Jump to content

Recommended Posts

Τώρα όσον αφορά την τιμή του υπολογίστε κοντά στα 9500.

δλδ θα εχω 9500 και αντι για ενα ρ6/daytona675 θα παω να παρω σκουτερ???

τρελος παπας σας βαφτισε!!!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε αφού είσαι κατασταλλαγμένος το τι θα πάρεις τι το συζητάμε περί του gp που είναι απλά scooter.To gp δεν το παίρνεις για να μπεις στην πίστα(όπου μπορεί χαλαρά να μπει) το παιρνεις γιατί είναι εύχρηστο,είναι ευκολοδήγητο και πας κι ένα ταξιδάκι φορτωμένος και με 2 άτομα άνετα,γρήγορα και ξεκούραστα.

Τώρα το dayton και το r6 που μου λες είναι άλλη φάση κι άλλη κατηγορία και δεν συγκρίνονται μεταξύ τους.

Φίλε nikker το burgman φοράει 15αρα μπροστά και 14αρα πισω ενώ το gp 16αρα μπροστά και 15αρα πίσω.

Τώρα όσον αφορά την τιμή είναι και η διαφορά στην ποιόητα που έχουν τα 2 μηχανάκια.Είναι και το σειριακό στη μέση που φοράει το burgman.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΤΑ tdm πανε σιγουρα 210 πραγματικα...σιγουρα ομως...ο κατασκευαστης τα δινει 215!

ενα παραδειγμα εδωσα μη το δενεις κομπο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα όσον αφορά την τιμή είναι και η διαφορά στην ποιόητα που έχουν τα 2 μηχανάκια.Είναι και το σειριακό στη μέση που φοράει το burgman.

Για το σειριακο παω πασο. Αλλα για την διαφορα στην ποιοτητα??? Ακομα δεν τον ειδαμε...Γιαννη τον ονομασαμε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το cyberscooter έκρινε την ποιότητα τυο gp ότι υστερεί σε κάποιους τομείς αλλά είναι αξιόλογο σαν μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
To gp δεν το παίρνεις για να μπεις στην πίστα(όπου μπορεί χαλαρά να μπει)

Scooter στην πιστα?? :o :o :o :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι παπι! μπαζεις στην πιστα! (Οι πιστες ειναι για να ψαχνεις τα ορια! Τα δικα σου, και του -οποιου-οχηματος, οποτε, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??) ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την τελευταία φορά που είπα ότι θα πάρω σκούτερ έχασα την δυνατότητα να μπαίνω στο mybike, οπότε παίρνω τραγικό ρίσκο για να γράψω τα παρακάτω.

Όπως έχω ξαναγράψει εκατοντάδες φορές, πέραν του TDM έχω και ένα 200άρι σκούτερ της πιάτζιο. Μάλιστα η αγορά του TDM είναι κατοπινή αυτής του σκούτερ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό το όχημα, το χρησιμοποιώ μέσα στην πόλη αλλά και σε μικρά ταξιδάκια (μέχρι και στο περτούλι πήγα με αυτό από Θεσσαλονίκη). Όσο κι αν ακούγεται περίεργο είναι άριστο μηχάνημα για στροφηλίκι, πλαγιάζει αρκετά και οι στρεβλώσεις που ισως παρουσιάσει το πλαίσιο είναι αρκετά προοδευτικές. H CVT μετάδοση σε κρατάει συνεχώς μέσα στο παιχνίδι, δεν ξεμένεις από ροπή ποτέ. Στο Περτούλι πήγαινα άνετα με τα μεγάλα on-off μηχανάκια εφόσον αυτά ταξίδευαν σε ρυθμούς ταξιδευτικούς και όχι σαν τον Multijohn.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν κατά την γνώμη μου είναι τα φρένα, αφού η κατανομή του βάρους προς τα πίσω δεν βοηθάει και το ABS είναι μάλλον απαραίτητο. Δεύτερο πρόβλημα είναι η τιμή. Κακά τα ψέμματα είναι πανάκριβα τα άτιμα. Αλλιώς αν το gilera ήταν στην ίδια τιμή με το TDM θα το σκεφτόμουν σοβαρότατα (ουπς :oops:το πα πάλι. Αντίο mybike) :unsure:

Επίσης για όσους νομίζουν ότι τα σκούτερ είναι αργά, έχω κλήση μετά φωτογραφίας που δυστυχώς, δυστυχώς, δυστυχώς, αποδεικνύει το αντίθετο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ε αφού είσαι κατασταλλαγμένος το τι θα πάρεις τι το συζητάμε περί του gp που είναι απλά scooter.To gp δεν το παίρνεις για να μπεις στην πίστα(όπου μπορεί χαλαρά να μπει) το παιρνεις γιατί είναι εύχρηστο,είναι ευκολοδήγητο και πας κι ένα ταξιδάκι φορτωμένος και με 2 άτομα άνετα,γρήγορα και ξεκούραστα.

Τώρα το dayton και το r6 που μου λες είναι άλλη φάση κι άλλη κατηγορία και δεν συγκρίνονται μεταξύ τους.

οκ λοιπον..αντι για daytona/R6 βαλε ενα ον-οφφ στα ιδια λεφτα (πχ versys-pegaso-vstrom-transhalp-tdm)''και λιγοτερα για την ακριβεια!!''

και πες μου σε ποιον τομεα ακριβως υπερτερη το scooter...

εκτος αν το θετεις ως (εχω ταυλα με τα σκουτερ) οποτε συμφωνω οτι ειναι τοπ επιλογη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λέτε ρε σεις τόση ώρα ??? δηλαδή το Α και το Ω σε ένα όχημα είναι πως στρίβει ??? δεν υπάρχουν άλλα κριτήρια αγοράς ??? Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν Μερσεντές και BWM...μόνο κωλοφτιαγμένα Σαξόραλλα....Θα πάρει κανένας ένα μέγκα-σκούτερ για να ξύνει στην πίστα ??? Χλιδάτα και ξεκούραστα μέσα μεταφοράς είναι που τώρα αυξάνοντας τον κυβισμό τους και αναβαθμίζοντας την σχεδίασή τους διεκδικούν να ταξιδεύουν κιόλας...Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα...κάθε δίκυκλο έχει το κοινό του και κατασκευάζεται για συγκεκριμένες χρήσεις άσχετα αν αυτές σε έναν βαθμό αλληλοκαλύπτονται...Και μην βιάζεστε να φάτε ζωντανό οτιδήποτε μοιάζει με σκούτερ...Ανεβήτε σε ένα τ-max για καμμιά βόλτα και μετά ελάτε να μου πείτε για οδήγηση... B)

Τροποποιήθηκε από τον THEOD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aμέ για ρίξε μια ματιά.

http://www.trofeomaxiscooter.it/ και στο bocadream με πρωταθλητή εδώ και 2 χρόνια ένα μπλε-άσπρο Burgman.

Kαι παπι! μπαζεις στην πιστα! (Οι πιστες ειναι για να ψαχνεις τα ορια! Τα δικα σου, και του -οποιου-οχηματος, οποτε, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??) ;)

+1 Aπό μένα.Ακριβώς.

Την τελευταία φορά που είπα ότι θα πάρω σκούτερ έχασα την δυνατότητα να μπαίνω στο mybike, οπότε παίρνω τραγικό ρίσκο για να γράψω τα παρακάτω.

Όπως έχω ξαναγράψει εκατοντάδες φορές, πέραν του TDM έχω και ένα 200άρι σκούτερ της πιάτζιο. Μάλιστα η αγορά του TDM είναι κατοπινή αυτής του σκούτερ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό το όχημα, το χρησιμοποιώ μέσα στην πόλη αλλά και σε μικρά ταξιδάκια (μέχρι και στο περτούλι πήγα με αυτό από Θεσσαλονίκη). Όσο κι αν ακούγεται περίεργο είναι άριστο μηχάνημα για στροφηλίκι, πλαγιάζει αρκετά και οι στρεβλώσεις που ισως παρουσιάσει το πλαίσιο είναι αρκετά προοδευτικές. H CVT μετάδοση σε κρατάει συνεχώς μέσα στο παιχνίδι, δεν ξεμένεις από ροπή ποτέ. Στο Περτούλι πήγαινα άνετα με τα μεγάλα on-off μηχανάκια εφόσον αυτά ταξίδευαν σε ρυθμούς ταξιδευτικούς και όχι σαν τον Multijohn.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν κατά την γνώμη μου είναι τα φρένα, αφού η κατανομή του βάρους προς τα πίσω δεν βοηθάει και το ABS είναι μάλλον απαραίτητο. Δεύτερο πρόβλημα είναι η τιμή. Κακά τα ψέμματα είναι πανάκριβα τα άτιμα. Αλλιώς αν το gilera ήταν στην ίδια τιμή με το TDM θα το σκεφτόμουν σοβαρότατα (ουπς :oops:το πα πάλι. Αντίο mybike) :unsure:

Επίσης για όσους νομίζουν ότι τα σκούτερ είναι αργά, έχω κλήση μετά φωτογραφίας που δυστυχώς, δυστυχώς, δυστυχώς, αποδεικνύει το αντίθετο.

Απλά φίλε μου είναι λίγα τα megascooter που έχουν καλό στήσιμο,φρένα κτλ.Mετρημένα 3 είναι BurgmaN Κ T-max με abs αλλά και το nexus χωρίς abs.

οκ λοιπον..αντι για daytona/R6 βαλε ενα ον-οφφ στα ιδια λεφτα (πχ versys-pegaso-vstrom-transhalp-tdm)''και λιγοτερα για την ακριβεια!!''

και πες μου σε ποιον τομεα ακριβως υπερτερη το scooter...

εκτος αν το θετεις ως (εχω ταυλα με τα σκουτερ) οποτε συμφωνω οτι ειναι τοπ επιλογη...

Aν δεις την απάντηση του theod παρακάτω θα καταλάβεις....

Πες μου τι έχει να ζηλέψει εκτός από το χώμα που μπαίνουν τα παραπάνω μηχανάκια που ανέφερες.

Μην την υποτιμάς αυτή την κατηγορία φίλε μου.Οδήγησέ τα πρώτα και μετά βγάλε καλύτερα συμπεράσματα.Έχω περάσει από αρκετά mega και τώρα πάω για k1200 gt.Θα μπορούσα να σου πω είναι το ένα είναι το άλλο.Αλλά ταξίδεψα μαζί τους,έστριψα μαζί τους,φρέναρα μαζί τους και πολλά άλλα που έκανα μαζί τους......οπότε μπορώ να σου αναλύσω όσα θέλεις.

Τροποποιήθηκε από τον apostolis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι λέτε ρε σεις τόση ώρα ??? δηλαδή το Α και το Ω σε ένα όχημα είναι πως στρίβει ??? δεν υπάρχουν άλλα κριτήρια αγοράς ??? Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν Μερσεντές και BWM...μόνο κωλοφτιαγμένα Σαξόραλλα....Θα πάρει κανένας ένα μέγκα-σκούτερ για να ξύνει στην πίστα ??? Χλιδάτα και ξεκούραστα μέσα μεταφοράς είναι που τώρα αυξάνοντας τον κυβισμό τους και αναβαθμίζοντας την σχεδίασή τους διεκδικούν να ταξιδεύουν κιόλας...Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα...κάθε δίκυκλο έχει το κοινό του και κατασκευάζεται για συγκεκριμένες χρήσεις άσχετα αν αυτές σε έναν βαθμό αλληλοκαλύπτονται...Και μην βιάζεστε να φάτε ζωντανό οτιδήποτε μοιάζει με σκούτερ...Ανεβήτε σε ένα τ-max για καμμιά βόλτα και μετά ελάτε να μου πείτε για οδήγηση... B)

Aμέ για ρίξε μια ματιά.

http://www.trofeomaxiscooter.it/ και στο bocadream με πρωταθλητή εδώ και 2 χρόνια ένα μπλε-άσπρο Burgman.

+1 Aπό μένα.Ακριβώς.

Απλά φίλε μου είναι λίγα τα megascooter που έχουν καλό στήσιμο,φρένα κτλ.Mετρημένα 3 είναι BurgmaN Κ T-max με abs αλλά και το nexus χωρίς abs.

Πες μου τι έχει να ζηλέψει εκτός από το χώμα που μπαίνουν τα παραπάνω μηχανάκια που ανέφερες.

Μην την υποτιμάς αυτή την κατηγορία φίλε μου.Οδήγησέ τα πρώτα και μετά βγάλε καλύτερα συμπεράσματα.Έχω περάσει από αρκετά mega και τώρα πάω για k1200 gt.Θα μπορούσα να σου πω είναι το ένα είναι το άλλο.Αλλά ταξίδεψα μαζί τους,έστριψα μαζί τους,φρέναρα μαζί τους και πολλά άλλα που έκανα μαζί τους......οπότε μπορώ να σου αναλύσω όσα θέλεις.

+ :_thumbsup:

home_18.jpg

:worshippy::worshippy::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα μπω στην διαδικασια συγκρισης μηχανων και σκουτερ γιατι πολυ απλα τα θεωρα και τα 2 ΜΗΧΑΝΕΣ. Τα ταξιδια που ειχα κανει με το beverly ηταν μακρινα-ανετα-οικονομικα-παιχνιδιαρικα και και και......Ο μονος λογος που το αλλαξα και πηρα το αφρικα ηταν οι off-road διαδρομες και τιποτα αλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει παντως μια εντονη αρνητκη προκαταληψη εναντιον των scooter εεε? Μαλλον αντιμετωπιζονται ως η ευκολη εισαγωγικη λυση του ανιδεου αυτοκινητιστη στον χωρο των 2 τροχων. Αλλα αυτο κατ' εμε μαλλον θετικο ειναι. Οσο περισσοτερος κοσμος ζησει τους ελληνικους δρομους και απο την οπτικη γωνια των δυο τροχων τοσο το καλυτερο.

Υ.Γ. Ηθελα να ποσταρω κατι απιστευτες φωτο απο t-max ξαπλωμενο κυριολεκτικα σε πιστα (το νορμαλ που κυκλοφορει οχι αγωνιστικο) αλλα δεν τις βρισκω ρε γμτ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σε βοηθήσω εγώ.

r8y0728ah1.th.jpgr8y0892rd9.th.jpgr8y0846pp7.th.jpg

dsc0272fa4dj3.th.jpgdsc0291rw1hc6.th.jpghysb0.th.jpg

scooterdroiteex9.th.jpgcover87hl6.th.jpgtopfactory03kt2.th.jpg

Προς Θεού δεν βάζω τις φωτό για να αποδείξω κάτι απλά σαν photogallery Που λένε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βάλω και μερικές φωτό από το gp 800.

Πλαίσιο.Το μόνο μειονέκτημά του εναντι στα Τ-MAX,BUrgman είναι η μπροστινή ανάρτηση η οποία φτάνει μέχρι την κάτω τιμονόπλακα ενώ αντιθέτως στα άλλα 2 φτάνει μέχρι το τιμόνι.Αλλά για τνα το φτιάξανε έτσι και για να καταφέρουν αναλογία 50-50 κάτι ξέρουν.

gp800ts1260ql3.th.jpggp800ts1114by3.th.jpg

Μια άποψη του μοτέρ και μετάδοση.850 κυβικά,δικύλινδο σε v με 75 άλογα.

gp800ts5136uw4.th.jpggp800ts5138mf6.th.jpg

gp800ts5141jn8.th.jpggp800ts0049yu0.th.jpg

gp800ts0040lk4.th.jpggp800ts1170zg5.th.jpg

ΜΕΡΙΚΈς ΑΠΌ ΔΟΚΙΜΉ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ.

gp800td0733du5.th.jpggp800td0750qd6.th.jpggp800td0820ej4.th.jpg

gp800td4237ij2.th.jpggp800td4281oi5.th.jpggp800td4395sf7.th.jpg

gp800td4516jc0.th.jpggp800td4615bf8.th.jpggp800td5162cr4.th.jpg

gp800ts0015hc7.th.jpggp800ts0016pr0.th.jpggp800ts0030gy8.th.jpg

gp800ts0031ik0.th.jpggp800ts0035ak2.th.jpggp800ts0036tf4.th.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα σε βοηθήσω εγώ.

r8y0728ah1.th.jpgr8y0892rd9.th.jpgr8y0846pp7.th.jpg

dsc0272fa4dj3.th.jpgdsc0291rw1hc6.th.jpghysb0.th.jpg

scooterdroiteex9.th.jpgcover87hl6.th.jpgtopfactory03kt2.th.jpg

Προς Θεού δεν βάζω τις φωτό για να αποδείξω κάτι απλά σαν photogallery Που λένε.

να ομολογησω ότι αμα δε το εβλεπα δε θα το πιστευα ποτε. απιστευτο θεαμα.

Ερε τι παθαμε. θα ψαχνουμε να κατεβασουμε αγωνες με μαξι σκουτερ τωρα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω καμια εχθρα κε τα σκουτερ αρχηγε μου..και εν μερη συμφωνω και με τον thod..!

απλος θεωρω παρα πολυ υπερβολικο το ποσο των 9500ευρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και να σου βγαλει το κρανος και να δεις τον μπαρμπα.....

http://img101.imageshack.us/my.php?image=dsc0291rw1hc6.jpg

έλα ρε συ? πλάκα κανεις? φωτοσοπιά? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπερβολικά τα 9500 για scooter, ακούγονται πολλά.

9500 για 800 κυβικά ακούγονται σχετικά καλά.

Εν πάση περιπτώση, είναι κορυφή στην κατηγορία του και ΔΕΝ είναι το πιό ακριβό της κατηγορίας του.

Σαν Ευρωπαϊκό θα είναι ντυμένο και με τα καλύτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...