Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 ισως μία λύση είναι αυτή που αναφέρεται στη συζήτηση περί στρωσίματος κινητήρα, στο ποστ 27 Αλήθεια, MEAN, πώς «έστρωσες» τον κινητήρα σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 ισως μία λύση είναι αυτή που αναφέρεται στη συζήτηση περί στρωσίματος κινητήρα, στο ποστ 27 Αλήθεια, MEAN, πώς «έστρωσες» τον κινητήρα σου; [/q αθηνα ..... λουτρακι καθε σκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gGelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Κάτι βρωμάει εδώ πέρα - 'νταξ δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά και μόνο 155 αποκλείεται. Μπας και είναι αρύθμιστο ή άλλη μ@μ@κί@? Έκανα το σερβις των 10000χλμ.Τελικά ηταν αρυθμιστο το μηχανάκι.Μου ειπε ο μηχανικος οτι καποιος(ο προηγουμενος ιδιοκτητης)ειχε ρυθμισει τις βαλβιδες δεν ξερω πως και ηταν πολυ ανοιχτες.Ετσι μου ειπε,το τι σημαίνει αυτο,ιδεα δεν έχω...Η διαφόρα ειναι μεγάλη.Κυριως πανω απο τις 4500 στροφες.Με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω και την τελικη του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Έκανα το σερβις των 10000χλμ.Τελικά ηταν αρυθμιστο το μηχανάκι.Μου ειπε ο μηχανικος οτι καποιος(ο προηγουμενος ιδιοκτητης)ειχε ρυθμισει τις βαλβιδες δεν ξερω πως και ηταν πολυ ανοιχτες.Ετσι μου ειπε,το τι σημαίνει αυτο,ιδεα δεν έχω...Η διαφόρα ειναι μεγάλη.Κυριως πανω απο τις 4500 στροφες.Με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω και την τελικη του. εγω το εδωσα παει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bellof 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Αντε επιτελους να ηρεμησεις γιατι δεν το πηγαινες το μηχανακι. Το επομενο ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Αντε επιτελους να ηρεμησεις γιατι δεν το πηγαινες το μηχανακι. Το επομενο ???? θα δω για την ωρα αγορασα ενα 200 piaggio για να κανω την δουλεια μου .....και θελω να δω το tiger adventure πρωτα και μετα θα αποφασισω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefosg 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Να επαναφέρω το θέμα λιγάκι... Γνωρίζει κανείς, ή ακόμα καλύτερα κάποιος που το έχει στην κατοχή του, αν έχει καθόλου προβλήματα με τον κινητήρα του; Έχω διαβάσει ότι τα ΧΤ που φοράνε τον ίδιο κινητήρα είχαν κάποια θεματα και κάνανε διακοπές και υποτίθεται ότι τα έχουν φτιάξει στο ΤΕΝΕΡΕ, ισχύει αυτό; Άλλα προβλήματα έχει παρουσιάζει σαν μοντέλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 πρόβλημα κανένα. ο κινητηρας πλεον ειναι δοκιμασμενος χωρις προβληματα και ερωτηματικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daz 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Ούτε τα xt είχαν ποτέ θέμα με τον κινητήρα ούτε τα xtz αφού ο είναι ακριβώς ο ίδιος. Τα πρώτα xt είχαν ένα θεματάκι με τον ψεκασμό και το tps. Αργότερα διορθώθηκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefosg 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Επίσης έχω διαβάσει για αυξημένη κατανάλωση λαδιού, ισχύει κατι τέτοιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Επίσης έχω διαβάσει για αυξημένη κατανάλωση λαδιού, ισχύει κατι τέτοιο; οχι δεν θα εχεις κανενα θεμα με το λαδακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daz 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Που διάβασες κάτι τέτοιο? Σοβαρά τώρα! Ο μονοκύλινδρος είναι λογικό να καίει λίγο λαδάκι ειδικά όταν ζορίζεται ή δουλεύει σε υψηλές στροφές. Ε αυτός δεν καίει. Μετά από 5.000 μετράω και τα λάδια είναι εκεί που πρέπει. Αν το ανεβάσεις στον autostrada με τρεις βαλίτσες και οδηγήσεις με τέρμα γκάζι μέχρι να σου τελειώσει η βενζίνη μπορεί να κάψει λίγο λαδάκι αλλά σίγουρα θα είναι λιγότερο απ' αυτό που θα κάψει το cbr. Ρε 'συ, ο κινητήρας είναι το τελευταίο που πρέπει να φοβάσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Επίσης έχω διαβάσει για αυξημένη κατανάλωση λαδιού, ισχύει κατι τέτοιο; όχι σε αυτό σίγουρα, μην ανησυχείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonTheProf 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Καλησπερα κι απο μενα, εχω δειξει ενδιαφερον εδω και καμποσο καιριο για τη μηχανη, με απασχολουν ομως καποια παραγματα (αντε παλι... : ) ) Διαβαζοντας το thread (και αλλα) βλεπω οτι μερικοι το κραζουν οτι ειναι τπτ αλλο παρα ενα ΧΤ με αλλο κοστουμι και οτι το δειχνουν σαν ψευτοεντουρο για να το πλασαρουν πιο ευκολα στον κοσο. Ρε παιδια εχω δει σχελον ολα τα βιντεακια απο το youtube και το μηχανακι δειχνει να τα καταφερνει πολυ καλα στο χωμα, ενοοω ΠΟΛΥ καλα, ετσι φενεται τουλαχιστον. Το περνανε μεσα απο ποταμια, το βασανιζουν το εργαλειο. Και λεω εγω τωρα...μηπως το "pushαραν" πολυ το εργαλειο απλα για να μασ δειξουν τι ειναι ικανο να κανει και στην ουσια το σπασαν η απλα εχει τοσο μεγαλα ορια..γιατι για μενα μεγαλα ειναι αυτα τα ορια. (για τετοια μηχανη παντα). Δειτε 2-3 βιντεακια παραδειγματικα, ειναι κατι τυποι απο Αυστραλια που πανε ενα μεγαλο χωματινο ταξιδι. Εχει 5 parts αμα θελετε να το δειτε ολο. Εγω παντως το σκεφτομαι να ανταλαξω το versys μου με ενα τετοιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Το tenere ειναι tenere !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Κανείς δε λέει πως είναι ένα κακό και ανίκανο μηχανάκι. Απλά θα μπορούσε να είναι ελαφρύτερο και δυνατότερο αν είχε εξελιχθεί λίγο περισσότερο. Δηλαδή απογοητεύει εμάς που θέλουμε κάτι περισσότερο από απλώς ένα καλό μηχανάκι που δεν είναι παραστημένο και δεν θέλει πολύ συντήρηση (δηλαδή ένα πιο κουλ και πιο αξιόπιστο ΚαΤεΜ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 μιa χαρά είναι η μηχανή. εκτός από ταξίδι σε υψηλές ταχύτητες, όλα τα υπολοιπα τα κάνει με άνεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 ...και μην εμπιστεύεστε βιντεάκια. (Ειδικά τρελο-Αυστραλών) Σε καλά χέρια ακόμα και το GS1200 φαίνεται κατσίκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 ρε παιδες τι υψος εχετε και το οδηγατε την μοτο? παντα την γουσταρα και γουσταρω και το καινουργιο (ειχα το 660 το '94 με το διπλο στρογγυλοφαναρο προβολεα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Ύψος σέλας 895 χλστ. http://www.yamaha-motor.gr/gr/products/motorcycles/adventure/xt660z.aspx?view=techspecs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Ανοίγει τα πόδια το φάρδος της σέλλας και οι κάτω του 1.80 χμ χμ Εγώ που είμαι 1.80 χμ Από 1.85-85 και πάνω ΟΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 γνωριζω το υψος της σελας του tenere , αλλα βλεπω οτι το νεο με το abs θα εχει χαμηλοτερο υψος , δειτε και εδω: http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/adventure/xt660z-tenere-abs.aspx?view=techspecs μπας και γνωριζει κανεις τιμουλα στο ελλαντα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 στην ελλαδα στο φερνει η yamaha κατοπιν παραγγελιας μονο, τιμη περιπου 8400 θα βγει. η σελα ειναι ιδια, η διαφορα τους ειναι στην αναρτηση 16 και 15 εκατοστα διαδρομη αντι 21 και 20. δηλαδη λιγο πιο ασφαλτινο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 η σελα ειναι ιδια, η διαφορα τους ειναι στην αναρτηση 16 και 15 εκατοστα διαδρομη αντι 21 και 20. δηλαδη λιγο πιο ασφαλτινο. σωστά, λάθος μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 5 πόντοι μικρότερες διαδρομες σημαίνει πολύ πιο ασφάλτινο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες