one 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2006 Σε ελενχόμενους χόρους από τα 11, αλλά στον δρόμο όχι ακόμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jason 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2006 απο τα 16 με ενα scooteraki. χωρις διπλωμα, ασφαλεια, ουτε φωτα, σπασμενα πλαστικα, τρυπια εξατμιση κλπ... καγκουρας τελειως :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2006 Στα 15 μου αγορασα το πρωτο μου μηχανακι,ενα chaly 50cc!Πανω σ αυτο εμαθα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gladestinos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2006 απο μικροσ στα βασανα!!!12-13 κατι τετοιο!!! στα ονειρα μου το εβλεπα zudap 50 με συμπλεκη παρακαλω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2006 :D Απο τα 14 zundap,παρακαλω που για να μην το δει ο πατερας μου,το εκρυβα τοτε μεσα σε ενα...... αμπελι,απεναντι απο το εξοχικο μου. Τελικα το καταλαβε,(καλα δεν ηθελε και κοπο αυτο) την συνεχεια την ξερετε,σε αυτο ακριβως το σημειο. Στα 16 εβαλε την υπογραφη του (τοτε ετσι γινοταν τωρα δεν ξερω),εβγαλα διπλωμα και οδηγουσα πλεον νομιμα (οχι το zundap βεβαια,αυτο ειχε γινει παρελθον αλλα ενα kawasaki AR) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sam46 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2006 στα 15 επαιρνα κρυφα απο τον πατερα μου ενα garreli αυτοματο με πεταλια που ειχε,μετα στα 17 αγορασα ενα στρογγυλοφαναρο honda 50cc 6v(ξερετε μια πισω νεκρα 1η 2α μπροστα) στα 22 ενα rmx 250 και τωρα εχω ενα fazer 600 2004' και επετε συνεχεια........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 Στο λύκειο (16) οδηγούσα ένα chaly 50 φίλου . Στα 17 οδήγησα ένα αυτόματο ''δεν θυμάμαι'' άλλου φίλου και καρφώθηκα στα δεντρα του σχολείου . Στα 23 (2004) οπότε έβγαλα και δίπλωμα , οδήγησα ως πρώτο ουσιαστικά μηχανάκι ένα V-Strom 1000 για ένα καλοκαίρι , χωρίς πάλι να είναι δικό μου και το πρώτο μηχανάκι μου , CBF 600S , το αγόρασα το 2004 . Από τον Αυγουστο έχω το V-Strom καθώς αποτέλεσε την είσοδο μου στο δίκυκλο κόσμο οπότε και το είχα γκαύλα .Μόλις το βρήκα και λίγο φθηνό ..................το χτύπησα!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 Από τα 14,πρώτο μηχανάκι ένα Suzuki RG 50 με συμπλέκτη του αδερφού μου. Μετά από ένα χρόνο αγόρασε ένα Yamaha XT 250 και -να είναι καλά ο άνθρωπος,τι καλό παιδί θέε μου! :D -μου το έδινε για παράνομες βόλτες στα περίχωρα της Ν.Μάκρης,κοντά στην-τότε-Αμερικάνικη βάση.Δίπλα της ακριβώς υπήρχε μία αλάνα με χώμα και λόφους και άρχισα ζγα-ζγα :D τα αλματάκια και τα ντριφταρίσματα.Μέχρι που έσκισα λίγο την σέλα σε μία παρολίγο τούμπα και μου έσκισε τον κ@λ@!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαθοκόριτσο 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 15 ημουν οταν οδηγησα πρωτη φορα . θυμάμαι ηταν ενα lead 50ρι. και ειχα και την πρωτη μου συγκρουση ........... με ενα θάμνο....... :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 πρωτη μου συγκρουση ........... με ενα θάμνο....... :lol: :lol: <{POST_SNAPBACK}> Εσύ τουλάχιστον έπεσες στα μαλακά . Εγώ χτύπησα σε ένα κορμό να με το συμπάθειο μπροστά στο μισό σχολείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαθοκόριτσο 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 Εσύ τουλάχιστον έπεσες στα μαλακά . Εγώ χτύπησα σε ένα κορμό να με το συμπάθειο μπροστά στο μισό σχολείο <{POST_SNAPBACK}> ακόμα χειρότερα :lol: :lol: ξεχασα να σας πω οτι ήταν δανεικό το μηχανακι και ειχα και συνοδηγό B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 Και συνοδηγόοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;; Δε με τα ειπες αυτά για.....γιαβρίμ... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 Ενα παλίοπαπο C50 Honda νομίζω ενος ξαδελφού μου αυτό ήταν πριν τα 15 Είχα ευκαιρία με μερικα ιστορικά μηχανάκια Φλορετα, Σιμσον, Ζουνταπ ορε γλεντια... αλλα και παπια και λιντ οτι ειχαν βγελί τότε. Νεοι ημασταν ... ε .. καβαλούσαμε οτι βρίσκαμε. στα 17 αγόρασα το HONDA MBX 50 Δίχρονο και δεν είχε πολλά να ζηλέψει απο μεγάλη μηχανή εκείνο τον καιρό ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ.Αν κανείς το ξέρει... το οδηγούσα πολλα χρόνια τώρα το έχω παρατημένο αλλα κάποια στιγμή θα το συμαζέψω πάλι.Με κανατε και αναπολώ .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 απο τα 14 οδηγώ κανονικά απο πιο μικρος συνεπιβάτης και περιστασιακά οδηγός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 Ενα παλίοπαπο C50 Honda νομίζω ενος ξαδελφού μου αυτό ήταν πριν τα 15 Είχα ευκαιρία με μερικα ιστορικά μηχανάκια Φλορετα, Σιμσον, Ζουνταπ ορε γλεντια... αλλα και παπια και λιντ οτι ειχαν βγελί τότε. Νεοι ημασταν ... ε .. καβαλούσαμε οτι βρίσκαμε. στα 17 αγόρασα το HONDA MBX 50 Δίχρονο και δεν είχε πολλά να ζηλέψει απο μεγάλη μηχανή εκείνο τον καιρό ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ.Αν κανείς το ξέρει... το οδηγούσα πολλα χρόνια τώρα το έχω παρατημένο αλλα κάποια στιγμή θα το συμαζέψω πάλι.Με κανατε και αναπολώ ..<{POST_SNAPBACK}> Batman,δεν ήταν MBX 50,αλλά ΜΒ 50... Παλαιότερο κείμενο στο ΜΒ του περιοδικού Μοτό... :) : ........"(συνέχεια) Το Mercier σύντομα βρήκε οικογένεια και έναν ευτυχισμένο ιδιοκτήτη.Μετά το Raleigh,αυτό μου φαινόταν σαν να είχα αλλάξει από XT 600 σε Ducati 916!..Ψηλό,σκληρό(σέλα για Road-runners=σιδερόκωλους! ),αλλά και απίστευτα γρήγορο!Το πρώτο after-market αξεσουάρ που του έβαλα,θυμάμαι,ήταν ένα κοντεράκι(σε μίλια κιόλας!) το οποίο και παρέδωσε το πνεύμα στη πρώτη "κατάβαση Λ.Αλεξάνδρας"!! "Διάβαζε" ως τα 50 μίλια και ωσάν ένα Hayabusa στην κατάβαση σπάσαν τα κοντέρ! Φορτωμένη 12η και...ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ,ευτυχώς τα Nissi....εεεεεε Facam ήθελα να πω,λίγο πριν την Πατησίων,έκαναν τα καθήκον τους..! Το "εργαλείο" ήθελε χιλλιόμετρα και σύντομα αποστάσεις όπως Πλ.Αμερικής-Κηφισιά ή Βουλιαγμένη ήταν..ρουτίνα.Αργότερα,το Mercier έγινε και sport-touring και να οι Μαραθώνες και η Ν.Μάκρη μέσω Διονύσου(του είχα πάρει τον αέρα του βουνού με το Raleigh!Θα κολώναμε με το 916?! )Τα Track-days(!)γινόντουσαν στο-αγαπημένο-Πεδίον του Άρεως.Το αγπημένο μου event?: Ανέβαινα ψηλά,κοντά στην Σ.Ευελπίδων,έπαιρνα φόρα στη κατηφόρα και στο τέλος του Πάρκου,με όσα χλμ είχα "μαζέψει",πάταγα ΤΕΡΜΑ το πίσω φρένο,ώσπου να σταματήσω! Τι ατελείωτα "κωλίδια" ήταν αυτά,Παναγία μου!! Γιατί-μαμά-ο κόσμος εκεί γύρω πήδαγε αλαφιασμένος,γιατί με βρίζανε?! Δεν "την βρίσκανε" με το ηδονιστικό "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" του μπλοκαρισμένου ελαστικού μου? Θεέ μου,τι ξενέρωτοι! Ο τύπος στην στοά της οδού Στουρνάρη,έτριβε τα χέρια του με το βλαμμένο που κάθε 2 εβδομάδες αγόραζε και από ένα λάστιχο... Φυσικά διαθέταμε και την "πίστα" μας,oval μάλιστα.Ο γύρος μιας πλατείας,με λίγο κόσμο,ήταν το πεδίο δοκιμών των κρατημάτων του Mercier.Σε μία από τις στροφές της είχα και το πρώτο μου highsiding! Τώρα θα μου πείτε:"highsiding με ποδήλατο ?" Και όμως,συνέβη και αυτό.Η πλατεία είχε κατηφορική κλίση και στις κατηφορικές στροφές απλά έγερνα όσο πήγαινε.Τα Hutsinson(πως λέμε Metzeler?!) κρατάγανε πολύ καλά! Στις ανηφορικές όμως στροφές,για να μην πέφτει η ταχύτητα,έκανα πετάλι ως την κορυφή της στροφής μέχρι εκεί που δεν με "έπαιρνε" άλλο,γιατί από την κλίση που είχα θα έβρισκε το πετάλι κάτω! Μία μέρα λοιπόν,με το πίσω λάστιχο να έχει πετάξει τα λινά έξω από το παραπάνω event και μην έχοντας χαρτζηλίκι πλέον να τ'αλλάξω ("που πάνε τα λεφτά που σου δίνω",αναρωτιότανε η μάνα μου,τι να της έλεγα εγώ?"Στα λάστιχα,μανούλα,στα λάστιχα!"),στη κορυφή της ανηφορικής στροφής,και κάτω από "πίεση"....το λάστιχο έσκασε!! Ένα "μπαμ" ακούστηκε και η απότομη απώλεια πρόσφυσης ήταν πλέον γεγονός,αφού "βρήκε" αμέσως η πίσω ζάντα κάτω.Εκσφενδονήστηκα πάνω από το Mercier σε χρόνο dt!Τι Biaggi και μαλακίες,εκεί να δείτε σαβούρδα!! ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο: Κ.Ε.Κ(κινητήρες εσωτερικής καύσης). Η 2α Λυκείου τελείωνε και έιχε έρθει ο καιρός να "ανεβούμε" πάλι κατηγορία!Το ψηστήρι στον πατέρα ήταν οργανωμένο και επίμονο σαν το team του Erv Kanemoto!.. Οι βαθμοί καλοί,ο Σταυράκος υπάκουος και "μέσα" σε ότι του ζήταγαν οι γονείς...Βλέπετε,τώρα του είχε "γυαλίσει" το τελευταίο διημιούργημα κάποιου Soihiro Honda: ένα μπλε Honda MB 50!....Street μοτοσυκλετούλα με 6τάχυτο σαζμάν,δισκόφρενο υδραυλικό μπροατά,mini fairing και 7,5 ολόκληρους δίχρονους ίππους!.... (συνεχίζεται...) Ride like the wind! ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο. Κ.Ε.Κ. (Κινητήρες εσωτερικής καύσεως) (Συνέχεια) Είμαστε στο 1982,2α λυκείου και στο επίμονο,μονότονο,με επιχειρήματα("θα προσέχω ρε πατέρα!Αφού ξέρεις ότι μπορείς να μου έχεις εμπιστοσύνη.")και τελικά σπαστικό ψηστήρι,ο πατέρας ενέδωσε !Με συνοπτικές διαδικασίες,αν θυμάμαι καλά από το μαγαζί του θρυλικού Γκουντούφα(λαμπρή πορεία στο Ελλ.πρωτ/μα ταχύτητας)αποκτήθηκε το πρώτο μου δίτροχο που δεν είχε πετάλια,αλλά ΜΟΤΕΡ!!Τα σχετικά με συμπλέκτη και ταχύτητες,τα είχα μάθει με την βοήθεια του Τάσου-ο άλλος αδελφός μου-ο οποίος μου έδωσε τα "φώτα" του και ένα Suzuki RG 50 για την πρακτική εξάσκηση.Αγοράσαμε και το πρώτο κράνος από το ίδιο μαγαζί(MPA,αυτό με τις "διπλές" ζελατίνες)και αφού άκουσα,προσεχτικά,τις οδηγίες του υπεύθυνου("θέλει στρώσιμο,πρόσεχε στην αρχή το δισκόφρενο" κλπ)φύγαμε για το σπίτι! Ήμουν τρομερά ψαρωμένος!! Το γεγονός ότι δεν είχα να κάνω πλέον με πετάλια,αλλά με γκάζι και κινητήρα κάτω από τα πόδια μου με είχε συγκλονίσει..Πρόσεχα 200%,όλες οι αισθήσεις μου ήταν σε επιφυλακή,φοβόμουν! Έβλεπα μπροστά μου τα όμορφα όργανα(Honda,έτσι?! ),με το στροφόμετρο και το κοντέρ,έβλεπα το δοχείο των υγρών φρένου στο τιμόνι και την ζελατίνα του mini-fairing και "είχα πάθει"! Κούτσα-κούτσα,φτάσαμε σπίτι.Και εκεί,την ώρα του μεσημεριανού φαγητού,που περίμενα να τελειώσει πως και πως για να πάρω τους δρόμους,ο πατέρας μου με "έστειλε αδιάβαστο"!..."Κύταξε Σταύρο,δίπλωμα ακόμα δεν έχεις,άρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...Σου επιτρέπω να πηγαίνεις καμία βολτίτσα στα στενά,γύρω-γύρω,από την Πλ.Αμερικής,ΑΛΛΑ αν μάθω ότι εσύ έχεις πάρει τους δρόμους για τα καλά,ΠΑΕΙ το μηχανάκι,ΞΕΧΝΑ ΤΟ,ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ?" ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!!!!!!!!!! ο Σταύρος!.. Τι να κάνω,τι να κάνω,φοβόμουν μην χάσω το βρωμόγκαζο,ήμουν και ψιλουπεύθυνος : έγινα ο "ταχυδρόμος" της περιοχής!! Και να τα στενά,ξανά στενά,είχα μάθει την γειτονιά μου καλύτερα από ποτέ!Και από..."γκάζια"? Α,εκεί ήμουν τυπικότατος! Βοηθούσαν και τα στενά(που να τρέξεις?δεν τόλμαγα να "βγω" σε καμμία Αριστοτέλους ),το στρώσιμο πήγαινε ...μια χαρά!.. Και οι μέρες περνάγανε,τα στενά...ανστενάζανε και το MB σουλατσάριζε σαν νεογέννητο παπάκι.ΟΜΩΣ,χα!,ήρθε το καλοκαίρι,σφίξανε και οι ζέστες και οι "καμπάνες" της Ν.Μάκρης ακουγόντουσαν γιορτινές!Είχε έρθει η ώρα!Η ώρα της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ! "Κύτα,Σταύρο",μου λέει ο πατέρας μου,"Θα πάρεις το μηχανάκι εσύ,θα πάρω και εγώ το αυτοκίνητο και θα είσαι πίσω μου.Έτσι,αν μας σταματήσει κανένας τροχονόμος θα "καθαρίσω" εγώ και θα σε "δω" και στο δρόμο πως πας,εντάξει?" "Μια χαρά!",απάντησα,"ΠΟΤΕ φεύγουμε? "Σύντομα,ένα πρωϊνό μας βρήκε και τους 2 στο δρόμο,εκείνος μπροστά με το αυτ/το,εγώ από πίσω.Κίνηση στην αρχή,"καλό παιδί" εγώ,ήταν και το στρώσιμο στην μέση(είχε-δεν είχε 200 στενοχιλλιόμετρα το MB!),πήγαινα "κυρία"...Με τα πολλά,αφήσαμε πίσω μας την Κηφισιά και κατεθυνόμαστε προς Δροσιά.Μέχρι τότε,το MB δεν είχε ξεπεράσει τις 4500-5000 στροφές.Μέχρι που στρίψαμε δεξιά για Διόνυσο-Ν.Μάκρη.....Ο δρόμος σιγά σιγά "άνοιξε",η κίνηση λιγόστεψε και το δεξί μου χέρι,ξάφνου,απέκτησε μία τρομερή φαγούρα!.."ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ",σκέφτηκα.Σιγά-σιγά,ύπουλα-ύπουλα έμενα όλο και πιο πίσω...Μέχρι που η απόσταση μεταξύ μας έγινε...σεβαστή.Και τότε... !! Κατέβασα 3-4,δεν θυμάμαι και εγώ πόσες(!) και ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΓΚΑΖΟ! Το μοτεράκι ήχησε στα-ορθάνοιχτα-αυτιά μου σαν NSR screamer και σύντομα καβάντζωσα τα 80 χλμ/ώρα!ΧΑΜΟΣ!!Θυμήθηκα,από το Motosport,τον Δημήτρη τον Παπανδρέου πως έσκυβε εκεί "έξω" στις πίστες του Παγμοσμίου GP πίσω από την ζελατίνα του Yamaha YZR 500(!...),και έσκυψα και εγώ! 90,95,100,και ήταν και ψιλοανηφόρα(!).........................105(ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΤΕ!!) έδειξε το κοντέρ του ΜΒ!! " Πω,πω ρε πούστη μου,πάει "τον κώλο του"",βγήκε η κραυγή μέσα από το κράνος! "Τι εργαλείο πήρες ρε μαλάκα!!",μονολογούσα,"χαμένος" στην νιρβάνα της πρωτόγνωρης ταχύτητας για μένα! Δυστυχώς,αυτή ήταν και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που το MBάκι έδειξε τέτοια νούμερα στο κοντέρ.Βλέπετε το στρώσιμο είχε πάει κατά διαόλου,πέρα ως πέρα......... (συνεχίζεται...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 ΣΤΑ 12-13 ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΛΑΒΡΕΤΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ SACHS ΜΕ...... ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BMW1150 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2006 Απο τα 16 ΜΤ50 HONDA.... διχρονο....εντουρο...!!!47.000 χιλιαδες το αγορασα μεταχειρισμενο ...τουλαχιστον 300.000 χιλιαρικα μου εφτασε με μετατροπες και κολληματα...!!!! Αξεχαστα χρονια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2006 (τροποποιήθηκε) Batman,δεν ήταν MBX 50,αλλά ΜΒ 50... Παλαιότερο κείμενο στο ΜΒ του περιοδικού Μοτό... :) : ........"(συνέχεια) Το .. .. .. .. ά διαόλου,πέρα ως πέρα......... (συνεχίζεται...) <{POST_SNAPBACK}> Ηταν MBX 50 δεν εχω πρόχειρη την άδεια να σου στείλω ουτε φωτογραφίες αλλα βρήκα κατι στα χρωματά του στο http://www.bikepics.com/honda/mbx50/95/pics.asp η μέγιστη διαφορά είναι στην ψύξη με αερόψυκτο το MB και υδρόψυκτο το ΜΒΧ αλλα και σε όλα τα άλλα το ΜΒΧ ηταν κλάσεις ανώτερο. οσο γιa to suzuki RG 50 το είχε κολλητός μου, μόνιμα στην κόντρα ήμασταν.... φυσικά το είχα οδηγήσει και αυτό λιγο πιο καλό στις στροφές λιγότερη ροπή οταν η διχρονίλα ρόπιαζε!!! συγνώμη που βγαίνει μεγόλο το ποστ.. κατι έκανα πιστέυω. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2006 από τον Batman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2006 (τροποποιήθηκε) Apo 13 Z50 filou, kai apo 15 me diko mou moto SUZUKI ER50 enduraki dixrono gia osous thimounte kai xeroun... MBX50 itan bebaia, igropsikti motosikleta! epoxis... Ebgene kai MBX80 mama, oloidio. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2006 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2006 Απο τα 9 με τον πατερα μου να κραταει το τιμονι και παντα ετοιμος να επεμβει και απο τα 11 μονος πανω στο μηχανακι, παντα σε αλανες, ποτε σε δρομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2006 Απο τα 9 με τον πατερα μου να κραταει το τιμονι και παντα ετοιμος να επεμβει και απο τα 11 μονος πανω στο μηχανακι, παντα σε αλανες, ποτε σε δρομο <{POST_SNAPBACK}> Mπράβο στον πατέρα σου για την ευκαιρία που σου πρόσφερε και στους δρόμους τα μάτια σου 14! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2006 Ηταν MBX 50 δεν εχω πρόχειρη την άδεια να σου στείλω ουτε φωτογραφίες αλλα βρήκα κατι στα χρωματά του στο http://www.bikepics.com/honda/mbx50/95/pics.asp η μέγιστη διαφορά είναι στην ψύξη με αερόψυκτο το MB και υδρόψυκτο το ΜΒΧ αλλα και σε όλα τα άλλα το ΜΒΧ ηταν κλάσεις ανώτερο. Το έγραψα λάθος,εννούσα για το δικό μου πενηντάρι! :D Μερικούς μήνες αφότου είχα πάρει το ΜΒ 50 είδα στα μαγαζιά το ΜΒΧ,και σιχτήριζα την "τύχη" μου για αρκετές ημέρες! :D :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2006 Το έγραψα λάθος,εννούσα για το δικό μου πενηντάρι! :D Μερικούς μήνες αφότου είχα πάρει το ΜΒ 50 είδα στα μαγαζιά το ΜΒΧ,και σιχτήριζα την "τύχη" μου για αρκετές ημέρες! :D :lol: <{POST_SNAPBACK}> πρεπει το 1100 που έχεις τώρα να σε παρηγορεί .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2006 APO TA 18 SYNEXEIA MEXRI SHMERA TA 52 MOY .. NOMIZW OTI EINAI KALA .!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2006 APO TA 18 SYNEXEIA MEXRI SHMERA TA 52 MOY .. NOMIZW OTI EINAI KALA .!! <{POST_SNAPBACK}> Μακάρι και μέχρι τα 104!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες