costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αντε ρε παρτε κανενα δανειο για να πληρωσετε το επομενο σερβις !!! Τα στρωμια θα κυριαρχησουν στον πλανητη λεμε ρε ! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2007 Μιλάν όλοι μιλάν και οι σωστικές λέμβοι των βαραντέρο :P Τι μοτορι εχεις εσυ? 125cc ? τι ειναι αυτο? παπακι ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asaverle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2007 Πάντως για το καινούργιο 1200 gs έχουμε μια παρουσίαση εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2007 Καλύτερο με ποιά κριτήρια? Δεν μπορώ να απαντήσω.... ...αλλά άν αγόραζα ΤΩΡΑ κάποια από τις δύο θα αγόραζα το ΚΤΜ, είναι πιο πολύ της ηλικίας μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 οπως και να χει εχω καταληξει πλεον και στα 2,κι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 οπως και να χει εχω καταληξει πλεον και στα 2,κι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Ρε συ σφαίρα είσαι.. Ούτε 2 χρόνια δεν σου πήρε να απαντήσεις.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Ρε συ σφαίρα είσαι.. Ούτε 2 χρόνια δεν σου πήρε να απαντήσεις.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONORAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 ρε παιδια εγω ειχα την gs και τωρα εχω adventure.καμια σχέση οι δυο μηχανες, το gs πέρα απο την ποιοτητα και αυτοκινηταδικη αισθηση, το adventure υπρεχει παντου.το KTM τα κανει ΟΛΑ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) .καμια σχέση οι δυο μηχανες.. Ολοι το ιδιο λεμε.. το adventure υπρεχει παντου.το KTM τα κανει ΟΛΑ!!!!! Κατα το.. "Ειμαι η Λολα, και τα κανω ολα?" δλδ, ενα πραμα??? :grin: (Που πα, ρε Καραμητρο,με 21αρι τροχο???? :_innocent: ) Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 μήπως εξαφανίζεται στο χώμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 μήπως εξαφανίζεται στο χώμα? OYΔΕΜΙΑ! αντιρρηση, επ'αυτου! (Αλλα, δεν εννοω αυτο! Μαλλον, το ΑΚΡΙΒΩΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 ενα δυσκολο ερωτημα εχω να υποβαλω σχετικα με 2 αρκετα καταξιωμενες μηχανες. ποια απο τις 2 αυτες μηχανες πιστευετε οτι ειναι καλυτερη? όντως δύσκολο ερώτημα ειδικά αν πρόκειται να αγοράσεις μία από τις δύο (και όχι απλά να συζητάς ακαδημαϊκά τα υπέρ και τα κατά της καθεμιάς). σε επίπεδο εξοπλισμού ξέρουμε πού βρίσκονται σε σχέση με τις τιμές τους; (και σε συνάρτηση και με τυχόν προσφορές!) πχ με 12.000 παίρνεις το 990 '08 και κάποια αξεσουάρ σε "καλύτερη" τιμή. Το αντίστοιχο 1200 τι περιλαμβάνει; επίσης το 1200 δίνει "δώρα" αξίας 10% της τιμής του και υπάρχει μόνο στη full έκδοση από ηλεκτρονικά. Το αντίστοιχο 990 υπάρχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Megas Alexandros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 KTM δαγκωτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 όντως δύσκολο ερώτημα ειδικά αν πρόκειται να αγοράσεις μία από τις δύο (και όχι απλά να συζητάς ακαδημαϊκά τα υπέρ και τα κατά της καθεμιάς). σε επίπεδο εξοπλισμού ξέρουμε πού βρίσκονται σε σχέση με τις τιμές τους; (και σε συνάρτηση και με τυχόν προσφορές!) πχ με 12.000 παίρνεις το 990 '08 και κάποια αξεσουάρ σε "καλύτερη" τιμή. Το αντίστοιχο 1200 τι περιλαμβάνει; επίσης το 1200 δίνει "δώρα" αξίας 10% της τιμής του και υπάρχει μόνο στη full έκδοση από ηλεκτρονικά. Το αντίστοιχο 990 υπάρχει; Νομιζω οτι οντως η BMW υπαρχει στην Ελλαδα μονο στη full εκδοση, για οτιδηποτε αλλο πρεπει να κανεις παραγγελια και να περιμενεις. Στο 990 δεν υπαρχει τιποτε αλλο (απο ηλεκτρονικα βοηθηματα) απο αυτο που παιρνεις εξ΄αρχης, ολα τα αλλα ειναι αξεσουαρ (βαλιτσες-βασεις, καγκελα, τανκ-μπαγκ κτλ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Η ψηφοφορία μιλά από μόνη της. I rest my case! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Η κάθε μια είναι καλύτερη για διαφορετικά πράγματα. Ιεραρχείς τις ανάγκες σου και αγοράζεις! Φυσικά αν θέλεις το καλύτερο στην κατηγορία παιρνεις Caponord! :D Υ.Γ ...αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πάρε τον ΚαΤιΜά να γουστάρεις!!!!!!!! :_rock-on: Καλό και το GS1200 αλλά πολύ φορεμένο... Τουλάχιστον εγώ βλέπω πιο πολλά GS από τα Κατέμια, χωρίς αυτό να 'ναι κακό!!!!!! ;) Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2009 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Το ΚΤΜ είναι πιο αλήτικο νομίζω. Η BMW είναι για πιο κυριλέ. Βασικά έτσι το έχω συνδυάσει εγώ. Σαν εμφάνιση νομίζω η Μπέμπα είναι πιο ωραία. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στους ειδικούς που ξέρουν καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Πάλι τα ίδια....2 κορυφαίεες μοτοσυκλέτες!!!! Για μένα καλύτερο είναι το GS....για αυτόν που έχει KTM καλύτερο είναι το κατέμι!!! Κ με τις 2 κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα...με κάποια καλύτερα στο ένα...με κάποια καλύτερα στο άλλο!!! Βάζεις κάτω τα κριτήρια και αποφασίζεις!!! Αν και νομίζω ότι το μοναδικό κριτήριο για αυτούς που αγοράζουν μοτοσυκλέτες με τόσα χρήματα...είναι η εμφάνιση και πιο θα σου κάνει κλίκ ..θά'σαι ερωτευμένος με αυτήν!! Αυτό με οδήγησε στην GS.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Πάλι τα ίδια....2 κορυφαίεες μοτοσυκλέτες!!!! Για μένα καλύτερο είναι το GS....για αυτόν που έχει KTM καλύτερο είναι το κατέμι!!! Κ με τις 2 κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα...με κάποια καλύτερα στο ένα...με κάποια καλύτερα στο άλλο!!! Βάζεις κάτω τα κριτήρια και αποφασίζεις!!! Αν και νομίζω ότι το μοναδικό κριτήριο για αυτούς που αγοράζουν μοτοσυκλέτες με τόσα χρήματα...είναι η εμφάνιση και πιο θα σου κάνει κλίκ ..θά'σαι ερωτευμένος με αυτήν!! Αυτό με οδήγησε στην GS.... Νομίζω, όλοι συμφωνούμε σ'αυτό που λες, αλλά διαφωνούμε για το ποια πράγματα κάνει καλύτερα ή μια και ποιά η άλλη. Το ανεδαφικό είναι ότι οι μερικές απόψεις στο παραπάνω λέγονται χωρίς, απ'ότι φαίνεται, να υπάρχει εμπειρία ΚΑΙ στις δυο. Κι εγώ έχω οδηγήσει τη ΒΜW αλλά δε νομίζω πως πρέπει να ζηλεύει κάτι από τη ΚΤΜ (κάτοχος) και τούμπαλιν. Ίσως ο πιο αντικειμενικός (αν θέλει και) μπορεί να είναι κάποιος που είχε/έχει στη κατοχή του και τις δυο. Tον μόνο που ξέρω είναι ο Κώστας (Mathosalas). Και πάλι η αίσθηση που του δίνεται είναι διαφορετική, ποικίλει, ίσως να μη μπορεί να μεταλαμπαδευτεί σ'εμάς. Δε ξέρω αν καταστροφολογώ, αλλά δε τίθεται σύγκριση στο γούστο του καθ'ενός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 ΒΜW απο εμφάνιση και μόνο.Γενικά τα χαρακτηριστικά τους πάνω κάτω τα ίδια είναι με τη διαφορά οτι με το ΚΤΜ μπαίνεις πιο άνετα χώμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONORAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 προτιμω να απαντουν ανθρωπει που τυνχανει να ειχαν και τα δυο μοντέλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Την άποψή μας λέμε απλώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Ειχα BMW εχω ΚΤΜ. Εαν θελεις χαλαρο τουρισμο και με δευτερο ατομο,BMW.(με αλλαγη αμορτισερ γιατι διαφορετικα πλεει σαν μαουνα με συνεπιβατη) Εαν θελεις σε καθε χιλιομετρο να χαμογελας και να παιζεις,ΚΤΜ. Χαλαρα?BMW. Ζωηρα?ΚΤΜ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arxetypo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 bmw r1200 gs= συζυγος :( ktm 990 adventure=γκομενα!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες