγος χρόνος αλλά όλα καλά''

Ελπίζω να μπεί σε κανονικούς ρυθμούς και να τον ξαναέχουμε στις συζητήσεις μας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω,πω είχα τόσο καιρό να γράψω?Κίτρινη κάρτα!

Λοιπόν,είμαι στον 12ο χρόνο και στα 118.000 χλμ με το ΧΧ.

Κάποια προβλήματα υγείας και ο θάνατος του πατέρα μου φέτος τον Μάϊο,έκαναν αδύνατη την συμμετοχή μου στα τελευταία 3 αγαπημένα μου 36ωρα.Ελπίζω το 2012 να δηλώσω το παρόν σε αυτόν τον ανεπανάληπτο θεσμό.

Το ΧΧ χαίρει άκρας υγείας,συνεχίζει απτόητο και χάρη στην ποιότητά του,αλλά και στο κλειστό γκαράζ που το φιλοξενεί όλα αυτά τα χρόνια,δεν δείχνει με τίποτα την ηλικία του!Όσοι το βλέπουν,πιστεύουν ότι είναι το πολύ 5-6 ετών και όταν ακούν για δωδεκαετία,γουρλώνουν τα μάτια!Η απόδειξη (εκτός από την άδεια κυκλοφορίας) είναι στο σήμα των τελών κυκλοφορίας του 1999 που ακόμα κοσμεί την πινακίδα!!

Έχει έρθει η ώρα για το μεγάλο service.

Βαλβίδες,μπουζί,όλα τα φίλτρα,όλα τα υγρά,έλεγχος σε όλα τα ρουλεμάν,σε ψεκασμό και ότι άλλο "δει" ο μηχανικός μου.

Έχω σκοπό επίσης να πάω τις ζάντες για βάψιμο,γιατί μετά από τόσα χρόνια έχουν σημάδια στα χείλη.Κατά 99% θα βαφτούν στο original χρώμα (μαύρο).Μου αρέσει το μαύρο και η μοτοσυκλέτα μένει σε original κατάσταση.Ίσως,αν το κόστος είναι σε λογικά επίπεδα να τις βάψω με διαφορετικό χρώμα.Όχι ασημί,χρυσαφί και τα ρέστα.Ούτε να κάνω γραμμές στο πλάι.Δεν μου αρέσουν αυτά!Ίσως να βαφτούν μαύρες αλλά με τριπλή βαφή,ώστε στον ήλιο να "μπλεδίζουν" ελάχιστα.Θα δούμε!

Ένα άλλο που θέλω να κάνω,είναι να αγοράσω μία καινούργια σέλλα.Σε αυτή που έχω έχει "κάτσει" ελάχιστα το υλικό της αλλά δεν μου αρέσει πλέον το δέρμα που είχα βάλει σε σελλά πριν από αρκετά χρόνια.Δείχνει κουρασμένο και το ...έχω βαρεθεί!

Από λάστιχα φοράει τώρα τα Metzeler K3 Racetec,από τα οποία είμαι τρομερά ευχαριστημένος.Και γρήγορη κορώνα,και ευστάθεια!Μπαίνει στις στροφές με απίστευτη εμπιστοσύνη και βάζουν την ιπποδύναμη στον δρόμο πολύ καλά!Βέβαια είναι μαλακά και δεν έχουν πολύ ζωή ακόμα,αλλά αν δεν σπάσεις αυγά,ομελέτα δεν κάνεις!

Αυτά,και τα λέμε ελπίζω συντομότερα από την προηγούμενη φορά! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπράβο σου ρε φίλε! Έτσι, η ποιότητα κατασκευής των τότε τζαπάν ήταν σε άλλα επίπεδα! Σου εύχομαι να τα τριπλασιάσεις τα χμ. στην καλή σου και να είσαι πάντα όρθιος! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπράβο σου ρε φίλε! Έτσι, η ποιότητα κατασκευής των τότε τζαπάν ήταν σε άλλα επίπεδα! Σου εύχομαι να τα τριπλασιάσεις τα χμ. στην καλή σου και να είσαι πάντα όρθιος! :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Να είσαι πάντα καλά! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Ωραιος φιλε...Να σαι παντα καλα και ορθιος και να το χιλιασετε με το Blackbird.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Ωραιος φιλε...Να σαι παντα καλα και ορθιος και να το χιλιασετε με το Blackbird.

Να είσαι καλά φίλε,ότι επιθυμείς! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυρε....:D... να την χαιρεσαι την κουκλα σου... χαιρομαι που ειμαι ενας απο αυτους τους λιγους...ή πολλους, δεν ξερω, που σας εχω δει απο κοντα και επιβεβαιωνω τα σχολια σου περι της καταστασης της_thumbsup.gif

Αλλα τοσα χλμ να κανεις με αυτη... Αλλα να παρεις και την ατιμη την Ιταλιδα καποια στιγμηwhistling.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν σου είναι εύκολο, για πες και από κατανάλωση πως πάει ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πεις..... :worshippy::worshippy:

Παντα γερός και δυνατος,και να τα κανεις 200,000 τα χιλιομετρα.... :_thumbsup:

Θελω να κατεβω Βολο,στην πανελληνια,και θελω οπωσδηποτε και στο μετρο του δυνατου,πολυωρη ''ανακριση'' και σεμιναριο. :yes:

Τετοια βαση δεδομενων για το ΧΧ,και με τοσα....''γαλονια''οδηγικης εμπειριας,δεν βρισκεις ευκολα..... :whistling::respekt:

Ποσα ειπαμε οτι χρεωνεις την ωρα????? :whistling::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να είστε καλά παιδιά,ευχαριστώ για τα λόγια σας!

Περί κατανάλωσης,αν πηγαίνεις μέχρι 180 καίει κάτω από 7 λίτρα στα 100.

Μέχρι 200-210 καίει περίπου 8-8.2 λίτρα στα 100.

Αν το κυνηγήσεις πολύ (250+),θα ανέβει στα

9-9.5 λίτρα στα 100 ή και παραπάνω αν τελικιάζεις.

Σε 36ωρα,καίει ελάχιστα,βοηθάει η ροπή,από 5 εως 6 λίτρα στα 100.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Έχω σκοπό επίσης να πάω τις ζάντες για βάψιμο,γιατί μετά από τόσα χρόνια έχουν σημάδια στα χείλη.Κατά 99% θα βαφτούν στο original χρώμα (μαύρο).Μου αρέσει το μαύρο και η μοτοσυκλέτα μένει σε original κατάσταση.Ίσως,αν το κόστος είναι σε λογικά επίπεδα να τις βάψω με διαφορετικό χρώμα.Όχι ασημί,χρυσαφί και τα ρέστα.Ούτε να κάνω γραμμές στο πλάι.Δεν μου αρέσουν αυτά!Ίσως να βαφτούν μαύρες αλλά με τριπλή βαφή,ώστε στον ήλιο να "μπλεδίζουν" ελάχιστα.Θα δούμε!

Έτσι και εγώ, δεν είμαι για πειράγματα εμφανισιακά, πόσο μάλλον μηχανικά.

Εντυπωσιακά λίγο σου καίει στα 36ώρα, κάπου όσο η δική μου!

Καλές βόλτες σε όλους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να είστε καλά παιδιά,ευχαριστώ για τα λόγια σας!

Περί κατανάλωσης,αν πηγαίνεις μέχρι 180 καίει κάτω από 7 λίτρα στα 100.

Μέχρι 200-210 καίει περίπου 8-8.2 λίτρα στα 100.

Αν το κυνηγήσεις πολύ (250+),θα ανέβει στα

9-9.5 λίτρα στα 100 ή και παραπάνω αν τελικιάζεις.

Σε 36ωρα,καίει ελάχιστα,βοηθάει η ροπή,από 5 εως 6 λίτρα στα 100.

έχω μιλήσει με πολλούς κάτοχους ΧΧ και ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό, με αρκετή διαφορά όμως μεταξύ τους. :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα