Jump to content

thodlp

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  46
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος thodlp

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Μοντέλο
  Crypton R

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

Η λίστα των πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλα μέλη.

 1. Ok. Επειδή το δουλεύω πακέτο και δύσκολο να βρω χρόνο με το που το ανοίξω θα δω τι γίνετε και θα ενημερώσω. Θα δοκιμάσω και αυτό με το κατσαβίδι. Πάντως ευχαριστώ πολύ παιδιά.
 2. Τι εννοείς να ξεκινήσω από το βολάν. Δηλαδή να το αλλάξω Η να δω άμα έχει λασκάρει καμια βίδα
 3. Ναι το μοτέρ μου έχει 120.000 km και αυτό ακούγεται κάνα 80.000 km. Όταν κάνει το μοτέρ αυτόν τον ήχο είναι σαν να ζορίζεται και αναβοσβήνει το φως και παλιά με χαμηλό ρελαντί το έκανε πιο δυνατά και έσβηνε. Και όταν πάω να δώσω μίζα ζορίζεται καμια φορα ενώ είναι καινούρια η μίζα και η μπαταρία. Άμα ήταν μπιέλα θα ακουγόταν έτσι; Και αν ναι θα έβγαζε τόσα χιλιόμετρα; Δεν νομίζω αλλα περιμένω και τις γνώμες σας. Ευχαριστώ εκ τον προτερων.
 4. Καλησπέρα σας έχω ένα Crypton R 115 και εδώ και 80.000 περίπου μου ακούγεται αυτός ο ήχος που όταν δίνω γκάζι εξαφανίζεται. Ένας μου είπε πως είναι καμπάνα. Απλά τώρα ακούγεται όλο και πιο πολύ και φοβάμαι μην κολλήσει. Εσείς τι λέτε να είναι μπιέλα?
 5. Καλησπέρα σας έχω ένα Crypton R 115 και εδώ και 80.000 περίπου μου ακούγεται αυτός ο ήχος που όταν δίνω γκάζι εξαφανίζεται. Ένας μου είπε πως είναι καμπάνα. Απλά τώρα ακούγεται όλο και πιο πολύ και φοβάμαι μην κολλήσει. Εσείς τι λέτε να είναι μπιέλα?
 6. thodlp

  Crypton r115 80km τελική

  Ο εκκεντροφόρος είναι ο μανισιος και έχει πάνω του 120.000km τα δισκάκια και τα φυγόκεντρα τα άλλαξα. Γρανάζωμα μανισιο.
 7. έμεινε ένας φίλος με κρυπτόν r στην βροχή και το μηχανάκι δεν παίρνει μπρός ούτε ανάβει τίποτα στο κοντέρ δηλαδή δεν στέλνει ρεύμα καθόλου. καμια ιδέα πριν το πάμε σε μάστορα μπας και τι γλιτώσουμε?
 8. thodlp

  Crypton r115 80km τελική

  Χαχαχαχα. 80 κυλά είμαι. Πάντως ευχαριστώ πολύ. Τωρα ίσως φταίει ο εκκεντροφορος δεν ξέρω. Ίσως θέλει και καινούρια καμπάνα. Αλλά αφού το δουλεύω ακόμα πακέτο και δεν κάνει κιχ ευχαριστώ να λέω. Και έχουν δίκιο καπιοι που λενε με το παπί δεν ειναι να πας πάνω από 70-80
 9. Πήγα να αλλάξω καρβουνκια μίζας και είχε μέσα λάδια. Είναι φυσιολογικό ; Τα είχα ξανα αλλάξει σε μάστορα δεν ξέρω τι ειχε κάνει.
 10. thodlp

  Crypton r115 80km τελική

  1 Το πιστόνι το έστρωσα 2 έχει γίνει ρεκτιφιέ ο κύλινδρος 0.5 χιλιοστού που το δίνει i YAMAHA και έχει μπει πιστόνι 0.5 μεγαλύτερο Yamaha. Δεν καίει λάδι μονο αν το πάω τσίτα για πολλά χιλιόμετρα όπως θεσσαλονίκη μηχανιώνα που είναι 40 km τότε ίσος κάψει λίγο που το θεωρώ φυσιολογικό και γι'αυτο συμπληρώνω πολύ λίγο αν χρειάζεται. φοράει 15w50 semi-synthetic απο yamaha. 3 μετά την αλλαγή έστρωνα 1000km και μετά άρχισα να το ανοίγω. συνολικά μετά την αλλαγή έχουν περάσει περίπου 10.000km. 4 το έχω ανοίξει αρκετές φορες σε μεγάλο δρόμο το μονο που παρατήρησα αρπάζει λίγο καλύτερα όμως τελικές παραμένουν 80 με το ζόρι 90. 5 βαλβίδες δεν βαράνε τις ρυθμίζω κάθε 2.000km που αλλάζω λάδια το μονο που βαράει εδώ και 50.000km τουλάχιστον και δεν το έχω κάνει ακόμα είναι η καμπάνα από ότι μου είπε ο μάστορας στο ρελαντί και ειδικά όταν πάει να σβήσει κάνει πολύ θόρυβο με αποτέλεσμα να σβήνει καμια φορα γιατί το καταλαβαίνω ζορίζεται.
 11. thodlp

  Crypton r115 80km τελική

  Εγω οταν το πείρα είχα 110 τελική τώρα μετά απο 100.000 χμ άλαξα πιστονακι, βαλβιδούλες, συμπλέκτη και ελατήρια και πίστευα να ανακτήσει την χαμένη του δύναμη αλλά πηγενει το ίδιο. Αλλά από ότι κατάλαβα όλοι μου λέγανε εδώ να μην ανησυχώ και πειστικα οτι κανω λάθος. Ελα που πιστεύω τώρα ότι ο κλαιπελας εχει ενα δίκιο.
 12. https://docs.google.com/file/d/0BxtH4Url5KamZzlueks4OGVyNUU/view Δεν περνώ ευθύνη αν είναι για το μοντέλο που ζητάς .
 13. thodlp

  Crypton r115 80km τελική

  Οκ ευχαριστώ.
 14. thodlp

  Crypton r115 80km τελική

  8 και 12 διάκενα και τα σημεία ακριβώς.
×
×
 • Create New...