Jump to content
themata

2008 XT660Z Tenere

Recommended Posts

Στο ιταλικό αλλά και στο γερμανικό site της Yamaha έχει ανακοινωθεί η τιμή του νέου Tenere στα 6.995 ευρώ, δηλ. κάπου 600 ευρώ περισσότερα από το ΧΤ 660R.

Στην Αγγλία πάντως, σύμφωνα σε το εγγλέζικο site, κοστίζει 4,899.00 £ (λίρες είναι, όχι ευρώ :lol: , κι εγώ στην αρχή που το είδα, έμεινα :huh: )

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στο ιταλικό αλλά και στο γερμανικό site της Yamaha έχει ανακοινωθεί η τιμή του νέου Tenere στα 6.995 ευρώ, δηλ. κάπου 600 ευρώ περισσότερα από το ΧΤ 660R.

Στην Αγγλία πάντως, σύμφωνα σε το εγγλέζικο site, κοστίζει 4,899.00 £ (λίρες είναι, όχι ευρώ :lol: , κι εγώ στην αρχή που το είδα, έμεινα :huh: )

Αυτή θα είναι και η διαφορά του εδώ στην Ελλάδα από το XT660R.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια μικρή διόρθωση φίλε μου Αιγαιοπλόε...

Στην Ιταλία και στην Γερμανία η διαφορά του Τενερέ με το XT R είναι της τάξεως των 800 και 945 ευρώ αντίστοιχα ( Ιταλία ΧΤ R 6195 και Τενερε 6995) και στην Γερμανία το XT R 6050 και το Τενερέ 6995 και εκεί...

Στην Ελλάδα το βλέπω να γίνεται καμμιά χαζομάρα (για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς) μιλώντας με 2 αντιπροσώπους εδώ στην Θεσσάλονίκη και με την Μοτοδυναμική ατην Αθήνα τα νούμερα παίζουν απο 7000 μέχρι 7500... Ελπίζω να είνα κάπου ενδιάμεσα γιατί το κόβω να πέφτει η τιμή του μέσα σε ένα μήνα όπως συνέβει με το Τρανσάλπ...

Κωνσταντίνος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα μια παρουσίαση του Tenere στην τηλεόραση.....αυτή την φορά αλλά Ιταλικά....(α ρε τι σου κάνει το μεγάλο Club Tenere Italia...) καλά ντε μην βαράτε μπορεί κάποιοι απο εμάς να καταλαβαίνουν Ιταλικα...

http://www.youtube.com/watch?v=7zsMHhUBU8s

Κωνσταντίνος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...Στην Ελλάδα το βλέπω να γίνεται καμμιά χαζομάρα (για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς) μιλώντας με 2 αντιπροσώπους εδώ στην Θεσσάλονίκη και με την Μοτοδυναμική ατην Αθήνα τα νούμερα παίζουν απο 7000 μέχρι 7500... Ελπίζω να είνα κάπου ενδιάμεσα γιατί το κόβω να πέφτει η τιμή του μέσα σε ένα μήνα όπως συνέβει με το Τρανσάλπ...

Κωνσταντίνος

Μήπως τελικά αυτό θα έπρεπε να κάνουμε πάντα ως πελάτες-καταναλωτές; Βγάζει η εταιρία ένα μοντέλο, του βάζει και μία ψηλή τιμή γιατί θα τρέξει ο κόσμος να το πάρει επειδή λέει (η εταιρία) ότι είναι καινούργιο και έχει αρκετά καλούδια και αν στην πορεία δεν τραβήξουν οι πωλήσεις κατεβάζουμε την τιμή ή αρχίζουμε τα πάκετα με τις προσφορές. Για κάτσε να μην πλησιασει κανείς για κάποιους μήνες παρόλη την όρεξη και κάψα που έχει και να δεις για πότε διολισθαίνουν οι τιμές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ απόλυτα με τον Aptaliko....

Ενα μικρό βίντεο απο την εκπομπή Traction του Σαββάτου δεν λέει τίποτα τρομερό απλά μερικές κλασικές ατάκες.... Για να το δείτε θα πρέπει να φορτώσει όλη την εκπομπή.. Συγκεκριμένα ξεκινάει στο 14,18 λεπτό μέχρι 16,12....

Το soundtrack πίσω απο το βίντεο τα σπάει πάντως..

http://www.veoh.com/fullscreen_single2.htm...fullscreen=true

Κωνσταντίνος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταξιδια κανεις αρκει να τσουλαει το μηχανακι σου οτι και αν ειναι αυτο...αρκει να γουσταρεις

τι σημασια ποσους κυλινδρους εχει....

εγω με το Πηγασο τον μονοκυλινδρο μεσα σε 11 μηνες που τον εχω εχω κανει 40.000 χλμ και απο αυτα τα 25.000 + σε ταξιδια .....

βεβαια καλο ειναι να εχεις ενα μεγαλυτερο αλλα ...αλλα δεν ειναι αυτο εμποδιο ...νομιζω....για μενα τουλαχιστον.....

:D

σωστόόός....δεν είναι το μηχανάκι...είναι ο αναβάτης...αυτός έχει τ`α.........και πάει όπου γουστάρει με όποιο μηχανάκι του αρέσει...κορίτσια και για σας το ίδιο ισχύει...

Τροποποιήθηκε από τον δυό ρόδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΗΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ RIDE ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΤΑ 140 ΧΑΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και η τιμή του 7490? !

Έκαναν ένα χρόνο να την βγάλουν...Για να δούμε και πότε θα το στείλουν στις εκθέσεις για πώληση...Πάντως λέω να περιμένω μη γίνει του transalp (απίστευτη μείωση τιμής...). :lol:

Τροποποιήθηκε από τον jpk chios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, ναι.Με τέτοια τιμή δε νομίζω να πουλήσει ιδιαίτερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ε, ναι.Με τέτοια τιμή δε νομίζω να πουλήσει ιδιαίτερα..

Mην το λες, μην το λες...Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα...Ηδη έχουν πουληθεί 4... :rolleyes::huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι ιδιοκτήτες τι λένε, ξέρεις κανέναν??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι ιδιοκτήτες τι λένε, ξέρεις κανέναν??

:lol: :lol: Αναρωτιούνται γιατί δεν το έχουν ακόμα στα χέρια τους... ^_^ :lol: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως όπως είπε (και ανέλυσε πάρα πολύ καλά) ο Dominator, το νέο Τενερέ δεν παρουσίασε καμία διαφορά από τον προκάτοχό του 660 που κυκλοφορούσε. Και σε κάποια σημεία μάλιστα το παλιό υπερείχε. Αφήστε που ήταν και πιο όμορφο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω οτι για χιλιοστη φορα η Yamaha τα καταφερε και παλι.Δεν νομιζω οτι είναι τοσο καλο οσο το στρμωα μου, αλλα αυτο ειναι αποψη μου.Ειναι παντως μια φτηνη δυνατη μηχανη αξιοπιστη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5 οι ιδιοκτητες. το πηρε ο καθηγητης μου κ εχει ξετρελαθει...

απο δυνατοτητες δεν ξερω παντως απο εμφανιση το μαυρο καλο ειναι, ειδικα με τις πλαινες βαλιτσες αλουμινιου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
6. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Mε το καλο παλικαρι μου με το καλο. Αντε και ζαχαρωνω ενα tdm... Βλεπω να καταληγω σε κανα tenere ετσι για αλλαγη γιατι οσο την βλεπω τοσο πιο πολυ μ' αρεσει :D :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως DOMINATOR τέτοια επίθεση σε μοτοσυκλέτα που ΔΕΝ έχεις δει καν live δεν έχω ξαναδεί. Άσε πρώτα να την δείς και να την οδηγήσεις και μετά λες την γνώμη σου. Ότι λες είναι καθαρά θεωρεία.

Πιστεύω πως το νεο TENERE θα πουλήσει πολύ γιατί είναι το μοναδικό ιαπωνικό πραγματικό OFF με ότι αυτό σημαίνει.

Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί συγκρίνουμε μια OFF μοτοσυκλέτα όπως το TENERE με μια ON off όπως το νεο BMW GS 650. Καταρχήν το BMW έχει 19 αρα μπροστινή ρόδα αντί 21 του TENERE και βέβαια πολύ μικρότερη διαδρομή αναρτήσεων. Όταν μιλάμε για βάρος μοτοσυκλέτας γενικά γιατί δεν συμπεριλαμβάνουμε και την AFRICA που ήταν όντως πολύ βαριά αλλά μια απ΄τις κορυφαίες στο είδος της; Σίγουρα εαν ήταν πολύ ελαφρύτερη θα ήταν το ιδανικό αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτή η μοτοσυκλέτα δεν είναι αγωνιστική και βέβαια πρέπει να είναι καλή παντού. Σίγουρα η ιδανικότερη τιμή της κατά την γνώμη μου θα ήταν στις 7000 ευρώ αλλά πιστεύω ότι και με αυτή την τιμή θα πουλήσει αρκετά γιατί είναι η μοναδική ιαπωνική στο είδος της. Πιστεύω ότι η YAMAHA δεν είναι κάποια τυχαία εταιρεία για να παίξει κορώνα γράμματα την φήμη των TENERE γι αυτό κατά την γνώμη μου πρέπει να οδηγήσουμε την μοτοσυκλέτα και μετά να βγάλουμε την άποψη μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάντως DOMINATOR τέτοια επίθεση σε μοτοσυκλέτα που ΔΕΝ έχεις δει καν live δεν έχω ξαναδεί. Άσε πρώτα να την δείς και να την οδηγήσεις και μετά λες την γνώμη σου. Ότι λες είναι καθαρά θεωρεία.

Οτι λέω δεν είναι καθόλου θεωρία, όπως είδες σύγκρινα ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ. Σε ελάχιστα σημεία παράθεσα προσωπικές απόψεις.Εκανα σύγκριση βάση αριθμών και μετρήσεων.Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δε μίλησα θεωρητικά.Το πότε θα πω τη γνώμη μου είνια δικό μου θέμα, και το φόρουμ έχει αρκετό κόσμο που συζητάει, σκέφτεται και κρίνει με το μυαλό και όχι με το μάτι. ;)

Εσύ έχεις επιχειρήματα για να πείσεις ότι πρόκειται για καλύτερη μοτοσυκλέτα από τον προκάτοχό του, ή από το ΧΤ??

Πιστεύω πως το νεο TENERE θα πουλήσει πολύ γιατί είναι το μοναδικό ιαπωνικό πραγματικό OFF με ότι αυτό σημαίνει.

Το μοναδικό ιαπωνικό πραγματικό OFF? Αυτό δε ισχύει σε καμια περίπτωση.Μήπως κάτι άλλο θέλεις να πεις?

Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί συγκρίνουμε μια OFF μοτοσυκλέτα όπως το TENERE με μια ON off όπως το νεο BMW GS 650. Καταρχήν το BMW έχει 19 αρα μπροστινή ρόδα αντί 21 του TENERE και βέβαια πολύ μικρότερη διαδρομή αναρτήσεων. Όταν μιλάμε για βάρος μοτοσυκλέτας γενικά γιατί δεν συμπεριλαμβάνουμε και την AFRICA που ήταν όντως πολύ βαριά αλλά μια απ΄τις κορυφαίες στο είδος της;

Δεν διάβασες καλά αυτά που γράφω.Δεν τα έγραψα τυχαία, ούτε και στο πόδι.Σύγκρινα αναλογικά ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.Το Τενερε εζυγήθει, εμετρήθει και ευρέθει ελλειπές που λένε και στο χωριό μου.

Σίγουρα εαν ήταν πολύ ελαφρύτερη θα ήταν το ιδανικό αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτή η μοτοσυκλέτα δεν είναι αγωνιστική και βέβαια πρέπει να είναι καλή παντού. Σίγουρα η ιδανικότερη τιμή της κατά την γνώμη μου θα ήταν στις 7000 ευρώ αλλά πιστεύω ότι και με αυτή την τιμή θα πουλήσει αρκετά γιατί είναι η μοναδική ιαπωνική στο είδος της.

Οχι δεν είναι.Ποιό ακριβώς είναι το είδος της??Μάλλον ούτε οι γιαμαχαίοι το ξέρουν αυτό.

Πιστεύω ότι η YAMAHA δεν είναι κάποια τυχαία εταιρεία για να παίξει κορώνα γράμματα την φήμη των TENERE γι αυτό κατά την γνώμη μου πρέπει να οδηγήσουμε την μοτοσυκλέτα και μετά να βγάλουμε την άποψη μας.

Το τελευταίο το έχω γράψει και εγώ από την αρχή.Αυτό που είχα στα χέρια μου είναι νούμερα και φωτογραφίες.Στα νούμερα είναι θλιβερό και στις φωτογραφίες φτηνό.

Αν τσεκάρεις τα νούμερα θα δεις ότι είναι απογοητευτικά σε σχέση με τα παλιότερα μοντέλα.Το νεο τενερε είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το προηγούμενο μοντέλο.Το μόνο σημείο που υπερτερεί είναι στο δεύτερο μπροστινό δίσκο.

Η Yamaha έβγαλε στην παραγωγή μια φτηνιάρικη μοτοσυκλέτα με βαρύγδουπο όνομα με μόνο στόχο το ξεζούμισμα του ονόματος ΤΕΝΕΡΕ.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όσοι το πάρουν θα ικανοποιηθούν, αφού αυτή είναι η επιλογή τους.Θα είναι αξιόπιστο, όπως είναι το ΧΤ, και θα φρεναρει καλά...μέχρι εδώ ΟΜΩΣ: Παντού και πάντα θα είναι πιο αργοί, πιο βαριοί και λιγότερο χωμάτινοι από ένα κανονικό ΧΤ 660,από το προηγούμενο τενερέ, και μάλλον και από το KLE 500 αλλά και το νέο KLR 650 το οποίο αργά ή γρηγορα θα δούμε και στην ελλάδα.

Και αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε τα νούμερα.

Για την πλαστικούρα που κουβαλάει δε χρειάζονται σχόλια...Με τον καιρό θα μαδήσει μόνο του!!

Τροποποιήθηκε από τον DOMINATOR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί συγκρίνουμε μια OFF μοτοσυκλέτα όπως το TENERE με μια ON off όπως το νεο BMW GS 650. Καταρχήν το BMW έχει 19 αρα μπροστινή ρόδα αντί 21 του TENERE και βέβαια πολύ μικρότερη διαδρομή αναρτήσεων. Όταν μιλάμε για βάρος μοτοσυκλέτας γενικά γιατί δεν συμπεριλαμβάνουμε και την AFRICA που ήταν όντως πολύ βαριά αλλά μια απ΄τις κορυφαίες στο είδος της; Σίγουρα εαν ήταν πολύ ελαφρύτερη θα ήταν το ιδανικό αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτή η μοτοσυκλέτα δεν είναι αγωνιστική και βέβαια πρέπει να είναι καλή παντού. Σίγουρα η ιδανικότερη τιμή της κατά την γνώμη μου θα ήταν στις 7000 ευρώ αλλά πιστεύω ότι και με αυτή την τιμή θα πουλήσει αρκετά γιατί είναι η μοναδική ιαπωνική στο είδος της. Πιστεύω ότι η YAMAHA δεν είναι κάποια τυχαία εταιρεία για να παίξει κορώνα γράμματα την φήμη των TENERE γι αυτό κατά την γνώμη μου πρέπει να οδηγήσουμε την μοτοσυκλέτα και μετά να βγάλουμε την άποψη μας.

Τωρα γιατι βαζεις φιτιλια μου λες? Ειδαμε και παθαμε για να τον ηρεμησουμε........ :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα γιατι βαζεις φιτιλια μου λες? Ειδαμε και παθαμε για να τον ηρεμησουμε........ :_zeppelin:

Έλα ντε...Δεν περιμένετε πρώτα να βγει και να οδηγηθεί, να γραφτούν και μερικά σχόλεια επί τούτου και μετά να τα πούμε?Πάντως έμαθα που οφείλεται η αργοπορία έλευσης.Έπρεπε να επιλύσουν τα προβλήματα ποιότητας που οφείλονταν στο ιταλικό προσωπικό του εργαστασείου παραγωγής των μερών του TENERE.Kι όσο κι αν ακούγεται παράξενο ή γελοίο πηγε μια ορδή ιαπώνων στο εργοστάσειο για να συμμετάσχει στην παραγωγική διαδικασία!!! :blink: :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα