Jump to content

Angus

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Angus

  1. Άσπρισε ο τόπος !!! Πάντως φαίνεται σαν βαμμένο απο τη φωτό.Good job.
  2. Επειδη τιθεται θεμα αναξιοπιστιας ως προς το προσωπο του αρχηγου του club και εχω μεινει πισω στις εξελιξεις θα προσπαθησω να ερθω.Αλιμονο του ετσι και τον πετυχω πανω σε ktm
  3. Αυτά είναι αντε σιγά σιγά να πληθαίνουμε !!!
  4. Angus

    DRZ400E....

    Ρε καλώς τα παιδιααααααά.Καλώς ήρθες στο drz club!!! Βλέπω το καλοκαίρι να γεμίζει η παραλιακή drz
  5. Angus

    DR-Z 400 SM

    Drz και τα μυαλά στα κάγκελα.Φτηνό service λίγα εώς μηδαμινά προβλήματα,έχει το γκαζάκι του,δεν κυκλοφορεί πολύ κτλ κτλ.Πάρτω με τη μία.
  6. Λοιπόν ότι κανονίσετε πείτε.Εγώ μετά από 14 θα είμαι ζόρικα λόγω εξεταστίκης.Την επόμενη βδομάδα είμαι πάντως free όλες τις μέρες (απογεύματα).Εγω απέχω λιγο απο την κουβέντα λόγω του ότι στρώνω το dr αλλά μιλαώ με smias και απο τηλεφώνου οπότε dont worry .
  7. Λοιπόν παίδες όσοι είμαστε αθήνα επιβάλλεται να κανονίσουμε DRZοσυνάντηση,να μιλήσουμε και να γνωριστούμε.Τι λέτε?
  8. Βρήκα στη συγγρού κάποια 2-3 τελευταία κομμάτια.Απο ότι βλέπω πάντως είναι αρκετoί αυτοί που είναι επιφυλακτικοί απεναντι στο injection διαβάζοντας πολλά posts σχετικά.Ενας μάλιστα απο τα πολλα τηλ που πηρα μου ειπε πως εχει ενα τελευταιο dr και θα το κρατήσει για την πάρτυ του και ολοι οι υπολοιποι εχουν λιστα με ατομα που το κλεινουν δια τηλεφωνου οποτε οποιος προλάβει για προκαταβολη.Με απλα λόγια αν καποιος ενδιαφέρετε ας βιαστει οπως θα κάνω και εγώ. @smias : Τον τιτλο λογικα μπορει να τον αλλαξει μονο mod γιατι δεν βρήκα κατι.
  9. Λοιπόν το drz sm πλέον δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να έρθει καθώς δεν πληρεί τις προδιαγραφές euro 03.Και όσα υπάρχουν είναι του 2007 και απλα πλασάραν το κιτρινο και το μπλέ γιατί το μαύρο έχει εξαντληθεί.Αυτά μου είπαν στην αντιπροσωπεία και ξενέρωσα.Πήγα και σε 2-3 άλλα μαγαζία και τπτ.Το εργοστάσιο το βγάζει κανονικά αλλα δεν έρχεται ευρώπη παρα μόνο με εισαγωγή χάνοντας έτσι την εγγύηση.Αν κάποιος έχει δει κανα μαγαζί που να έχει stock ας ενημερώσει.
  10. Καλά ο κατασκευαστής λέει πως απο τη μάνα του βγαίνει με 40 άλογα.Πως είναι δυνατόν να φτάνει τα 40 με fcr??
  11. Εδώ είναι ενα rm απο την έκθεση μοτο 2007 μετατροπή σε sm,στο βάθος φαίνεται λίγο και το dr.Αυτό το πλάγιο πλαστικό του rm κουμπώνει κανονικά πάνω στο dr ??? Γιατί έτσι θα δείχνει πολύ ποιό ωραίο πιστεύω αφαιρώντας το άσπρο.Αν θέλω να βρώ το ίδιο σε άλλο χρώμα χώρις βάψιμο παίζει ή το rm βγαίνει μόνο σε κίτρινο?? Smias αν περάσεις βόλτα απο τζωτζόπουλο για το κωλοφάναρο πες γιατί με ενδιαφέρει.
  12. Τώρα είδα ότι το είχες αναφέρει και ποιό πάνω αλλά μου διέφυγε το μαγαζί. Το φανάρι το πίσω απο το 'Ε δεν έχει φλάς σωστά?
  13. Ωραίος ο Smias.Κανά μουράτο πίσω φανάρι με μικρά διακριτικά φλάς παίζει (εκτός e-bay) ? Αυτό το edge tail light παίζει να το βρώ σε κανα μαγαζί εδώ ? Δώσε info στο λαό σου. :vv:
  14. Ωραίος ο fataros.Kάνεις ερωτήσεις που θα έκανα και εγώ.Μου είπανε ότι το 2008 δεν βγαίνει πλέον σε μάυρο γιατι βγάζει η suzuki το 125 σε αυτό το χρώμα. Υπάρχει διαφορά 2007 με 2008 ? Δηλαδή αν θέλω μαύρο και βρώ το 2007 καινούριο χάνω κάτι?Αν και ένα φιλαράκι με ψήνει για το κίτρινο λέγοντας μου οτι το χρωμα της suzuki ειναι το κίτρινο και θα "φέρνει" σε rmz look.
  15. Το είχα πετύχει και εγώ αυτό το motard του ιταλού στο net αλλά έχει ρίξει αρκετά λεφτά (μαργαρίτα μπροστινό δισκόφρενο).Όντως τα πλαστικά της photo που έχω αρχικά είχα διαβάσει ότι απο ευρώπη κυκλοφορούν στη γαλλία αλλά δεν είχα βρεί κάποιο site που να μπορώ να παραγγείλω έστω τα πλαινά πλαστικά.
  16. Μα έχω επίγνωση του τι πάω να αγοράσω.Άλλωστε άλλο να δίνεις 9 και 10 χιλιαδες euro και άλλο 6 (καινούριο).Δεν είπε κάνεις ότι πάω για το τέλειο motard απλά θέλω κάτι ευέλικτο (λόγω μεγέθους),αρκετά ποιό δυνατό απο παπί χωρίς τρελή κατανάλωση και με φτηνά ανταλλακτικά.Δεν είμαι απο αυτους που χρησιμοποιούν το γυαλισμένο motard τους μόνο την καλοκαιρινή περίοδο για τη δουλειά μου το θέλω κοιτώντας να το φέρω στα μέτρα μου όσων αφορα την εμφάνιση.
  17. Καλή η μάσκα απο husaberg αλλά προτιμό μικρό φτερό μπροστά.Πιστεύω ότι επειδή το μηχανάκι δεν είναι και πολύ ψηλό και ογκόδης ότι το μεγάλο φτερό το χαλάει.Έκθεση πάντως που είχα πάει και τσέκαρα τα πίσω φανάρια και φλάς σα να μου φάνηκε ότι ενα πίσο φανάρι απο wrf θα είναι ποιο κομψό. Μοιάζει με αυτό αφαιρώντας το μαύρο τμήμα που εξέχει. Πάντως τα κωλοφάναρα απο τα motard τις aprilia ειναι όλα τα λεφτά αλλα λόγω μιας μικρης γωνίας που κανει πισο το πλαστικο δεν ξέρω αν θα κουμπώνει.Και η gas gas και husaberg έχουν ωραία και κομψά κωλοφάναρα γιατί αυτό που έχει το dr απο τη μάνα του είναι για νταλίκα. Ακούω γνώμες και ιδέες παίδες
  18. Angus

    Suzuki Drz 400 sm πλαστικά

    Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παραπάνω μηχανάκι αλλα εμφανισιακά δεν με τρελαίνει όπως είναι απο τη μάνα του.Αλλάζοντας όμως κάποια πλαστικά όπως μπροστινό φτερό,πίσο φανάρι γίνεται αγνώριστο. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω πλαστικά τμήματα για το εν λόγω μηχανάκι ? Θέλω να κάνω μια έρευνα αγοράς πριν για να ξέρω αν υπάρχει κατι σχετικό και πόσο πάει το μαλλί.Thx
×
×
  • Create New...