Jump to content
Ware-Zisto

ΔΩΡΕΑΝ SERVICE MANUAL ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Recommended Posts

Mathosala, κατέβασε αυτό το torrent. Έχει το Parts list για το 1200GS και κάτι αρχεία:

CD___BMW_1200ccm models 2004 factory.iso.iso

CD___Reprom r1200Gs.iso.iso

που δεν ξέρω τι είναι αλλά αν έχεις όρεξη τα κατεβάζεις και τα βλέπεις.

:cheers: Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ενδιαφερομαι για σερβις μανουαλ και οτι υπαρχει αλλο για hornet 2007 ευχαριστω εκ των προτερων... το σιτε που εχεις στην αρχη αλλαξε σελιδα και δεν τα χει μαλλον πια αν υπαρχουν καλα θα ηταν να βαλεις μια λεξη κλειδι για την αναζητηση ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
thanksssssssssssss

thamksssssssssss

eyxaristw!

ευχαριστω

thanks

to diko mou to exei euxaristo poli re paidia

αν εχεις απο το kawasaki ninja 250r αν μπορεις φορτωσε το

Τα εχω ξαναγραψει αλλα δεν....

Λιγο ευγενεια, ενα καλημερα τι κανετε, δυο λογακια για τον εαυτο σας απο που ειστε, τι μοτορι εχετε και τα λοιπα δεν στοιχιζουν τιποτα και δημιουργουν ενα ωραιο κλιμα.

Οχι μπαινουμε ψαχνοντας ενα manual πεταμε ενα ξερο ευχαριστω λες και ειμαστε εδω ελληναδικο και μολις κανουμε τη δουλεια μας αποχωρουμε με ελαφρα πηδηματακια.

Προταση στους διαχειριστες: Μηπως θα επρεπε καποιος να εχει τουλαχιστον 10 μηνυματα για να επωφεληθει οσο αφορα τα manual;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα εχω ξαναγραψει αλλα δεν....

Λιγο ευγενεια, ενα καλημερα τι κανετε, δυο λογακια για τον εαυτο σας απο που ειστε, τι μοτορι εχετε και τα λοιπα δεν στοιχιζουν τιποτα και δημιουργουν ενα ωραιο κλιμα.

Οχι μπαινουμε ψαχνοντας ενα manual πεταμε ενα ξερο ευχαριστω λες και ειμαστε εδω ελληναδικο και μολις κανουμε τη δουλεια μας αποχωρουμε με ελαφρα πηδηματακια.

Προταση στους διαχειριστες: Μηπως θα επρεπε καποιος να εχει τουλαχιστον 10 μηνυματα για να επωφεληθει οσο αφορα τα manual;

+600000000000000

:angry: :angry: :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ηθελα πολυ να μου εξηγησετε πως δουλευει το συστημα γιατι θελω να βρω service manual για transalp 600 του 1989 αλλα δεν τα καταφερνω! :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για SUZUKI SIXTEEN Η αλλιώς UX150 υπάρχει τίποτα ? γιατί έστειλα στη SUZUKI ένα mail και μου απάντησε ότι το δίνουν μονο σε εξουσιοδοτημένα τι μαλακια είναι πάλι και αυτή με τι χόντα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα το πλήρωσα λίγο ακριβά βεβαια 40 euro για παπί inova αλλα άξιζε γιατί ήταν στα ελληνικά και είχε και την παραμικρή λεπτομέρεια. και παρα πολλές σελίδες φαίνεται η suzuki θέλει με το ζόρι να μας βάλει να πηγαίνουμε στα συνεργεία της αίσχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια το post ανοιχτηκε το 2007!!!

Το 2007 μερικα μηχανακια δεν ηταν ακομα στην παραγωγη, οπως το Crypton-X!!!

Η MODENAS δεν υπαρχει ουτε σαν μαρκα!!!Ολα για τα μεγαλα.................... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά αν έχει κάποιος στην διάθεση του Service / Workshop Manual / Repair για K1200R BMW του 2005 θα έμενα υπόχρεως... Ευχαριστώ εκ των προταίρων... Έχω χάσει κάθε ελπίδα πλέον.... :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

• Create New...