AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2007 Για να δω θα σβησετε και αυτο το μυνημα? Τc-drift, +απειρο σε ολα Η kawasaki heavy industries ειναι απο τους μεγαλυτερους ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ παγκοσμιως, ανεξαρτητου ειδους παραγωγης KHI GROUP Βγαζει μηχανακια μονο για την πλακα της, οι υπολοιπες μοτοσυκλετικες εταιριες, ειναι μια σκατουλα μπροστα της(με ολο τον σεβασμο) σε μεγεθος, ακομα και η honda Ποσο μαλλον η τιποτενια harhaley Ενα μηχανακι δεν κανει τετοιες πωλησεις, αν δεν κανει καλα αυτο για το οποιο φτιαχτηκε Σε αυτο λοιπον, το Ζ ειναι πρωτο, σε ολη την Ευρωπη, και οχι μονο Αληθεια γιατι στην Αμερικη ειναι ανυπαρκτα αλλα γυμνα? Μονο Z & bandid πουλιουνται, εσυ που εισαι και american genuine leather, θα επρεπε να το ξερεις Οπως πρωτο σε πωλησεις ειναι και το translap που απεχθανομαι, αλλα για τον λογο που το πηραν οι αγοραστες του, τον κανει μια χαρα Καθομαστε 10 ατομα και τσακωνομαστε με καποιον που δεν εχει ιδεα για το τι πραγμα μιλαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2007 ..Καληνυχτες... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) Το αν έχεις κόλλημα με την Καβασάκι είναι το λιγότερο εμφανές. Και δυστηχώς ο κολλημένος δεν είναι και ο καταλληλότερος για να δώσει συμβουλές....Όσο για τον πολιτισμό μου....... άστο καλύτερα......Είδα όμως και την αντίδρασή σου. Μόλις κάποιος είπε διαφορετική από την δική σου άποψη είπες "να το συζητήσουμε βρε αδερφέ" και με επιχειρήματα τον έπεισες για το αντίθετο..... Παλικάρι μου αν εσύ έχεις την ζωή σου για πλάκα καλά κάνεις.....δική σου είναι. Όταν όμως βρίσκεσε ανάμεσα σε κόσμο οφείλεις να τον σεβαστείς και αυτό λέγετε πολιτισμός. Άλλωστε ο Νεαντερταλισμός είχε παρέλθει προ πολλού και αν αισθάνεσε brutal έχω κάτι να σου προτείνω. Αλλά με πμ. Τώρα αν νομίζεις ότι εδώ δεν πρέπει να είσαι "καθώς πρέπει" τι να σου κάνω.... είναι άποψη και αυτή. Το αν έχω ενεργή σεξουαλική ζωή μάλλον δεν θα προβάλλω εντός ενός χώρου που είναι για μοτό..... Δεν νιώθω άλλωστε ότι η μηχανή είναι προέκταση του γεννητήσιου οργάνου μου όπως άλλοι. Ούτε κόμπλεξ προβολής του εαυτού μου έχω για να επιζητώ απεγνωσμένα την προσοχή των πάντω μέσω του έντονου χρωματισμού των γραπτών μου. Αυτά και σου εύχομαι και εις ανώτερα..... οπως σου ξαναειπα της συμβουλες να τις κρατησεις για την παρτυ σου. ΠΑΡΑΘΕΣΗ(mozart @ Wed 29 Aug 07 - 19:11) αν και μ'αρεσει το shiver αρκετα σαν εμφανιση. παρε το z γιατι. 1.ειναι αξιοπιστο χμμμμμμμμμμμμ πόσο εξακριβωμένο είναι αυτό?γυρω στα 500 ατομα δεν εχουν κανενα προβλημα απλα και μονο σε ενα forum 2.εχει ροπατο γραμμικο τετρακυλινδρο κινητηρα πιο ροπάτο από V κινητήρα??????? θα σκίσω τα πτυχία μου..........δεν συγκρινα την ροπη του με καποιο αλλο οποτε σκισε και το στριγκακι σου αν θες 3.ειναι αντικειμενικα πανεμορφο τι να σου πω......με ποιανού το κριτήριο?δες τις πωλησεις τα ξεστραβωθεις 4.εχει την καλυτερη μεταπωλητικη αξια σε αυτό σικώνω τα χέρια ψηλάετσι πρεπει 5.μπορεις να το τουμπανιασεις οσο δεν παιρνει Τα ιταλικά δεν είναι ανάγκη να τα τουμπανιάσεις. Είναι ήδη τούμπανοαληθεια ποσο τουμπανο ειναι το δικο σου? 6.ειναι ευκολοδηγητο Δηλαδή υπάρχει μοτό που δεν είναι ευκολοδήγητη στις μέρες μας?και στις νυχτες σου.τα δυστροπα μηχανακια με μηδενικη χαμηλα ροπη και αβολη θεση οδηγησης δεν υπαρχουν στις μερες μας ε? 7.οικονομικο 250 χιλιομετρα με 17 λιτρα Δηλαδή 6,8 lit/100 km.... πολύ οικονομικό.....άμα βάλεις δευτερο απάνω που πάει η κατανάλωση δηλαδή?με δυο ατομα ειναι μετρημενη και το μηχανακι βγαζει 100 αλογα οχι 50 8.αμεση υποστηριξη της αντιπροσωπειας για αυτό φίλος περίμενε επί δίμηνο ανταλλακτικά για ΚLEεγω επεσα δυο φορεςμε το 636 και αλλαξα ολη την αναρτηση απο το z που εχω, το περισσοτερο που περιμενα ηταν 4μερες και οι τιμονοπλακες ηρθαν απο ιαπωνια.και εγω εχω ενα φιλο που σε σκουτερ aprillia δεν του ηρθε ποτε το ανταλλακτικο και του ειπαν να κανει καμια πατεντα σε μηχανουργιο 9.εχει το καλυτερο forum ασχολίαστο+10000000 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον mozart Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Εγώ θα κάνω ένα σχόλιο άσχετο απο το θέμα και ζητάω συγνώμη για το OFFTOPIC αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται όταν δημιουργείται το θέμα.. Είμαι απο τα μέλη που έχουν καιρό εδω μέσα και πιστεύω έχω μια άποψη.. Εγώ το καταλαβαίνω πως μέλη όπως ο Nikker έχουν μεγάλη συμμετοχή εδω μέσα και με ορισμένους μπορεί να έχει και φιλικές σχέσεις και εκτός του Forum (πιθανόν έτσι δεν το γνωρίζω, απλά αναφέρω οτι υπάρχει μεγαλύτερη οικειότητα που φαίνεται και απο τα post) σε σχέση με μέλη όπως ο AFTER, ο SAM.KOSTAS ή ο MOZART ή και εγώ φυσικά που συμμετεχουμε πιο λίγο. Όταν όμως δημοσιεύονται post όπως αυτό του Nikker που είναι εμφανώς προκλητικό και έχει μέσα και λάθος πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά μιας μηχανής οφείλουμε τουλάχιστον όσοι γνωρίζουν να το υποδεικνύουμε γιατί αυτό το Forum χάνει κάτι απο την αξία του σαν τράπεζα γνώσης και γίνεται μέσο παραπληροφόρησης. Εγώ το σέβομαι πως η KAWASAKI εδω μέσα μπορεί να μην είναι η πιο αρεστή εταιρεία για κάποιους λόγους αλλά μην το παρατραβάμε Και πιστεύω πως τα λέω και δεν είμαι κολλημένος με την KAWASAKI, σε όποιο θέμα βλέπω παρόμοια σχόλια, αν γνωρίζω οτι τα πράγματα είναι αλλιώς θα πώ τον αντίλογο Φιλικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 καλημερα,miyu νομιζω πως το monster θα το λατρεψεις,οπως και να χει οποιο και να παρεις,ευχομαι ατελειωτα ομορφα χιλιομετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Βαγγέλη εννοείται πως θα λες την αποψή σου ακόμα και αν δεν ειναι αρεστή ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 φιλτατη. sory sory sory !!! FILTATH loipon!!!! Thanks man ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 καλημερα,miyu νομιζω πως το monster θα το λατρεψεις,οπως και να χει οποιο και να παρεις,ευχομαι ατελειωτα ομορφα χιλιομετρα. Τωρα εσυ τι σπαμμαρεις??? :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pelasgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Οι κατασκευές που αναφέρεις αποτελούν δείγματα διαφορετικών σχολών. Ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος και ο αντικειμενικότερος να καταθέσω τη γνώμη μου, αφού και η ξυριστική μου μηχανή θα ήθελα να είναι KAWASAKI! Αυτό που μπορώ όμως να πω, είναι ότι πρέπει να σταθμίσεις τις "ανάγκες" και τα "θέλω" σου, ώστε η τελική επιλογή να σε γεμίσει και να μην λυπηθείς ποτέ για τα χρήματα που θα δαπανήσεις. Άσχετα με τα παληκάρια που σφάζονται στις ποδιές των εταιρειών, το θέμα είναι εσύ με τι θα είσαι χαρούμενος και με πιο προϊόν θα γουστάρεις να κυκλοφορείς. Τα υπόλοιπα απλά λέγονται και γράφονται...Καλή επιλογή λοιπόν και σύντομα καλορίζικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Εγώ πάντως θα σου έλεγα πως έχεις το καταλληλότερο μηχανάκι για την Λευκάδα (να έμενες κάπου αλλού να πω) Γιατί θέλεις να το αλλάξεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Τωρα εσυ τι σπαμμαρεις??? :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Σιγά ρε παιδιά..την μηχανή σας έβρισα, δεν έβρισα τις μάνες σας. Και τι πυροδότησε αυτό? (Καραγκιοζάκο, άσχετε, σπυριάρη παρθένε...). Αν έκανα λάθος στα τεχνικά χαρακτηριστικά ζητώ συγγνώμη και μάλιστα μπορείτε να μου υποδείξετε που έκανα λάθος. Επειδή το έψαξα για τα 95 άλογα του Shiver...όντως έρχονται χαμηλά. 95 άλογα στις 9000 στροφές συγκριτικά με τον ανταγωνισμό του. Honda CBF 102hp @ 12000rpm, Yamaha Fazer 98hp@ 12000rpm, Suzuki GSR 90HP@12.000 rpm. Ναι το Ζ750 βγάζει11 άλογα παραπάνω αλλά τα βγάζει σε 2000 στροφές παραπάνω. Το Shiver βγάζει ένα κιλό ροπής περισσότερο σε 1000 στροφές λιγότερο. Αυτό μου βγάζει περισσότερο νόημα. Χώρια το USD Ohlins, τα Brembo που βαλθήκατε να τα βγάλετε μούφικα. Το Shiver έχει αλουμινο-ατσαλένιο πλαίσιο α λά SXV (που βρίσκεται έτη φωτός μπροστά απο τον ανταγωνισμό του). Εγώ θέλω το καλό του αλλουνού, δεν θέλω να του επιβάλλω το δικό μου...είδατε...δεν είπα να πάρει Harley, είπα να πάρει αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο, με όσο ποιό ανοιχτό μυαλό γίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Εγώ πάντως θα σου έλεγα πως έχεις το καταλληλότερο μηχανάκι για την Λευκάδα (να έμενες κάπου αλλού να πω) Γιατί θέλεις να το αλλάξεις? Σιγουρα ειναι το καταλληλοτερο μηχανακι για την Λευκαδα... Με την μονη διαφορα οτι εγω δεν θελω να εχω μια μηχανη μονο για την Λευκαδα(εχω το παπακι μου) Θελω να βγω και παραεξω...να μην σκεφτομαι το ζορι να ερθω ας πουμε σε μια συγκεντρωση του mybike η σε ενα 36ωρο Με το ktm βγηκα 3 φορες εκτος Λευκαδας και οταν γυρναγα ηθελα ντεπον για να συνελθω απο τους κραδασμους, πονους αυχενα και μεσης.... Ειμαι και καποιας ηλικιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Σιγουρα ειναι το καταλληλοτερο μηχανακι για την Λευκαδα... Με την μονη διαφορα οτι εγω δεν θελω να εχω μια μηχανη μονο για την Λευκαδα(εχω το παπακι μου) Θελω να βγω και παραεξω...να μην σκεφτομαι το ζορι να ερθω ας πουμε σε μια συγκεντρωση του mybike η σε ενα 36ωρο Με το ktm βγηκα 3 φορες εκτος Λευκαδας και οταν γυρναγα ηθελα ντεπον για να συνελθω απο τους κραδασμους, πονους αυχενα και μεσης.... Ειμαι και καποιας ηλικιας Την άποψη μου την έχω πει και παραπάνω για αυτά που ρωτάς. Χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω θα σου πρότεινα και τα παρακάτω που πιστεύω είναι πολύ κοντά σε αυτά που ψάχνεις και σε πολύ καλές τιμές: SUZUKI BANDIT 650S APRILIA PEGASO STRADA KAWASAKI ER-6 KAWASAKI VERSYS Πάντως με το ER έχω γυρίσει την Λευκάδα και το ευχαριστήθηκα, κουμπωσε πολύ καλά στους δρόμους εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
haris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Ζ750 φίλε. Μπορεί ο Ιάπωνας να υστερεί λίγο σε ποιότητα κατασκευής αλλά από μοτέρ είναι αξιόπιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Ζ750 φίλε. Μπορεί ο Ιάπωνας να υστερεί λίγο σε ποιότητα κατασκευής αλλά από μοτέρ είναι αξιόπιστα. Ωρε τι έχει να γίνει τώρα!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Σιγουρα ειναι το καταλληλοτερο μηχανακι για την Λευκαδα... Με την μονη διαφορα οτι εγω δεν θελω να εχω μια μηχανη μονο για την Λευκαδα(εχω το παπακι μου) Θελω να βγω και παραεξω...να μην σκεφτομαι το ζορι να ερθω ας πουμε σε μια συγκεντρωση του mybike η σε ενα 36ωρο Με το ktm βγηκα 3 φορες εκτος Λευκαδας και οταν γυρναγα ηθελα ντεπον για να συνελθω απο τους κραδασμους, πονους αυχενα και μεσης.... Ειμαι και καποιας ηλικιας Μιας και θα σου ελεγα και εγω οτι για την Λευκαδα ειναι μια χαρα αυτο που εχεις αλλα με δεδομενο οτι θελεις κατι για αλλαγη θα σου προτεινα το Triumph. Αλλα με αυτο που λες δεν θελω να εχω μια μηχανη μονο για την Λευκαδα τα πραγματα αλλαζουν. Εγω θα σου προτεινα τοτε να κοιταξεις για κατι πιο ντυμενο ωστε να μπορεις να ταξιδευεις πιο ανετα και οχι ολα τα γυμνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Άλλες επιλογές, επειδή είσαι και ΚΤΜήσα, ο νέος ο Δούκας 690 και ιδίως το 690 Adventure όταν θα κυκλοφορήσει άμα θέλεις για ταξίδια. Σε πληροφορώ ότι δεν περνάει καθόλου κραδασμός παρά τον ένα κύλινδρο. Τέσταρε το 690 σε αντιπροσωπεία και θα το ερωτευτείς 100%. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Βαγγέλη εννοείται πως θα λες την αποψή σου ακόμα και αν δεν ειναι αρεστή ... no problem, εξυπακούεται.. Ωρε τι έχει να γίνει τώρα!!! :D Είναι γεγονός πάντως οτι σε Γιαπωνέζικο δύσκολα θα δεις τιμονόπλακες κομψοτεχνήματα, πηρούνια και ψαλίδια γλυπτά κλπ Είναι σαφώς πιο μαζικής παραγωγής μηχανές με πολύ αναπτυγμένο όμως ποιοτικό έλεγχο και πολύ ποιοτικά στα μηχανικά μέρη Περίπου ότι συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα. Ο Ευρωπαίος έχει πολύ μεράκι στο περιτύλιγμα, ο Ιάπωνας τα πάει καλύτερα στο περιεχόμενο B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Honda CBF 102hp @ 12000rpm, Yamaha Fazer 98hp@ 12000rpm, Suzuki GSR 90HP@12.000 rpm. Ναι το Ζ750 βγάζει11 άλογα παραπάνω αλλά τα βγάζει σε 2000 στροφές παραπάνω. Το Shiver βγάζει ένα κιλό ροπής περισσότερο σε 1000 στροφές λιγότερο. Αυτό μου βγάζει περισσότερο νόημα. Χώρια το USD Ohlins, τα Brembo που βαλθήκατε να τα βγάλετε μούφικα. Το Shiver έχει αλουμινο-ατσαλένιο πλαίσιο α λά SXV (που βρίσκεται έτη φωτός μπροστά απο τον ανταγωνισμό του). Εγώ θέλω το καλό του αλλουνού, δεν θέλω να του επιβάλλω το δικό μου...είδατε...δεν είπα να πάρει Harley, είπα να πάρει αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο, με όσο ποιό ανοιχτό μυαλό γίνεται. Που μωρε τα βγαζει σε 2000 παραπανω? 2000 παρακατω τα βγαζει, σε συγκριση με τα 600 Το εχεις δοκιμασει το πλαισιο του shiver για να δεις οτι ειναι ετη φωτος μπροστα? Και ποιος ειπε οτι ενα αλουμινενιο πλαισιο ειναι καλυτερο απο ενα ατσαλενιο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη ειναι αλουμινενιο Αν ηταν ετσι τα ducati θα ηταν πατος, αλλα βλεπεις εχουν ξεσκιστει να παιρνουν πρωταθληματα Υπαρχει και ενα αλλο τεχνικο χαρακτηριστικο, το οποιο δεν μπορει να αποτυπωθει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ χαρτι Ειναι η ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Αν αλλαξεις εξατμιση σε ενα οποιοδηποτε μηχανακι, μπορει οι ιπποι να μεινουν οι ιδιοι, αλλα θα σου φαινεται πιο γρηγορο Ξερεις γιατι? Γιατι θα ''αρπαζει'' πιο ευκολα, δηλαδη θα εχει αυξηθει η ευστροφια Εγω ξαναλεω, στην καφετερια που συχναζεις, παιρνεις λαθος πληροφοριες Φιλικα συμβουλη: Αλλαξε καφετερια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 οχι πες μου.... εσενα τωρα σε επιασε πανω στην τρελα σου να αλαξεις μηχανακι? :P Οχι πες μας δηλαδη μετα απο ολα αυτα που ακουσες.... Εβγαλες συμπερασμα?? Μονο αυτο πες μου......ΤΕΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Είναι γεγονός πάντως οτι σε Γιαπωνέζικο δύσκολα θα δεις τιμονόπλακες κομψοτεχνήματα, πηρούνια και ψαλίδια γλυπτά κλπ Μηπως υπερβαλεις λιγο; :D απο τιμονοπλακα παντως το BUSA ειναι μακραν οτι καλυτερο υπαρχει στις μοτοσυκλετες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raistlin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 οχι πες μου.... εσενα τωρα σε επιασε πανω στην τρελα σου να αλαξεις μηχανακι? :P Οχι πες μας δηλαδη μετα απο ολα αυτα που ακουσες.... Εβγαλες συμπερασμα?? Μονο αυτο πες μου......ΤΕΛΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ!! Miyu βρήκες μέρος να ρωτήσεις τελικά :lol: :lol: Πάρε αυτό που θες και άσε μας θα την πάμε πολύ μακριά την βαλίτσα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 Εγώ στην θέση σου είμουν πριν 8 μήνες . Και πραγματικά είναι τόσες πολλες οι καλές επιλογές σήμερα που άν δεν σου κάνει κάποια μηχανή το κλικ που λέμε , να την έχεις ερωτευθεί , τότε την μία μέρα αποφασίζεις να πάρεις την α και το βράδι είσαι σίγουρος για την β . Προσωπικά πιστεύω ότι το αναγκαίο συστατικό για πολυετή συμβίωση με την μηχανή σου είναι ο έρωτας. Αν δεν την έχεις πατήσει μαζί της σίγουρα σύντομα θα την αλλάξεις για μια πιο καινούργια , οπότε μη την ψάχνεις και πολύ . Όποια και να πάρεις το ίδιο είναι . Πάντως από αυτές που σκέφτεσαι θα πρότεινα Ζ750. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι έτη φωτός μπροστά το πλαίσιο του Shiver? Και το SXVίσιο ατσαλοαλουμινοχωροδικτύωμα α λά spiderman είναι μπροστά, και τα 1098ίσια Brembo monoblock είναι. Που οι 2000στροφές παραπάνω? 2000 στροφές παραπάνω απο το Shiver, όχι απο τα υπόλοιπα street (GSR, Fazer κτλ...) Εγώ θέλω η κοπέλα να πάρει μία μηχανή που πιστεύω ότι είναι καλή και προσπαθώ να τονίσω που πλεονεκτεί και πόσο ανταγωνιστική είναι. Δεν αντιλέγω ότι έχει επιδόσεις αλλά ορισμένα πράγματα είναι γεγονότα. Η λειτουργία ψηλά, η ποιότητα κατασκευής και τα λοιπά. Αλλά Shiver, δεν είναι. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον Nikker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες