CIF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) Μακάρι και μέχρι τα 104!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ .. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ !! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ - ΤΑΚΤΙΚΑ - ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ .. !! Υ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΑΑΓΓΕΕΣΣΣ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΥ ΕΧΩ ΓΕΥΤΗ ΜΑΡΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΥΒΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ !! ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΧΕΣ .. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2006 από τον CIF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2006 3 χρόνια τώρα. κ είμαι 25 χρονών. Ν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2006 2 χρονια.τωρα ειμαι 18. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dl650rr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2006 Στα 4 ενα pw50j στα 7,5 yz50,στα 9 pw 80,στα 13 ysr80,μετα στα 16 xr500(mond82)Τωρα πια στα 30 με gsr600. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koulou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2006 Στα 10 μου, στο χωριό του πατέρα μου που είχα πάρει κρυφά το Suzuki Leader -αν θυμάμαι καλά- (η σουτζουκοεκδοχή του Chally :P ) του ξαδέρφου μου. Ήταν 50άρι, με 3 ταχύτητες (χωρίς συμπλέκτη, φυσικά), μπροστά ανέβαζε, πίσω κατέβαζε... Από τότε κι έπειτα έβαζα χέρι σε οτι δίτροχο μπορούσα, τηρουμένων των αναλογιών, βεβαίαως! Και μπορεί να έχω κάνει μπόλικες μ@λ@κίες, αλλά δεν έχω πάθει κανένα παρατράγουδο! :D Δικό μου "εργαλείο"; Ακόμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hubba @ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2006 Στην Α απαντηση ειμαι. Ξεκινησα με ενα τσαλακι και μετα virago 250 και μετα............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mimitis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2006 Απο βρεφικη ηλικια (μεγαλος αδερφος μηχανοβιος) με simson 50. Στα 12-13 δικο μου chaly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2006 Οδηγώ από τα 22 μου. Τώρα είμαι 25. Ν. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2006 (τροποποιήθηκε) 3 χρόνια τώρα. κ είμαι 25 χρονών. Ν. <{POST_SNAPBACK}> Οδηγώ από τα 22 μου. Τώρα είμαι 25. Ν. :D <{POST_SNAPBACK}> ...Ενταξει βρε Νατασσα..Το εμπαιδωσαμε!!! :P :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2006 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2006 καλά ντε.. δεν θυμόμουν ότι είχα απαντήσει... Ν. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 (τροποποιήθηκε) 3 χρόνια τώρα. κ είμαι 25 χρονών. Ν. <{POST_SNAPBACK}> Οδηγώ από τα 22 μου. Τώρα είμαι 25. Ν. :D <{POST_SNAPBACK}> ...Ενταξει βρε Νατασσα..Το εμπαιδωσαμε!!! :P :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2006 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 (τροποποιήθηκε) Πρωτη φορα πρεπει να ειχα οδηγησει-δεν θυμαμαι ποσο ημουν-το cm 200(honda) του πατερα μου. Κανονικα οδηγαω απο τα 17 την πρωτη μου μηχανη zundapp 80 αγορασμενη απο μια γερμανιδα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2006 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Μεχρι τα 15 οδηγουσα στα κρυφα το μοτοποδηλατο (αγνωστου μαρκας) του παππου μου στο χωριο.... Οταν ηρθα Αθηνα,το '89, πηρα το πρωτο μου παπι (C-50 12V Στογγυλοφαναρο).... και τωρα εχω φτασει τα 32 και συνεχισω..... :vv: keep riding..... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2006 Γυρω στα 16 με 17 αρχισα να περνω παπιες και skooter απο φιλους.Στα 18 αποκτησα το πρωτο μου 125αρι.Το FX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2fast4U 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2006 Καπου εκει στην 2α γυμνασιου με ενα στρογγυλοφαναρο 72 ρεκτιφιαρισμενο παπι....... Ωραια χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2006 Στα 18 ο κολλητος μου εφυγε για τα ξενα και γω βρεθηκα με το αγαπημενο του NRG. Μοναδικο μηχανακι στην παρεα με το οποιο ειχαμε βγαλει τρελα γουστα εκεινη την εποχη (16-18). Εννοειται οχι οδηγικα γουστα αλλα γουστα ανωριμοτητας (Βλ. Θεσσαλονικη - Καλλιθεα Χαλκιδικης στις 2 το βραδυ για ποτα και επιστροφη στις 7 το πρωι χωρις κρανη και αλλα "ανουσια" για την εποχη "gadgets" που μοναδικο αποτελεσμα ειχαν να μας χαλανε τα μαλλια και το καλοσιδερομενο t-shirt, πουκαμισο κλπ!!! ) Στα 23 πηρα για την δουλεια ενα Χ8 200 Piaggio το οποιο χρησιμοποιω μεχρι και σημερα (ειμαι 25) ενιοτε. Εδω και 5 μηνες fazer 600 που ως γνωστο κλεβω απο την Λενα...αν και ετσι οπως πανε τα πραγματα σε λιγο μαλλον θα λεω οτι αυτη το κλεβει απο μενα... 7 χρονια και ειμαι ακομη εδω!!! Οσο περναει ο καιρος αγχωνομαι περισσοτερο, πιστευω πολυ στην στατιστικη βλεπετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 η πρωτη υπερ-αλητεια που ειχα την τιμη να οδηγησω (να ειναι καλα ο θειος που μου την εδωσε) ηταν ενα gareli 50 cc και πηγαινα δημοτικο φαση (δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια αλλα θα πανε 15χρονια +) ημουνα κατα ενθουσιασμενος.....τελειο το εργαλειο-τιγκα πρακτικο-εμενες απο ''καρβουνα'',εκανες το πεταλακι σου μεχρι να βρεις βενζιναδικο kai ola ok :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alekos81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 χχααχαχαχ τι μου θυμισες τωρα.... το πρωτο μου ηταν ενα 50ψψ χοντα τσαλι οταν ημουν 10.... εεε ρε εποχες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DION78 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Στα 13-14 ενα dax 72αρι...το πρωτο μου μηχανακι....α ρε καγκουριες τοτε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Φίλε θα σε στεναχωρήσω αν σου πω ότι έχει ξαναπαίξει αυτό το ποστ;;; Λυπάμαι αλλά έχει ξαναπαίξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 ωχ,με το μπαρδον αδεφρε..μ@λ@κι@ πεχτηκε :( ας δωσει omvw καποιος το link για να δω τις απαντησεις σας :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΕΡΕ γλέντια :P !! θυμάμαι στα 13 μου μετά από ένα καλοκαίρι ολόκληρο στην οικοδομή πήρα μια Vespa 50 s χρώματος μπλε μεταχειρισμένη από ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου. Μετά από αυτό με "έχασε" η οικογένεια μου όλο βόλτες και ταξίδια, με το πενηντάρι, τώρα τι κάνουμε?? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 από τον soter3gm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Νομίζω ήτανε ένα NRG στα 14 μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JoeNtalton 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Και εγώ στα 12 με 13 … πριν πολλά πολλά χρόνια … Να δείτε ;) που οι περισσότεροι κοντά στην ηλικία των 14 έχουν πρώτη φορά οδηγήσει! Ερώτηση! Μήπως είναι καιρός οι πολιτικοί της ευρωπαϊκής μας ένωσης να αναθεωρήσουν τα όρια ηλικίας απόκτησης πρώτου διπλώματος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πρεπει να ημουν 7-8 ... Το αθανατο στρογγυλοφαναρο της honda του πατερα μου ... Πρωτη βολτα ανευ επιβλεψης πρεπει να ηταν στα 15-16 με το super cub 50 παλι του πατερα μου, αφου ειχε παραδωσει πνευμα το "αθανατο" στρογγυλοφαναρο .... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 από τον javaneze Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες