Jump to content
Sign in to follow this  
mitsos84

NEO CB 1.100 COMING SOON

Recommended Posts

post-3494-1190327461_thumb.jpg

και ιδου το νεο μυωδες κουκλι της honda!!!

καπιοι λεγατε για ασχημα ιαπωνικα...γεματα πλαστικουρες...που ειναι ολα ιδια κλπ κλπ...για να σας δω κυριοι...

γκρινια, κοντρες, ευρω-ιαπωνικες συμπλοκες καλοδεχουμενες!!! :devil:

δυστηχως δεν εχω λοιπες πλυφοριες για ιπποδυναμη και λοιπα specs...αν βρω κατι θα ποσταρω!!

παντως σαν να επεσαν στα ματια μου τα Β-ΚΙΝG και V-MAX(NEW) μετα απο αυτο... :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα μονο που καταφερα να βρω για το νεο αυτο ''εργαλειακι''

ειναι οτι ο κινητηρας ειναι ολοκαινουριος in line 4 αεροψυκτος

και πως θα υπαρξει και εκδοση R!!(με φερινγκ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν είναι αλήθεια είναι όντως ωραίο και ξεχωρίζει.Τουλάχιστον ο κινητήρας.

Εγω πάλι αναρωτιέμαι γιατί δεν βγάζουν σε παραγωγή αυτό ,που είναι και αληθινό και παρά πολύ όμορφο !!!

post-1940-1190328439_thumb.jpg

post-1940-1190328456_thumb.jpg

post-1940-1190328472_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ειναι αυτο βρε ανθρωπε μου??

το μιχανακι του batman?? ειπαμε!! να μπορεις να κανεις και 100 μετρα χωρις να κοιτανε ολοι σα χαζοι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υ.γ. το cb 1100 θα παρουσιαστη τις επομενες μερες στην εκθεση του τοκυο και εχει σαν στοχο τα λοιπα ιαπωνικα

''muschle bikes'' αν μπορουμε να τα πουμε ετσι...οποτε ειναι αληθινοτατο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τι ειναι τουτα ρε ???

μηχανακια ???

:_zeppelin::_w00t::blink::wacko:

ΝΑΙ!!!και μάλιστα HONDA !!!

Το κοκκινέλι παραπάνω είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο το 1992 και έχει επάνω του πάρα πολλές καινοτομίες.

Απο αυτές που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι το μπροστινό σύστημα,εξατμίσεις και το ψυγείο που είναι στην ουρά της μηχανής.

Αυτη η μηχανή θα πήγαινε πιστεύω απάτη εαν κυκλοφορούσε το 1992,αλλά τώρα άμα την έβγαζαν στην αγορά θα την αγόραζα και εγώ,που δεν είμαι και λάτρεις των γυμνών..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω πάλι αναρωτιέμαι γιατί δεν βγάζουν σε παραγωγή αυτό ,που είναι και αληθινό και παρά πολύ όμορφο !!!

..Γιατι, δεν εχουν ακομα "ξεσκαρταρει"... (Μεθερμηνευομενον:Δε εχουν αδειασει ακομα τα ραφια, απο απουλητους κινητηρες-πλαισια..) ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΝΑΙ!!!και μάλιστα HONDA !!!

Το κοκκινέλι παραπάνω είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο το 1992 και έχει επάνω του πάρα πολλές καινοτομίες.

Απο αυτές που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι το μπροστινό σύστημα,εξατμίσεις και το ψυγείο που είναι στην ουρά της μηχανής.

Αυτη η μηχανή θα πήγαινε πιστεύω απάτη εαν κυκλοφορούσε το 1992,αλλά τώρα άμα την έβγαζαν στην αγορά θα την αγόραζα και εγώ,που δεν είμαι και λάτρεις των γυμνών..

εντελως φουτουρ τα εργαλεια .... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'καπιοι λεγατε για ασχημα ιαπωνικα...γεματα πλαστικουρες...που ειναι ολα ιδια κλπ κλπ...για να σας δω κυριοι...'

Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα...προφανώς.

ή...

Περί ορέξεως...Βάσω Παπανδρέου.

Μητσάρα, σου βάζω στοίχημα ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό.

Ε?Πάμε ένα στοιχηματάκι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..Γιατι, δεν εχουν ακομα "ξεσκαρταρει"... (Μεθερμηνευομενον:Δε εχουν αδειασει ακομα τα ραφια, απο απουλητους κινητηρες-πλαισια..) ;)

Ζηλιάρη.......... :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
'καπιοι λεγατε για ασχημα ιαπωνικα...γεματα πλαστικουρες...που ειναι ολα ιδια κλπ κλπ...για να σας δω κυριοι...'

Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα...προφανώς.

ή...

Περί ορέξεως...Βάσω Παπανδρέου.

Μητσάρα, σου βάζω στοίχημα ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό.

Ε?Πάμε ένα στοιχηματάκι?

εγω? μαζι φιλε μου!! και μαλιστα με 1000!!

αλλα ας βγαλουν κατι που να τις μοιαζει τουλαχιστον,,,α!και να φοραει το ιδιο μοτερ!δε νωμιζω να χαλαγε κανεναν... :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτέρ όχι δεν θα απογοητεύσει.

Κάτι τέτοιο πάντως παραείναι extreme για την Honda...

Το VFR1000 σε τι στάδιο βρίσκεται? Συζητιέται ακόμα?

Για να βλέπουμε τα V4 ΄σιγά σιγά...γιατί πολύ αέρα πήρανε τα I4.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το ερωτεύτηκα, γυμνό με τα όλα του!

(πωπω αυτό το ψυγείο σπέρνει!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 :_thumbsup:

Από σχέδια και πρωτότυπα έχουμε να δούμε πολλά ακόμα,

το θέμα είναι πόσα από αυτά θα φτάσουν στη γραμμή παραγωγής!

...και το Suzuki nuda (του 87' νομίζω) ακόμα και σήμερα αν έβγαινε στην παραγωγή

θα μας τρέχαν τα σάλια... :drool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΜΙΤΣΟ84 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ CONCEPT BIKE ΤΟ ΟΠΟΙΟ

ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CB .

Its called Evo 6 and is powered by a Six cylinders flat like the Gold Wing.

EVO 6 ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ !

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΚΕΤΗ !!!! ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι ακριβώς είναι. :_thumbsup:

Δεν δουλεύουν για την ψυχή της γιαγιάς τους... Αν έχεις στοκ, πρέπει πρώτα να το ξεφορτωθείς. Η BMW για παράδειγμα, έχει ακόμα στοκ από το 1936. Είχανε βγάλει πολλούς κινητήρες, γιατί περιμένανε η Βέρμαχτ να φτάσει ως το Βλαδιβοστόκ και την Κέιπτάουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν δουλεύουν για την ψυχή της γιαγιάς τους... Αν έχεις στοκ, πρέπει πρώτα να το ξεφορτωθείς. Η BMW για παράδειγμα, έχει ακόμα στοκ από το 1936. Είχανε βγάλει πολλούς κινητήρες, γιατί περιμένανε η Βέρμαχτ να φτάσει ως το Βλαδιβοστόκ και την Κέιπτάουν.

ΑΟΥΤΣ :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια, η Χοντα δεν θα εβγαζε ποτε κατι τετοιο με καθε βεβαιοτητα και οι λογοι ειναι αρκετοι, αλλα πολυ απλοι: η Χοντα πριν απο ολα (οπως και ολες οι αλλες) ειναι Εταιρια και κοιταζει το τελος χρησης και το να κραταει τους μετοχους χαρουμενους.

Τα υψηλα κλιμακια της εταιριας σας πληροφωρω οτι ποσως ενδιαφερονται για το αν η μηχανη που θα παρει ο Νικος, ο Χαρης, ο Robert θα ειναι "διαστημικη" η "συμβατικη". Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το κοστος παραγωγης και η επιστροφη του κεφαλαιου (ROI).

Τα βλεπετε ολα αυτα τα περιτεχνα ψαλιδια, ψυγεια, ζαντες, μοτερ. φωτα κλπ;

Ξερετε ΠΟΣΟ θα κοστιζαν να κατασκευαστουν σε μαζικη κλιμακα; Χρειαζονται καλουπια, να φτιαχτουν νεα εργαλεια, μαζικες αλλαγες στη γραμμη παραγωγης κλπ....

ΓΙΑΤΙ να το κανουν αυτο; Για να λενε οτι εβγαλαν ενα φουτουριστικο μηχανακι στην αγορα;

Και ειναι και το αλλο: οταν ερχεται η ερευνα αγορας της Χοντα και μου λεει οτι το προφιλ του μεσου πελατη μου ειναι ηλικιακα ...ωριμο και εκτιμα την ανεση, αξιοπιστια και απλοτητα στις γραμμες, τοτε θα ειναι αυτοκτονια να βγαλω κατι που ΞΕΡΩ οτι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να μην αγορασει κανεις...

Το CB ανεκαθεν ηταν η σειρα της Χοντα που ειχε κυβικα ως muscle bike, αλλα βασιζοταν σε απλες, κλασσικες γραμμες, και προσεφερε χαλαρη οδηγηση και πρακτικοτητα. Δεν ηταν ουτε street fighter, ουτε SS ουτε τιποτε αλλο. Για αυτα υπαρχουν τα CBR, Hornet κλπ....

Και κατι ακομα! Ολες οι εταιριες, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ σχεδιαζουν τα μοντελα τους εχοντας κατα νου να κρατανε διαχρονικα καποιες βασικες σχεδιαστικες ομοιοτητες, γιατι θελουν να προκαλουν το "αααα! να ενα χοντα!" στον κοσμο.

Βγαζοντας αυτο το μηχανακι ΕΤΣΙ, θα πηγαινε κοντρα σε ολη την υπολοιπη εταιρικη ταυτοτητα της γκαμας...

Κοινως χλωμο εως αδυνατον.... Ωραια σχεδιαστικη μελετη, αλλα μεχρι εκει. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
περιμένανε η Βέρμαχτ να φτάσει ως το Βλαδιβοστόκ

..και μαζι, περιμενε και ο μικρουλης Soihiro, να δει καμμια μηχανη, για να παρει καμμια ιδεα..

Δεν εφτασαν ομως, και του πηρε καμποσα ακομα χρονια, για να φτιαξει ενα παπι! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υποτιθεται οτι απο αποψη design οι Ιαπωνες δεν "τολμανε". Προσωπικη αποψη, το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι η αποδειξη οτι καλα κανουν και δεν τολμανε...

Τροποποιήθηκε από τον MotoGamoto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και καθιστός, σωστά μίλησε ο Ταξιδευτής. Ουγκ.

Για την παραγωγή, και μόνο για τις πωλήσεις και για τα έσοδα ενδιαφέροντε οι κύριοι, είτε είναι Ιάπωνες είτε Ευρωπαίοι...

"Πετάνε" κανένα εξωγήινο μοτό για το θεαθήναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα