Jump to content
ALX™

Ασφάλεια μοτοσυκλέτας. Που?

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Λοιπον,εχω ενα ΧΤ250 του 87.Ειμαι νεος οδηγος.Εδω στην Αθηνα.Θελω μια ασφαλεια νομικη.Και αν ειναι μικρη η διαφορα και με οδικη προστασια.Πια παιζει να ειναι η φτηνοτερη?Που να παρω τηλεφωνο?

Commercial ειχα ενα αυτοκινητο.Να παρω αυτον που μου το ασφαλιζε να δω τι μπορει να κανει?

Ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ιντερσαλονικα έχω στο αυτοκίνητο. Μια φορά που τη χρειάστηκα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Είχα τρακάρει κάποιον και έφταιγα. Του έκανα δήλωση, ήρθε το φορτηγό τους (δεν χρειάστηκα μεταφορά) και δεν με ξαναενόχλησε κανείς. Άρα μάλλον ο άλλος πληρώθηκε κανονικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΙG Ρωτα και μαθε.Εγω δινω 240/χρονο με πληρες καλυψεις

Τροποποιήθηκε από τον mr.marino

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρά,

Μόλις είδα το ετήσιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για μοτό 600κ.εκ.

184ευρώ χωρίς οδική βοήθεια

SINCO

Λάμπρου Κατσώνη, Αγ.Ανάργυροι

83? Eτήσια ασφάλιστρα στηνΕυρωπαική Πρόνοια με τις βασικές καλύψεις φίλοι μου

Τι μοτό έχεις? κυβικά?

αρκετά φτηνό ακούγεται!!

ΑΙG Ρωτα και μαθε.Εγω δινω 240/χρονο με πληρες καλυψεις

Πρόκειται για την ασφαλιστική επενδυτική εταιρεία που δεν κήρυξε πτώχευση αφού

πήρε δάνειο ύψους 80δις δολλαρίων από την αμερικανική κυβέρνηση...

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ενδιαφέρει ασφάλεια κλοπής; αν ναι τοτε ΜΟΝΟ ιντεραμέρικαν!! οι άλλες κάνουν μπινιές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ασφαλίσει όλα τα οχήματά μου στην AIG.

Συγκεκριμένα για το CBF 600, δίνω 120? / 6μηνο. Περιλαμβάνει τα συνηθισμένα αλλά και οδική βοήθεια, ασφάλεια κλοπής καθώς και ασφάλιση κλειδιών / εγγράφων (αν τα χάσεις, σου πληρώνει τα έξοδα για να τα ξαναεκδόσεις).

Πάρτε ένα τηλ. εδώ 2102717181 και ζητήστε μια προσφορά, δεν χάνετε τίποτα, ούτε σας δεσμεύουν.

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ήθελα να κάνω ένα πακέτο με κλοπή κλτ ..αλλά μόνο 2 εταιρείες κάνανε interamerican-εθνική......και μου είχαν οπως κ δήποτε μέσα στο πακέτο πράματα που δεν ήθελα....για το 1200GSadv μου λέγανε 900+euro το χρόνο.....έιχανε πχ μέσα οδική αναγκαστικά που εγω δεν ήθελα έχω της μαμάς χτυπα ξύλο....κάτι άλλες βλακείες που πάλι δεν ήθελα..και τσαντίζομαι και λέω στον ασφαλιστή μου

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ=160euro ετήσια λοιπόν !!! δεν έχει τίποτα παρά μόνο υλικές ζημιές προς τρίτους...

Το μόνο που με έκαιγε ήταν να έχει ασφάλεια κλοπής...αλλά το έχουν κάνει έτσι να πληρώνεις κ 100 άλλες βλακείες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
83? Eτήσια ασφάλιστρα στηνΕυρωπαική Πρόνοια με τις βασικές καλύψεις φίλοι μου

Τι μοτό έχεις? κυβικά?

αρκετά φτηνό ακούγεται!!

Παπί έχω φίλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα απο την τιμή, το ποιό βασικό είναι η ασφαλιστική να πληρώνει στην ώρα της. Γιατί αν είναι να σου βγάλει την πίστη (ή χειρότερα να μην σε αποζημιώσει ποτέ) για 30-40? διαφορά τον χρόνο, καλύτερα αφήστε το!

Είδα και ένα φίλο μου, που περίμενε να τον αποζημιώσει η Εθνική, πάνω απο 5 μήνες για ένα προφυλακτήρα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καμια φορα δεν φταιει η αφαλεια αλλα ο πρακτορας.εγω που εκανα μια ψηλοζημια σε ταξι φιλου μου με το φορτηγο επρεπε να κανω τσαμπουκα μες το γραφειο για να αποζημιωθει ο αλλος απλα και μονο γιατι δεν ηθελε να δειχνει ζημιες στην εταιρια ο καρναβαλος!!σε αυτη που ειμαι τωρα πληρωνω 85 ευρω το εξαμηνο μονο τα βασικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ιντερσαλονικα έχω στο αυτοκίνητο. Μια φορά που τη χρειάστηκα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Είχα τρακάρει κάποιον και έφταιγα. Του έκανα δήλωση, ήρθε το φορτηγό τους (δεν χρειάστηκα μεταφορά) και δεν με ξαναενόχλησε κανείς. Άρα μάλλον ο άλλος πληρώθηκε κανονικά.

Άρα μάλλον ο άλλος ακόμη τρέχει για να πληρωθεί :P

Έχω ασφαλίσει όλα τα οχήματά μου στην AIG.

Συγκεκριμένα για το CBF 600, δίνω 120? / 6μηνο. Περιλαμβάνει τα συνηθισμένα αλλά και οδική βοήθεια, ασφάλεια κλοπής καθώς και ασφάλιση κλειδιών / εγγράφων (αν τα χάσεις, σου πληρώνει τα έξοδα για να τα ξαναεκδόσεις).

Πάρτε ένα τηλ. εδώ 2102717181 και ζητήστε μια προσφορά, δεν χάνετε τίποτα, ούτε σας δεσμεύουν.

Αν και είναι από τις καλές εταιρίες.. μόλις προχθές δεν χρειάστηκε τονωτική ένωση 85 εκ. δολαρίων για να μην κλείσει; Για ένα διάστημα δεν θα την συνιστούσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πρόκειται για την ασφαλιστική επενδυτική εταιρεία που δεν κήρυξε πτώχευση αφού

πήρε δάνειο ύψους 80δις δολλαρίων από την αμερικανική κυβέρνηση...

:)

Η AIG φίλε μου, δεν κλείνει με τίποτα. Όπως είδες, δεν γίνεται να την αφήσουν να κλείσει. Ειδικά τώρα, που σχεδόν ανήκει στην Αμερικάνικη κυβέρνηση.

Εξάλλου, στην Ελλάδα, και η AIG Greece (γεν. ασφάλειες) και η Alico (ασφ. ζωής, συνταξιοδοτικά, κτλ) είναι κερδοφόρες και μάλιστα τα αποθεματικά που έχουν είναι 3 φορές παραπάνω απο ότι χρειάζεται.

Δηλαδή ακόμα κι αν έκλειναν, οι ασφαλισμένοι είναι 100% καλλυμένοι.

Στην Alico δουλεύω, όχι σαν ασφαλιστής, μηχανογράφος είμαι. Κάτι ξέρω ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πέρα απο την τιμή, το ποιό βασικό είναι η ασφαλιστική να πληρώνει στην ώρα της. Γιατί αν είναι να σου βγάλει την πίστη (ή χειρότερα να μην σε αποζημιώσει ποτέ) για 30-40? διαφορά τον χρόνο, καλύτερα αφήστε το!

Είδα και ένα φίλο μου, που περίμενε να τον αποζημιώσει η Εθνική, πάνω απο 5 μήνες για ένα προφυλακτήρα.....

Πολύ καλό ακούγεται! :_thumbsup:

Τώρα βέβαια, αυτό που έγινε στις ΗΠΑ δεν είναι κι ό,τι το καλύτερο.

Η AIG πρέπει να είναι θυγατρική της ALICO ...? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
[Η AIG πρέπει να είναι θυγατρική της ALICO ...? :think:

Ναι είναι. Αλλά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανυσηχίας.

Άντε πάρτε και ένα μικρό preview απο το Δελτίου Τύπου που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή :_thumbsup:

• Η AIG είναι η μητρική εταιρία της ALICO, ενώ η ALICO είναι μια ξεχωριστή, ανεξάρτητη, εποπτευόμενη ασφαλιστική εταιρία. Στις 30 Ιουνίου 2008, η ALICO είχε $100 δις σε Ενεργητικό. Η ρευστότητα της ALICO παραμένει ισχυρή. Σήμερα, η ALICO φέρει αξιολόγηση Α+ για την οικονομική της ισχύ από την Standard & Poorʼs.

• Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που εκδίδονται από τα υποκαταστήματα και τις θυγατρικές της ALICO αποτελούν απευθείας υποχρεώσεις των ασφαλιστικών μας εταιριών σε κάθε χώρα και όχι της AIG.

Ειδικότερα, με βάση τα πιο πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία Ισολογισμού (2007) :

1. Το σύνολο των στοιχείων Eνεργητικού της ALICO AIG Life Ελλάδος ανέρχεται σε ? 1,35 δις.

2. Ειδικότερα, το σύνολο των ασφαλιστικών προβλέψεων / αποθεμάτων της εταιρίας ανέρχεται σε ? 1 δις, τα οποία είναι επενδεδυμένα σε:

I. Ομολογίες ελληνικού δημοσίου και λοιπούς τίτλους σταθερής απόδοσης (? 887 εκ.)

II. Μετοχές του ελληνικού χρηματιστηρίου και επιλεγμένες μετοχές (blue chips) του εξωτερικού καθώς και μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων (? 100 εκ.).

3. Οι ασφαλιστικές προβλέψεις των συμβολαίων Unit Linked ανέρχονται σε 164 εκ.

4. Το σύνολο Iδίων Kεφαλαίων της Εταιρίας ανέρχεται σε ? 147 εκ., ήτοι περίπου τριπλάσιο από το απαιτούμενο περιθώριο φερεγγυότητας το οποίο ανέρχεται σε ? 52 εκ.

Tο σύνολο των υποχρεώσεων προς τους ασφαλισμένους ατομικών και ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων, όπως προκύπτουν από το Αρθρο 7 του Ν. 400/70 περί Τεχνικών Αποθεμάτων είναι πλήρως εξασφαλισμένο με τα παραπάνω περιουσιακά στοιχεία, τα οποία είναι δεσμευμένα για λογαριασμό τους, σύμφωνα με το Αρθρο 8 του Ν. 400/70 περί ασφαλιστικής τοποθέτησης. Η επάρκεια των Αποθεματικών και του Περιθωρίου Φερεγγυότητας ελέγχεται και πιστοποιείται από την αρμόδια εποπτική Αρχή (ΕΠΕΙΑ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω 600cc και πληρώνω στην comercial value 110 το χρόνο χωρίς τίποτα. Λέω όμως να την αλλάξω σε INTERAMERICAN με κάλυψη για κλοπή αν και δεν ξέρω πόσο θα κοστολογιθεί και αν γίνεται να το κάνω τώρα στη μέση της χρονιάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σοβαρή ασφάλεια κατά κλοπής, μόνο AIG. Sorry αλλά η Interamerican είναι γτπ.....

Ένα φιλαράκι πήγε να ασφαλίσει το καινούργιο του R6 και παρολίγο να πάθει έμφραγμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλεξανδρε εγω που ξερω απο ιντεραμερικαν θα σου πω ποσο βγαινει περιπου η ασφαλεια της μοτοσυκλετας σου με τα λιγα που ξερω για σενα και τη μηχανη σου.

Παιρνω ως δεδομενα τα εξης:

Μοτοσυκλετα ανω των 501cc, 7 ετων, χωρις ζημια, με εξαμηνο τροπο πληρωμης, κινηση σε αστικη περιοχη νομου αττικης, ορια αστικης ευθυνης 500.000/100.000, πακετο καλυψεων MOTO EXTRA, τωρινη αξια μηχανης 7.000? (αν καποιο απο τα παραπανω δεδομενα ειναι διαφορετικο τοτε στειλε μου pm να τ'αλλαξουμε γιατι επιρρεαζουν την τιμη)

Με βαση τα παραπανω δεδομενα τα ολικα ασφαλιστρα εξαμηνου κοστιζουν 240? και περιλαμβανουν τις απο κατω καλυψεις:

post-4537-1221823525_thumb.jpg

Ριξε μια ματια και αν εχεις αποριες στειλε μου Pm να σου απαντησω. Πιστευω οτι στη αθηνα (και γενικα σε αστικες περιοχες) ποιο πιθανο και επιφοβο ειναι να σου καψουν την μηχανη παρα να χασεις τα κλειδια ή τα χαρτια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mmm , να σου πω steven για το δικό μου fazer 600 πόσο βγαίνει το μαλί? Είναι μοντέλο 2006 και το αγόρασα 5500ευρώ με 13400km. Την έχω κάνα 3-4 μήνες και έχει τώρα 17500km

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mmm , να σου πω steven για το δικό μου fazer 600 πόσο βγαίνει το μαλί? Είναι μοντέλο 2006 και το αγόρασα 5500ευρώ με 13400km. Την έχω κάνα 3-4 μήνες και έχει τώρα 17500km

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα