anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2008 Δικυκλα ειναι ολα. Το καθενα ειναι κατασκευασμενο για μια συγκεκριμενη δουλεια. Δεν διαχωριζω τιποτα και κανενα. Για μενα ολα ειναι μοτοσυκλετες... Θα επερνα πολυ ανετα ενα Nexus αν το εφτιαχναν οπως ηθελα ή ενα Tmax στα 600-650... Σεβαστή η άποψη σου. και εγώ θα έπερνα ενα Nexus αν το εφτιαχναν οπως ηθελα αλλα αν γίνονταν αυτό τότε θα είχε 17ρες ζάντεσ, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, πλάσιο διαμάντι, λίγα κιλά 100+++ άλογα, τετρακύλινδρο μοτέρ, φρενάρες.... χμμμμμ κατι μου θυμίζει :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2008 Σεβαστή η άποψη σου. και εγώ θα έπερνα ενα Nexus αν το εφτιαχναν οπως ηθελα αλλα αν γίνονταν αυτό τότε θα είχε 17ρες ζάντεσ, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, πλάσιο διαμάντι, λίγα κιλά 100+++ άλογα, τετρακύλινδρο μοτέρ, φρενάρες.... χμμμμμ κατι μου θυμίζει :P :P :P χμμ...εχω την εντυπωση οτι εχει φτιαξει η Honda ενα τετοιο σκουτερακι...για δες... http://www.bikepics.com/pictures/568781/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2008 Σεβαστή η άποψη σου. και εγώ θα έπερνα ενα Nexus αν το εφτιαχναν οπως ηθελα αλλα αν γίνονταν αυτό τότε θα είχε 17ρες ζάντεσ, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, πλάσιο διαμάντι, λίγα κιλά 100+++ άλογα, τετρακύλινδρο μοτέρ, φρενάρες.... χμμμμμ κατι μου θυμίζει :P :P :P Με την ιδια "λογικη" εστησαν το GP 800 με την Gallardo.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aristotelis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2008 Πάντως εγώ είχα την τύχη να συναντήσω ένα τέτοιο στο δρόμο που το οδηγούσε ένας χλιμίτζουρας, και καθότι φανατικός αντιstooterοβιος του έριξα μία ... στα αυτιά, το καταχάρηκα!! οφείλω να ομολογήσω όμως ότι για μπανιέρα πάει αρκερά καλά. Γεια σου φίλε DOMUS!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagouras 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2008 κατα την γνώμη μου οτιδήποτε χωρίς ταχύτητες δεν μπορείς να το χειριστείς όπως και όποτε θες.θα μπορούσα και εγω να ξεκινήσω απο scooter αλλά προτίμησα την δύστροπη vespa.γι'αυτό είμαι της άποψης οτι τουλάχιστον οι νέοι οδηγοί θα είναι καλό να μαθαίνουν μόνο με ταχύτητες.διορθώστε με αν κάνω λάθος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 κατα την γνώμη μου οτιδήποτε χωρίς ταχύτητες δεν μπορείς να το χειριστείς όπως και όποτε θες.θα μπορούσα και εγω να ξεκινήσω απο scooter αλλά προτίμησα την δύστροπη vespa.γι'αυτό είμαι της άποψης οτι τουλάχιστον οι νέοι οδηγοί θα είναι καλό να μαθαίνουν μόνο με ταχύτητες.διορθώστε με αν κάνω λάθος... +998 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bassmike7021 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Πάντως όσο και ευκολόχρηστα είναι, είναι πολύ επικίνδυνα στις στροφές και στις λακούβες... Ειδικά αν συναντήσεις και τον συνδιασμό αυτών... Την έκανες!!! Και γω scooter έχω, αλλά έτσι είναι για όσους δεν το παραδέχονται. Αυτές οι 14άρες ζάντες είναι θάνατος... Και επιπλέον άλλο να ακούς την μοτοσυκλέτα σου να κάνει γουνγκ γουνγκ και άλλο παρ παρ!!! Και για όσους τα βρίζουν ρε παιδιά ηρεμήστε!! Tα scooter δεν δημιουργήθηκαν για πίστες και τρελές ταχύτητες... Γεννήθηκαν για να προσφέρουν ευκολία χρήσης, άνεση στην οδήγηση και οικονομία στη βενζίνη... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 Πάντως όσο και ευκολόχρηστα είναι, είναι πολύ επικίνδυνα στις στροφές και στις λακούβες... Ειδικά αν συναντήσεις και τον συνδιασμό αυτών... Την έκανες!!! Και γω scooter έχω, αλλά έτσι είναι για όσους δεν το παραδέχονται. Αυτές οι 14άρες ζάντες είναι θάνατος... Και επιπλέον άλλο να ακούς την μοτοσυκλέτα σου να κάνει γουνγκ γουνγκ και άλλο παρ παρ!!! Και για όσους τα βρίζουν ρε παιδιά ηρεμήστε!! Tα scooter δεν δημιουργήθηκαν για πίστες και τρελές ταχύτητες... Γεννήθηκαν για να προσφέρουν ευκολία χρήσης, άνεση στην οδήγηση και οικονομία στη βενζίνη... σωστος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iron_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Πάντως όσο και ευκολόχρηστα είναι, είναι πολύ επικίνδυνα στις στροφές και στις λακούβες... Ειδικά αν συναντήσεις και τον συνδιασμό αυτών... Την έκανες!!! Και γω scooter έχω, αλλά έτσι είναι για όσους δεν το παραδέχονται. Αυτές οι 14άρες ζάντες είναι θάνατος... Και επιπλέον άλλο να ακούς την μοτοσυκλέτα σου να κάνει γουνγκ γουνγκ και άλλο παρ παρ!!! Και για όσους τα βρίζουν ρε παιδιά ηρεμήστε!! Tα scooter δεν δημιουργήθηκαν για πίστες και τρελές ταχύτητες... Γεννήθηκαν για να προσφέρουν ευκολία χρήσης, άνεση στην οδήγηση και οικονομία στη βενζίνη... Άντε ρε; Μάπα το Nexus 250; Έχεις δοκιμάσει και το 500; Εγώ ακόμα σκέφτομαι 300 ή 500 και τα δύο με 15" μπροστινό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Παιδιά μη γενικεύετε. Το να λέμε ότι όλα τα σκούτερ είναι ίδια (είτε ίδιο καλά, είτε ίδιο χάλια) είναι σαν να λέμε ότι όλες οι ασφάλτινες μοτοσικλέτες βράζουν στο ίδιο καζάνι!... Όσο σωστό είναι να συγκρίνει κανείς σε οδηγική συμπεριφορά και επιδόσεις μία Virago με ένα GSX-R, τόσο σωστό είναι να συγκρίνει σε οδική συμπεριφορά και επιδόσεις ένα Beverly 250 με ένα Tmax. Συμφωνώ με τον bassmike7021, δεν έγιναν τα σκούτερ για επιδόσεις και οδική συμπεριφορά. Πάλι όμως το να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι είναι απίστευτη γενίκευση και όποιος την κάνει δείχνει ότι έχει άγνοια της γκάμας και της ποικιλίας των σκούτερ που υπάρχουν πλέον... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bassmike7021 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Άντε ρε; Μάπα το Nexus 250; Έχεις δοκιμάσει και το 500; Εγώ ακόμα σκέφτομαι 300 ή 500 και τα δύο με 15" μπροστινό. Φίλε προς Θεού, δεν είπα κάτι τέτοιο... Είναι ένα πολύ αξιοσέβαστο μηχανάκι και για την κατηγορία ένα από τα καλύτερα. Το 300άρι και το 500άρι δεν τα χω οδηγήσει. Εκεί που εστιάζω το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται οι εταιρείες να δημιουργούν 250 κυβικών μηχανή με 22,4 άλογα και 275 κιλά, και να του βάζουν 14άρες ζάντες με τόσο υψηλό κέντρο βάρους... Πάντως για να μην παρεξηγηθώ, πιστεύω ότι στα 250cc το Nexus μαζί με το Beverly είναι οι καλύτερες επιλογές. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iron_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 (τροποποιήθηκε) Φίλε προς Θεού, δεν είπα κάτι τέτοιο... Είναι ένα πολύ αξιοσέβαστο μηχανάκι και για την κατηγορία ένα από τα καλύτερα. Το 300άρι και το 500άρι δεν τα χω οδηγήσει. Εκεί που εστιάζω το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται οι εταιρείες να δημιουργούν 250 κυβικών μηχανή με 22,4 άλογα και 275 κιλά, και να του βάζουν 14άρες ζάντες με τόσο υψηλό κέντρο βάρους... Πάντως για να μην παρεξηγηθώ, πιστεύω ότι στα 250cc το Nexus μαζί με το Beverly είναι οι καλύτερες επιλογές. Όχι και 275 κιλά!! Νομίζω 175 κιλά είναι ή κάπου εκεί. Πλέον το 250cc σταμάτησε και βγαίνει μόνο το 300cc με 15αρα ΖΑΝΤΑ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2008 από τον iron_gr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bassmike7021 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2008 Όχι και 275 κιλά!! Νομίζω 175 κιλά είναι ή κάπου εκεί. Πλέον το 250cc σταμάτησε και βγαίνει μόνο το 300cc με 15αρα ΖΑΝΤΑ! Ναι μπερδεύτηκα, 175 ήθελα να πω. Αν του μεγαλώσανε τις ζάντες καλό είναι, αλλά πάλι λίγο νομίζω πως θα είναι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 λοιπον το μηχανακι το οδηγησα χτες,μηχανακι βεβαια τροπος του λεγειν. με εκπληξη συνειδητοποιησα πως αν ο οδηγος δεν εχει το νου του σιγουρα απο ορθιος θα βρεθει ξαπλα με το μηχανακι απο πανω του. στην εκκινηση δεν θελει αποτομα το γκαζι παρα μονο αν ο οδηγοςεχει καποια σχετικη εμπειρια. πηγαινα 90-100 και με αποτομο ανοιγμα του γκαζιου το μηχανακι επαιζε χαστουκια πανευκολα,μπαντες με λιγα λογια,ωραιο ομως με διχως συμπλεκτη επικυνδυνο. παει πολυ καλα παντως κι εχιε και ωραιο ηχο,ομως 9400 για σκουτερ πολυ δυσκολο να τα εδινα. προτιμω την αισθηση της μηχανης. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 λοιπον το μηχανακι το οδηγησα χτες,μηχανακι βεβαια τροπος του λεγειν. με εκπληξη συνειδητοποιησα πως αν ο οδηγος δεν εχει το νου του σιγουρα απο ορθιος θα βρεθει ξαπλα με το μηχανακι απο πανω του. στην εκκινηση δεν θελει αποτομα το γκαζι παρα μονο αν ο οδηγοςεχει καποια σχετικη εμπειρια. πηγαινα 90-100 και με αποτομο ανοιγμα του γκαζιου το μηχανακι επαιζε χαστουκια πανευκολα,μπαντες με λιγα λογια,ωραιο ομως με διχως συμπλεκτη επικυνδυνο. παει πολυ καλα παντως κι εχιε και ωραιο ηχο,ομως 9400 για σκουτερ πολυ δυσκολο να τα εδινα. προτιμω την αισθηση της μηχανης. Την πρώτη φορά που το οδήγησα ενθουσιάστηκα από την δύναμη του, το μπαντιλίκωνα όλη την ώρα και γούσταρα. Την δεύτερη φορά παρατήρησα πόσο κακοστημένο είναι. Μηδέν πληροφόρηση από το μπροστινό, κακό πάτημα πίσω. Ούτε τα φρένα μου κάναν εντύπωση. Και όχι δεν θέλω να το κρίνω με δεδομένα "scooter" όταν έχει 800κ.εκ. και πάει τόσο γρήγορα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Την πρώτη φορά που το οδήγησα ενθουσιάστηκα από την δύναμη του, το μπαντιλίκωνα όλη την ώρα και γούσταρα. Την δεύτερη φορά παρατήρησα πόσο κακοστημένο είναι. Μηδέν πληροφόρηση από το μπροστινό, κακό πάτημα πίσω. Ούτε τα φρένα μου κάναν εντύπωση. Και όχι δεν θέλω να το κρίνω με δεδομένα "scooter" όταν έχει 800κ.εκ. και πάει τόσο γρήγορα. Ρε σεις, ποιά δύναμη; Στην Εγνατία πέτυχα ένα στο φανάρι και το παρατηρούσα και ύστερα έκατσα και έψαξα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Έχει χειρότερη αναλογία κιλών/ίππο από το σιμπιδάκι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Για εμένα όσα κυβικά και να τα κάνουν πάντα σκούτερ θα είναι....και το LADA αν το κάνεις V12 δεν γίνεται ferari (αν είναι V12 η ferari.....ούτε ξέρω) :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 Λίγο η μετάδοση, λίγο το ότι το βάρος είναι περισσότερο στον πίσω τροχό.. το μηχανάκι ξεκολλάει από φανάρι 2 φορές πιο γρήγορα από το cb :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2008 εμενα μου εκανε εντοιποση που το ειδα η αλυσιδα του!!!!!! κατα τα αλλα.....σκουτερ 9400€......μπαααααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 Εγω το οδηγησα προσφατα και μου φανηκε ιδιαιτερα εντυπωσιακο. Για να πω και την αληθεια δεν θα το απεκλεια σαν επιλογη, βαση του σκεπτικου οτι μπορει μια μοτοσυκλετα να ειναι καλυτερη οδηγικα αλλα, που μπορει κανεις και ποτε να την ευχαρηστηθει? Οι ιδιοκτητες μεγαλων ον- οφφ αγοραζουν μια μοτοσυκλετα που μπορουν να την χαρουν ελαχιστα κατα την γνωμη μου εκτως και αν εχουν χρονο αρκετο για ταξιδια συνεχως (εισοδηματιες ) . Πως μπορεις να ευχαριστειθεις ενα gs πχ στο κεντρο μιας μεγαλουπολης που κατα 90 % κινεισαι εκει αναγκαστικα λογο δουλειας , υποχρεωσεων κτλ.. Το ιδιο κατα την γνωμη μου ισχυει και για τα ss . Τα σκουτερ ειναι οχηματα που μπορεις να τα "χαιρεσε" καθε μερα σε αντιθεση με τις μεγαλες μοτοσυκλετες που απαιτουν ειδικες συνθηκες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 Ναί θα είσαι πολύ χαρούμενος αν κάτσεις δίπλα απο σσ στο φανάρι μμμ τι να σου πώ! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 θα ειμαι πολυ χαρουμενος μετα απο μια ωρα που θα κατεβω :lol: και θα βγαλω και μια τσαντα κατω απο τη σελα.... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xt byron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2008 Τι λέτε ρε σεις τόση ώρα ??? δηλαδή το Α και το Ω σε ένα όχημα είναι πως στρίβει ??? δεν υπάρχουν άλλα κριτήρια αγοράς ??? Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν Μερσεντές και BWM...μόνο κωλοφτιαγμένα Σαξόραλλα....Θα πάρει κανένας ένα μέγκα-σκούτερ για να ξύνει στην πίστα ??? Χλιδάτα και ξεκούραστα μέσα μεταφοράς είναι που τώρα αυξάνοντας τον κυβισμό τους και αναβαθμίζοντας την σχεδίασή τους διεκδικούν να ταξιδεύουν κιόλας...Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα...κάθε δίκυκλο έχει το κοινό του και κατασκευάζεται για συγκεκριμένες χρήσεις άσχετα αν αυτές σε έναν βαθμό αλληλοκαλύπτονται...Και μην βιάζεστε να φάτε ζωντανό οτιδήποτε μοιάζει με σκούτερ...Ανεβήτε σε ένα τ-max για καμμιά βόλτα και μετά ελάτε να μου πείτε για οδήγηση... B) συμφωνω απολυτα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 ΟΙ σκουτεραδεσ θα κανουν παρτη ... εχω δει μπροσταμου σκουτερ να στριβει μαι το κοτερμου στα 170 και τραβαγα μπου---χεσμου. γουσταρω να καθομε με τα ποδια ανιχτα πανο στην μιχανη και οχι σαν παρθενα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 ΟΙ σκουτεραδεσ θα κανουν παρτη ... εχω δει μπροσταμου σκουτερ να στριβει μαι το κοτερμου στα 170 και τραβαγα μπου---χεσμου. γουσταρω να καθομε με τα ποδια ανιχτα πανο στην μιχανη και οχι σαν παρθενα. +600 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες