ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 εγω θα ηθελα να δω ενα τενερε 750-800 κυβικα δικιλυνδρο απο τη yamaha να συμπληρωθει η γκαμα της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 εγω θα ηθελα να δω ενα τενερε 750-800 κυβικα δικιλυνδρο απο τη yamaha να συμπληρωθει η γκαμα της Κι ένα νέο africa με τον κινητήρα του τρανσαλπ, όχι πολύ ακριβότερο όμως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Κι ένα νέο africa με τον κινητήρα του τρανσαλπ, όχι πολύ ακριβότερο όμως! ετσι ετσι 700αρι αφρικα ετοιμοπολεμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 600 V4 100HP 200KG Africa Twin μήπως; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 εγω θα ηθελα να δω ενα τενερε 750-800 κυβικα δικιλυνδρο απο τη yamaha να συμπληρωθει η γκαμα της και εγω αυτο θελω αλλα δεν θα παιξει... στανταρ οχι.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Άκυρο αλλά μιας και το λέμε, η kawasaki είναι εντελώς έξω από το παιχνίδι των ον/οφ με εξαίρεση το versys αν θεωρείτε ον/οφφ. Δεν πρέπει να ετοιμάζει κάτι ξέρω 'γω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Σε χαίρομαι για την ειλικρίνειά σου. Σπανιότατα εδώ μέσα (αλλά και γενικώς) βλέπω κάποιον να λέει "έχω το τάδε μηχανάκι αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος". Συνήθως, το λένε αφότου το πουλήσουν Το παλιό Tenere ήταν σίγουρα πολύ ποιοτικότερο, με υλικά που άντεχαν στο χρόνο. Δε θέλει και πολύ φιλοσοφία για να το καταλάβει κανείς αυτό. Πάντως, το νέο Tenere, αν και φτιαγμένο από μέτριας ποιότητας υλικά, παραμένει αξιόπιστο και απροβλημάτιστο μηχανάκι και αυτό για πολλούς είναι αρκετό. Αλλά, ρε παιδί μου, δεν είναι "μηχανάκι για μια ζωή", όπως το πρώτο XTZ. απο τη αρχη που το αγορασα μου την εσπασε... και αυτα που εχω αναφερει σε παλαιοτερα μηνυματα μου,,,30 σελ πισω,,, δεν εχω αλλαξει γνωμη. ψαχνω για κατι αλλο αυτο τον καιρο... και αυτο το πουλαω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 εγω θα ηθελα να δω ενα τενερε 750-800 κυβικα δικιλυνδρο απο τη yamaha να συμπληρωθει η γκαμα της Εγώ πολύ θα ήθελα να ξαναέβγαζε η Yamaha το ΧΤΖ ακριβώς όπως το έβγαζε το 1995, να πάω να το αγοράσω καινούριο. Αλλά αυτό δε θα μπορούσε να γίνει για δύο λόγους: Προδιαγραφές ρύπων και πολύ υψηλό κόστος παραγωγής, που με τα σημερινά δεδομένα θα καθιστούσε τη μοτοσυκλέτα μή ανταγωνιστική. Λέμε και λέμε όλοι ότι σήμερα οι μοτοσυκλέτες είναι πιο προσιτές αλλά αυτό έχει τον αντίκτυπό του στην ποιότητα των υλικών και τη μακροζωία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2010 Όλα είναι θέμα γούστου και επιλογής και το παν είναι να ξέρεις τι θέλεις. Προσωπικά ήθελα το καλύτερο off road on/off μέχρι 7000€ περίπου και μετά απο ένα χρόνο κατοχής πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για ακριβώς αυτό το λόγο.Πραγματικά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε αρκετά δύσκολα σημεία που πιστεύω με ένα άλλο ον/οφ θα είχα φάει τα μούτρα μου,ίσως. Και όπως έχω γράψει και στο παρελθόν αν κάποιος θέλει ένα ον/οφ απλά για να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη, να πηγαίνει ταξίδια σφαίρα κλπ. και το πολύ να πηγαίνει σε κανα χωματόδρομο για να πάει στην παραλία τότε ΜΑΚΡΙΑ απτο τενερε. Όχι γιατί δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά το τενερε και μάλιστα αρκετά καλά απλά υπάρχουν άλλα ον/οφ που τα κάνουν καλύτερα. Εννοείται ότι θα ήθελα πάρα πολύ το τενερε να ήταν καμιά 20αρια και βάλε κιλά ελαφρύτερο και να είχε καμιά 10αρια άλογα παραπάνω αλλά δυστυχως ον/οφ με 21αρι μπροστά τροχό και αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μόνο το 690 το οποίο όμως κοστίζει και σχεδόν 2000€ παραπάνω, οπότε τενερε=μονόδρομος και απλά ανέχεσαι τα μειονεκτήματά του, αν όχι υπάρχουν κιάλλες λύσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Όλα είναι θέμα γούστου και επιλογής και το παν είναι να ξέρεις τι θέλεις. Προσωπικά ήθελα το καλύτερο off road on/off μέχρι 7000€ περίπου και μετά απο ένα χρόνο κατοχής πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για ακριβώς αυτό το λόγο.Πραγματικά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε αρκετά δύσκολα σημεία που πιστεύω με ένα άλλο ον/οφ θα είχα φάει τα μούτρα μου,ίσως. Και όπως έχω γράψει και στο παρελθόν αν κάποιος θέλει ένα ον/οφ απλά για να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη, να πηγαίνει ταξίδια σφαίρα κλπ. και το πολύ να πηγαίνει σε κανα χωματόδρομο για να πάει στην παραλία τότε ΜΑΚΡΙΑ απτο τενερε. Όχι γιατί δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά το τενερε και μάλιστα αρκετά καλά απλά υπάρχουν άλλα ον/οφ που τα κάνουν καλύτερα. Εννοείται ότι θα ήθελα πάρα πολύ το τενερε να ήταν καμιά 20αρια και βάλε κιλά ελαφρύτερο και να είχε καμιά 10αρια άλογα παραπάνω αλλά δυστυχως ον/οφ με 21αρι μπροστά τροχό και αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μόνο το 690 το οποίο όμως κοστίζει και σχεδόν 2000€ παραπάνω, οπότε τενερε=μονόδρομος και απλά ανέχεσαι τα μειονεκτήματά του, αν όχι υπάρχουν κιάλλες λύσεις. ειναι κατι που θα μπορουσε να κανει η yamaha ανετα.... δεν μπορει να σου βγαζει ενα μοτορι με εμφανιση που προδιαθετει μαχη και να ειναι σουπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Τελικά σήμερα που το ξαναείδα να περνάει μπροστά μου, διαπίστωσα ότι ανφάς είναι όμορφο. Το προφίλ του με χαλάει γιατί φαίνεται αυτή η πλατσουκωμένη μούρη του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asxetosmemixanes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 εμενα γιατι μου αρεσει η ασχημη μουρη της? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 Είναι αβάντ γκαρντ, γι'αυτό. Σε ένα δυο χρόνια θα θεωρείται νορμάλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2010 κι εμένα μ' άρεσε απο την πρώτη μέρα που το είδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 αν μπορουσα να βαλω αλλο μπροστινο μεγαλητερα καλαμια,και αν μπορουσα να του βαλω 10 αλογα θα ηταν μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stmad 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Μπορείς ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 Φράγκα να έχεις και όλα γίνονται, το αν αξίζει it's a long long story Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φράγκα να έχεις και όλα γίνονται, το αν αξίζει it's a long long story και φραγκα εχω και τρελο κεφι>>.που?? ποτε ??? απο που ειναι αυτο,,το εχει γνωστος αλογα???? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2010 από τον MEAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daz 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Ακόμα για το Tenere συζητάτε? Καλησπέρα boys. Αν και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό δεν έχω πάρει μέρος ακόμα σε καμία συζήτηση. Απ' ότι βλέπω πάντως με μερικούς από εδώ γνωριζόμαστε ε? Μιας και είναι το πρώτο μνμ να πω πως .. Κοντεύω τα 30.000χλμ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει φάει χώμα, λάσπη και outostrada. Έχει οικοπεδάκι στον Ταΐγετο και έχει φωτογραφηθεί από το Ταίναρο μέχρι την Βάλια Κάλντα. Έχει ταξιδέψει με ήλιο, βροχή και χιόνια. Ακόμα δε αξιώθηκα ούτε μεγαλύτερη ζελατίνα να βάλω. Και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα όλο αυτό τον καιρό είναι πως δεν είχα χρόνο να γράψω άλλα τόσα χλμ στο κοντέρ του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daz 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) και φραγκα εχω και τρελο κεφι>>.που?? ποτε ??? απο που ειναι αυτο,,το εχει γνωστος αλογα???? Αυτό είναι από εδώ. Η πρώτη όμως που έκανε παρόμοια μετατροπή ήταν η κυρία εδώ Εσύ είπες πως έχεις χρόνο και λεφτά δεν φταίω εγώ. 55 στον τροχό σου είναι αρκετά? Γιατί πάει και παραπάνω. Άσε που θα σου φανούν διπλάσια με το βάρος που μπορεί να χάσει, ειδικά από το μη αναρτώμενο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2010 από τον daz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Διαστάσεις σου λέγε, περιφέρεια - στήθος δε με νοιάζουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγώ πολύ θα ήθελα να ξαναέβγαζε η Yamaha το ΧΤΖ ακριβώς όπως το έβγαζε το 1995, να πάω να το αγοράσω καινούριο. Αλλά αυτό δε θα μπορούσε να γίνει για δύο λόγους: Προδιαγραφές ρύπων και πολύ υψηλό κόστος παραγωγής, που με τα σημερινά δεδομένα θα καθιστούσε τη μοτοσυκλέτα μή ανταγωνιστική. Λέμε και λέμε όλοι ότι σήμερα οι μοτοσυκλέτες είναι πιο προσιτές αλλά αυτό έχει τον αντίκτυπό του στην ποιότητα των υλικών και τη μακροζωία. Ποτέ δεν ξέρεις φίλε Κώστα. Περιμένω και εγώ να δώ τι θα παίξει με το TENERE. Σκέψου την προσφορά και την πώληση της αγοράς. Είχε βγάλει ένα TENERE η YAMAHA πριν χρόνια σαν πιο σκληροτράχηλο από το XT. Και έπιασε. Και μετά το έκανε SUPER TENERE. Τώρα πιθανών να πάει να κάνει το ίδιο σιγά σιγά όπως είχε κάνει και τότε. Στην αρχή ίδιος κινητήρας και μετά μεγαλύτερος και μεγαλύτερη ιπποδύμαμη και δικύλινδρο. Αφού επανέφερε τον κινητήρα του παλιού TENERE στην κυκλοφορία (660cc) γιατί να μήν το κάνει και με τον δικύλινδρο των 750cc. Βλέπει η YAMAHA τι ανταπόκριση έχει το TENERE στην αγορά και μετά αποφασίζει πως θα κινηθεί. Πιστεύω πως θα παίξει το σχέδιο των 1200cc με τον κινητήρα των 750cc. Εφόσον ο κινητήρας των 660cc "έπιασε" με τον ψεκασμό, το σχέδιο του TENERE είναι που περιμένουν αν θα "πιάσει" και αυτό. Γιατί το 1200 δεν το έβγαλαν με το ίδιο σχέδιο των 660cc, άρα μάλλον στρέφωνταί σε επανασχεδιασμό του μικρού TENERE. Τον κυβισμό θα τον ανεβάζουν για να μην υπάρχει κανιβαλλισμός στην ίδια κατηγορία της εταιρίας. Το ίδιο πιθανών να κάνει και η HONDA. Ανεβάζωντας τον κυβισμό στα 750cc από 680cc, αναβάθμιση του FMX πιθανών σε υγρόψυκτο (υπάρχει και το XR) για να κοντράρεται με το XT, και στρέφεται στην ύπαρξη ένος μεσαίου > μεγάλου και ταξιδιάρικου on/off σε αντιστοίχιση του TENERE. Αυτά πιστεύω κατά την γνώμη μου τα οποία μπορεί να είναι και λάθος. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2010 από τον MANOLITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpk chios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Όλα είναι θέμα γούστου και επιλογής και το παν είναι να ξέρεις τι θέλεις. Προσωπικά ήθελα το καλύτερο off road on/off μέχρι 7000€ περίπου και μετά απο ένα χρόνο κατοχής πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για ακριβώς αυτό το λόγο.Πραγματικά με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε αρκετά δύσκολα σημεία που πιστεύω με ένα άλλο ον/οφ θα είχα φάει τα μούτρα μου,ίσως. Και όπως έχω γράψει και στο παρελθόν αν κάποιος θέλει ένα ον/οφ απλά για να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη, να πηγαίνει ταξίδια σφαίρα κλπ. και το πολύ να πηγαίνει σε κανα χωματόδρομο για να πάει στην παραλία τότε ΜΑΚΡΙΑ απτο τενερε. Όχι γιατί δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά το τενερε και μάλιστα αρκετά καλά απλά υπάρχουν άλλα ον/οφ που τα κάνουν καλύτερα. Εννοείται ότι θα ήθελα πάρα πολύ το τενερε να ήταν καμιά 20αρια και βάλε κιλά ελαφρύτερο και να είχε καμιά 10αρια άλογα παραπάνω αλλά δυστυχως ον/οφ με 21αρι μπροστά τροχό και αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μόνο το 690 το οποίο όμως κοστίζει και σχεδόν 2000€ παραπάνω, οπότε τενερε=μονόδρομος και απλά ανέχεσαι τα μειονεκτήματά του, αν όχι υπάρχουν κιάλλες λύσεις. Και συμφονώντας με τον DAZ, το μηχανάκι είναι πολύ καλόα και άν έχεις λεφτα και χρόνο μπορείς να το κάνεις και κάπως έτσι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 από τον jpk chios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 Άκυρο αλλά μιας και το λέμε, η kawasaki είναι εντελώς έξω από το παιχνίδι των ον/οφ με εξαίρεση το versys αν θεωρείτε ον/οφφ. Δεν πρέπει να ετοιμάζει κάτι ξέρω 'γω? υπαρχει το KLR 650 Απλα την ΕΛΛΑΔΑ την εχουν πλεον ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ σαν αγορα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpk chios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2010 υπαρχει το KLR 650 Απλα την ΕΛΛΑΔΑ την εχουν πλεον ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ σαν αγορα.... Στο οποίο το μόνο που άλλαξε από τη δεκαετία του 80 που το είχε ο αδερφός της πεθεράς μου και τριγυρνούσε ανά την Ελλάδα είναι το φτερό και η μάσκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες