Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 (τροποποιήθηκε) Διαθέσιμα manual μοτοσικλετών που μπορείτε να βρείτε εδώ ;) APRILIA BMW BUELL CAGIVA DUCATI HONDA HUSABERG ITALJET KAWASAKI KTM KYMCO MALAGUTI PEUGEOT PIAGGIO-VESPA SUZUKI TRIUMPH YAMAHA Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2007 από τον Ware-Zisto 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 Παλι στο πηγαδι κατουρησαμε 3 μηχανακια εχω και δεν ειναι κανενα στη λιστα :wallbash: :wallbash: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThaN0s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 για μένα είσαι πολύ λάθος γιατί ο΄θτε τα rules δεν έγραψες μόνος τα έκλεψες απο το war******.info για να μην λέω warez sites,επίσεις και το δικό σου είναι warez..δεν ξέρω αν απαγορέυονται τα warez links..επίσης θα μπορούσες να μας δόσεις ένα link αν πραγματικά ενδιαφερόσουν και όχι όλο το site για promotion τέλος πάντων..να μην σε κατηγωρώ μόνο,ευχαριστώ! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 για μένα είσαι πολύ λάθος γιατί ο΄θτε τα rules δεν έγραψες μόνος τα έκλεψες απο το war******.info για να μην λέω warez sites,επίσεις και το δικό σου είναι warez..δεν ξέρω αν απαγορέυονται τα warez links..επίσης θα μπορούσες να μας δόσεις ένα link αν πραγματικά ενδιαφερόσουν και όχι όλο το site για promotion τέλος πάντων..να μην σε κατηγωρώ μόνο,ευχαριστώ! Το site αυτό δεν έχει πολύ καιρό που ξεκίνησε και είμαστε μια ομάδα από φιλαράκια που το φτιάξαμε για να ανεβάζουμε προγράμματα, ταινίες, μουσική και προσωπικά ανέλαβα τα μάνιουαλ των μηχανών. Θεώρησα σωστό να βοηθήσω κόσμο που ενδιαφέρεται για τους δύο τροχούς όπως βρήκα και εγώ βοήθεια από άλλους που τη ζήτησα. Αν κατα κάποιο τρόπο προσβάλλεται κάποιος εδώ μέσα και παρεξηγεί το εγχείρημα μιας παρέας μπορεί να το εκφράσει. Επίσης αν οι Admin-Mods κρίνουν πως τέτοιο υλικό δεν έχει θέση εδώ μέσα και πως έκανα λάθος που το ανέβασα και πάλι να το συζητήσουμε και αν είναι να το διαγράψουμε...Παρακαλώ όμως όταν προσφέρουμε βοήθεια χωρίς χρήματα να μη κατηγορούμαστε για αυτό. Ευχαριστώ πολύ. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a$wto$ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2007 Ware-Zisto αν θελεις προσθεσε στην λιστα και το manual του Suzuki GSR600 ;) http://rapidshare.com/files/60012843/Suzuk...di_servizio.pdf Eιναι στην Ιταλικη γλωσσα με εικονες και προκειται για το μανουαλ του μηχανικου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Ήδη το κατεβάζω φίλε Σωτήρη Πολύ χρήσιμο αυτό που ανέβασες και θα βοηθήσει κόσμο καθώς βλέπω το GSR να κυκλοφορεί πολύ και το έχει και ένα φιλαράκι μου... καταευχαριστημένος περιττό να πω από το εργαλείο... πραγματικά από τις πολύ καλές μηχανές που έβγαλε η Suzuki ... Ψηνόμουν προσωπικά να έπαιρνα ένα αλλά με κέρδισε το νέο Z 750 ... ... Σύντομα θα κάνω την ανανέωση στα παραπάνω για να φαίνεται... Μπράβο άλλη μια φορά Σωτήρη... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 ρε μάστορα να σε ρωτήσω κάτι; γιατί δεν με κάνει ρετζιστερ;;;; γράφτηκα για να κατεβάσω ένα μάνιουαλ αλλά τζίφος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Φίλε μου αν θες δοκίμασε πάλι, εγγραφές βλέπω να γίνονται χωρίς πρόβλημα. Αν δεις πως δε γίνεται κάτι θα μιλήσουμε με πμ να σου δημιουργήσω εγώ ένα username και password :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Παλι στο πηγαδι κατουρησαμε 3 μηχανακια εχω και δεν ειναι κανενα στη λιστα :wallbash: :wallbash: Γιατι περίμενες να έχει για τον Π'ηγασο?αχχαχαχαχαχαχαχα Το άλλο με τον Φιοτάκη το ξέρεις?χαχαχαχχ ΠΑΡΕ ΤΖΑΠΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Προστέθηκε νέο Manual για KTM LC8 '03-'06 :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Μπράβο Ware-Zisto! Πολύ καλή προσπάθεια! Go on!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Γιατι περίμενες να έχει για τον Π'ηγασο?αχχαχαχαχαχαχαχα Το άλλο με τον Φιοτάκη το ξέρεις?χαχαχαχχ ΠΑΡΕ ΤΖΑΠΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ!!!!! Για Πήγασο βλέπω '95 - '97 πως υπάρχει. Δε ξέρω τι αλλαγές έχουν γίνει μέχρι τα injection από τότε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Η λίστα ανανεώθηκε με Manual όπου έχει το σήμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 δυστυχως ουτε εγω καταφερα να κανω register!! Ενω συμπληρωσα ολα τα πεδια, μου λεει σου εχει σταλει εμαιλ για να τελειωσει το register και το περιμενω εδω και 18 ώρες!! Manual για R6 του 2007 υπαρχει??? Αυτο ψαχνω να βρω..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 Προστέθηκε νέο Manual για KTM LC8 '03-'06 :) έλα πάμε πάμε για του 2007 :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 Η λίστα ανανεώθηκε με πολλές προσθήκες. Φίλε AngelsGR παρατηρούμε μια καθυστέρηση με το yahoo. Όποιος δε λάβει το email μπορεί να μου στείλει το username με το οποίο εγγράφηκε και θα το ενεργοποιήσουμε. :) Για '07 ίσως παίξει κάτι σύντομα φίλε Carlos :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 .... Για '07 ίσως παίξει κάτι σύντομα φίλε Carlos :) και για R6 του '07??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 Ware-Zisto ........ !!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2007 Εμένα δεν μου ανοίγει καν η σελίδα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 και για R6 του '07??? Το ψάχνω αυτό έντονα... Ware-Zisto ........ !!!! Εμένα δεν μου ανοίγει καν η σελίδα!!! Λειτουργεί κανονικά φίλε μου, κάνε μια δεύτερη προσπάθεια και θα δεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2007 Δυστυχώς δεν υπάρχει για TRIUMPH TIGER 955i Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2007 και για R6 του '07??? Έτοιμος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δυστυχώς δεν υπάρχει για TRIUMPH TIGER 955i Για το Tiger όχι αλλά αν θέλεις για το μοτέρ μπορείς να κατεβάσεις από τα Daytona και Triple 955 της περιόδου εκείνης. Φαντάζομαι δε θα έχουν μεγάλες διαφορές. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2007 από τον Ware-Zisto Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ware-Zisto 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2007 Προστέθηκαν manual για Kawasaki Z750 2007 ( ) και Yamaha R6 2007 καθώς και αρκετά manual για scooter Yamaha (π.χ. Tmax '05) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2007 Έτοιμος αυτα ειναι, επιτελους βρηκα το manual της Black Lady... Thanks man... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες