παπί 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 Προς μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι παραδίδονται στην Ελλάδα μαθήματα για μοτοσυκλετιστές ανεξαρτήτως εμπειρίας και ηλικίας. Μοναδικές προϋποθέσεις για την παρακολούθηση των μαθημάτων: –Δίπλωμα οδήγησης –Μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση, με καλά ελαστικά –Εξοπλισμός αναβάτη: Κράνος κλειστό (full face), μπότες μοτοσυκλέτας, γάντια και δερμάτινη φόρμα, ολόσωμη ή διαιρούμενη. Το μόνο μείον είναι το υψηλό κόστος των μαθημάτων. Διαβάστε όμως τις λεπτομέριες και αποφανθείτε αν αξίζει τον κόπο: Φορείς Ασφαλούς Οδήγησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 Eίναι ευρέως γνωστό στους διαδικτυακούς χώρους οτι υπάρχει αυτή η σχολή αλλά καλά κάνεις και το επαναδιευκρινίζεις παπί γιατί υπάρχει κόσμος που ισως να μην το εχει υπόψιν του(όπως εσύ πχ). Τα μαθήματα κοστίζουν περί τα 220? απο ότι ξέρω και το σίγουρο είναι οτι...ΑΞΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ CENT! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
παπί 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 H μεγαλύτερη έκπληξη προήλθε από το ότι δεν έχω ξανακούσει για αυτή τη σχολή από κανέναν μοτοσυκλετιστή! Αντίθετα άκουσα πολλά σχόλια για τα επίσημα μαθήματα που υποχρεούται κανείς από το νόμο να παρακολουθήσει για την απόκτηση διπλώματος: "δεν προσφέρουν γνώσεις" "μόνος σου μετά πρέπει να εξασκηθείς" "μόνο μέσα στην ειδική πίστα που γίνονται οι εξετάσεις σε πάει ο εκπαιδευτής της σχολής οδηγών" "τα μαθήματα έπρεπε να'ναι πιο ουσιαστικά" κλπ Είμαι ψαράκι ακόμα, τι να κάνουμε! Για πείτε οι παλιοί: Έχει παρακολουθήσει κανένας? Εντυπώσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 Glystra ήρθε η ώρα! Πες ότι ξέρεις(θεωρητικά πάντα γιατί πρακτικά είσαι κουλός! :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 ..Ωωωωωχχχ..Μας την επεσαν οι οδηγαρες!!! (Τελικα, λαθραια ζουμε τοσα χρονια...) :lol: :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 (τροποποιήθηκε) H μεγαλύτερη έκπληξη προήλθε από το ότι δεν έχω ξανακούσει για αυτή τη σχολή από κανέναν μοτοσυκλετιστή! Αντίθετα άκουσα πολλά σχόλια για τα επίσημα μαθήματα που υποχρεούται κανείς από το νόμο να παρακολουθήσει για την απόκτηση διπλώματος: "δεν προσφέρουν γνώσεις" "μόνος σου μετά πρέπει να εξασκηθείς" "μόνο μέσα στην ειδική πίστα που γίνονται οι εξετάσεις σε πάει ο εκπαιδευτής της σχολής οδηγών" "τα μαθήματα έπρεπε να'ναι πιο ουσιαστικά" κλπ Είμαι ψαράκι ακόμα, τι να κάνουμε! Για πείτε οι παλιοί: Έχει παρακολουθήσει κανένας? Εντυπώσεις? Όχι παπάκι. η αλήθεια είναι πως έχουν ανοιχτεί πολλά τόπικ για τις παραπάνω σχολές. Δεν έχω "ακούσει" κάποιον να λέει πως είνα μάπα και δεν προσφέρουν γνώσεις αλλα το αντίθετο,μάλιστα θα συμφώνησω με τον Μούλτι . Αξίζει . Εγω προσωπικά θέλω να πάω να συμμετάσχω αλλα το κακό είναι πως έχουν μαθήματα στις Σέρρες την Ανοιξη. Τώρα "μόνος σου μετά πρέπει να εξασκηθείς" αυτό είναι αλήθεια. Θα σε δώσουν στην αρχή τις βάσεις . Αν μέτα θα χτύσεις πάνω σε αυτά εξαρτάται απο σένα. Και εγώ κουλό είμαι και γουστάρω να πάω να με δείξουν 2-3 πράγματα . Τώρα για τον γλύστρα δεν ξέρω. Υ.Γ Ρε Γλύστρα που την στερέωσες την κάμερα πάνω σου? Την πήρα και εγω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2007 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 Ξερω εδω και ενα χρονο για το css και ειναι συνεχεια μεσα στο μυαλο μου καποια στιγμη να παρω την αποφαση να παω... Τελικα η αποφαση παρθηκε πριν 3 μερες με παροτρυνση του αδερφου μου και την Δευτερα θα παρω τηλ.για να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες..... Δεν εχω ακουσει αρνητικα σχολια παρα μονο θετικα...ακομα και για το κοστος του καθε level(280euro) οτι αξιζει να τα δωσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 Aξίζει. Απλά αποφασίστε αν θα κάνετε μόνο το pre-school ή 2 τουλάχιστον απο τα level του CSS. Έγω έκανε το pre-school και μετά το level 1. Θα προτιμούσα να είχα κάνει τα level 1 & 2. Ίσως κάποια στιγμή κάνω και το level 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asaverle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 ΠΟλύ καλό και απαραίτητο το CSS. Μάλιστα θεωρώ ότι τέτοιες σχολές θα έπρεπε να είναι δημόσιες, δωρεάν και υποχρεωτικές για την απόκτηση διπλώματος. Όπως γίνεται π.χ. στην Αγγλία. Στην Ελλάδα βέβαια παρατηρείται το φαινόμενο οι περισσότεροι που πηγαίνουν css να την έχουν δει μετά Kevin Schantz επειδή έμαθαν τι σημαίνει CounterSteering και να πέφτουν στην πρώτη στροφή μετά την έξοδο της πίστας προσπαθώντας να ξύσουν το γόνατο στρίβωντας τσιγάρο. Γι αυτό βέβαια δεν φταίει η σχολή αλλά ο κάλος ορισμένων. Τσ τσ τσ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
παπί 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 Να διευκρινίσω και πάλι ότι αρνητικά σχόλια άκουσα για τα επίσημα μαθήματα που υποχρεούται κανείς από το νόμο να παρακολουθήσει για την απόκτηση διπλώματος και όχι για τα άλλα σχολεία. Από τώρα κλείνουν θέσεις για την άνοιξη?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 Πάντως πολύ καλά πρέπει να είναι τα μαθήματα, σκέφτομαι και εγώ να πάω. Πληροφοριακά κάνει και ο ΜΟΘ τρακ ντέϊ, με λίγα στοιχειώδη μαθήματα θεωρητικού επιπέδου και έπειτα γραμμές μέσα στην πίστα. Τα λεφτά είναι πολύ λίγα και ακόμα λιγότερα αν είσαι μέλος του ΜΟΘ. Μέσα στον Νοέμβριου νομίζω θα γίνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 Από τώρα κλείνουν θέσεις για την άνοιξη?! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνονται στις Σέρρες (ή τουλάχιστον φίλος εκπαιδευτής είναι εκεί στο CSS). Εκτός αν πρόκειται για εκπαίδευση εκπαιδευτών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 6-7 Οκτωβρίου 2007 Σέρρες το CCS . Δεν το ξερα. Πάλι το έχασα. Ε δεν παίζομαι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Θα περιγράψω λίγο την εμπειρία μου με το California. Πρέπει να κλείσετε αρκετές εβδομάδες πριν γιατί υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Τα μαθήματα έχουν 3 level και το κάθε level 5 ενότητες. Ξεκινάνε από το πρωί 08:00 μέχρι το απόγευμα. Κάθε ενότητα έχει το θεωρητικό της μέρος και αμέσως μπαίνουν πίστα για το πρακτικό μέρος. Κάθε δάσκαλος μέσα στην πίστα αναλαμβάνει 3 μαθητές που ακλουθεί εναλλάξ και όποια λάθη κάνεις σου τα επισημαίνει. Τα μαθήματα έχουν να κάνουν με την ασφαλή οδήγηση δεν έχουν να κάνουν με οδήγηση στην πίστα αλλά σου δίνουν τις βάσεις για αυτή. Οι δάσκαλοι είναι οι περισσότεροι ξένοι με τεράστια εμπειρία. Σε εμένα είχαν τεράστιο αντίκτυπο τα μαθήματα σαν οδηγό γιατί μόνο τουριστικά είχα χιλιόμετρα και με βάλανε σε έναν καινούργιο πιο ασφαλή κόσμο. Τωρα με την δύναμη του internet πολλά πράγματα από ότι λένε μπορεί να τα έχετε ακούσει αλλά θα έχετε ακούσει και ένα σωρό βλακείες και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ο δάσκαλος που σε ακολουθεί. Τα αρνητικά τώρα πιστεύω ότι ένας καλά πληροφορημένος οδηγός με εμπειρία στην πίστα δεν θα έχει τόσο μεγάλη βελτίωση που να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους. Στο level 2 ο δάσκαλος μου έλεγε συνέχεια πας πολύ καλά και μπράβο και λέω μ@μ@ω ο πουστης θεός είμαι και παρήγγειλα και φωτογραφίες να θαυμάσω το ταλέντο να κολλήσω καμιά πάνω από το τζάκι. Όταν τις πήρα κατάλαβα ότι και με τις βαλίτσες στο πλάι άνετα έμπαινα πίστα και μπορεί να βρίσκανε αν τις είχα ανοιχτές…… το σώμα φυσικά τσολιάς στα ανάκτορα και μας είχαν πει για την θέση του σώματος. Αν θέλετε και συμβουλή Όλοι κάτι μπορούν να πάρουν από τα μαθήματα το κατά πόσο αυτό που θα πάρουν καλύπτει τα λεφτά τους είναι στην προσωπική άποψη του καθενός και πάει αντιστρόφως ανάλογα από την καλή πληροφόρηση και την κρίση που έχει ο καθένας. Προσωπικά εγώ αν δεν τα είχα κάνει μέχρι τώρα σίγουρα θα τα έκανα. Και μην πάτε Μέγαρα. Μπορώ αν θέλετε να σας γράψω όλη την θεωρεία των μαθημάτων σε καινούργιο τοπικ χωρίς όμως να το διευκρινίζω……….. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 ΚΟΥΛΑΔΙΑ τρεξτε για να μαθετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 α δικαιολογήσουν τα λεφτά τους. Στο level 2 ο δάσκαλος μου έλεγε συνέχεια πας πολύ καλά και μπράβο και λέω μ@μ@ω ο πουστης θεός είμαι και παρήγγειλα και φωτογραφίες να θαυμάσω το ταλέντο να κολλήσω καμιά πάνω από το τζάκι. Όταν τις πήρα κατάλαβα ότι και με τις βαλίτσες στο πλάι άνετα έμπαινα πίστα και μπορεί να βρίσκανε αν τις είχα ανοιχτές…… το σώμα φυσικά τσολιάς στα ανάκτορα και μας είχαν πει για την θέση του σώματος. :lol: :lol: όλοι ξερουμε ότι οι φωτο κοβουν 20 μοιρες κλίση στην εμφανιση. Μην ανησυχεις είσαι ο καλύτερος λκπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μπορώ αν θέλετε να σας γράψω όλη την θεωρεία των μαθημάτων σε καινούργιο τοπικ χωρίς όμως να το διευκρινίζω???.. ΑΚομα??? B) ΑΝτε να φανεις και καπου χρησιμος... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2007 από τον stzog Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Πάντως πολύ καλά πρέπει να είναι τα μαθήματα, σκέφτομαι και εγώ να πάω. Πληροφοριακά κάνει και ο ΜΟΘ τρακ ντέϊ, με λίγα στοιχειώδη μαθήματα θεωρητικού επιπέδου και έπειτα γραμμές μέσα στην πίστα. Τα λεφτά είναι πολύ λίγα και ακόμα λιγότερα αν είσαι μέλος του ΜΟΘ. Μέσα στον Νοέμβριου νομίζω θα γίνουν Έχει ανακοινωθεί πότε θα ξανακάνει μαθήματα ο ΜΟΘ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Θα περιγράψω λίγο την εμπειρία μου με το California. Πρέπει να κλείσετε αρκετές εβδομάδες πριν γιατί υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Τα μαθήματα έχουν 3 level και το κάθε level 5 ενότητες. Ξεκινάνε από το πρωί 08:00 μέχρι το απόγευμα. Κάθε ενότητα έχει το θεωρητικό της μέρος και αμέσως μπαίνουν πίστα για το πρακτικό μέρος. Κάθε δάσκαλος μέσα στην πίστα αναλαμβάνει 3 μαθητές που ακλουθεί εναλλάξ και όποια λάθη κάνεις σου τα επισημαίνει. Τα μαθήματα έχουν να κάνουν με την ασφαλή οδήγηση δεν έχουν να κάνουν με οδήγηση στην πίστα αλλά σου δίνουν τις βάσεις για αυτή. Οι δάσκαλοι είναι οι περισσότεροι ξένοι με τεράστια εμπειρία. Σε εμένα είχαν τεράστιο αντίκτυπο τα μαθήματα σαν οδηγό γιατί μόνο τουριστικά είχα χιλιόμετρα και με βάλανε σε έναν καινούργιο πιο ασφαλή κόσμο. Τωρα με την δύναμη του internet πολλά πράγματα από ότι λένε μπορεί να τα έχετε ακούσει αλλά θα έχετε ακούσει και ένα σωρό βλακείες και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ο δάσκαλος που σε ακολουθεί. Τα αρνητικά τώρα πιστεύω ότι ένας καλά πληροφορημένος οδηγός με εμπειρία στην πίστα δεν θα έχει τόσο μεγάλη βελτίωση που να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους. Στο level 2 ο δάσκαλος μου έλεγε συνέχεια πας πολύ καλά και μπράβο και λέω μ@μ@ω ο πουστης θεός είμαι και παρήγγειλα και φωτογραφίες να θαυμάσω το ταλέντο να κολλήσω καμιά πάνω από το τζάκι. Όταν τις πήρα κατάλαβα ότι και με τις βαλίτσες στο πλάι άνετα έμπαινα πίστα και μπορεί να βρίσκανε αν τις είχα ανοιχτές…… το σώμα φυσικά τσολιάς στα ανάκτορα και μας είχαν πει για την θέση του σώματος. Αν θέλετε και συμβουλή Όλοι κάτι μπορούν να πάρουν από τα μαθήματα το κατά πόσο αυτό που θα πάρουν καλύπτει τα λεφτά τους είναι στην προσωπική άποψη του καθενός και πάει αντιστρόφως ανάλογα από την καλή πληροφόρηση και την κρίση που έχει ο καθένας. Προσωπικά εγώ αν δεν τα είχα κάνει μέχρι τώρα σίγουρα θα τα έκανα. Και μην πάτε Μέγαρα. Μπορώ αν θέλετε να σας γράψω όλη την θεωρεία των μαθημάτων σε καινούργιο τοπικ χωρίς όμως να το διευκρινίζω……….. Ωραίος ο γλύστρας :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Καλά κατσε να δεις πως ειναι τα μουτρα του και μας λες μετα αν ειναι ωραιος.... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ.. Τουλάχιστον δεν φοράω γυαλιά ηλίου με κάργα συννεφιά. Εκτός αν η φωτογραφία είναι εν ώρα δουλειάς και δεν φαίνετε το χαρτόνι που γράφει “ μαμιεμε μπας και δω άσπρη μέρα “ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Καλά κατσε να δεις πως ειναι τα μουτρα του και μας λες μετα αν ειναι ωραιος.... B) :lol: :lol: :lol: :lol: Τον έχω δει. Είναι πάντα χαμογελαστός, με τόσα ταξίδια που έχει κάνει ......... :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: Τον έχω δει. Είναι πάντα χαμογελαστός, με τόσα ταξίδια που έχει κάνει ......... :_rock-on: Χαμογελαστος ειναι αλλα τα μουτρα ειναι σαν την Μεγαλη Παρασκευη... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 (τροποποιήθηκε) ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ.. Τουλάχιστον δεν φοράω γυαλιά ηλίου με κάργα συννεφιά. Εκτός αν η φωτογραφία είναι εν ώρα δουλειάς και δεν φαίνετε το χαρτόνι που γράφει ? μαμιεμε μπας και δω άσπρη μέρα ? Η φωτο ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας "Το ματωμενο καβλι του Bασιλη........... με το VFR" Part one... B) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2007 από τον stzog Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Πιπερι με τα ματωμενα εδω μεσα ... Οφ τοπικ παμε μιας και τα ματωμενα **βλια δεν εχουνε να κανουνε τιποτα με το CSS. Εκτος κι αν εχουνε και δεν το ηξερα μεχρι τωρα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες