Jump to content
Sign in to follow this  
black_hawk

ΑΠΟ ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ??

Recommended Posts

Μακάρι και μέχρι τα 104!!!!!! :clapping:

<{POST_SNAPBACK}>

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ .. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ !! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ - ΤΑΚΤΙΚΑ - ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ .. !!

Υ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΑΑΓΓΕΕΣΣΣ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΥ ΕΧΩ ΓΕΥΤΗ ΜΑΡΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΥΒΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ !!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ..

Τροποποιήθηκε από τον CIF

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στα 4 ενα pw50j στα 7,5 yz50,στα 9 pw 80,στα 13 ysr80,μετα στα 16 xr500(mond82)Τωρα πια στα 30 με gsr600.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 10 μου, στο χωριό του πατέρα μου που είχα πάρει κρυφά το Suzuki Leader -αν θυμάμαι καλά- (η σουτζουκοεκδοχή του Chally :P ) του ξαδέρφου μου. :blush: Ήταν 50άρι, με 3 ταχύτητες (χωρίς συμπλέκτη, φυσικά), μπροστά ανέβαζε, πίσω κατέβαζε... Από τότε κι έπειτα έβαζα χέρι σε οτι δίτροχο μπορούσα, τηρουμένων των αναλογιών, βεβαίαως! :winking: Και μπορεί να έχω κάνει μπόλικες μ@λ@κίες, αλλά δεν έχω πάθει κανένα παρατράγουδο! :D Δικό μου "εργαλείο"; Ακόμα... :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
3 χρόνια τώρα. κ είμαι 25 χρονών.

Ν. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Οδηγώ από τα 22 μου.

Τώρα είμαι 25.

Ν. :D

<{POST_SNAPBACK}>

...Ενταξει βρε Νατασσα..Το εμπαιδωσαμε!!! :P :grin:

:D

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
3 χρόνια τώρα. κ είμαι 25 χρονών.

Ν. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Οδηγώ από τα 22 μου.

Τώρα είμαι 25.

Ν. :D

<{POST_SNAPBACK}>

...Ενταξει βρε Νατασσα..Το εμπαιδωσαμε!!! :P :grin:

:D

Τροποποιήθηκε από τον lykos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτη φορα πρεπει να ειχα οδηγησει-δεν θυμαμαι ποσο ημουν-το cm 200(honda) του πατερα μου.

Κανονικα οδηγαω απο τα 17 την πρωτη μου μηχανη zundapp 80 αγορασμενη απο μια γερμανιδα.

Τροποποιήθηκε από τον lykos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι τα 15 οδηγουσα στα κρυφα το μοτοποδηλατο (αγνωστου μαρκας) του παππου μου στο χωριο.... :_innocent:

Οταν ηρθα Αθηνα,το '89, πηρα το πρωτο μου παπι (C-50 12V Στογγυλοφαναρο).... :_hi:

και τωρα εχω φτασει τα 32 και συνεχισω..... :vv: :punk::punk::punk::punk::punk:

keep riding..... :smoke:

B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρω στα 16 με 17 αρχισα να περνω παπιες και skooter απο φιλους.Στα 18 αποκτησα

το πρωτο μου 125αρι.Το FX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καπου εκει στην 2α γυμνασιου με ενα στρογγυλοφαναρο 72 ρεκτιφιαρισμενο παπι....... :scooter:

Ωραια χρονια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 18 ο κολλητος μου εφυγε για τα ξενα :cry2: και γω βρεθηκα με το αγαπημενο του NRG. Μοναδικο μηχανακι στην παρεα με το οποιο ειχαμε βγαλει τρελα γουστα εκεινη την εποχη (16-18). Εννοειται οχι οδηγικα γουστα αλλα γουστα ανωριμοτητας (Βλ. Θεσσαλονικη - Καλλιθεα Χαλκιδικης στις 2 το βραδυ για ποτα και επιστροφη στις 7 το πρωι χωρις κρανη και αλλα "ανουσια" για την εποχη "gadgets" που μοναδικο αποτελεσμα ειχαν να μας χαλανε τα μαλλια και το καλοσιδερομενο t-shirt, πουκαμισο κλπ!!! :blush: )

Στα 23 πηρα για την δουλεια ενα Χ8 200 Piaggio το οποιο χρησιμοποιω μεχρι και σημερα (ειμαι 25) ενιοτε.

Εδω και 5 μηνες fazer 600 που ως γνωστο κλεβω απο την Λενα...αν και ετσι οπως πανε τα πραγματα σε λιγο μαλλον θα λεω οτι αυτη το κλεβει απο μενα... :whistling:

7 χρονια και ειμαι ακομη εδω!!! Οσο περναει ο καιρος αγχωνομαι περισσοτερο, πιστευω πολυ στην στατιστικη βλεπετε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η πρωτη υπερ-αλητεια που ειχα την τιμη να οδηγησω (να ειναι καλα ο θειος που μου την εδωσε) ηταν ενα gareli 50 cc και πηγαινα δημοτικο φαση (δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια αλλα θα πανε 15χρονια +)

ημουνα κατα ενθουσιασμενος.....τελειο το εργαλειο-τιγκα πρακτικο-εμενες απο ''καρβουνα'',εκανες το πεταλακι σου μεχρι να βρεις βενζιναδικο kai ola ok :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χχααχαχαχ τι μου θυμισες τωρα.... το πρωτο μου ηταν ενα 50ψψ χοντα τσαλι οταν ημουν 10.... εεε ρε εποχες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε θα σε στεναχωρήσω αν σου πω ότι έχει ξαναπαίξει αυτό το ποστ;;;

Λυπάμαι αλλά έχει ξαναπαίξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωχ,με το μπαρδον αδεφρε..μ@λ@κι@ πεχτηκε :(

ας δωσει omvw καποιος το link για να δω τις απαντησεις σας :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΡΕ γλέντια :P !! θυμάμαι στα 13 μου μετά από ένα καλοκαίρι ολόκληρο στην οικοδομή πήρα μια Vespa 50 s χρώματος μπλε μεταχειρισμένη από ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου. Μετά από αυτό με "έχασε" η οικογένεια μου όλο βόλτες και ταξίδια, με το πενηντάρι, τώρα τι κάνουμε??

Τροποποιήθηκε από τον soter3gm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ στα 12 με 13 … πριν πολλά πολλά χρόνια …

Να δείτε ;) που οι περισσότεροι κοντά στην ηλικία των 14 έχουν πρώτη φορά οδηγήσει!

Ερώτηση!

Μήπως είναι καιρός οι πολιτικοί της ευρωπαϊκής μας ένωσης να αναθεωρήσουν τα όρια ηλικίας απόκτησης πρώτου διπλώματος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να ημουν 7-8 ... Το αθανατο στρογγυλοφαναρο της honda του πατερα μου ...

post-64-1220621255_thumb.jpg

Πρωτη βολτα ανευ επιβλεψης πρεπει να ηταν στα 15-16 με το super cub 50 παλι του πατερα μου, αφου ειχε παραδωσει πνευμα το "αθανατο" στρογγυλοφαναρο ....

Τροποποιήθηκε από τον javaneze

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα