Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2006 Πολύ καλό.... :D :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαθοκόριτσο 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2006 Αν οδηγάτε από πιο σύνδρομο πάσχετε: Σύνδρομο Οξείας Στροφοκατευθυντικής Ανεπάρκειας Η αλλιώς όταν δύο αυτοκίνητα, το ένα δίπλα στο άλλο, ακολουθούν μια στροφή 90 μοιρών και η συμπαθέστατη κατίνα/πιθηκάνθρωπος που βρίσκεται δίπλα σας θεωρεί καλό να σας πετάξει στα παραδίπλα παρτέρια, αδυνατώντας να κρατήσει τη δική του νοητή λωρίδα κατά τη διάρκεια της στροφής. Πουπαςρεζωονίτιδα Η κατ' επανάληψη υστερική εκστόμιση της φράσης "Πού πας ρε ζώον". Συνοδεύεται από προτεταμένες ανοιχτές παλάμες, διευρυμένο υβρεολόγιο και, ενίοτε, άσκηση σωματικής βίας. Τα άτομα που πάσχουν από Πουπαςρεζωονίτιδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα σε περιόδους κρίσεων και καλό είναι να βρίσκεστε σε απόσταση ασφαλείας από αυτά. Η ασθένεια δεν θεωρείται αυτή καθαυτή μεταδοτική, η επαφή όμως με πάσχοντα, ιδιαίτερα αν αποτελείτε αιτία της κρίσης, μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες οι οποίες δεν σχετίζονται άμεσα με την οδηγική συμπεριφορά. Δικυκλοστραβισμός Η παντελής αδιαφορία παρουσίας δικύκλου πίσω, μπροστά, και ιδιαιτέρως παράλληλα με το όχημά μας. Συνήθως τα συμπτώματα περιλαμβάνουν το απότομο άνοιγμα πόρτας οδηγού/συνοδηγού όταν το όχημα βρίσκεται σε στάση, καθώς και την απότομη αλλαγή λωρίδας εν κινήσει. Προκαλεί Πουπαςρεζωονίτιδα στους παρευρισκόμενους δικυκλιστές. Κορνίτιδα Η υστερική κίνηση πιέσεως της κόρνας παρατεταμένα και επανειλημμένα μόλις σε απόσταση 2 μέτρων από τον προφυλακτήρα μας εμφανιστεί οποιοδήποτε εμπόδιο (φανάρι, πεζός, σταματημένο προπορευόμενο αυτοκίνητο κλπ). Έχουν καταγραφεί ειδικές περιπτώσεις κορνίτιδας σε αδιέξοδα (για να ξυπνήσει ρε παιδί μου το τετραώροφο που έχω μπροστά μου να πάει λίγο μπροστά) καθώς και μπροστά από αυτόματες πόρτες γκαράζ. Προσοχή: Είναι κολλητική. Αποφύγετε τα μέρη όπου συχνάζουν πάσχοντες. Φθόνος του φλας Η ενστικτώδης αρνητική αντίδραση απέναντι σε κάθε κίνηση προειδοποίησης του οδηγού που βρίσκεται πίσω σας για τις προθέσεις σας. Απλά γυρίζουμε το τιμόνι και όποιον πάρει ο χάρος. Συνδυαζόμενο με σύνδρομο οξείας στροφοκατευθυντικής ανεπάρκειας προκαλεί κορνίτιδα και που παςβρεζωονίτιδα στους παρεβρισκόμενους συναδέλφους. Γκαζοφρένεια Συνήθως εκδηλώνεται σε άρρενες πάσχοντες από κορνίτιδα αμέσως μετά την εξάλειψη των αιτίων της τελευταίας. Ο ασθενής σανιδώνει το γκάζι προκειμένου να δείξει χαρούμενος στους γύρω του ότι θεραπεύτηκε, πλακώνοντας ξανά τα φρένα μετά από μερικά δευτερόλεπτα και έχοντας διανύσει απόσταση μερικών μέτρων, έτοιμος να επανεμφανίσει συμπτώματα κορνίτιδας. Σπαστικοπορεία Οι πάσχοντες από σπαστικοπορεία συνήθως διακρίνονται από την έλλειψη ικανότητας συσχετισμού της ταχύτητας του δικού τους μεταφορικού μέσου με τις ταχύτητες των ακολουθούντων / διπλανών μεταφορικών μέσων. Συνέπεια της πάθησης είναι η αργή και βασανιστική πορεία με 40 χλμ./ώρα στην αριστερή λωρίδα δρόμων ταχείας κυκλοφορίας. Η πάθηση δεν είναι κολλητική, αλλά συνήθως προκαλεί κορνίτιδα και γκαζοφρένεια στους ακολουθούντες τον ασθενή. Ο ασθενής, αν αντιληφθεί τα συμπτώματα κορνίτιδας των ακολουθούντων συναδέλφων, ενδέχεται να εμφανίσει στιγμιαία συμπτώματα φθόνου του φλας προκειμένου να βοηθήσει τους συναδέλφους να θεραπευθούν. Σύνδρομο Ανεπαρκούς Κατανόησης Ύπαρξης Συναδέλφων Οδηγών Οι πάσχοντες είναι συνήθως θηλυκού φύλου. Η ασθένεια είναι μόνιμη και θεραπεία εκτός της στέρησης αδείας οδηγήσεως δεν υπάρχει. Η ασθένεια είναι σύνθετη και αποτελείται από ένα συνδυασμό Συνδρόμου Οξείας Στροφοκατευθυντικής Ανεπάρκειας, Δικυκλοστραβισμού, Φθόνου του φλας, Κορνίτιδας και Σπαστικοπορείας. Ανίατη περίπτωση και πολύ επικίνδυνη. Ο ασθενής αδυνατεί να κατανοήσει την κατάστασή του και ενίοτε υβρίζει χυδαίως τους γύρω (μεταβατικά πάσχοντες από Πουπαςρεζωονίτιδα) συναδέλφους οδηγούς. :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2006 Χρόνια τώρα επιστήμονες απο όλα τα κράτη προσπαθούσαν να δώσουν ερμηνεία στο φαινόμενο της γκαντεμιάς. Έπειτα απο πολύ έρευνα και μελέτη μια νέα επιστήμη αναδύθηκε στο φως.Η επιστήμη της γκαντεμόδυναμικής. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα εξηγούνται με νούμερα και παραδείγματα. Εγω συνεχίζω πάντως να αναρωτιέμαι. Όταν σε χέσει ένα περιστέρι θεωρείται τύχη ή γκαντεμιά. Αν είναι τύχη έπρεπε να έχω κερδίσει το τζόκερ. Έχω μετατραπεί σε κινούμενο στόχο. Ίσως η νέα αυτή επιστήμη σας κάνει να δείτε τα πράγματα αλλιώς. Τι λέτε; gkantemodynamikh.pdf Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2006 Πόρισμα: Αφού η γκαντεμιά είναι ανάλογη του χρόνου, όσο πιο πολύ μεγαλώνεις τόσο λιγότερο να εμπιστεύεσαι την τύχη σου. :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2006 Προβλέπω οτι αυτός που το έγραψε να γίνεται πρύτανης στο Μετσόβειο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 Tι κοινό έχουν το χέσιμο και ο μαύρος που πουλάει cd ;; Kαι τα δύο σου έρχονται όταν πίνεις καφέ!! ******************************************************* Είναι η γυναίκα στο κρεβάτι με τον εραστή, οπότε χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνει αυτή και μετά από λίγα λεπτά το κλείνει. - Ποιος ήταν; ρωτάει ο εραστής. - Ο άντρας μου ήταν. Λέει ότι θα αργήσει λιγάκι γιατί είναι με εσένα στο καφενείο και παίζει τάβλι! ******************************************************* Ο Γιώργος έφτασε στην πόλη ξαφνικά, επισκέφτηκε ένα φίλο του και του ανακοίνωσε ότι θα έμενε εκεί τη νύχτα. Ο φίλος του στενοχωρήθηκε που δεν είχε μέρος να τον βολέψει και του πρότεινε να κοιμηθεί ή στο πάτωμα στο σαλόνι, είτε στο δωμάτιο του μωρού. Ο Γιώργος είπε ότι θα κοιμότανε στο πάτωμα του σαλονιού. Το πρωί σηκώνεται να πάει στο μπάνιο και βλέπει εκεί μια υπέροχη ξανθιά. - Καλά, εσύ ποια είσαι; τη ρωτάει έκπληκτος. - Εγώ είμαι το "Μωρό", λέει αυτή. Κι εσύ; - Εγώ είμαι ο ηλίθιος! λέει ο Γιώργος ******************************************************* Δύο γύφτοι συζητούν: -Ρε συ, κοίτα πόσο βρώμικος είσαι. Πώς το αντέχεις; -Μιλάς ρε εσύ; Δε βλέπεις τα χάλια σου; Εσύ είσαι πιο βρώμικος από εμένα! -Ναι, αλλά εγώ είμαι και δύο χρόνια μεγαλύτερος...! ******************************************************* Έρχεται στην Αθήνα κάποιος από το χωριό του, με σκοπό να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές. Συναντάει ένα χωριανό του, που μένει πλέον μόνιμα στην πόλη. - "Α! Κώστα μου", του λέει "θα έρθεις οπωσδήποτε σπίτι μου στη Γλυφάδα να τα πούμε." - "Εντάξει. Αν προλάβω να τελειώσω τις δουλειές μου, θα έρθω. αλλά πως;" - "Ή από Συγγρού ή από Βουλιαγμένης", του απαντάει ο φίλος του. Λοιπόν, αφού τελειωσε τις δουλειές του, ξεκινάει να πάει στη Γλυφάδα. Φτάνοντας στους στήλους του Ολυμπίου Διός, ρωτάει έναν περαστικό. - "Φίλε, πως θα βγω στη Συγγρού;" - "Ααααα. Πολύ απλό αυτό. Θα βάλεις ψηλοτάκουνα παπούτσια, θα βάψεις τα μαλλιά και τα χείλη σου, θα φορέσεις μια κοντή- προκλητική φούστα και θα βγεις." - "Καλά άστο φιλαράκι", του απαντάει. "Θα πάω από Βουλιαγμένης!" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 Πάει ένας Λαρισαίος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε; - Ένα αυτουκίνητου... λέει ο Λαρισαίος - 4 χ 4; ρωτάει ο πωλητής - Τι να του καν κύριεμ, 3 χ 3 ίνι του γκαράζ μου, που να του βαλ 4 χ 4; - Να πάρετε ένα Almera του προτείνει ο πωλητής - Ααα κοίταξι να δεις, ιγώ σήμιρα του θέλου, όχι άλλ ? μέρα! Τέλος πάντων παίρνει ένα αυτοκίνητο ολοκαίνουργιο. Σταματάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα και ξεχνάει αναμμένο το φλας. Ένας περαστικός του λέει: - Το φλας... Ο Λαρισαίος γυρνάει: - Και βιβαίους το φλάω άνθρωπέ μου, σήμιρα του πήρα! Πριν πάει σπίτι, λέει να πάρει κάτι δώρα για την κόρη του, την γυναίκα του και τον γιο του.... Πάει λοιπόν για την κόρη σε ένα μαγαζί με εσώρουχα. Πωλήτρια: - Καλησπέρα, τι θα θέλατε; - Ένα εσώρουχο για την κόρημ - Σλιπ; του λέει η πωλήτρια - Αμα δεν μελείπε θα ρχόμουν κοπέλαμ; της λέει ο Λαρισαίος. Πάει μετά να πάρει μια φωτογραφική μηχανή για την γυναίκα του. Μπαίνει στο διπλανό κατάστημα: - Καλησπέρα σας, πως μπορώ να σας φανώ χρήσιμη; του λέει η πωλήτρια - Θέλου μια φουτουγραφική μηχανή! - Με φλας; τον ρωτάει η πωλήτρια - Γιατί, άμα σε φλίσου θα μτι δώσεις τζάμπα; λέει ο Λαρισαίος Τέλος, πάει να πάρει και μια κολόνια για τον γιο του. Του λέει ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε μου; - Μια κολόνια θα θίλα - For men; τον ρωτάει ο πωλητής - Α όχι! Αφόρητη! του λέει ο Λαρισαίος.... ιγού θέλου νατ φορέσου πρώτους!! Κουρασμένος, το βραδάκι πάει σε ένα μπαρ. Λέει λοιπόν στον μπάρμαν: - Ένα κνιάκ! - Μεταξάς; ρωτάει ο μπάρμαν - Γιατί; σι τρών; απαντά ο Λαρισαίος Την ίδια στιγμή μπαίνει ένας άγγλος στο μπαρ και λέει: - Two beers Γυρνάει ο Λαρισαίος αγριεμένος και του λέει: - Ααα κοίταξι να δεις, ισί τουν περνς όχι ιγώ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 Ευτυχως που στην κρεβατοκαμαρα εχουμε παρκε :D :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 Gamato Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 Αχαχα έχουμε κέφια σήμερα ε? :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 @ALX...ευτυχως που δεν ησουν δικαβαλος δηλαδη;...Να την παρεις στο λαιμο σου... :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 Ευτυχως που στην κρεβατοκαμαρα εχουμε παρκε :D :P <{POST_SNAPBACK}> ..γιατι,το δικο σας παρκε ειναι μαλακο?? :o :D :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kornitida is definately my thing na'oum! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 Ωραίοοοοοο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εκτυπωθηκε ηδη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 Το εχω ξανακουσει αλλα οχι ετσι!!! Εγω ηξερα την καθε παραγραφω σαν διαφορετικο ανεκδοτο... Anyway πολυ καλο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 δε καταλαβενετε προφανως ότι η κορνα ως ελληνική εφευρεση και ελληνική εξαγωγη με τις καλύτερες πιθανοτητες επιτυχίας στο εξωτερικό πρεπει να υποστηριχεται καθ όλη τη διαρκεια της οδηγικής μας ζως για λόγους προώθησης προιοντος. ΑΣΧΕΤΟΙ :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 Πάει ένας Λαρισαίος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε; - Ένα αυτουκίνητου... λέει ο Λαρισαίος - 4 χ 4; ρωτάει ο πωλητής - Τι να του καν κύριεμ, 3 χ 3 ίνι του γκαράζ μου, που να του βαλ 4 χ 4; - Να πάρετε ένα Almera του προτείνει ο πωλητής - Ααα κοίταξι να δεις, ιγώ σήμιρα του θέλου, όχι άλλ ? μέρα! Λαρισαίος: Σιμπιζακι εχιτι...αα; Πωλητής : Οχι κυριε μου, εχουμε καμπριο ,σενταν, στεσιον αλλα σιμπιζακι δεν εχουμε... Παει σε αλλη εκθεση ο φιλος μας που τυχαινει να ειναι και ο πωλητης Λαρσαιος. Λαρισαίος: Σιμπιζακι εχιτι...αα; Πωλητής : Βιβαιους κι εχουμι και σιμπιζακι και σιπρασανακι και σικοκινακι... Τέλος πάντων παίρνει ένα αυτοκίνητο ολοκαίνουργιο. Σταματάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα και ξεχνάει αναμμένο το φλας. Ένας περαστικός του λέει: - Το φλας... Ο Λαρισαίος γυρνάει: - Και βιβαίους το φλάω άνθρωπέ μου, σήμιρα του πήρα! Πριν πάει σπίτι, λέει να πάρει κάτι δώρα για την κόρη του, την γυναίκα του και τον γιο του.... Πάει λοιπόν για την κόρη σε ένα μαγαζί με εσώρουχα. Πωλήτρια: - Καλησπέρα, τι θα θέλατε; - Ένα εσώρουχο για την κόρημ - Σλιπ; του λέει η πωλήτρια - Αμα δεν μελείπε θα ρχόμουν κοπέλαμ; της λέει ο Λαρισαίος. Πάει μετά να πάρει μια φωτογραφική μηχανή για την γυναίκα του. Μπαίνει στο διπλανό κατάστημα: - Καλησπέρα σας, πως μπορώ να σας φανώ χρήσιμη; του λέει η πωλήτρια - Θέλου μια φουτουγραφική μηχανή! - Με φλας; τον ρωτάει η πωλήτρια - Γιατί, άμα σε φλίσου θα μτι δώσεις τζάμπα; λέει ο Λαρισαίος Τέλος, πάει να πάρει και μια κολόνια για τον γιο του. Του λέει ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε μου; - Μια κολόνια θα θίλα - For men; τον ρωτάει ο πωλητής - Α όχι! Αφόρητη! του λέει ο Λαρισαίος.... ιγού θέλου νατ φορέσου πρώτους!! Κουρασμένος, το βραδάκι πάει σε ένα μπαρ. Λέει λοιπόν στον μπάρμαν: - Ένα κνιάκ! - Μεταξάς; ρωτάει ο μπάρμαν - Γιατί; σι τρών; απαντά ο Λαρισαίος Την ίδια στιγμή μπαίνει ένας άγγλος στο μπαρ και λέει: - Two beers Γυρνάει ο Λαρισαίος αγριεμένος και του λέει: - Ααα κοίταξι να δεις, ισί τουν περνς όχι ιγώ! <{POST_SNAPBACK}> Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2006 Τι παιρνεις ρε αδερφε? Ειναι καλα? Δωσε και σε εμας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2006 ...που να τον ακούσετε να το λεει κιόλας... :lol: Του παει η προφορά... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 Ποσοι απο δω μεσα εχουν κορναρει τον εαυτο τους? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 Εγώ ένα έχω να πω... Η ΚΟΡΝΑ, ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 Οπως και αφαιρει... :( Παραδειγμα: "Ηταν η Μαρια η οποια ηταν ενα εμφανισιμο κοριτσακι, ηταν βραδυ και ειχε σταματησει σε ενα φαναρι στη λεοφωρο Νικης. Πισω της ηταν ενα αυτοκινητο με 3 νεαρους μεσα οι οποιοι ηθελαν να την πειραξουν. Η Μαρια ηταν πανω στο σκουτερακι της, το φαναρι ηταν κοκκινο. Ο νεαρος οδηγος για να την πειραξει λιγο πατησε την κορνα, η Μαρια νομισε οτι αναψε πρασινο. Μπερδευτικε και ξεκινησε... ... η Μαρια χτυπησε και δεν ειναι πια κοντα μας" :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 H άσκοπη χρήση οποιουδήποτε πράγματος, πόσο μάλλον ενός "εργαλείου" που χρησιμοποιούμε στον δρόμο, μπορεί να καταλλήξει επικίνδυνη. Κρίμα για το κορίτσι. Ήταν γνωστή σου? :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 Ηταν η κοπελα ενος αδερφου! :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες