Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2007 Παιδιά, είπα να φτιάξω καινούριο θέμα γιατί το προηγούμενο δεν φτούρησε... Σας ζητώ άλλη μια φορά λοιπόν τα φώτα σας. HONDA CB superfour 1998 Μήπως σκέφτομαι μλκίες και πρέπει να στραφώ σε μια CB superfour του 1998, να γλυτώσω και λεφτά; Τι ήθελα και το είπα... Παίδες, δυστυχώς λόγο οικονομικού κολλήματος με βλέπω για το CB S/F. Φυσικά, δεν θέλω να το αδικήσω το μηχανάκι. Μου αρέσει πάααρα πολύ και καθώς φαντάζομαι τον εαυτό μου μετά τα 30 πάνω σε naked και όχι σε motard, πιστεύω ότι αυτή είναι μια πολύ καλή εισαγωγή στην κατηγορία! Επίσης, αν όλα πάνε καλά σε καναδυό χρόνια φεύγω για σπουδές εκτός Ελλάδος και ίσως κάτσω και μερικά χρόνια στην αλλοδαπή. Οπότε δεν θέλω να τα σκάσω χοντρά για μια μηχανή μερικών μηνών... Αλλάζουμε λοιπόν τον τίτλο του τόπικ. ;) Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες. Αξιοπιστία; Ανταλλακτικά; Σέρβις; Κίνηση εντός/εκτός πόλης; Ταξιδάκια; Γκαζάκι...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martinez 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2007 κάποιο μεγαλύτερου κυβισμού ίσος ήταν καλύτερη ιδέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2007 Αξιοπιστία; Ανταλλακτικά; Σέρβις; Κίνηση εντός/εκτός πόλης; Ταξιδάκια; Γκαζάκι...; Ολα οσα ρωτας θα σου τα απαντισει και με το παραπανω αυτο το μοτερ! Το πρωτο μου μηχανακι ηταν ενα cb400. Μονο λαδι και μπουυζι ηθελε. Και γυρισα και την μιση Ελλαδα μαζι του δικαβαλλος φορτωμενος! Προσεξε οταν κατασταλαξεις σε καποιο cb την κατασταση της Εξατμισης αν ειναι μαμα γιατι υπαρχοει μεγαλη περιπτωση να ειναι σαπια απο μεσα θα τρεχεις να βαλεις εξατμιση. Αν βρεις κανα Cb400 version R παρτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πωωω! Μ' έφτιαξες άσχημα! Έχω βρει ένα κίτρινο με 2.500? κι ένα πορτοκαλί με 2.600?. Όλα με non-μαμά μπούκες. Δεν βλέπω την ώρα να ανοίξουν τα μαγαζιά που τις έχουν! Σκέφτομαι να προτιμήσω "μάντρα" για να δώσω το ΧΤάκι μια και καλή. Ίσως έβγαζα κανα φράγκο παραπάνω αν το πουλούσα μόνος μου, αλλά ειλικρινά, δεν βλέπω την ώρα! :drool: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2007 από τον Remali tis Fokionos Negri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2007 ομορφεσ μηχανεσ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2007 απροβλημάτιστη μοτοσυκλέτα...Να την πάρεις! σημ. Τις τιμές ψάξτες λίγο για να δεις που παίζουν για το συγκεκριμένο μοντέλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2007 Αθραυστο μηχανάκι σου μιλάω εκ πείρας...προτίμησε το Version R έχει BREMBO δαγκάνες και πλευστούς δίσκους μπροστά και το φρενάρισμα είναι τέλειο.Δεν μπορείς να φανταστείς που το είχα πάει...ΑΑΑΑ και το σασμάν είναι 6άρι...Πάρτο μαζί σου εκεί που θα πας.Ανταλλακτικά και αναλώσιμα υπάρχουν παντού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 τα στρογγυλοφαναρα ειναι oldschool! και το σεμπε πανεμορφο! χτυπα το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 Ευχαριστώ ρε παιδιά! Μου ανοίξατε την όρεξη ακόμα περισσότερο... Πάρτο μαζί σου εκεί που θα πας.Ανταλλακτικά και αναλώσιμα υπάρχουν παντού... Πολλά λεφτά το αεροπλάνο για ΗΠΑ με μηχανή... ;) @gdevelek: Ευχαριστώ για τις προειδοποιήσεις, επικοινώνησα με pissaman. Θα πέσει παζάρι εννοείται (με παίρνει στις μάντρες ή είναι αδιάλλακτοι; ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 Παρτο φιλε μου πολυ καλο και τιμιο μηχανακι,ο ουζο ξερει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 ωραιο μηχανακι φιλε μου παρτο ( απλα να ξερεις οτι θα σε χω :D οπως και αλλα πολλα cebe με τον ληστη μου ( οταν δουλευει :lol: ) αξιοπιστια θα εχεις και γω το σκεφτομαι μερικες φορες τι ηθελα και πηρα το ληστη και δεν πηρα ενα τετοιο να χω τ κεφαλι μου υσηχο και πολλοι με κραξανε ΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ CB 400 ΜΜΜΜΜΜΜ@@@@@ΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑ αλλα εγω ειχα καταληξει :lol: εχει καρμπιρατερ μηχανικα πραγμα που τα κανβει αξιοπιστα και δουλευουν στρωτα οχι οπως του bandit που εχει κολομεμβρανες ;) αντε καλοριζικο και το νου σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πολλά καλά λόγια ακούω και έχω τρελαθεί! Άντε να δούμε αν θα γίνει η "καλή"... Θα ακούσω τη συμβουλή του gdevelek και θα δοκιμάσω να πουλήσω το ΧΤάκι πρώτα και μετά να πάρω το CB από ιδιώτη ώστε να το πάμε μια βόλτα από το μάστορα πρώτα. Το έχει και 500 ευρά λιγότερο (= λεφτά γκαράζ για πάνω από ένα χρόνο). Όταν πήγα σε μαντρά, μου είπε ότι ό,τι πάρω θα μειώσει την τιμή κατά 2.000? αν του δώσω το ΧΤ. Αυτό σημαίνει ότι προτίθεται να μου το αγοράσει 2.000; Τι σας ρωτάω βέβαια κι εσάς, αύριο θα περάσω μια βόλτα να ρωτήσω τον ίδιο!! (αν πει ναι, του το αφήνω επιτόπου :) ) Ευχαριστώ για την εμψύχωση παιδιά, μόνο στους χαμένους του φίλους μου τους αμαξάκιδες δεν άρεσε! Ουστ! Φωτιά στα τετράτροχα!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2007 από τον Remali tis Fokionos Negri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2007 Το πρωτο μου μηχανακι ηταν ενα cb400. Μονο λαδι και μπουυζι ηθελε. Και γυρισα και την μιση Ελλαδα μαζι του δικαβαλλος φορτωμενος! εγω είχα ενα αερόψυκτο του '75 με εξάρι σασμάν ... και όταν πήγα στν σαρακάκη για ανακατασκευή το '91 βρήκα τα πάντα και σε καλές τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Τίμια μηχανάκια. Εγώ έχω το CB-1 το οποίο είναι το ίδιο μοτερ με κάποιες ψιλοδιαφορές. Ανταλλακτικά υπάρχουν, μόνο τα όργανα από το κοντέρ είναι πονεμένη ιστορία Μετά το CB θα προβληματιστείς πολύ να επιλέξεις μηχανή.Απίστευτη ποιότητα κατασκευής, γκάζι που ζηλεύουν και μεγαλύτερου κυβισμού μηχανάκια, ήχος που θα σε αρρωστήσει Αυτό που θα προσέξεις είναι να έχει ρελαντί τρένου στις 1200-1300 σ.α.λ και να αρπάζει με το άγγιγμα της μίζας.Αν το κάνει αυτό τότε το μοτερ είναι χαρτί. περισσότερες πληροφορίες : www.superfour.go4it.gr ή π.μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Κάτι άλλο που ξέχασα το μηχανάκι δεν πρέπει να είναι του '98 άλλο αν γράφει 1η άδεια 98.Αυτό σημαίνει οτι τότε ήρθε στην Ελλάδα.(Η δικιά μου η άδεια γράφει 99 αλλά το μηχανάκι είναι του '94 ή '96)Αυτά τα μηχανάκια δεν τα εισήγαγε επίσημα ποτέ ο Σαρακάκης.Σαν μεταχειρισμένα ερχόντουσαν. Την χρονολογία θα την δεις κατά πάσα πιθανότητα στα σωληνάκια των φρένων που δεν αλλάζονται εύκολα. Να το έχεις στο νού σου αυτό γιατί είναι σύνηθες παγίδα αλλιώς με τον αριθμό του μοτερ κατά κάποιο τρόπο από Honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Να πω κιεγώωωωωω... Παιδιά αυτά τα σεμπέ που φαίνονται στις φωτογραφίες πιο πρίν είναι από 93-94 μέχρι -96. Απο το 97 και μετά βγήκε το μοντέλο με τα πλαινά τρίγωνα καπάκια στο χρώμα του ντεπόζιτου και πιο στρογγυλεμένη ουρά. Πολύ πιο πρόσφατα (νομίζω το 01) βγήκε το βιτέκ με μεταβλητό χρονισμό και άλλα πλαστικά και ντεπόζιτο-σέλα. Πρόπέρσι πάλι βγήκε νέο μοντέλο, πάλι με βιτέκ και πλαστικά σαν το σημερινό 1300. Το μοτέρ του δεν σπάει. τέλος. Τυπική συντήρηση και σε πάει για πάντα. 45-47 άλογα στον τροχό περίπου αλλά έχει κοντό γρανάζωμα και πάει μαζί με τα περισσότερα δικύλινδρα 650. Έχω και εγώ ένα παρόμοιο μηχανάκι, το CB-1 του '89. Το μοτέρ τους διαφέρει στο προφίλ των εκκεντροφόρων (πιο κλειστοι αυτοί του σουπερφορ), στο οτι το cb-1 δίνει κίνηση στους εκκεντροφόρους με γρανάζια αλα cbr400, και επιπλέον οτι το cb400sf γεμίζει στην πράξη καλύτερα χαμηλά καθώς είναι ρυθμισμένο για ροπή περισσότερο (και λόγω tps στα μοντέλα -97 και μετά, νομίζω πως τα πρώτα δεν είχαν). Τα μηχανάκια διαφέρουν καθολικά. Το cb-1 είναι πιο συμπαγές και εμπροστόβαρο, με κλιπόν, ψηλότερα μαρσπιέ, πιο απότομες αντιδράσεις και περισσότερες ελαστικότητες στο ψαλίδι, αλλά για οδηγό κάτω των 80 κιλών είναι κ@υλα. Στροφάρει τρέλλά για μοτέρ του '89 και επιπλέον δεν κάνει κοιλιές στην απόδοση του όπως άλλα (με λένε rr). Το σούπερφορ απο την άλλη είναι πιο ολοκληρωμένο μηχανάκι. Βολικό και με πολύ καλές λαβές στο τιμόνι και τα πόδια, άνετο, ροπάτο (όσο μπορεί να είναι ένα τετρακοσάρι ε?), φιλικό και σταθερό, με φρενάρες για τα άλογα του, καλή σέλα, μεγάλο ντεπόζιτο. Θα βολέψει για κάθε μετακίνηση και δεν θα πεί όχι σε ένα καλό γιουρούσι, αρκεί να μήν περιμένει κανείς τρελλή απογείωση. Μείον? 4 μπουζί για αλλαγή και όχι ένα ή δύο (ακριβά) Αν χρειαστείς όργανα ή ντεπόζιτο τη γ@μησες. Εδώ και φίλτρο αέρα για το -1 ήταν δύσκολο να βρώ.έπεσα, έσπασα τα όργανα, και μετά έκανα πατέντα και έβαλα απο cbr400. μαλακή μπροστινή ανάρτηση, πλέει η πίσω(έχει το φάρμακο η WP). αυτά! (και πολλά ήταν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Τα μηχανάκια διαφέρουν καθολικά. Το cb-1 είναι πιο συμπαγές και εμπροστόβαρο, με κλιπόν, ψηλότερα μαρσπιέ, πιο απότομες αντιδράσεις και περισσότερες ελαστικότητες στο ψαλίδι, αλλά για οδηγό κάτω των 80 κιλών είναι κ@υλα. Στροφάρει τρέλλά για μοτέρ του '89 και επιπλέον δεν κάνει κοιλιές στην απόδοση του όπως άλλα (με λένε rr). Εγώ που είμαι 1.92 στα 90 κιλά, είμαι ΟΚ για το sf; Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές doomed και jokey, θα λάβω τα μέτρα μου... Νέα εντός των προσεχών ημερών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Εγώ είμαι 1,90 83 κιλά. Το CB-1 μου είναι λίγο παπί αλλά το γουστάρω με τρέλα. Το Super Four που έχω οδηγήσει είναι μακραν πιο άνετο και δεν έχεις θέμα με το ύψος Μόνο στα πολλά χλμ με τον αέρα θα έχεις θέμα αλλά είπαμε ......γυμνό βέβαια με μια ζελατινούλα θα κόψουν λίγο τα μποφόρια, απλά στο SF δεν μπορείς να ψαρώσεις ενώ στο CB-1 λόγω των κλιπονς έχεις πιο επιθετική οδήγηση Σίγουρα πάντως το SF είναι πιο άνετο και πιο ταξιδιάρικο. Όσα είπε ο doomed ισχύουν Τα μπουζί έχουν γύρω στα 10 ευρώ + 3700 λίτρα λάδι + 5 ευρώ για το φίλτρο λαδιού κάθε δεύτερη αλλαγή λαδιού όσο για τις αναρτήσεις μπορείς να τις κάνεις ένα service τσιμούχες και τα ζουμιά και θα δεις διαφορά, άλλωστε η τιμή των αναρτήσεων που έχει το SF είναι μακράν ακριβότερες από τις WP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Ξέχασα, ξέχασα... Οι αναρτήσεις του σούπερφορ μπρός-πίσω κατασκευάζονται απο τη SHOWA, τα αμορτισέρ πίσω λογικά θα θέλουν επισκευή. Επιδέχονται μονο ρύθμιση προφόρτισης. Το μπροστινό δεν επιδέχεται ρύθμιση. Ιδανικά του βάζεις προοδευτικά ελατήρια της WP μπροστά με 15άρι λάδι (αυτά έχω εγώ), άμα θές βάζεις και γέφυρα της τομασέλι και το πηρούνι δένεται πολύ. Πίσω επισκευάζεις τα αμορτισέρ, κάτι το οποίο η εταιρεία δεν συστήνει πάντως, ε? Θα σε κρατήσουν για 5000χλμ και μετά θα αρχίσουν να πέφτουν πάλι. Το μηχάνημα αξίζει, χώσου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Γιατι δεν ψαχνις κανα χορνετ 600 απο κανα ιδιοτι τα δινουνε γυρο στα 3500Ε. και ειναι κλασης ανοτερο και αρκετα ποιο φρεσκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Hornet με 3.500 δεν έχω βρει. Άσε που δεν τα έχω . . . :( ? :( $ :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Μηχανάκια θα αλλάξεις πολλά.Το CBdδάκι όμως θα είναι πάντα εκεί να σε περιμένει εστω και για δευτερο...Δεν προκειτε να πάθει τίποτα ποτέ...πάρτο και μην ακούς τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2007 Σταματήστε πια!!!! Δεν αντέχω άλλο!! Με έχετε χιλιοπορώσει!! Μου έστειλε και ο jokey εκείνο το link και λιώνωωω... Είναι ακόμα κλειστά τα καταστήματα με τις δύο superfour που έκαναν τα σάλια μου να τρέχουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2007 (τροποποιήθηκε) Παιδιάαααα... Το πήρα!!! Αύριο θα το έχω στα χέρια μου, οπότε ετοιμαστείτε για πολλές φωτογραφίες! Πάντως, είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται στην εικόνα της αγγελίας: Καινούρια λάστιχα, περασμένο "χοντρό" σέρβις. Εξατμησούλα Remus... Αθόρυβο στο ρελαντί, σου σηκώνεται ...η τρίχα όταν ανοίγει το γκάζι! Είναι η μηχανή πάνω στην οποία με φανταζόμουν. Ειλικρινά! Old school στρογγυλοφάναρη, χοντρούλα με μεταλλικούς τετράγωνους καθρέφτες και όμορφο ηχηρό γκάζι!! Έχω τρελαθεί γιατί το συγκρίνω με το ΧΤάκι μου, πρέπει να το συνηθίσω πρώτα, αλλά αν κρίνω από μια βόλτα που το έκανα είναι πανεύκολη μηχανή. Ο τύπος μου πήρε το ΧΤ για 1900? (πολύ καλά για μάντρα νομίζω, μιας και με αγγελία στα 2200? δεν χτύπησε το τηλέφωνο :( ) οπότε πλήρωσα 600 για το CB. Ξέρω ότι από ιδιώτη θα το έπαιρνα φθηνότερα, αλλά ήθελα την 6μηνη εγγύηση και το πιο σημαντικό, θέλω να υπάρχει κάποιος να "βρίζω" αν κάτι πάει στραβά! Νίκο, θα σε χρειαστώ σύντομα για tips...! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2007 από τον Remali tis Fokionos Negri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2007 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ! Και γαμω τα μηχανακια πηρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες