4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ctJJrBw7e-c&feature=endscreen&NR=1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Τί καπνίζουν ρε? στην αυλή του Travis Pastrana είναι αυτό? κατι μου θυμίζει το μέρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 :_rock-on: 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΟΥΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :rotfl: :rotfl: ΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2012 από τον 4kings 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2012 από τον anisoropos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εμπειρία Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2012 από τον Γιάννης Τρίπολη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThakiC 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 καλα μιλαμεεε πρπ ν παρει ρεκορ μακακιας ο ανθρωπος ποοοοοοοσο ανικανος και μ...μπορει ν ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Μα τι βλακας θεεεε μου!! :rotfl: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Απαράδεκτος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Aκαταλληλος ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PiblYasnzWE#!παολα εσυ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2012 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kOvb_5S9B_k&feature=related 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2012 από τον vagelis- 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αφιερωμένο!! Ητανε μια φορα ματια μου κι ενα καιρο μια διαδρομη σκληρη μαγκα μου, πασο σφιχτο Γεματη στροφιλικια, μεσ' τα βουνα, η ασφαλτος καινουργια μαυρη παχια Ειμουν ντυμενος εξτρα, δερματινο ειχα και το μοτορι, τριβαλιτσο Μεσ' το μυαλο μου ειδα τη διαδρομη ειδα να περνω κλιση μεχρι να βρει Και κατεβαζω σχεση, να ετοιμαστω και ξεκιναω να στριβω, να με χαρω Κανω ενα countersteering, ντριφταριστο μπαινω μαλλια κουβαρια μεσ' το χαμο Ξαφνου ανοιξα ματια, ειδα φωτια και γυρω μου σπασμενα, τα πλαστικα Επανω μου αιωρουνταν μια σκια κι ειδα το Joey Dunlop να με κοιτα Κι ακουσα να μου λεει ψιθυριστα πως εχασα τα φρενα, στη δεξια Και τωρα ειμαι στο γυψο και προσπαθω να ξυσω το ποδαρι, μ'ενα στυλο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2012 από τον gardelis 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Αφιερωμένο!! Ητανε μια φορα ματια μου κι ενα καιρο μια διαδρομη σκληρη μαγκα μου, πασο σφιχτο Γεματη στροφιλικια, μεσ' τα βουνα, η ασφαλτος καινουργια μαυρη παχια Ειμουν ντυμενος εξτρα, δερματινο ειχα και το μοτορι, τριβαλιτσο Μεσ' το μυαλο μου ειδα τη διαδρομη ειδα να περνω κλιση μεχρι να βρει Και κατεβαζω σχεση, να ετοιμαστω και ξεκιναω να στριβω, να με χαρω Κανω ενα countersteering, ντριφταριστο μπαινω μαλλια κουβαρια μεσ' το χαμο Ξαφνου ανοιξα ματια, ειδα φωτια και γυρω μου σπασμενα, τα πλαστικα Επανω μου αιωρουνταν μια σκια κι ειδα το Joey Dunlop να με κοιτα Κι ακουσα να μου λεει ψιθυριστα πως εχασα τα φρενα, στη δεξια Και τωρα ειμαι στο γυψο και προσπαθω να ξυσω το ποδαρι, μ'ενα στυλο... τα σπαααανεεεεεε χααχαχχαχααχαχαχαχαααααα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 ΡΕ δεν ειναι φανη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έτσι πήρε τη λίστα ο Βαξεβάνης http://www.dailymoti...y-yyyyyyyyy_fun Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2012 από τον kosmas2111 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Πως στο καλο το εφτιαξαν αυτο! Πραγματικα ΠΩΣ;;;; Αν εχει τυχει κανεις να σχοληθει με ρομποτικη θα δει οτι ειναι απειρως δυσκολο. Μαγκια τους! Στο τελος κατεβαζει ποδι και χαιρετα το ρομποτακι :O 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Gmol26qMTxY&feature=related Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Πως στο καλο το εφτιαξαν αυτο! Πραγματικα ΠΩΣ;;;; Αν εχει τυχει κανεις να σχοληθει με ρομποτικη θα δει οτι ειναι απειρως δυσκολο. Μαγκια τους! Στο τελος κατεβαζει ποδι και χαιρετα το ρομποτακι :O Καλα απιστευτο! Στεφανε μου θυμισε αυτο χχαχααχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Αφιερωμένο!! Ητανε μια φορα ματια μου κι ενα καιρο μια διαδρομη σκληρη μαγκα μου, πασο σφιχτο Γεματη στροφιλικια, μεσ' τα βουνα, η ασφαλτος καινουργια μαυρη παχια Ειμουν ντυμενος εξτρα, δερματινο ειχα και το μοτορι, τριβαλιτσο Μεσ' το μυαλο μου ειδα τη διαδρομη ειδα να περνω κλιση μεχρι να βρει Και κατεβαζω σχεση, να ετοιμαστω και ξεκιναω να στριβω, να με χαρω Κανω ενα countersteering, ντριφταριστο μπαινω μαλλια κουβαρια μεσ' το χαμο Ξαφνου ανοιξα ματια, ειδα φωτια και γυρω μου σπασμενα, τα πλαστικα Επανω μου αιωρουνταν μια σκια κι ειδα το Joey Dunlop να με κοιτα Κι ακουσα να μου λεει ψιθυριστα πως εχασα τα φρενα, στη δεξια Και τωρα ειμαι στο γυψο και προσπαθω να ξυσω το ποδαρι, μ'ενα στυλο... Που μας πήρατε πρέφα;;!!! :blush2: :blush2: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Enjoy 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες