Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά! Το Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη ετοιμάζεται να αναβαθμιστεί... Αν όλα πάνε όπως τα προγραμματίζω σε 2-3 μήνες ίσως αλλάξω μηχανή. Σκέφτομαι να (επί)μείνω στα motard γιατί πολύ απλά είναι σκέτη κ@ύλ@!!! Για μεταχειρισμένα μέχρι 3.500? το μάτι μου καρφώθηκε στο κλασικό και πολυαγαπημένο oldschool ΧΤ 600, 2001 και το πιο άγριο και πορωτικό LC4, 2001. Η λογική οδηγεί στο ΧΤ, το οποίο είναι και κάπως φθηνότερο. Μου τρέχουν τα σάλια όμως και για το ΚΤΜ. Σε ένα προηγούμενο τόπικ-ψηφοφορία είχα δηλώσει ότι ΚΤΜ μεταχειρισμένο δεν θα αγόραζα ποτέ. Πού να 'ξερα... Θα ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους την άποψή τους χωρίς φόβο (Gfiot) και χωρίς πάθος (BLOODY) για τις επιλογές μου. Έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση; Θα φάω άλλα τόσα λεφτά για σέρβις στο LC4; Με πόσα ? μπορώ να βάλω S/M ζαντολάστιχα σε enduro μηχανή; Μήπως σκέφτομαι μλκίες και πρέπει να στραφώ σε μια CB superfour του 1998, να γλυτώσω και λεφτά; Μακάρι να πάνε όλα καλά, ώστε να σας πω σε λίγους μήνες τι πήρα!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2007 από τον Remali tis Fokionos Negri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 προ ημερων καναμε βολτες με καλο φιλο ο οποιος εχει χτ600 03 sm,καναμε και ανταλλαγη για να δουμε εντυπωσεις,το χτ μια χαρα μου φανηκε,αρκετα νευρικο,αλλα και βαρυ.ισως να ειναι πιο αξιοπιστο αλλα αναλογα και τη χρηση που τους εκανε ο πρωην ιδιοκτητης και πως θα το προσεξεις και εσυ,το κτμ οντως πιο τσαχπινικο και πιο πονηρο.παντως στο δρομο οι διαφορες φαινονται ,ψηφιζω ΚΤΜ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 φιλαρακο απο αυτα που εχω ακουσει ΚΑΙ ΜΟΝΟ,μπορω να σου πω πως θα εχουν μεγαλη διαφορα.. γιαμαχα δινει το πολυ 40 (για να μην πω λιγοτερα) στον τροχο,και το κατεμι δινει 50 περιπου. αλλα και τα αλογα να εξαιρεσεις,οι αναρτησεις και μονο που θα εχει,αρκουν για να κανουν ενα καλυτερο μηχανακι.. πιστευω.. απο οτι εχω ακουσει.. μην παρεις μτχ κατεμι,καλυτερα χρεωμενος παραπανω,παρα με εναν παραπανω μπελα και περισσοτερο ρισκο... αν εισαι μπατιρακος σαν κι εμενα,παρε απατητο παλιο μοντελο. μπες μια βολτα στο σαιτ τις ελληνμοτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 Πάρε αυτό που αρέσει εσένα και μόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 Πάρε αυτό που αρέσει εσένα και μόνο Κάτι τέτοια μου γράφετε και με τρελαίνετε! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 basika δεν εχει σχεση το ενα μοτο με το άλλο ειναι διαφορετικής νοοτροπίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 Οντως αυτα τα μηχανακια μοιαζουν τοσο ομοια, αλλα ειναι τοσο διαφορετικα....... ΚΤΜ!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 Παρε το χτ σε πορτοκαλι :P Αλλα βγαζει μονο το καινουργιο Βρε παρε αυτο που γουσταρεις ντε αρκει να μην το παρακανεις στην τσεπη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 Δεν ξέρω, ίσως προτιμήσω το ΧΤ γιατί σκοπεύω να το έχω για καιρό ακόμα κι όταν πάρω ΤΗΝ μηχανή! Η λογική μου λέει φθηνά και πολλά ανταλλακτικά και aftermarket accessories. Πιο ήσυχο το κεφάλι μου και ίσως πιο πρόσφατο μοντέλο από το 2001... Μακάρι να έρθει σύντομα η στιγμή της απόφασης!! Ευχαριστώ ρε παιδιά! Συνεχίστε να λέτε γνώμες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2007 Δεν ξέρω, ίσως προτιμήσω το ΧΤ γιατί σκοπεύω να το έχω για καιρό ακόμα κι όταν πάρω ΤΗΝ μηχανή! Η λογική μου λέει φθηνά και πολλά ανταλλακτικά και aftermarket accessories. Πιο ήσυχο το κεφάλι μου και ίσως πιο πρόσφατο μοντέλο από το 2001... Μακάρι να έρθει σύντομα η στιγμή της απόφασης!! Ευχαριστώ ρε παιδιά! Συνεχίστε να λέτε γνώμες.. επιμενω οτι χρειαζεσαι ΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2007 επιμενω οτι χρειαζεσαι ΚΤΜ OK ρε μάγκα, you got me! Θα το περάσω βέβαια από το μάστορά μου για τσεκ απ πριν το πάρω αλλά θα το παλέψω για KTM! Καλή επιστροφή στους ταξιδιώτες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μπααα δύσκολο τελικά για τέτοια χρήματα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2007 από τον Remali tis Fokionos Negri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THEOD 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2007 Την στιγμή που μιλάμε για μεταχείρω, ψηφίζω ΧΤ...Η αξιοπιστία του και το μειωμένο κόστος συντήρησης-ανταλλακτικών είναι καθοριστικός παράγοντας... Εκτός αν πέσεις στην περίπτωση και βρείς κανένα άριστο, καλοδουλεμένο και με λίγα πραγματικά χιλιόμετρα ΚΤΜ... ότι και να διαλέξεις πάντως στο μεταχείρο ΠΑΝΤΑ παίζει μεγάλο ρόλο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και πως δουλεύει-συντηρεί το μηχανάκι...Προσοχή λοιπόν στην επιλογή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2007 το ΧΤ σιγουρα εχει ΠΟΛΥ μικροτερο κόστος χρήσης απο το KTM... αν ειναι καλοσυντηρημενα και τα δύο, δεν εχουν προβλημα βλαβων, απλα το ΚΤΜ χρτειαζεται πολυ προσοχη όσο θα το εχεις... ενω με το ΧΤ, το σερβις το...."ξεχνας" βεβαια η διαφορα στον δρόμο (στησιμο-δυναμη) ειναι μεγαλη μεταξύ των δύο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2007 Μμμ.. μάλλον με βλέπω για Honda CB SF L I N K Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες