ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Αγαπητή Υποψήφια, Μετά από τον διαγωνισμό της ...../......../200... , με λύπη μου σε πληροφορώ ότι βρέθηκες ακατάλληλη. Όπως ήδη γνωρίζεις, ο Διαγωνισμός ήταν αδυσώπητος, και δεκάδες υποψήφιες πήραν μέρος. Με άλλα λόγια, μην το πάρεις κατάκαρδα. Ξεπέρασε το !!! Ο Διαγωνισμός θα επαναληφθεί σε ένα εξάμηνο (αλλαγή σεζόν), οπότε μπορείς να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου, εφ' όσον συμμορφωθείς με τα ακόλουθα. Ακόμη κι αν δεν πάρεις μέρος σε προσεχή Διαγωνισμό, η Αίτηση σου θα παραμείνει στα αρχεία μου, και θα επικοινωνήσω μαζί σου, αν σε χρειαστώ στο μέλλον (φέρε και μία φίλη σου μαζί). Για να είσαι όμως πιο τυχερή στις μελλοντικές σου ερωτικές υποψηφιότητες, σου παραθέτω τους λόγους που κρίθηκες ακατάλληλη : 1.___Το όνομα σου είναι απαράδεκτο. Αν το μάθουν οι φίλοι μου, έχει να πέσει η ξεφτίλα του αιώνα. 2.___Τα σχόλια σου την ώρα του έρωτα 'Που είναι ο Σκηνοθέτης?? ', 'Γύρισμα', Πάμε πάλι' δεν συμβαδίζουν με το σχολείο στις καλόγριες και την υποτιθέμενη ερωτική απειρία σου. 3.___Έχασες στο ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ. Μίλαγες ασταμάτητα και ξεπέρασες το όριο της μίας ώρας. 4.___Μου στέλνεις λάθος μηνύματα στο κινητό. Με λες 'Μπάμπη μου', ενώ με λένε Νίκο. Και μη μου ξαναπείς οτί το 'Μπάμπης' μου πάει καλλίτερα !!! 5.___Μου πέφτεις μεγάλη. Έχεις τελειώσει το δημοτικό και δεν σου χωράει η στολή της Κοκινοσκουφίτσας ! 6.___Μου πέφτεις μικρή. Ψάχνω μία ώριμη γυναίκα, με τις επιδόσεις της Εμμανουέλλας και την τρυφερότητα της Μανούλας. 7.___Είσαι πολύ αδύνατη, χωρίς καμπύλες. Βάλε δέκα κιλά και ξανακάνε αίτηση. 8.___ Είσαι πολύ χοντρή. Χάσε δέκα κιλά, κι όταν σου χωρέσει άνετα το Βραζιλιάνικο τάγκα (επισυναπτόμενο) ξανακάνε αίτηση. 9.___Έχεις μεγάλα δόντια, ενώ εγώ ψάχνω γυναίκα με τα ούλα της. 10.___Με απογοήτευσε η αδυναμία σου να φτιάξεις Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, Ηπειρώτικη πίττα, να σιδερώσεις τις πιτζάμες μου σωστά (με τσάκιση), και να έχεις το δείπνο έτοιμο την σωστή ώρα και στην σωστή θερμοκρασία, με κατάλληλο κρασί, ντεκόρ, και οπτικοακουστικά εφφέ. 11.___Η ακαταστασία σου σε συνδυασμό με την απαίτηση σου να πάρουμε οικιακή βοηθό και να την πληρώνω εγώ, είναι αποκαρδιωτική. (Μπορώ όμως να προσλάβω μία βοηθό για προσωπική μου ευχαρίστηση) 12.___Αρνήθηκες να ικανοποιήσεις τις ερωτικές μου φαντασιώσεις. 13.___Έπεσε στην αντίληψη μου ότι οι οργασμοί σου είναι ψεύτικοι. 14.___Μου άρεσαν τα σέξι εσώρουχα σου, αλλά είναι πανάκριβα και υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να σου τα αγοράζω εγώ. 15.___Δεν πληροίς τις αναλογίες της τέλειας γυναίκας (ύψος, βάρος, μέγεθος στήθους, περιφέρεια μέσης, Βραζιλιάνικα οπίσθια). 16.___ Παρ' όλα αυτά, εάν δεχτείς να με υπηρετείς πιστά, και να ικανοποιείς τις σεξουαλικές αδυσώπητες ορέξεις μου αναντίρρητα, η αίτηση σου θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπ όψιν. (Πληροφορίες εντός) Μετά τιμής, _________________________________ Έλα οι ωραίοι και οι πασάδες του mybike να χρησιμοποιήσουν το έντυπο λέωωωωωωωωωωωωωωω :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 ΗΠΑ, California, Chico (δημοτικός νόμος): Η πυροδότηση πυρηνικού όπλου στα όρια του Δήμου τιμωρείται με πρόστιμο $500. ΗΠΑ, California, Downey (δημοτικός νόμος): Είναι παράνομο το πλύσιμο αυτοκινήτου στο δρόμο (ψηφίστηκε το 1995). ΗΠΑ, California, Hollywood (δημοτικός νόμος): Είναι παράνομη η διέλευση περισσοτέρων των 2.000 προβάτων ανά κοπάδι από τη Hollywood Boulevard. ΗΠΑ, California, Los Angeles (δημοτικός νόμος): Απαγορεύεται στους σκύλους να ζευγαρώνουν σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από εκκλησίες. Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο $500 και/ή φυλάκιση 6 μηνών. ΗΠΑ, California, Palm Springs (δημοτικός νόμος): Απαγορεύεται η διέλευση καμήλας από την Palm Canyon Drive μεταξύ 16.00 και 18.00. ΗΠΑ, California, San Diego (δημοτικός νόμος): 'Oσοι αφήνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια στα σπίτια τους μετά τη 2α Φεβρουαρίου τιμωρούνται με πρόστιμο $100. ΗΠΑ, Arkansas (πολιτειακός νόμος): Ο άνδρας έχει το δικαίωμα να δέρνει τη σύζυγό του, όχι όμως περισσότερες από μία φορά το μήνα. ΗΠΑ, Colorado, Alamosa (δημοτικός νόμος): Η εκτόξευση πυραύλων κατά αυτοκινήτων είναι παράνομη. ΗΠΑ, Colorado, Logan County (δημοτικός νόμος): Είναι παράνομο το φιλί σε μια γυναίκα ενώ αυτή κοιμάται. ΗΠΑ, Florida, Pensacola (δημοτικός νόμος): Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης με λιγότερα από $10 στην τσέπη τους. ΗΠΑ, Massachusetts (πολιτειακός νόμος): Απαγορεύεται το ροχαλητό εκτός και εάν όλα τα παράθυρα της κρεβατοκάμαρας είναι κλειστά και κλειδωμένα. ΗΠΑ, Massachusetts (πολιτειακός νόμος): Απαγορεύονται οι γορίλες στο πίσω κάθισμα των αυτοκινήτων. ΗΠΑ, New York (πολιτειακός νόμος): Η ποινή για όποιον πηδάει από κάποιο κτίριο είναι θάνατος. ΗΠΑ, New York (πολιτειακός νόμος): 'Oταν κάποιος χρησιμοποιεί ασανσέρ πρέπει να έχει τα χέρια διπλωμένα μπροστά του και να κοιτά την πόρτα. ΗΠΑ, Texas, Texarkana (δημοτικός νόμος): Οι κάτοχοι αλόγων δεν επιτρέπεται να τα ιππεύουν νύχτα, εάν αυτά δε φέρουν πίσω φώτα. Ελβετία, (εθνικός νόμος): Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να τραβούν το καζανάκι της τουαλέτας μετά τις 22.00. Δανία, (εθνικός νόμος): Δεν επιτρέπεται στους οδηγούς αυτοκινήτων να εκκινούν τα οχήματά τους ενώ κάποιος βρίσκεται κάτω από αυτά. Δανία, (εθνικός νόμος): 'Oταν ένα αυτοκίνητο κινείται θα πρέπει κάποιος να προηγείται, φέροντας μια σημαία, για να ειδοποιεί τα ιππήλατα οχήματα ότι έρχεται μηχανοκίνητο όχημα. Γαλλία, (εθνικός νόμος): Δεν επιτρέπεται να δίνεται το όνομα Ναπολέων σε γουρούνια. Γαλλία, Le Lavandou, (δημοτικός νόμος): Απαγορεύεται σε κάποιον να πεθάνει εάν δεν έχει προνοήσει για τον τόπο ταφής του. Αγγλία, (εθνικός νόμος): Η επικόλληση γραμματοσήμων που φέρουν το βασιλιά ή τη βασίλισσα, με την ανάποδη, θεωρείται εσχάτη προδοσία. Αγγλία, York, (δημοτικός νόμος): Εξαιρώντας τις Κυριακές, η δολοφονία Σκοτσέζων με τη χρήση τόξου, είναι απόλυτα νόμιμη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Ελβετία, (εθνικός νόμος): Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να τραβούν το καζανάκι της τουαλέτας μετά τις 22.00. ορίστεεεεεεεεεεεε???????????????? ωράριο και στον οργανισμό κυρίες και κύριοι! Αγγλία, York, (δημοτικός νόμος): Εξαιρώντας τις Κυριακές, η δολοφονία Σκοτσέζων με τη χρήση τόξου, είναι απόλυτα νόμιμη οικονομία!!!!!!!! :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Ατάκες ενός Αντρα για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί) 1. Σε βλέπω σαν αδελφή μου (Είσαι άσχημη) 2. Εχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας (Είσαι άσχημη) 3. Δεν με ελκύεις με 'αυτόν' τον τρόπο (Είσαι άσχημη) 4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή (Είσαι άσχημη) 5. Εχω ήδη ερωτικό δεσμό (Είσαι άσχημη) 6. Δεν βγαίνω ραντεβού με γυναίκες από την δουλειά μου (Είσαι άσχημη) 7. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω (Είσαι άσχημη) 8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου (Είσαι άσχημη) 9. Δεν θέλω να δεσμευτώ (Είσαι άσχημη) 10. Ας μείνουμε φίλοι (Είσαι απελπιστικά άσχημη) Και το αναποδο 10 Ατάκες μιας Γυναίκας για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί) Σε βλέπω σαν αδελφό μου (Μου θυμίζεις τον Κουασιμόδο στην Παναγία των Παρισίων) Εχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας (Συνομήλικος της Ακρόπολης είσαι;) Δεν με ελκύεις με 'αυτόν' τον τρόπο (Είσαι ο πιό άσχημος τύπος που έχω δεί ποτέ μου) Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή (Δεν θέλω να περάσω όλο το βράδυ μαζί σου γιατί θα ακούσεις όλα τα τηλεφωνήματα από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνω) Εχω ήδη ερωτικό δεσμό (Ο οποίος είναι ο αρσενικός μου γάτος και μια μεγάλη σακούλα ποπκόρν) Δεν βγαίνω ραντεβού με άνδρες από την δουλειά μου (Ακουσε, φιλαράκο, δεν θα έβγαινα μαζί σου ακόμη και αν ήσουν ο τελευταίος άνδρας στο σύμπαν, πόσο μάλιστα στο κτίριο) Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω (Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις) Ασχολούμαι με την καριέρα μου (Ακόμη και κάτι τόσο βαρετό και μη ικανοποιητικό σαν την καριέρα μου είναι καλύτερο από το να βγω μαζί σου) Δεν θέλω να δεσμευτώ (Εχω ξεκόψει κάτι κρύους σαν και σένα) Ας μείνουμε φίλοι (Σε θέλω να είσαι κοντά μου για να σου λέω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα εκείνα που θα γίνονται με τους άλλους άντρες όταν κάνω έρωτα μαζί τους) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Δεν θυμαμαι που το ειχα βρει..... :D :D :D * Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ!(Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!) * Αν κλάνεις συνεχώς επί 6 χρόνια και 9 μήνες, παράγεις αρκετό αέριο για να φτιάξεις μία ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ!(Τώρα, κάτι κάνουμε) * Ο οργασμός από ένα γουρούνι κρατάει 30 λεπτά!!!! (Στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι γουρούνι! Πως όμως το κατάλαβαν αυτό, και γιατί το έψαξαν;;;) * Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιμοποιείς 150 θερμίδες την ώρα.(Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.... Στην δουλειά ίσως;;; Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το θέμα με το γουρούνι...) * Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μοναδικά όντα στην γη που κάνουν σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για ευχαρίστηση.(Γι αυτό ο Φλίπερ το δελφίνι στην γνωστή σειρά της τηλεόρασης, συνεχώς χαμογελούσε; Και τα γουρούνια έχουν 30 λεπτά οργασμό? Δεν μου φαίνεται δίκαιο αυτό!) * Ο ποιο δυνατός μυς στο σώμα μας, είναι η γλώσσα. (Μμμμμμμμμμμ..........) * Οι δεξιόχειρες άνθρωποι ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.(Αν χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια, χωρίζεις την διαφορά των χρόνων στα δύο?) * Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει 50 φορές το βάρος του, και να τραβήξει 30φορές το βάρος του, και πέφτει πάντα στην δεξιά πλευρά όταν ζαλιστεί. (Το μυρμήγκι από τι ζαλίζεται? Πίνει μπύρα BUD? Πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες για αυτήν την έρευνα?, θα ήθελα κάποιος να μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση σε αυτό το θέμα!) * Οι πολικές αρκούδες, είναι αριστερόχειρες! (Καλά, και ποιος νοιάζεται γι αυτό? Και πως το ανακάλυψαν? Τις ρώτησαν με ποιο χέρι γράφουν?) * Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27,000 γευστικές απολήξεις.(Τώρα τι είναι ΤΟΣΟ νόστιμο στον πάτο της λίμνης... ποιος ξέρει!) * Οι ψύλλοι μπορούν πηδήξουν 350 φορές το μήκος του σώματός τους. Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου!(30 λεπτά οργασμός.... Το φαντάζεστε? Και γιατί μόνο τα γουρούνια?) * Μια κατσαρίδα ζει για 9 μέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από ασιτία.(Τρομακτικό! Μπρρρρ....) * Το αρσενικό "αλογάκι της Παναγιάς" δεν μπορεί να εκσπερματώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του. Έτσι το θηλυκό, τον βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον.("-Αγάπη μου, τελειώνω τώρα, ναι, ναι, ναι... Τι κάνεις αγάπη μου?...Μη το κεφάλι μου... πονάει..ΑΑΑΑΑΑΑΑ". Τουλάχιστον τα γουρούνια περνάν καλύτερα!) * Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ημέρα...(Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είμαι γουρούνι στην επόμενη ζωή μου! Προτιμώ την "Ποιότητα" από την "Ποσότητα") * Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια τους.(ουουου... πολύ φετιχιστικό!) * Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.(Ξέρω κάποιους φίλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα!) * Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο(Και τέτοιους φίλους έχω!) * * Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, ένα πράγμα έχω να πω: ΤΥΧΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 AΠΑΙΧΤΑ............. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maiden7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Καταπληκτικό......... . . . . . . . . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfman13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι: 1. φίλος 2. σύντροφος 3. εραστής 4. αδελφός 5. πατέρας 6. δάσκαλος 7. εκπαιδευτής 8. μάγειρας 9. μαραγκός 10. υδραυλικός 11. μηχανικός 12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων 13. στιλίστας 14. σεξολόγος 15. γυναικολόγος/μαιευτήρας 16. ψυχολόγος 18. ψυχίατρος 19. θεραπευτής 20. τολμηρός 21. τακτικός 22. καλός πατέρας 23. πολύ καθαρός 24. συμπαθητικός 25. αθλητικός 26. στοργικός 27. προσεκτικός 28. ιππότης 29. έξυπνος 30. οραματιστής 31. δημιουργικός 32. γλυκός 33. δυνατός 34. κατανοητικός 35. ανεκτικός 36. ευσυνείδητος 37. φιλόδοξος 38. ικανός 39. θαρραλέος 40. αποφασιστικός 41. έμπιστος 42. γεμάτος σεβασμό 43. παθιασμένος 44. αβρόφρων 45. πολύ πλούσιος 46. να αγαπάς τις αγορές 47. να μη γκρινιάζεις 48. να μην της είσαι βάρος 49. να μην κοιτάζεις άλλες Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να 50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος 51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή. 52. να της αφήνεις το χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει. Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό: 53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητος από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της. Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: "αγάπα τη" αλλά δεν είπε "κατανόησέ τη". Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα: 1. κάθησέ του. 2. μη του τα πρήζεις. Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα: Θα πρέπει: * Να του κάθεσαι, αλλά όχι από την αρχή, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και δεδομένη * Να του κάνεις ό,τι θέλει στο κρεβάτι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά, προς Θεού, μη φανεί ότι το έχεις ξανακάνει, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και θα ξενερώσει * Αν δεν το κάνεις καλά, είσαι ξενέρωτη * Αν το κάνεις πολύ καλά, είσαι πουτάνα * Αν το έχεις ξυρισμένο..."ύποπτο...με τι τσουλί έχουμε μπλέξει;" * Αν έχει τρίχες... αηδία! * Να έχεις στην εντέλεια νύχια, μάτια, μαλλιά, ρούχα, αλλά προσοχή: Είναι φοβερή σπατάλη χρόνου και χρημάτων να πηγαίνεις κομμωτήριο, γυμναστήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ και για ψώνια... Αυτά τα κάνουν οι ανεγκέφαλες. Τσ, τσ, τσ * Να δείχνεις έξυπνη (μην πουνε ότι κυκλοφορούμε με κανένα βλήμα), αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να νιώσει μειονεκτικά * Να θες και να μη θες να κάνεις οικογένεια: Αν θες, είσαι Κατίνα και θέλεις να τον τυλίξεις. Αν δε θες, είσαι επιπόλαιη, ελαφρών ηθών και δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά Προσοχή: * Αν τον περιποιείσαι πολύ, μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια "τυλίγματος". * Αν δεν τον περιποιείσαι πολύ, ως αδιαφορία... * Η πολλή δουλειά και η ενασχόληση με την καριέρα μπορεί να εκληφθεί ως "τσ,τσ, γυναίκα είναι αυτή;". Το αντίθετο σημαίνει ότι είσαι κατίνα και χωρίς στόχους * Αν μαγειρεύεις καλά, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις * Αν είσαι νοικοκυρά και τακτική, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις * Αν δεν κάνεις τα δύο παραπάνω, είσαι ανεπρόκοπη, δεν είσαι για σπίτι και γιατί να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά * Αν τον παίρνεις συχνά τηλέφωνο, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις και ασφυκτιά * Αν όχι, το παίζεις γκόμενα * Αν είσαι προοδευτική, ανοικτόμυαλη και μοντέρνα...=πουτάνα * Αν είσαι συντηρητική, το μόνο που θέλεις είναι να παντρευτείς, άρα να τον τυλίξεις Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να: Μην την πρήζεις με τα παραπάνω Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι: 1. φίλος 2. σύντροφος 3. εραστής 4. αδελφός 5. πατέρας 6. δάσκαλος 7. εκπαιδευτής 8. μάγειρας 9. μαραγκός 10. υδραυλικός 11. μηχανικός 12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων 13. στιλίστας 14. σεξολόγος 15. γυναικολόγος/μαιευτήρας 16. ψυχολόγος 18. ψυχίατρος 19. θεραπευτής 20. τολμηρός 21. τακτικός 22. καλός πατέρας 23. πολύ καθαρός 24. συμπαθητικός 25. αθλητικός 26. στοργικός 27. προσεκτικός 28. ιππότης 29. έξυπνος 30. οραματιστής 31. δημιουργικός 32. γλυκός 33. δυνατός 34. κατανοητικός 35. ανεκτικός 36. ευσυνείδητος 37. φιλόδοξος 38. ικανός 39. θαρραλέος 40. αποφασιστικός 41. έμπιστος 42. γεμάτος σεβασμό 43. παθιασμένος 44. αβρόφρων 45. πολύ πλούσιος 46. να αγαπάς τις αγορές 47. να μη γκρινιάζεις 48. να μην της είσαι βάρος 49. να μην κοιτάζεις άλλες Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να 50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος 51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή. 52. να της αφήνεις το χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει. Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό: 53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητος από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της. Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: "αγάπα τη" αλλά δεν είπε "κατανόησέ τη". Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα: 1. κάθησέ του. 2. μη του τα πρήζεις. Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα: Θα πρέπει: * Να του κάθεσαι, αλλά όχι από την αρχή, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και δεδομένη * Να του κάνεις ό,τι θέλει στο κρεβάτι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά, προς Θεού, μη φανεί ότι το έχεις ξανακάνει, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και θα ξενερώσει * Αν δεν το κάνεις καλά, είσαι ξενέρωτη * Αν το κάνεις πολύ καλά, είσαι πουτάνα * Αν το έχεις ξυρισμένο..."ύποπτο...με τι τσουλί έχουμε μπλέξει;" * Αν έχει τρίχες... αηδία! * Να έχεις στην εντέλεια νύχια, μάτια, μαλλιά, ρούχα, αλλά προσοχή: Είναι φοβερή σπατάλη χρόνου και χρημάτων να πηγαίνεις κομμωτήριο, γυμναστήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ και για ψώνια... Αυτά τα κάνουν οι ανεγκέφαλες. Τσ, τσ, τσ * Να δείχνεις έξυπνη (μην πουνε ότι κυκλοφορούμε με κανένα βλήμα), αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να νιώσει μειονεκτικά * Να θες και να μη θες να κάνεις οικογένεια: Αν θες, είσαι Κατίνα και θέλεις να τον τυλίξεις. Αν δε θες, είσαι επιπόλαιη, ελαφρών ηθών και δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά Προσοχή: * Αν τον περιποιείσαι πολύ, μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια "τυλίγματος". * Αν δεν τον περιποιείσαι πολύ, ως αδιαφορία... * Η πολλή δουλειά και η ενασχόληση με την καριέρα μπορεί να εκληφθεί ως "τσ,τσ, γυναίκα είναι αυτή;". Το αντίθετο σημαίνει ότι είσαι κατίνα και χωρίς στόχους * Αν μαγειρεύεις καλά, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις * Αν είσαι νοικοκυρά και τακτική, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις * Αν δεν κάνεις τα δύο παραπάνω, είσαι ανεπρόκοπη, δεν είσαι για σπίτι και γιατί να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά * Αν τον παίρνεις συχνά τηλέφωνο, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις και ασφυκτιά * Αν όχι, το παίζεις γκόμενα * Αν είσαι προοδευτική, ανοικτόμυαλη και μοντέρνα...=πουτάνα * Αν είσαι συντηρητική, το μόνο που θέλεις είναι να παντρευτείς, άρα να τον τυλίξεις Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να: Μην την πρήζεις με τα παραπάνω ΤΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ KΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ 1 Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, που να μαγειρεύει συχνά, να καθαρίζει το σπίτι και να έχει μια δουλειά 2 Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που να σε κάνει να γελάς 3 Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα στην οποία μπορείς να βασιστείς και να μην σου λέει ψέματα 4 Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που λατρεύει να σου κάνει έρωτα 5 Είναι πολύ σημαντικό αυτές οι τέσσερις γυναίκες να μην γνωρίζονται μεταξύ τους. ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ! Απογευματινά μαθήματα. Έναρξη αυτόν τον μήνα! Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας των μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες. Θέμα 1: Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα - βήμα με παρουσίαση slides. Θέμα 2: Χαρτιά τουαλέτας: φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή; Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Θέμα 3: Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος. Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα. Θέμα 4: Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; Παραδείγματα σε βίντεο. Θέμα 5: Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το TVcontrol από το έτερό σου ήμισυ. Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση. Θέμα 6: Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις πράγματα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω ενώ ουρλιάζεις. Ανοιχτή συζήτηση. Θέμα 7: Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σας. Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα. Θέμα 8: Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται. Αληθινές μαρτυρίες. Θέμα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει; Προσομοίωση οδήγησης. Θέμα 10: Μάθημα ζωής: οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο. Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί. Θέμα 11: Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια. Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής. Θέμα 12: Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις. ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Οι γυναίκες νομίζουν ότι ήδη τα ξέρουν όλα, αλλά ένα λεπτό... μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα και για τις γυναίκες στα ακόλουθα θέματα: 1: Σιωπή, Το Τελικό Σύνορο: Εκεί που Καμία Γυναίκα Δεν Έχει Ξαναπάει 2. Η ανεξερεύνητη Πλευρά των Τραπεζικών Συναλλαγών: Καταθέσεις 3. Πάρτυ: Χωρίς Καινούρια Ρούχα 4. Διαχείριση Ανδρών: Οι μικροκαυγάδες μπορούν να περιμένουν για μετά το τέλος του αγώνα. 5. Τουαλέτα Ι: Και οι άνδρες χρειάζονται χώρο στην τουαλέτα 6. Τουαλέτα ΙΙ: Το ξυραφάκι του είναι δικό του 7. Επικοινωνία Ι: Δάκρυα - Το τελευταίο καταφύγιο, όχι το πρώτο 8. Επικοινωνία ΙΙ: Σκέψη πριν την ομιλία 9. Επικοινωνία ΙΙΙ: Πώς να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς γκρίνια 10. Ασφαλής οδήγηση: Ένα προσόν που ΜΠΟΡΕΙΣ να αποκτήσεις 11. Τηλέφωνο: Πώς να το κλείσεις 12. Εισαγωγή στο παρκάρισμα 13. Παρκάρισμα για προχωρημένες: Με την όπισθεν 14. Μαγειρική Ι: Αγοράζω πατάτες, αυγά και λάδι 15. Μαγειρική ΙΙ: Πώς να μην επιβάλλεις τη δίαιτά σου στους άλλους ανθρώπους 16: Κοπλιμέντα: Να τα δέχεσαι με ευγένεια 17. Χορός: Γιατί στους άντρες δεν αρέσει 18. Κλασική Υπόδυση: Να φοράς παπούτσια που ήδη έχεις 19. Σκόνη στο σπίτι: Μια άκακη φυσική ουσία που μόνο οι γυναίκες προσέχουν 20. Ενοποίηση της μπουγάδας: Πώς να τα πλένεις όλα μαζί 21. Λάδι και Βενζίνη: Το αυτοκίνητό σου χρειάζεται και τα δύο 22: TVcontrol: Μόνο για άντρες "Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;" (Ακολουθεί ένα χαριτωμένο παραμυθάκι.) Μια μέρα, ύστερα από μία πολύ σκληρή μάχη ο βασιλιάς Αρθούρος πιάστηκε αιχμάλωτος και οδηγήθηκε στον άρχοντα ενός γειτονικού βασιλείου. Ο νικητής βασιλιάς, συγκινήθηκε από τη γενναιότητα και τον ενθουσιασμό του νεαρού Αρθούρου και του υποσχέθηκε να τον αφήσει ελεύθερο αν κατάφερνε να απαντήσει στο παρακάτω πολύ δύσκολο ερώτημα: "Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;". Ο Αρθούρος θα είχε στη διάθεσή του ένα χρόνο για να απαντήσει στο δύσκολο ερώτημα κι αν δεν κατάφερνε να βρει ικανοποιητική απάντηση, θα καταδικαζόταν σε θάνατο. Ένα τέτοιο πρόβλημα που θα έφερνε σε αμηχανία και τον πιο σοφό άνθρωπο, φάνηκε στο νεαρό βασιλιά δυσεπίλυτο, έχοντας όμως ως εναλλακτική λύση μόνο το θάνατο, δέχτηκε την πρόκληση και επέστρεψε στο βασίλειό του. Από τη μέρα εκείνη άρχισε να ρωτάει τους πάντες. Την πριγκίπισσα, τις πόρνες, τους ιερείς, τις δεσποινίδες της αυλής και δε συμμαζεύεται, κανείς όμως δεν του έδωσε ικανοποιητική απάντηση. Αυτό που του συνέστησαν οι περισσότεροι ήταν να απευθυνθεί σε μια γριά μάγισσα που κατοικούσε στην περιοχή, η οποία σίγουρα θα ήξερε τη σωστή απάντηση, αλλά θα την έδινε έναντι πολύ ακριβού ανταλλάγματος καθώς ότι ήταν πασίγνωστη για τις υπέρογκες ανταμοιβές που απαιτούσε, όταν ζητούσαν τη γνώμη της. Ο χρόνος περνούσε μέχρι που έφτασε η τελευταία μέρα κι ο βασιλιάς Αρθούρος δεν είχε άλλη επιλογή από το να επισκεφτεί τη γριά μάγισσα και να συμβουλευτεί τη γνώμη της. Η γριά δέχτηκε να απαντήσει αλλά μόνο με τον όρο να πάρει για άνδρα της το Gawain, τον πιο γενναίο από τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και καλύτερο φίλο του βασιλιά Αρθούρου.! Η ιδέα προκάλεσε φρίκη στο βασιλιά. Η γριά είχε μια γαμψή καμπούρα, ήταν απαίσια, είχε μόνο ένα δόντι, βρώμαγε σα βόθρος, συχνά, δε, έκανε κάτι χυδαίους θορύβους. Δεν είχε συναντήσει ποτέ του ένα τόσο απωθητικό ον. Αρνήθηκε να πληρώσει. Δεν μπορούσε να καταδικάσει τον καλύτερο του φίλο να επωμισθεί για λογαριασμό του ένα τόσο δυσβάστακτο φορτίο. Ο Gawain, πληροφορήθηκε την πρόταση της μάγισσας και ζήτησε ακρόαση από το βασιλιά λέγοντάς του ότι καμία θυσία δεν ήταν για αυτόν τόσο μεγάλη προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του Βασιλιά του και της Στρογγυλής Τραπέζης κι ότι ήταν πρόθυμος να δεχτεί τη γριά για γυναίκα του. Έτσι ανακοινώθηκε κι ο γάμος τους και η γριά απάντησε επιτέλους στο ερώτημα: "Αυτό που θέλει στην πραγματικότητα μια γυναίκα είναι να είναι αφέντης της ζωής της". Όλοι συμφώνησαν ότι από το στόμα της γριάς μάγισσας βγήκε μια πολύ μεγάλη αλήθεια κι ότι σίγουρα η ζωή του βασιλιά δεν διέτρεχε πλέον κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όντως ο γείτονας βασιλιάς χάρισε στον Αρθούρο τη ζωή του και του εγγυήθηκε πλήρη ελευθερία. Τι έγινε όμως με τον Gawain και τη γριά μάγισσα; Ο Αρθούρος διακατέχετο από ανάμικτα συναισθήματα ανακούφισης και αγωνίας ενώ ο Gawain συμπεριφερόταν όπως πάντα με ευγένεια και γενναιοφροσύνη. Η μάγισσα αντιθέτως επέδειξε τη χειρότερη συμπεριφορά. Έτρωγε με τα χέρια, ρευόταν, αεριζόταν κι έφερνε τους πάντες σε αμηχανία με τη συμπεριφορά της. Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Gawain ετοιμαζόταν να περάσει τη χειρότερη νύχτα της ζωής του, γενναίος όμως καθώς ήταν το πήρε απόφαση και εισήλθε στο συζυγικό δωμάτιο. Τότε διαπίστωσε πως τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Μπροστά στα μάτια του, στο συζυγικό κρεβάτι ήταν ξαπλωμένη ημίγυμνη, η ομορφότερη γυναίκα που είχε δει ποτέ του. Ο Gawain έμεινε έκθαμβος. Όταν ξαναβρήκε μετά από λίγα λεπτά τη μιλιά του, ρώτησε τη μάγισσα τι ακριβώς της είχε συμβεί. Η μάγισσα του απάντησε πως ήταν πολύ γλυκός κι ευγενικός μαζί της, όταν είχε την απωθητική της μορφή και γι' αυτό θέλησε να του δείξει και την άλλη της μορφή, την όμορφη, κι ότι τη μέρα θα είχε τη μία και τη νύχτα την άλλη. Τον ρώτησε, λοιπόν, ποια από τις δύο μορφές επιθυμούσε να έχει τη μέρα και ποια τη νύχτα. Τι οδυνηρό δίλημμα! Ο Gawain μπήκε σε σκέψεις. Τι να ήταν καλύτερο; "Να έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα τη μέρα, τότε που τον βλέπουν οι φίλοι του κι όλος ο κόσμος και μια κακάσχημη και απωθητική μπαμπόγρια τη νύχτα" ή "να 'χει μια μπαμπόγρια τη μέρα και τη νύχτα να χαίρεται τη συντροφιά μιας τόσο πανέμορφης και γοητευτικής νεανίδος"; Εσείς τι θα διαλέγατε; Η τελική επιλογή του Gawain απέχει ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί... ...αλλά μην απαντήσετε αν δεν επιλέξετε τη δική σας απάντηση. Απάντηση Ο Gawain είπε στη μάγισσα ότι θα την άφηνε αυτή να επιλέξει για τον εαυτό της. Μόλις το άκουσε αυτό, η μάγισσα του χαμογέλασε και του ανακοίνωσε ότι θα ήταν όμορφη όλη τη μέρα κι όλη τη νύχτα επειδή τη σεβάστηκε και την άφησε να είναι αφέντης του εαυτού της. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα σου είναι όμορφη ή άσχημη, αν είναι έξυπνη ή χαζή αφού.... ...κατά βάθος είναι πάντα μια μάγισσα.! "Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;" (Ακολουθεί ένα χαριτωμένο παραμυθάκι.) Μια μέρα, ύστερα από μία πολύ σκληρή μάχη ο βασιλιάς Αρθούρος πιάστηκε αιχμάλωτος και οδηγήθηκε στον άρχοντα ενός γειτονικού βασιλείου. Ο νικητής βασιλιάς, συγκινήθηκε από τη γενναιότητα και τον ενθουσιασμό του νεαρού Αρθούρου και του υποσχέθηκε να τον αφήσει ελεύθερο αν κατάφερνε να απαντήσει στο παρακάτω πολύ δύσκολο ερώτημα: "Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;". Ο Αρθούρος θα είχε στη διάθεσή του ένα χρόνο για να απαντήσει στο δύσκολο ερώτημα κι αν δεν κατάφερνε να βρει ικανοποιητική απάντηση, θα καταδικαζόταν σε θάνατο. Ένα τέτοιο πρόβλημα που θα έφερνε σε αμηχανία και τον πιο σοφό άνθρωπο, φάνηκε στο νεαρό βασιλιά δυσεπίλυτο, έχοντας όμως ως εναλλακτική λύση μόνο το θάνατο, δέχτηκε την πρόκληση και επέστρεψε στο βασίλειό του. Από τη μέρα εκείνη άρχισε να ρωτάει τους πάντες. Την πριγκίπισσα, τις πόρνες, τους ιερείς, τις δεσποινίδες της αυλής και δε συμμαζεύεται, κανείς όμως δεν του έδωσε ικανοποιητική απάντηση. Αυτό που του συνέστησαν οι περισσότεροι ήταν να απευθυνθεί σε μια γριά μάγισσα που κατοικούσε στην περιοχή, η οποία σίγουρα θα ήξερε τη σωστή απάντηση, αλλά θα την έδινε έναντι πολύ ακριβού ανταλλάγματος καθώς ότι ήταν πασίγνωστη για τις υπέρογκες ανταμοιβές που απαιτούσε, όταν ζητούσαν τη γνώμη της. Ο χρόνος περνούσε μέχρι που έφτασε η τελευταία μέρα κι ο βασιλιάς Αρθούρος δεν είχε άλλη επιλογή από το να επισκεφτεί τη γριά μάγισσα και να συμβουλευτεί τη γνώμη της. Η γριά δέχτηκε να απαντήσει αλλά μόνο με τον όρο να πάρει για άνδρα της το Gawain, τον πιο γενναίο από τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και καλύτερο φίλο του βασιλιά Αρθούρου.! Η ιδέα προκάλεσε φρίκη στο βασιλιά. Η γριά είχε μια γαμψή καμπούρα, ήταν απαίσια, είχε μόνο ένα δόντι, βρώμαγε σα βόθρος, συχνά, δε, έκανε κάτι χυδαίους θορύβους. Δεν είχε συναντήσει ποτέ του ένα τόσο απωθητικό ον. Αρνήθηκε να πληρώσει. Δεν μπορούσε να καταδικάσει τον καλύτερο του φίλο να επωμισθεί για λογαριασμό του ένα τόσο δυσβάστακτο φορτίο. Ο Gawain, πληροφορήθηκε την πρόταση της μάγισσας και ζήτησε ακρόαση από το βασιλιά λέγοντάς του ότι καμία θυσία δεν ήταν για αυτόν τόσο μεγάλη προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του Βασιλιά του και της Στρογγυλής Τραπέζης κι ότι ήταν πρόθυμος να δεχτεί τη γριά για γυναίκα του. Έτσι ανακοινώθηκε κι ο γάμος τους και η γριά απάντησε επιτέλους στο ερώτημα: "Αυτό που θέλει στην πραγματικότητα μια γυναίκα είναι να είναι αφέντης της ζωής της". Όλοι συμφώνησαν ότι από το στόμα της γριάς μάγισσας βγήκε μια πολύ μεγάλη αλήθεια κι ότι σίγουρα η ζωή του βασιλιά δεν διέτρεχε πλέον κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όντως ο γείτονας βασιλιάς χάρισε στον Αρθούρο τη ζωή του και του εγγυήθηκε πλήρη ελευθερία. Τι έγινε όμως με τον Gawain και τη γριά μάγισσα; Ο Αρθούρος διακατέχετο από ανάμικτα συναισθήματα ανακούφισης και αγωνίας ενώ ο Gawain συμπεριφερόταν όπως πάντα με ευγένεια και γενναιοφροσύνη. Η μάγισσα αντιθέτως επέδειξε τη χειρότερη συμπεριφορά. Έτρωγε με τα χέρια, ρευόταν, αεριζόταν κι έφερνε τους πάντες σε αμηχανία με τη συμπεριφορά της. Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Gawain ετοιμαζόταν να περάσει τη χειρότερη νύχτα της ζωής του, γενναίος όμως καθώς ήταν το πήρε απόφαση και εισήλθε στο συζυγικό δωμάτιο. Τότε διαπίστωσε πως τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Μπροστά στα μάτια του, στο συζυγικό κρεβάτι ήταν ξαπλωμένη ημίγυμνη, η ομορφότερη γυναίκα που είχε δει ποτέ του. Ο Gawain έμεινε έκθαμβος. Όταν ξαναβρήκε μετά από λίγα λεπτά τη μιλιά του, ρώτησε τη μάγισσα τι ακριβώς της είχε συμβεί. Η μάγισσα του απάντησε πως ήταν πολύ γλυκός κι ευγενικός μαζί της, όταν είχε την απωθητική της μορφή και γι' αυτό θέλησε να του δείξει και την άλλη της μορφή, την όμορφη, κι ότι τη μέρα θα είχε τη μία και τη νύχτα την άλλη. Τον ρώτησε, λοιπόν, ποια από τις δύο μορφές επιθυμούσε να έχει τη μέρα και ποια τη νύχτα. Τι οδυνηρό δίλημμα! Ο Gawain μπήκε σε σκέψεις. Τι να ήταν καλύτερο; "Να έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα τη μέρα, τότε που τον βλέπουν οι φίλοι του κι όλος ο κόσμος και μια κακάσχημη και απωθητική μπαμπόγρια τη νύχτα" ή "να 'χει μια μπαμπόγρια τη μέρα και τη νύχτα να χαίρεται τη συντροφιά μιας τόσο πανέμορφης και γοητευτικής νεανίδος"; Εσείς τι θα διαλέγατε; Η τελική επιλογή του Gawain απέχει ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί... ...αλλά μην απαντήσετε αν δεν επιλέξετε τη δική σας απάντηση. Απάντηση Ο Gawain είπε στη μάγισσα ότι θα την άφηνε αυτή να επιλέξει για τον εαυτό της. Μόλις το άκουσε αυτό, η μάγισσα του χαμογέλασε και του ανακοίνωσε ότι θα ήταν όμορφη όλη τη μέρα κι όλη τη νύχτα επειδή τη σεβάστηκε και την άφησε να είναι αφέντης του εαυτού της. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα σου είναι όμορφη ή άσχημη, αν είναι έξυπνη ή χαζή αφού.... ...κατά βάθος είναι πάντα μια μάγισσα.! "Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;" (Ακολουθεί ένα χαριτωμένο παραμυθάκι.) Μια μέρα, ύστερα από μία πολύ σκληρή μάχη ο βασιλιάς Αρθούρος πιάστηκε αιχμάλωτος και οδηγήθηκε στον άρχοντα ενός γειτονικού βασιλείου. Ο νικητής βασιλιάς, συγκινήθηκε από τη γενναιότητα και τον ενθουσιασμό του νεαρού Αρθούρου και του υποσχέθηκε να τον αφήσει ελεύθερο αν κατάφερνε να απαντήσει στο παρακάτω πολύ δύσκολο ερώτημα: "Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες ;". Ο Αρθούρος θα είχε στη διάθεσή του ένα χρόνο για να απαντήσει στο δύσκολο ερώτημα κι αν δεν κατάφερνε να βρει ικανοποιητική απάντηση, θα καταδικαζόταν σε θάνατο. Ένα τέτοιο πρόβλημα που θα έφερνε σε αμηχανία και τον πιο σοφό άνθρωπο, φάνηκε στο νεαρό βασιλιά δυσεπίλυτο, έχοντας όμως ως εναλλακτική λύση μόνο το θάνατο, δέχτηκε την πρόκληση και επέστρεψε στο βασίλειό του. Από τη μέρα εκείνη άρχισε να ρωτάει τους πάντες. Την πριγκίπισσα, τις πόρνες, τους ιερείς, τις δεσποινίδες της αυλής και δε συμμαζεύεται, κανείς όμως δεν του έδωσε ικανοποιητική απάντηση. Αυτό που του συνέστησαν οι περισσότεροι ήταν να απευθυνθεί σε μια γριά μάγισσα που κατοικούσε στην περιοχή, η οποία σίγουρα θα ήξερε τη σωστή απάντηση, αλλά θα την έδινε έναντι πολύ ακριβού ανταλλάγματος καθώς ότι ήταν πασίγνωστη για τις υπέρογκες ανταμοιβές που απαιτούσε, όταν ζητούσαν τη γνώμη της. Ο χρόνος περνούσε μέχρι που έφτασε η τελευταία μέρα κι ο βασιλιάς Αρθούρος δεν είχε άλλη επιλογή από το να επισκεφτεί τη γριά μάγισσα και να συμβουλευτεί τη γνώμη της. Η γριά δέχτηκε να απαντήσει αλλά μόνο με τον όρο να πάρει για άνδρα της το Gawain, τον πιο γενναίο από τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και καλύτερο φίλο του βασιλιά Αρθούρου.! Η ιδέα προκάλεσε φρίκη στο βασιλιά. Η γριά είχε μια γαμψή καμπούρα, ήταν απαίσια, είχε μόνο ένα δόντι, βρώμαγε σα βόθρος, συχνά, δε, έκανε κάτι χυδαίους θορύβους. Δεν είχε συναντήσει ποτέ του ένα τόσο απωθητικό ον. Αρνήθηκε να πληρώσει. Δεν μπορούσε να καταδικάσει τον καλύτερο του φίλο να επωμισθεί για λογαριασμό του ένα τόσο δυσβάστακτο φορτίο. Ο Gawain, πληροφορήθηκε την πρόταση της μάγισσας και ζήτησε ακρόαση από το βασιλιά λέγοντάς του ότι καμία θυσία δεν ήταν για αυτόν τόσο μεγάλη προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του Βασιλιά του και της Στρογγυλής Τραπέζης κι ότι ήταν πρόθυμος να δεχτεί τη γριά για γυναίκα του. Έτσι ανακοινώθηκε κι ο γάμος τους και η γριά απάντησε επιτέλους στο ερώτημα: "Αυτό που θέλει στην πραγματικότητα μια γυναίκα είναι να είναι αφέντης της ζωής της". Όλοι συμφώνησαν ότι από το στόμα της γριάς μάγισσας βγήκε μια πολύ μεγάλη αλήθεια κι ότι σίγουρα η ζωή του βασιλιά δεν διέτρεχε πλέον κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όντως ο γείτονας βασιλιάς χάρισε στον Αρθούρο τη ζωή του και του εγγυήθηκε πλήρη ελευθερία. Τι έγινε όμως με τον Gawain και τη γριά μάγισσα; Ο Αρθούρος διακατέχετο από ανάμικτα συναισθήματα ανακούφισης και αγωνίας ενώ ο Gawain συμπεριφερόταν όπως πάντα με ευγένεια και γενναιοφροσύνη. Η μάγισσα αντιθέτως επέδειξε τη χειρότερη συμπεριφορά. Έτρωγε με τα χέρια, ρευόταν, αεριζόταν κι έφερνε τους πάντες σε αμηχανία με τη συμπεριφορά της. Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Gawain ετοιμαζόταν να περάσει τη χειρότερη νύχτα της ζωής του, γενναίος όμως καθώς ήταν το πήρε απόφαση και εισήλθε στο συζυγικό δωμάτιο. Τότε διαπίστωσε πως τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Μπροστά στα μάτια του, στο συζυγικό κρεβάτι ήταν ξαπλωμένη ημίγυμνη, η ομορφότερη γυναίκα που είχε δει ποτέ του. Ο Gawain έμεινε έκθαμβος. Όταν ξαναβρήκε μετά από λίγα λεπτά τη μιλιά του, ρώτησε τη μάγισσα τι ακριβώς της είχε συμβεί. Η μάγισσα του απάντησε πως ήταν πολύ γλυκός κι ευγενικός μαζί της, όταν είχε την απωθητική της μορφή και γι' αυτό θέλησε να του δείξει και την άλλη της μορφή, την όμορφη, κι ότι τη μέρα θα είχε τη μία και τη νύχτα την άλλη. Τον ρώτησε, λοιπόν, ποια από τις δύο μορφές επιθυμούσε να έχει τη μέρα και ποια τη νύχτα. Τι οδυνηρό δίλημμα! Ο Gawain μπήκε σε σκέψεις. Τι να ήταν καλύτερο; "Να έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα τη μέρα, τότε που τον βλέπουν οι φίλοι του κι όλος ο κόσμος και μια κακάσχημη και απωθητική μπαμπόγρια τη νύχτα" ή "να 'χει μια μπαμπόγρια τη μέρα και τη νύχτα να χαίρεται τη συντροφιά μιας τόσο πανέμορφης και γοητευτικής νεανίδος"; Εσείς τι θα διαλέγατε; Η τελική επιλογή του Gawain απέχει ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί... ...αλλά μην απαντήσετε αν δεν επιλέξετε τη δική σας απάντηση. Απάντηση Ο Gawain είπε στη μάγισσα ότι θα την άφηνε αυτή να επιλέξει για τον εαυτό της. Μόλις το άκουσε αυτό, η μάγισσα του χαμογέλασε και του ανακοίνωσε ότι θα ήταν όμορφη όλη τη μέρα κι όλη τη νύχτα επειδή τη σεβάστηκε και την άφησε να είναι αφέντης του εαυτού της. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα σου είναι όμορφη ή άσχημη, αν είναι έξυπνη ή χαζή αφού.... ...κατά βάθος είναι πάντα μια μάγισσα.! O συνοδηγός δεν είναι οδηγός Είναι αυτός που κάθεται δίπλα από τον οδηγό. Είναι το νορμάλ άτομο που, με το που θα πάρει τη συγκεκριμένη θέση στο αμάξι, μετατρέπεται σε μαλάκα. Σε μαλάκα με αρμοδιότητες : 1. Ο συνοδηγός διαβάζει το χάρτη της διαδρομής. Την ώρα που ο καρμίρης δίπλα του προσπαθεί να ισορροπήσει τη γλίτσα στο ψιλόβροχο, ο συνοδηγός ανοίγει τον χάρτη διάπλατο και τον μοστράρει μες στη μούρη του οδηγού. Κι όταν ο άλλος μπήζει τη χριστοπαναγία , "τι να κάνω" σου λεει, "αυτοί οι χάρτες εύκολα ξεδιπλώνουνε δύσκολα ξαναδιπλώνουνε. Μια ώρα τον στριφοπαλεύω. Τόση τσάκιση πια! Ούτε φούστα με πιέτες ". 2. Ο συνοδηγός, ασχέτως αν έχει δίπλωμα ή όχι, δίνει συμβουλές οδήγησης: Πολύ τρέχεις. Λίγο τρέχεις. Προσπέρνα τον. Μην τον προσπερνάς. Φλας βγάλε. Φώτα πορείας από τώρα? Για σταμάτα λίγο μες στην καραεθνική, για να κατουρήσει λίγο το παιδί. Καβάλα νησίδες και διαχωριστικά να κάνει εμετό. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!! 3. Ο συνοδηγός, συλλέγει πληροφορίες για τη διαδρομή. Όπου βρει άνθρωπο με γαϊδουράκι, κατεβάζει παράθυρο και ουρλιάζει: "ΣΥΓΓΝΩΩΩΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗ! Για Νεμέα καλά πάμε??" Και μετά καπάκι στο επόμενο γαϊδούρι διότι όσο να ναι, σε κάθε πάθηση πρέπει να έχεις και δεύτερη γνώμη. 4. Ο συνοδηγός, εκεί που όλα είναι γαλήνια βγάζει μια κραυγή "Για Ναύπλιο δεξιά!!" Και αφού στρίψεις Ναύπλιο δεξιά ανακαλύπτεις ότι πήρες την παλιά Εθνική 5. Ο συνοδηγός, ετοιμάζει έγκαιρα τα ψιλά για τα διόδια. Και αφού τα σφίγγει ένα τέταρτο πριν στη χούφτα του, ακριβώς φάτσα με τον διοδιά ανακαλύπτει ότι έχει 1,20 αντί για 1,40 ευρώ. Αρχίζει το ψάξιμο στο τσαντικό, κουδουνίζουν τα ψιλά, γκλάν γκλάν τα σήμαντρα της εκκλησίας, κορνάρει ο δεύτερος, μουντζώνει ο τρίτος, της θειάς σου ο τέταρτος, τα παίρνει στο κρανίο ο συνοδηγός "πώς κάνουν έτσι οι γύφτουλοι?". Αν όμως συμβεί στον ίδιον, "δεν ξέρουν ότι έρχονται διόδια να τα έχουν έτοιμα??". 6. Ο συνοδηγός, είναι ένα άτομο που αγαπάει το διάβασμα. Απο Αθήνα για Ξάνθη δεν σταματάει να πλουτίζει τις γνώσεις του. Διαβάζει ότι βρεί μπροστά του: "Λαμία 152 χιλιόμετρα, Λάρισα Έξοδος 2. Επιπλοποιία Παπαδάτου. ΠΕΧΩΔΕ: Προϋπολογισμός έργου 124.000.000. Πάρκινγκ στα 500 μέτρα. Βασίλης Καρράς στην Πύλη Αξιού." 7. Ο συνοδηγός, διανθίζει την ανάγνωση με ηλίθια σχόλια: "Mc Donald's. Α, ώστε εδώ είναι τα Mc. Donald's!" Όχι, δεν είναι εδώ τα Mc Donald's. Αλλού είναι τα Mc. Donald's. Σε άλλο νομό είναι τα Mc. Donald's. Βάλανε εδώ την πινακίδα για να δουλεύουνε τον κοσμάκη! 8. Όταν ο οδηγός κάνει το σλάλομ του θανάτου για να προσπεράσει την νταλικάρα μπροστά του ενώ του έρχεται δεύτερη νταλικάρα από την αντίθετη κατεύθυνση, ο συνοδηγός σε πλήρη παράκρουση "Κοίτα, κοίτα, κοίτα, κοίτα ένα μωρό κατσικάκι!! Δεξιά, δεξιά, δεξιά! Αχ τι κρίμα το έχασες!" Και το κατσικάκι έχασες και τη ζωή σου παραλίγο! 9. Ο συνοδηγός, μοιράζει εμφιαλωμένα νερά και σάντουιτς, πετάει χαρτιά έξω στο παρμπρίζ του πίσω Ζάσταβα, αδειάζει τσαντάκια, αλλάζει κασσέτες και τραγουδάει πιό δυνατά και πιό φάλτσα απο τον ερμηνευτή "Συγχαρητηηηηηηριαααααααα , πρόσεχε Αντώνη , ελπίζω να αισθάνεσαι καλααααα , αριστερά σου Αντώνη , γι' αυτό που έεεεκανεεεεεεες , σιγά, Αντώνη!" 10. Εν κατακλείδι ο συνοδηγός δεν είναι συν-οδηγός. Είναι ο άνθρωπος που σπάει τα νεύρα του οδηγου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 Σε κάποιο νήσι,αν δεν κάνω λάθος στις Φιλιππίνες απαγορέυτηκε η χρήση κράνους λόγω πολλών κρουσμάτων ληστειών με αποτέλεσμα την άυξηση θανατηφόρων ατυχημάτων Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 γουρουνια... :D :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 * Αν κλάνεις συνεχώς επί 6 χρόνια και 9 μήνες, παράγεις αρκετό αέριο για να φτιάξεις μία ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ!(Τώρα, κάτι κάνουμε) Τι σαχλαμάρα είναι αυτή... δηλαδή μια ατομική βόμβα αποτελείται από πολλές πορδές;; κάτι τέτοια διαβάζεις και πλέον αμφισβητείς και τα άλλα που γράφονται παρακάτω.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2006 @gdevelek Γιώργο τα λες ωραία, ώρες-ώρες. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω..... :lol: :lol: :lol: :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 (Ρωμαίος) — Ω! Τι φώς προβάλει εκεί; Μην είν' ο γλόμπος της ΑΗΚ; Ή μήπως είναι η κεφαλή του θείου της που είναι γουλί; (Ιουλιέττα) — Ω! Ρωμαίο, Ρωμαίο αμόρε πρώτο και μοιραίο! (Ρωμαίος) — Ω! Ιουλιέττα, Ιουλιέττα σε προτιμάω και απ΄τη φέττα! (Ιουλιέττα) — Και συ Ρωμαίε μου εντέλει είσαι πιο γλύκας κι απ΄το μέλι! Όμως ποιός λόγος σ'έχει φέρει κοντά σε με γλυκό μου ταίρι; Γρήγορα πέσ'τα περιστέρι γιατί είναι μέσα και οι γέροι… (Ρωμαίος) — Μα, δεν κοιμήθηκαν ακόμα; Μπάς και τους χάλασε το στρώμα; (Ιουλιέττα) — Ο daddy κλείνει τα βιβλία, αύριο θα ΄ρθει εφορία. (Ρωμαίος) — Και η μαμά σου η σκασμένη, τί κάθεται και περιμένει; (Ιουλιέττα) — Βλέπει ένα έργο στη TV που θα τελειώσει το πρωί. (Ρωμαίος) — Οϊμέ τι έχω πάθει απόψε! (Ιουλιέττα) — Ω λέγε τι θές την γκρίνια κόψε… (Ρωμαίος) — Ω Ιουλιέττα, Ιουλιέττα άλλο μακρία σου δεν θ'αντέξω ήρθα καλή μου να σε κλέψω! (Ιουλιέττα) — Α στάσου, βιάζεσαι πολύ, γουρούνι θα πάρω στο σακκί; Δεν λέω μου την έχεις δώσει(ντόινγκ!) και την καρδούλα μου έχεις λιώσει, μα μην το πάρουμε απ'την κρούστα, ταιριάζουμε σ΄όλα τα γούστα; (Ρωμαίος) — Σ'όλα ταιριάζουμε Ιουλιέττα, π.χ σ'αρέσει η ομελέττα; (Ιουλιέττα) — Κουβέντες θα σου πώ σταράτες, αχ ναί μ'αρέσει με πατάτες! (Ρωμαίος) — Σαίξπηρ αλήθεια δεν σ'αρέσει; Εγω ψοφάω για Τρικυμία… (Ιουλιέττα) — Μα εγώ; Για το Φάουστ του ιδίου τα δίνω όλα μέχρι μία! (Ρωμαίος) — Κι απο θέατρο αλήθεια ποιά έργα σου 'γιναν συνήθεια; (Ιουλιέττα) — Γουστάρω αρχαίες κωμωδίες σαν τις Νεφέλες τις μεγάλες, μα κι αρχαίες τραγωδίες σαν τον Οθέλλο, Άμλετ κι άλλες… (Ρωμαίος) — Κι απο τους στάρ μήπως ο Μπράντο; (Ιουλιέττα) — Την βρίσκω και με Γκρέτα Γκάρπο. (Ρωμαίος) — Που έπαιξε στο έργο "Ο νόθος"; (Ιουλιέττα) — Oh, no! Στο "Λεωφορείο ο πόθος". (Ρωμαίος) — Άρεσε και σε μέ πολύ, έπαιξε και η Βίβιαν Λή. Μ'αρέσει και η Βουγιουκλάκη… (Ιουλιέττα) — Την είδες εις το "Ποντικάκι"; (Ρωμαίος) — Και στην "Αστέρω" και στην "Ψεύτρα"… (Ιουλιέττα) — Αχ! Έκλεψε τις καρδιές η κλέφτρα! (Ρωμαίος) — Κι απο γλυκά σ'αρέσουν όλα; Τιραμισού και Πάστα Φλώρα; (Ιουλιέττα) — Εμένα μ'αρέσουν οι σεράνο. (Ρωμαίος) — Τις βλέπω και το νού μου χάνω. (Ιουλιέττα) — Προφιτερόλ,σοκολατίνες… (Ρωμαίος)— Τρελαίνομαι για νουκατίνες! (Ιουλιέττα) — Τάρτες, εκλέρ και…κερασάκι. (Ρωμαίος) — Κι όλα αυτά σ'ένα χωνάκι! (Ιουλιέττα) — Αχ πόσο ταιριάζουμε Ρωμαίο! (Ρωμαίος) — Σ'όλα ταιριάζουμε σ'το λέω. Εμείς θα σπάσουμε ρεκόρ! (Ιουλιέττα) — Α! Δεν σε ρώτησα για σπόρ. (Ρωμαίος) — Και jogging κάνω και ασκήσεις, μ'αρέσουνε και οι καταδύσεις, κάνω push-ups σηκώνω βάρη και τρέχω μίλια με καμάρι! (Ιουλιέττα) — Εμένα μ'αρέσει το σκοινάκι και το ποδήλατο λιγάκι. Μήπως σ'αρέσει και το τέννις; (Ρωμαίος) — Αχ πώς με καταλαβαίνεις! Ω Ιουλιέττα σ'το χω πεί είμαστε ένα, ζευγάρι τέλειο όσο κανένα. Δωσ'μου το χέρι σου κι αργούμε, έλα καλή μου να κλεφτούμε… (Ιουλιέττα) — Μμμ… Κάτι ακόμα να ρωτήσω πριν στην αγκάλη σου ορμήσω, σ'αρέσει η ΑΕΚ και ο Ντέμης; (Ρωμαίος) — Κι εδώ ταιριάζουμε καλή μου, ο Ντέμης είναι το φαί μου! (Ιουλιέττα) — Δηλαδή απο ποδόσφαιρο γουστάρεις… (Ρωμαίος) — Είμαι και θα είμαι πάντα Άρης! (Ιουλιέττα) — ΧΑ! Όχι Παναθηναϊκός; (Ρωμαίος) — Όχι βέβαια και ΠΑΟ! (Ιουλιέττα) — Φύγε αμέσως δεν σε πάω! (Ρωμαίος) — Μα είναι ομάδα αυτή που βρήκες; (Ιουλιέττα) — Αξίζει ίσα με χίλιες προίκες; (Ρωμαίος) — Μα είσαι τώρα στα καλά σου; (Ιουλιέττα) — Γιατί είναι ομάδα η δικιά σου; (Ρωμαίος) — Είναι ομάδα με πατέντα! (Ιουλιέττα) — Φύγε δεν δέχομαι κουβέντα! (Ρωμαίος) — Άκουσε κει που θα μου πείς! (Ιουλιέττα) — Φύγε θα γίνει της τρελλής! (Ρωμαίος) — Άλλαξε ομάδα και σε παίρνω. (Ιουλιέττα) — Άλλαξε 'σύ γιατί εγω δέρνω! (Ρωμαίος) — Δεν την αλλάζω την ομάδα. (Ιουλιέττα) — Άλλαξε τότε φιλενάδα! Φύγε απο μπρος μου και αντίο. (Ρωμαίος) — Τώρα με τσάκισες στα δύο! (Ιουλιέττα) — Και θα το δείς χωρίς εμένα δεν έχεις μέλλον πια κανένα, θα καταντήσεις ένα ράκος… (Ρωμαίος) — Ας όψεται ο Σαραβάκος…!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ω ΡΩΜΑΙΟ......................... :P :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Τελικά και οι δύο ήταν για...... δέσιμο και όχι για αγάπες :lol: :lol: Καλό ήταν για πρωϊνό Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Οι αγάπες τους μάραναν :lol: :lol: :lol: Μου άνοιξαν πρωί-πρωί την όρεξη τα άτιμα με τις τάρτες τις σοκολατίνες και τις νουκατίνες :lol: :lol: :lol: Ρωμαίοοοοοοοοοοοο ενα προφιτερόλ για την ktm-isa Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2006 Εύα: "Μωρό μου; Να σου καθαρίσω ένα μηλαράκι;". Πηνελόπη: "Μην τολμήσεις να έρθεις αν δεν μου βρεις την ενυδατική κρέμα που σου έγραψα στον πάπυρο!". Μήδεια: "Αν πεινάσεις, έχει φαγητό στο φούρνο. Εγώ και τα παιδιά θα αργήσουμε". Μητέρα Πόντιου Πιλάτου: "Πλύνε τα χέρια σου και έλα να φας πριν κρυώσει το φαγητό!". Η γυναίκα του Ιούδα: "Τζουτζούκο μου, είδα έναν υπέροχο χιτώνα... Μόνο τριάντα αργύρια!". Τζάκι Κέννεντι: "Αγάπη μου... σήμερα που'χει ωραίο καιρό λέω πάρουμε το κάμπριο". Δέσποινα Παπαδοπούλου: "Γιώργο ο αχαΐρευτος ο γιος μας πάλι δεν μπήκε στο Πολυτεχνείο! Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να μπει!" Κυρία Μπίν Λάντεν: "Οσάμα, θα πάω στην Νέα Υόρκη με την μαμά. Με διαφορετικές όμως πτήσεις...". Μητέρα Μπους τζούνιορ: "Γιατί βρωμάνε πετρέλαιο τα ρούχα σου; Που γύρναγες πάλι;;;" (από contra.gr) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2006 :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M4VeRiCK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2006 :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2006 λίγο μεγαλούτσικο αλλά σχεδόν κατουρήθηκα όταν το διάβασα. enjoy Του Πανίκου Πανικού Ο Μάρκος Παγδατής εν εκατάφερεν να νικήσει τον Ελβετόν Ρότζερ Φέντερερ στον τελικόν του Australian Open αν τζιαι έβαλε ούλες τις δυνάμεις του. Ο Κυπραίος τενίστας εκέρδισεν το πρώτον σετ με 7-5 παιχνίδια, μα στην συνέχειαν υπέκυψεν εις την ανωτερότηταν του Ελβετού που 'χεν τον θκιάολον μέσαν του ο πεζεβέγκης. Κυπραίοι και Καλαμαράδες φίλαθλοι αποθέωσαν τον Μάρκον τζιαι επροσπάθησαν πολλά να τον εμψυχώσουν. Οι Κυπραίοι εφώναζαν «Μάρκο είσαι τρέλα με την άσπρη τη φανέλα» τζιαι «Του Μάρκου η βίλλλα γκαστρώνει και καμήλα», ενώ οι πουστοκαλαμαράδες που δεν μας χωνέφκουν γιατί είναι σκατόπαιδα εφώναζαν «Μάρκο γερά γάμα τα μουνιά». Ούλα τα παιθκιά που τις κερκίδες έκαμαν κωλοδάχτυλα για να αποθαρρύνουν τον Ελβετό που εν πολλά καλός, αμμά δυστυχώς το δικό μας το κοπελλούιν εν ημπορούσε να τον ενικήσει, με αποτέλεσμα κάποιαν στιγμήν να γίνει σούππα λούμα. Ο Φέντερερ έπαιρνε το ένα ποντούιν πίσω από το άλλον τζιαι ο Μάρκος δεν είχε momentum. Η κοπελούα του Μάρκου που εν φωτομοντέλον που την Γαλλίαν, έκλαιεν η καψερή. Στο τέλος εχάθηκεν όι μοναχά το ποντούιν, αμμά τζιαί το παιχνίδι. Κυπραίοι και Καλαμαράδες ήθελαν να έμπουν στο γήπεδον για να πιάσουν τον Φέντερερ τζιαι να τον εμαυρίσουν που το ξύλον, αφού πρώτα βάλουν την ρακέταν του στον πούττο της κοπελούας του, αμμά εν τους αφήκαν τα ballboys. Αμμά ο Μάρκος εν δεύτερος στον κόσμο τζιαι τούτο εν πολλά σπουδαίο. Ο πατέρας του Παγδατή που εν Κυπραίος που τον Λίβανον, έκαμε μπαλωθιές ωσάν τον πατέρα του Αγγελου Χαριστέα, όταν η Ελλάδα επήρεν το Ευρωπαϊκόν τζιαι εδήλωσεν πως η Κύπρος είναι λιβανέζικη, ενώ η μητέρα του που εν Κυπραία από την Κύπρον εμπερδεύτηκεν από τον θρίαμβον του μιτσή της τζιαι λαλούσε τα κυπραίικα κάλαντα της Αποκριάς. Στο χωρκό του Μάρκου, την Παραμύθαν, εφκήκαν ούλοι οι Παραμυθατζήδες εις το μεϊντάνιν τζιαι λαλούσαν τα παραμύθκια του Αισώπου, ενώ εις την Λεμεσόν οι κάτοικοι επήαν στα roundabouts τζιαι επιτσίλισαν μέσα στα σιντριβάνια για να πανηγυρίσουν. Στην Λευκωσίαν οι κάτοικοι εν επιτσίλισαν, αμμά να μην βιαστούμεν να κατηγορήσουμε τους Λευκωσιάτες πως το έκαμαν επειδή ο Μάρκος είναι Λεμεσιανός - απλά δεν ήθελαν να μολύνουν το σιντριβάνι. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Λιλλήκας, μεταφέροντας μήνυμα του Κυπραίου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, είπεν πως το δικό μας το κοπελλούιν έχει ούλο το μέλλον μπροστά του τζιαι εν υπάρχει λόγος να κάμει τωρά την στρατιωτικήν του θητεία. Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Eλβετέ, Eλβετέ (από την Athens Voice) Pίγη εθνικής συγκίνησης έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η εμφάνιση του νεαρού Kύπριου τενίστα Mάρκου Παγδατή στο τουρνουά της Aυστραλίας. Tο γήπεδο ήταν από νωρίς γεμάτο από φίλους του τένις με στολές της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, οι οποίοι ενεθάρρυναν τον Παγδατή και αποδοκίμαζαν τον διαιτητή όταν κατελόγιζε οφσάιντ ή αράουτ εις βάρος των εθνικών συμφερόντων. Aμέσως μετά τη λήξη του τελικού, εκατοντάδες συμπατριώτες του ξεχύθηκαν στους δρόμους φωνάζοντας «σήκωσέν τον το γαμημένον, δεν μπορών, δεν μπορών να περιμένων» και «δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ Eλβετέ, Eλβετέ» και τραγουδώντας το Eσιένβερεβένανάβαραβάστροντζιέβερεβέμιτσή και άλλα ελληνικά τραγούδια. O Πρόεδρος της Kυπριακής Δημοκρατίας Tάσσος Παπαδόπουλος διέκοψε την εμπλοκή των συνομιλιών για την ενταξιακή πορεία του κατεχόμενου τμήματος, που βρίσκονται σε αδιέξοδο από πρόπερσι την άνοιξη, προκειμένου να συγχαρεί την οικογένεια του νεαρού αθλητή. Συγχαρητήρια μηνύματα απέστειλαν επίσης ο Δάσσος Xαϊδαρίου, ο Έλκκος Στομάχου, ο Tέλλος Eπεισοδίου, ο Άγχχος Iλίγγου, και άλλες διακεκριμένες προσωπικότητες της κυπριακής πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής. O κυβερνητικός εκπρόσωπος Iαννάκης Πάμπου Πάμπος δήλωσε επίσης ότι «εις τες πρόνοιες του Σχεδίου Aνάν πρέπει να κατατεθείν ντζε πρόβλεψην για τουρνουά όπεν τον οποίον θα κερδίζει επτάν φορές στις δέκαν Tζίμπριος αθλητής, δύον φορές Tούρκος και μιαν Mαρωνίτης». H ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε από την πλευρά της να τιμήσει τους σπήκερ που έφεραν σε πέρας το εθνικό έργο της μετάδοσης του αγώνα, κρατώντας ψηλά το εθνικό φρόνημα του ελληνισμού, ειδικά στα σερβίς. Όπως πολύ εύστοχα επισημάνθηκε κατά τη μετάδοση, ο Παγδατής αγωνίστηκε σαν αληθινός Έλληνας και Kύπριος, σε αντίθεση με τον Eλβετό που αγωνίστηκε σαν αληθινός Eλβετός, κάνοντας δηλαδή «κούκου» τις ολόκληρες και τις μισές ώρες. Παρά το γεγονός ότι ο Mάρκος Παγδατής δεν κατάφερε να κερδίσει τελικά τον αγώνα, η Eλλάς θα τον τιμήσει, μετονομάζοντας το XάιΣπηντ 2 σε «Aίολος – Άλσος Παγκρατίου 2», εξ αιτίας μιας μικρής παρανόησης στο όνομα του Kύπριου πρωταθλητή. Ψευδοσυγχαρητήρια στον Kύπριο αθλητή απηύθυναν εξάλλου ο λεγόμενος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους, καθώς και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ψευδοαντισφαίρισης της κατεχόμενης Kύπρου, Σερβίς Tενισί. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2006 Το εχω ξαναδεί αυτό το άρθρο και αηδίασα με το τρόπο που μιλάει για μας αυτός ο παλιοκαραγκιόζης. ενώ οι πουστοκαλαμαράδες που δεν μας χωνέφκουν γιατί είναι σκατόπαιδα εφώναζαν Αυτό δείχνει μέγιστο βαθμό αχαριστίας.Δε θέλω να σχολιάσω επι του θέματος γιατί το είχαμε σχολιάσει στο άλλο φόρουμ που είμαι και εκνευρίστηκα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2006 Ρε Θάνο για καλαμπούρι πρόκειται... τι εκνευρίζεσαι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2006 Γιώργο αυτός που έχει συντάξει το άρθρο δεν κάνει καλαμπούρι... Εχω γνωρίσει πολλούς κύπριους και ξέρω πόσο πολύ μας συμπαθούν όλοι.Τρέχει απ τα μπατζάκια τους η αγάπη για μας Τέσπα δε θέλω να επεκταθώ παραπάνω στο θέμα. Συγνώμη κιόλας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2006 :lol: :lol: :lol: ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2006 Γιώργο αυτός που έχει συντάξει το άρθρο δεν κάνει καλαμπούρι... Εχω γνωρίσει πολλούς κύπριους και ξέρω πόσο πολύ μας συμπαθούν όλοι.Τρέχει απ τα μπατζάκια τους η αγάπη για μας Τέσπα δε θέλω να επεκταθώ παραπάνω στο θέμα. Συγνώμη κιόλας <{POST_SNAPBACK}> φίλε μου λυπάμαι αν χάθηκε το αστείο του νοήματος. Εννοείται ότι πρόκειται για αστείο ετσι? Καλοπροαίρετο? ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2006 Βρε συ δεν τα έβαλα μαζί σου.No worries Απλά δε θεωρώ το κείμενο αστείο.That's all Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες