Jump to content
Sign in to follow this  
marba1065

Το καινούργιο μου μηχανάκι και τα μαγαζιά...

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

εχθές παρέλαβα το καινούργιο μου μηχανάκι, μετά από - μόνον - δύο μέρες αναμονή!

04_800_sm.jpg

Θέλω να πω δύο κουβέντες για τα παιδιά που μεσολάβησαν για την γρήγορη παράδοση της μηχανής και την άψογη εξυπηρέτηση τους, ώστε να έχω την έχω το ΠΣΚ, για την συγκέντρωση των φίλων των Ducati, Moto Guzzi και κλασσικών μοτοσυκλετών "ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ" που γίνεται αυτό το ΠΣΚ στο Δρέπανο, κοντά στο Ναύπλιο.

Προσοχή ΔΕΝ κάνω διαφήμιση, άλλωστε όσοι έχουν διαβάσει τα προηγούμενα μου posts, ξέρουν ότι είμαι πολύ "τσιγκούνης" στα καλά λόγια.

Λοιπόν, πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Λίνο που δουλεύει στο κατάστημα της Ducati στην Καλλιρόης και εχθές κάτσαμε περίπου 2.5 ώρες, ενώ είχε σχολάσει, για να βάλουμε το ΚΙΤ των καθρεπτών και των χουφτών στο Hypermotard, το οποίο (ΚΙΤ) μας παίδεψε αρκετά (Ιταλικό γαρ). Το παληκάρι, δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου, ίσα ίσα φαίνεται ότι το διασκέδαζε να κάνει μία δουλειά, για την οποία δεν είναι αρμόδιος. Ευχαριστώ Λίνο!

Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω τον Διονύση που δουλεύει στον ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ στην Λιοσίων. Πιο ευγενικό και γλυκό άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Σπανίζουν οι άνθρωποι που σε αντιμετωπίζουν με - πραγματικό - χαμόγελο και πόσο μάλλον οι πωλητές μοτοσυκλεττών.

Και τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που δουλεύουν στο Global MPC και ιδιαίτερα τον Βασίλη τον Μάζη, οι οποίοι σκίστηκαν να με εξυπηρετήσουν και με περίμεναν και μέχρι τις 10 το βράδυ για να τους πάω κάτι χαρτιά που είχα ξεχάσει. Χρωστάω Johnny μπλε.

Αυτά και καλό ΣΚ σε όλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με γειά σου και να το χαρείς .....

Μόλις μπορέσεις, πες μας και εντυπώσεις .....

.

.

.

.

Για το Λίνο, :_thumbsup: :_thumbsup: (Δεν ξέρω τα άλλα παιδιά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντυπώσεις;;;;

Μόλις το καβάλησα και έφυγα από το μαγαζί για να το πάω στο γκαράζ μου, κατάλαβα αυτά:

* Πολεμικό μηχανάκι με τρομερή, απίστευτη θέση οδήγησης, δηλαδή είναι αδύνατο να το καβαλήσεις και να πας ήρεμη βόλτα,

* Οι χούφτες με τα ενσωματωμένα φλας είναι σούπερ, αλλά βρίσκουν στα αυτοκίνητα ακόμη και αν κινείσαι στην Αττική οδό (τους καθρέπτες τους έβαλα στο τιμόνι, παραδοσιακά)

*΄Με το φύγεις από το μαγαζί, πας σε σιδηροπωλείο, να αγοράσεις πριονάκι, να πετάξεις όλα τα περιττά από τις εξατμίσεις και πίσω!

* Όσο και αν του δεν του φαίνεται, είναι πολύ άνετο για δύο άτομα,

* Το μπερδεύουν με το Honda FMX 650 (!!)

Από Δευτέρα που θα γυρίσω από την εκδρομούλα θα σας πω και περισσότερα.

:D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ όμορφο μηχανάκι. Καλοτάξιδο.

Δυστυχώς δε θα είμαι για να το θαυμάσω στο Δρέπανο. Ισως στο επόμενο 36ωρο.

Αν δε σου ειναι κόπος, ποστάρισε όποτε μπορέσεις για θέματα αξιοπιστίας και κόστους συντήρησης

Και πάλι, καλοτάξιδος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με γειες, και καλοτάξιδο φιλαράκι. (πρόσεχε τα ασημί Focus station wagon, ένα από αυτά είναι δικό μου, και οι καθρέπτες μου είναι ταλαιπωρημένοι...) :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα το δικο μου, το πλεον πανεμορφο :P

καλοριζικο και καλοταξιδο φιλτατε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλημέρα σε όλους!

εχθές παρέλαβα το καινούργιο μου μηχανάκι, μετά από - μόνον - δύο μέρες αναμονή!

04_800_sm.jpg

Θέλω να πω δύο κουβέντες για τα παιδιά που μεσολάβησαν για την γρήγορη παράδοση της μηχανής και την άψογη εξυπηρέτηση τους, ώστε να έχω την έχω το ΠΣΚ, για την συγκέντρωση των φίλων των Ducati, Moto Guzzi και κλασσικών μοτοσυκλετών "ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ" που γίνεται αυτό το ΠΣΚ στο Δρέπανο, κοντά στο Ναύπλιο.

Προσοχή ΔΕΝ κάνω διαφήμιση, άλλωστε όσοι έχουν διαβάσει τα προηγούμενα μου posts, ξέρουν ότι είμαι πολύ "τσιγκούνης" στα καλά λόγια.

Λοιπόν, πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Λίνο που δουλεύει στο κατάστημα της Ducati στην Καλλιρόης και εχθές κάτσαμε περίπου 2.5 ώρες, ενώ είχε σχολάσει, για να βάλουμε το ΚΙΤ των καθρεπτών και των χουφτών στο Hypermotard, το οποίο (ΚΙΤ) μας παίδεψε αρκετά (Ιταλικό γαρ). Το παληκάρι, δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου, ίσα ίσα φαίνεται ότι το διασκέδαζε να κάνει μία δουλειά, για την οποία δεν είναι αρμόδιος. Ευχαριστώ Λίνο!

Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω τον Διονύση που δουλεύει στον ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ στην Λιοσίων. Πιο ευγενικό και γλυκό άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Σπανίζουν οι άνθρωποι που σε αντιμετωπίζουν με - πραγματικό - χαμόγελο και πόσο μάλλον οι πωλητές μοτοσυκλεττών.

Και τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που δουλεύουν στο Global MPC και ιδιαίτερα τον Βασίλη τον Μάζη, οι οποίοι σκίστηκαν να με εξυπηρετήσουν και με περίμεναν και μέχρι τις 10 το βράδυ για να τους πάω κάτι χαρτιά που είχα ξεχάσει. Χρωστάω Johnny μπλε.

Αυτά και καλό ΣΚ σε όλους!

Φίλε μου με γεια το νέο σου καμάρι και πάντα όρθιος!!

Εντυπωσιακό μηχανάκι αν και δεν είναι στο δικό μου στυλ.

Δυστυχώς οι δικιές μου εμπειρίες από τον φίλο σου τον Μάζη δεν είναι και τόσο καλές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο Hypermotard του Mybike.

Kαλό...παίχνιδο? Καλοτάξιδο?

Τέλος πάντων, να σου ζήσει.

Μην ψαρώνεις ρε...δεν μοιάζει με το FMX...ζήλιες σου κάνουνε.

Ακούς εκεί...FMX...απίστευτο...

Να τους λες ότι είναι Toyota Corolla.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν το μοτόρι είναι απίθανο...

αν είναι να μπείς πίστα θα χρειαστείς μια μικρή τροποποιησούλα που με χαρά θα σου αναφέρει ο Λίνος...

Αλλά εμένα με χαροποιεί περισσότερο το ότι θα σε γνωρίσω (ελπίζω) κι από κοντά την Κυριακή στις Μελωδικές Εξατμίσεις...

Τρία ΧΧ από Πάτρα θα εμφανιστούν....να έχεις το νού σου στα απόνερα....

τα λέμε εκεί και καλά κι αγρατζούνιστα χλμ να έχεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδη η κουκλα σου. Εβλεπα ενα τετοιο καθημερινα στις διακοπες μου στην Λευκαδα φετος και ειχα φαει κολλημα. Ειναι απιστευτα εντυπωσιακο!!! Αν στις φωτογραφιες φαινεται ομορφο στην πραγματικοτητα σε αφηνει με το στομα ανοιχτο και τα σαλια να τρεχουν!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανάκι αυτό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Και σαν εμφάνιση και σαν όλα τα άλλα. Μπράβο ρε φίλε καλά χλμ. και πάντα σε κατάσταση κούτας. :vv: :vv: :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικη η νέα σου κουκλάρα, σου εύχομαι να κάνεις πολλά και καλά χιλιόμετρα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα