africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2009 Υπαρχει συνορα Νικαια-κερατσινη (επι της Γρ.Λαμπρακη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Κανα φτηνο στην Πλατεια Βικτωριας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 Ξέρω αυτά που πάω το δικό μου μοτόρι: ορλάνδου 5 στα Κ. Πατήσια πάρκινγκ μόνο για μοτο (τηλ 210 8542622) σοφιανοπούλου 2 στα Κ. Πατήσια για αυτοκίνητα και μοτό (τηλ 210 2287694) (επίσης αυτό στην ορλάνδου έχει και πλυντήριο για μηχανές) Μηπως ξερεις ποσο παει το μηνα αυτο στην ορλάνδου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bougatsas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καταρχήν παιδιά καλησπέρα. Τι καλησπέρα δηλαδή, σχεδόν ξημέρωσε. Να σας πω από τη μεριά μου ότι για Κολωνό/Ακ.Πλάτωνος υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ κάθετα στη Λένορμαν, στο δρόμο που βγαίνει στο ΑΒ Βασιλόπουλο, η οδός ονομάζεται Λεβιδίου. Πλήρη συστήματα ασφαλείας και μπαινοβγαίνεις με κάρτα. Για τη VFR δίνω 35 Ευρώ. Επειδή όμως είμαι στα πρόθυρα μεταστέγασης στα δυτικά προάστια και δεν είδα κάτι σχετικό ή κάποια απάντηση στο παρακάτω ερώτημα, αν καποιος φίλος ξέρει κάτι θα του ήμουν ευγνώμων. Kάτι σε δυτικά προάστια ξέρει κανείς ? Περιστέρι Πετρούπολη Ιλιον Χαιδάρι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sandouras 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Σε λιγο καιρο Δρακοντα θα λειτουργησει το υπογειο παρκινγκ επι της Αγ.Φωτεινης κολλητα στην πλατεια της Ν.Σμυρνης... ...τωρα τιμες που θα παιξουν δεν γνωριζω Το παρκινγκ πλεον λειτουργει και εχω ακουσει οτι ειναι φοβερο. Απο τιμες δεν ξερω παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2009 WWW.PARKARO.GR 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2009 Το παρκινγκ πλεον λειτουργει και εχω ακουσει οτι ειναι φοβερο. Απο τιμες δεν ξερω παντως. Ξέρω εγώ. 80 ευρώ μου είπαν το μήνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2009 Καταρχήν παιδιά καλησπέρα. Τι καλησπέρα δηλαδή, σχεδόν ξημέρωσε. Να σας πω από τη μεριά μου ότι για Κολωνό/Ακ.Πλάτωνος υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ κάθετα στη Λένορμαν, στο δρόμο που βγαίνει στο ΑΒ Βασιλόπουλο, η οδός ονομάζεται Λεβιδίου. Πλήρη συστήματα ασφαλείας και μπαινοβγαίνεις με κάρτα. Για τη VFR δίνω 35 Ευρώ. Επειδή όμως είμαι στα πρόθυρα μεταστέγασης στα δυτικά προάστια και δεν είδα κάτι σχετικό ή κάποια απάντηση στο παρακάτω ερώτημα, αν καποιος φίλος ξέρει κάτι θα του ήμουν ευγνώμων. Φίλε σε αυτό στη Λεβιδίου την είχα κι εγώ τη μηχανή μέχρι πρίν δυό μήνες.Αλλά επειδή αυτός που το έχει είναι μέγας γύφτουλας την πήρα από εκεί και τώρα την έχω σε μότο πάρκιν στη Χαλκηδόνα κοντά στην Εθνική οδό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 ξεθάβω το θέμα μιας και βρίσκομαι στην ανάγκη να κλείσω την καλή μου σε στεγασμένο και ζεστό χώρο, που θα της φερθούν με στοργή και αγάπη. Για όποιον δε κατάλαβε φεύγω για διακοπές (με τουτού δυστυχώς) και χρειάζομαι parking στα δυτικά για λίγες μέρες, όχι μήνα δλδ. Για πείτε?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XTkoulas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 Φίλε σε αυτό στη Λεβιδίου την είχα κι εγώ τη μηχανή μέχρι πρίν δυό μήνες.Αλλά επειδή αυτός που το έχει είναι μέγας γύφτουλας την πήρα από εκεί και τώρα την έχω σε μότο πάρκιν στη Χαλκηδόνα κοντά στην Εθνική οδό... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πληροφορίες για το πάρκινγκ στην Χαλκηδωνα; Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peter590 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Στην Κυψελη στην οδο Χαιρωνειας 3 (κοντα στην Φωκιωνος Νεγρη) 30 για παπι 35 για μηχανες εισοδος με καρτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Βυρωνα στην αρχη της Νεας Ελβετιας (νοτια) 30 ευρω για μηχανη, κλειστο και "συνοικιακο". Εισοδος με καρτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 το ξέθαψα για να μην ανοίγετε νέο θέμα. Ξέρετε κάποιο παρκινγ[όχι πυλώτη] στα Σεπόλια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 το ξέθαψα για να μην ανοίγετε νέο θέμα. Ξέρετε κάποιο παρκινγ[όχι πυλώτη] στα Σεπόλια; Μακρυα απο πυλωτες..... εκει κλεβουν κυριως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 στην κυψελη ισχυουν ακομα αυτα τα παρκινγ?ρωταω για ειμαι απο κρητη αλλα εχω σπιτι στην κυψελη 2 λεπτα με τα ποδια απο τα παρκινγκ. δηλαδη μπορω να ανεβασω την μηχανη για μια 2 μερες και να τα βαλω εκει? η πρεπει να κανω συμφωνια μηνος?εβδομαδων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexbox 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 καλησπερα παιδια...εχει ο father ενα οικοπεδο στην αμφιαλη στην αθηνα και σκεφτοταν να το κανει παρκινγκ και του ειπα να το κανει μονο για μηχανες (γτ με τις κλοπες μηχανων εχει φοβηθει το ματι μας) και του προτεινα το εξης...ενα κλειστο παρκινγ με μια κεντρικη γκαραζοπορτα (σαν καπακι) και επειτα ο καθενας μεσα θα ειχε δικο του αποθηκακι με σιδερενια πορτα για την μηχανη 3*2 με ραφακια για αντικειμενα...επεισης χωρο με πιεστικο για πλησιμο....και τιμη γυρω στα 50-60 το μηνα...πως το βλεπεται?καλη η τιμη?καλο το project? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 το ξέθαψα για να μην ανοίγετε νέο θέμα. Ξέρετε κάποιο παρκινγ[όχι πυλώτη] στα Σεπόλια; εχει στη δωδωνης κ χειμαρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 καλησπερα παιδια...εχει ο father ενα οικοπεδο στην αμφιαλη στην αθηνα και σκεφτοταν να το κανει παρκινγκ και του ειπα να το κανει μονο για μηχανες (γτ με τις κλοπες μηχανων εχει φοβηθει το ματι μας) και του προτεινα το εξης...ενα κλειστο παρκινγ με μια κεντρικη γκαραζοπορτα (σαν καπακι) και επειτα ο καθενας μεσα θα ειχε δικο του αποθηκακι με σιδερενια πορτα για την μηχανη 3*2 με ραφακια για αντικειμενα...επεισης χωρο με πιεστικο για πλησιμο....και τιμη γυρω στα 50-60 το μηνα...πως το βλεπεται?καλη η τιμη?καλο το project? με πανω απο 40 κανεις δε θα τη βαλει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexbox 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 με πανω απο 40 κανεις δε θα τη βαλει ok για την τιμη το καταλαβαινω (αν και πιστευω αυτο με τα ξεχωριστα αποθηκακια ειναι value for money) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στο Παγκράτι, μοτό με το μήνα δέχονται : 1) Στο εμπορικό του Παγκρατίου ("ATHENS MILLENNIUM" είσοδος για οχήματα από Ασπασίας, 24/7 άτομα υπάλληλοι στο χώρο, πλυντήριο με πληρωμή εντός, για επίπεδο ασφαλείας δεν ξέρω) [google maps : 37,967292, 23,748136] 2) Στην Αγίου Φανουρίου ανάμεσα από Φιλολάου και Β.Λάκσου (Λευκή Γκαραζόπορτα με σήματα πάρκινγκ αυτοκινήτου και μοτό, κατευθυνόμενοι προς Β.Λάσκου στο αριστερό χέρι, για συνθήκες κ.λ.π. δεν ξέρω) [google maps : 37,96555, 23,75111] 3) Στη Φιλολάου ανάμεσα στην Αρύββου και την Αλκέτου κατευθυνόμενοι προς Αλκέτου στο αριστερό μας χέρι (υπόγειο, πράσινη γκαραζόπορτα, είσοδος με κάρτα και σύστημα με κάμερες, χώρο για πλύσιμο και γίνεται & πρόχειρο service / αλλαγή λαδιών κ.λ.π. μετά από συνεννόηση - Δυστυχώς απεριποίητο, με ελλιπή φωτισμό ) [google maps : 37,964158, 23,747956] 4) Σε στενό / αδιέξοδο άνευ ονομασίας, στο τέρμα του οποίου στο αριστερό μας χέρι βρίσκεται το πάρκινγκ. Η είσοδος στο στενό γίνεται από την Τυδέως. Για συνθήκες κ.λ.π. δεν ξέρω. [google maps : 37,965977, 23,745403] Υπάρχουν άλλα 2 πάρκινγκ στην περιοχή, για τα οποία δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες και αν δέχονται μοτό : 1) Στην οδό Αρύββου ανάμεσα από τη Δαμάρεως και τη Φιλολάου κατευθυνόμενοι προς Φιλολάου στο δεξί μας χέρι. [google maps : 37,964059, 23,747331] 2) Στον Βύρωνα στην οδό Μεσολογγίου στο εμπορικό "ΡΕΑ", υπόγειο με γκαραζόπορτα "Ρολό" πλέγμα, στο ύψος της Πλατείας Ευάγγελου Μαρτάκη (Γνωστή και ως πλατεία Δεληολάνη) [google maps : 37,963807, 23,751384] Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2012 από τον originalksd 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 ερωτηση προς Αθηναιους...? ξερουμε καποιο παρκινκ κοντα στο Καλιμαρμαρο που να δεχεται μοτο κ να ειναι με φυλακα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια παιζει κανενα κ.Πατησια; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον KennyDY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 ερωτηση προς Αθηναιους...? ξερουμε καποιο παρκινκ κοντα στο Καλιμαρμαρο που να δεχεται μοτο κ να ειναι με φυλακα? ...ουδεις...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εξυπηρετούσε στο βενζινάδικο της BP αλλά δεν ξέρω επίσης ούτε αν έχει 24/7 άτομο, ούτε αν δέχονται μηχανές... επί της Λ.Βασιλέως Γεωργίου στη διασταύρωση με την Πτολεμαίων - πριν την Αρχέλαου μετά έχει λίγο πιο πάνω το polis park στο πολεμικό μουσείο και κάποια στην Αναπαύσεως (προς Λ.Βουλιαγμένης), για τα οποία πάλι δεν ξέρω λεπτομέρειες... (τα τελευταία τα βρήκα μέσω http://www.ploigos.gr/ όπου επιλέγεις να σου δείξει τους χώρους στάθμευσης) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εξυπηρετούσε στο βενζινάδικο της BP αλλά δεν ξέρω επίσης ούτε αν έχει 24/7 άτομο, ούτε αν δέχονται μηχανές... επί της Λ.Βασιλέως Γεωργίου στη διασταύρωση με την Πτολεμαίων - πριν την Αρχέλαου μετά έχει λίγο πιο πάνω το polis park στο πολεμικό μουσείο και κάποια στην Αναπαύσεως (προς Λ.Βουλιαγμένης), για τα οποία πάλι δεν ξέρω λεπτομέρειες... (τα τελευταία τα βρήκα μέσω http://www.ploigos.gr/ όπου επιλέγεις να σου δείξει τους χώρους στάθμευσης) ευχαριστω,αυτο με το βενζιναδικο κατι μου θυμιζει.θα το δω μολις παω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες