Jump to content

Aris.kon

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Aris.kon

  1. http://ridermagazine.com/2016/08/03/rider-magazines-2016-motorcycle-of-the-year/ http://www.motorcycle.com/mobos/2016-motorcycle-of-the-year.html http://www.cycleworld.com/best-standard-motorcycle-triumph-street-twin/?src=SOC&dom=fb
  2. Truxton r=τιμη 16290ευρω Ιπποδυναμη=97ps Ροπη=112nm/4950rpm 8βαλβιδο/υγροψυκτο , ξηρο βαρος=203kg, Φρενα=διπλα, πλευστοι brebo 310mm 4-πιστονα μπροστα,μονο Nissin 210mm 2-πιστονο πισω. Αναρτησεις=Showa μπροστα,Ohlins πισω και οι δυο με διαδρομη 120mm ρεζερβουαρ=14,5 lit. ride b wire,abs,traction control,προγραμματα οδηγησης,υποβοηθουμενος συμπλεκτης,κ.α (απο site Triumph) Υπαρχει και το ''απλο'' truxton με τιμη 14290ευρω και ιδιες τιμες σε αλογα και ροπη με το R.
  3. Ειχα την ευκαιρια να οδηγησω την street twin και την t160black στο test ride της θεσσαλονικης.Θα αναφερω μερικα πραγματα που μου εκαναν εντυπωση. ----Street twin .Τη μηχανη τη νιωθεις ελαφρια,ευκολοδηγητη και κυριως ευκολη στις μανουβρες κυριολεκτικα..''ριζωμενη'' στο εδαφος.Μια πολυ καλη αρχη για εναν που θελει να μπει στο κοσμο των retro-custom.Hxoς μπασατος ''πατατοειδης'' με περιορισμο ομως στην ενταση λογω ευρο4.Θεση οδηγησης=θα προτιμουσα την εκδοση με την ισια σελα.που τατυτοχρονα σε ανεβαζει λιγα εκατοστα και εχεις μεγαλυτερη ανεση,η αρχικη θεση ισως δυσκολεψει ατομα με μεγαλο υψος(πανω απο 1.82) οσον αφορα το θεμα της ανεσης.Ποιοτητα=πολυ καλη ανταξια του ονοματος.Οδηγηση=..σκετη απολαυση!Τι να πρωτοπω,για το ''βουτηρο'' κιβωτιο,για τον παναλαφρο συμπλεκτη,για την ροπη(αυτη η ροπη ειναι πραγματικα αλλο πραγμα παιδες),για την ακριβεια,γενικα απολαυση με abs και traction control.Γενικα προκειται για μια μοτοσυκλετα που μπορει να προσελκυσει τους παντες,εκτος ομως ισως των σκυροπηρηνικων retro fans,αφου η μηχανη εμφανισιακα ειναι μια μιξη παλιων και νεων στοιχειων street μοτοσυκλετας.Δεν ξερω τις ταξηνομησεις ,πιστευω ομως οτι προκειται για κλασσικη περιπτωση μοντελου top στις πωλησεις της triumph. Τ120=Εδω προτου οποιαδηποτε κριτικη προηγουνται καποια δευτερολεπτα σιωπης απο το δεος!Ακομη πιο ομορφη απο κοντα.Η κλασσικη triumph bonneville που περιμενεις να δεις και θελεις αμεσα να την κανεις δικια σου(αν εχεις τα χρηματα).Η μοτοσηκλετα δειχνει ομορφη,ματσο αλλα ταυτοχρονα cool.Δειχνει επιβλητικη χωρις να ειναι επιδεικτικη(οπως σε αλλες ανταγωνιστικες εταιριες περαν του ωκεανου,ονοματα δεν λεμε)ποιοτητα κατασκευης=ανωτατη,καλυτερη απο τη street twin,ακομη και το ταμπλο εχει σαν βαση βουρτσισμενο μεταλο,οπου υπηρχαν πλαστικα στην street twin,πχ. φαναρι εχουν αντικατασταθει και εδω με στοιχεια μεταλου χρωμιου.Τα κιλα της (240 πληρεις )σε χαμηλες ταχυτητες ομως φαινονται(σιγουρα φταει που οδηγησα προτα την street twin!)Κατα τα αλλα απολαυση ο κινητηρας,τεραστια ροπη(σε τιμες ιδια με την diavel)προσοχη ομως λογω ride b wire αυτη ειναι πληρως ελεγχομενη και διδεται ομαλα(για καλο και για κακο διαλεξα το ..rain mode)Εχει και road mode ,καλυτερα ομως να χρησιμοποιηθει απο εναν που θα αγορασει και εχει χρονο να μαθει τη μοτοσυκλετα.Στο rain mode παντως δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.Τα 1200 κυβικα δεν φαινονται στην πραξη,δεν τρομαζουν στην οδηγηση,αλλα θα ειναι εκει ,μεσω της ροπης οποτε τα χρειαστεις.Πιο ανετη με τα ποδοστηρια πιο μπροστα σιγουρα καταλληλοτερη για μεγαλητερα σε μεγεθος ατομα απο την street twin.Αν ειχα τα money δεν θα υπηρχε θεμα επιλογης(και δεν εννοω μονο σε συγκριση με την street twin) και αυτο γιατι με αυτη τη μηχανη δεν υπαρχει κατι που να μην εχεις,για τα δεδομενα της κατηγοριας,ειναι ο τελικος προορισμος.
  4. Το ξαναβαζω γιατι ο κ.συντονιστης ''φροντισε'' να το διαγραψει....γιατι κ.συντονιστα? http://www.thetoc.gr/politiki/article/giwrgos-tsipras-o-kosmos-nomimopoiise-to-mnimonio
  5. Δεν ξερω τι λενε οι φασιστες οι Δεξιοι,εγω παντως θα ψηφισω Τσιφρ..ε συγγνωμη Τσιπρα ηθελα να πω.Τουλαχιστον ο ανθρωπος το ειπε,'' θα εξεταστουν ενα προς ενα τα ονοματα στην λιστα Λαγκαρντ'',γιαυτο τον γουσταρω τον μαγκα http://www.iefimerida.gr/news/225998/sti-lista-lagkarnt-o-efoplistis-poy-filoxenoyse-ton-tsipra-sti-vila-toy-sto-soynio και να συμπληρωσω οτι σε αυτες τις εκλογες δεν θα ψηφησω Ν.Δ. για πολλους λογους.
  6. Καταφθανει η καινουργια για το 2016!ουσιαστικα προκειται για facelift προς το total black Και στο δευτερο χρωμα ασπρο-περλε με αυξημενες ομως και εδω τις μαυρες λεπτομερειες Εδω το καινουργιο 2016 Εδω το μοντελο 2015
  7. Aris.kon

    Αγορά νέου παπιού!!!

    Eνα μικρο αφιερωμα με γνωμονα την τιμη http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Dwdeka-papia-katw-apo-2-000-eyrw_105821.asp
  8. Νομιζω οτι το ξοανο απο το 1.30 και μετα τις ξεπερνα ολες...θα αρχισω σοβαρα να σκεφτομαι την απενοχοποιηση του βρομοξυλου σε αυτες τις περιπτωσεις.Επαναλαμβανω το περιστατικο γινεται σε πεζοδρομο!
  9. Αυτοι οι τυποι στη Ρωσια το εχουν παρει προσωπικα,με τους προκλητικα θρασεις που παρκαρουν στης γραμμες...του τρολει!Δυστυχως οπως θα δειτε η βλακεια ειναι μη αντιμετωπισημη Εδω αλλοι ψυχανωμαλοι που κινουνται σε πεζοδρομους κ.α δωστε βαση στην μ..ακισμενη απο το 3.48 και μετα
  10. Ελα μην κρυβεσαι βαλε την πραγματικη σου φωτο
  11. οτι πεις οπαδε του προεδρου του δεκαπενταμελους.
  12. 1) δεν επρεπε να γινει δημοψηφησμα=θα ειχαμε αποφυγει τα capital controls 2)το ''ναι'' θα ηταν στην προταση των 'εταιρων'' που ΔΕΝ διεφερε σε πολλα σημεια απο την προταση Συριζα των 8 δις και θα αποφευγαμε τον εξευτελισμο του σημερα,τα παρακαλια,την γελοιοποιηση ακομα και απο χωρες τσουτσεκια και ...φυσικα ενα χειροτερο μνημονιο.Και φυσικα με το ''ναι'' θα ηταν διαφορετικη η αντιμετωπιση γιατι θα δειχναμε ενα ιχνος αξιοπιστιας.Ποιος πιστευει τωρα απο τους Ευρωπαιους οτι μετα το ''οχι'' η κυβερνηση που δινει ''γη και υδωρ'' ξαφνικα,θα τηρησει ορους ενος χειροτερου μνημονιου απο αυτο του δημοψηφησματος?
  13. Η χωρα καιγεται ,εξαιτιας αυτου του ανθρωπου και της κυβερνησης του και εξαιτιας αυτων που ψηφισαν'' οχι'' για να μας ερθει τωρα ενα τρισχειροτερο παλουκι που παρακαλαμε και απο πανω να μας το βαλουνε και μετα απο ολα αυτα δεν θα κανω κριτικη και σαρκασμο?φανταζομαι μου κανεις πλακα.Εαν εσυ ψηφησες ''οχι'' και δεν αισθανεσαι οτι σε κοροιδεψαν,δεν σημαινει οτι και εγω ειμαι τυφλος.Ο τυπος ειναι πολιτικα εγκληματιας αφησε τα πραγματα να εξελιχθουν ως εδω,ξεφτελισε την χωρα και εσυ κανεις κριτικη ....σε εμενα?
  14. μην νευριαζεις ποτε με την αληθεια,ειναι σημαδι κακης ψυχικης υγειας
  15. Ε αφου την τηρησε την υποσχεση οκ παω πασο...
  16. Ειμαστε φιλαρακια εχετε κανενα προβλημα? http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/02/ti-simainei-to-xeri-xeri-tsipra-kai-giounker.w_l.jpg Να εισαι καλο και υπακουο παιδι..οκ boy? Σε θελω πιο καλοντυμενο,αλλιως θα σπαω πλακα μαζι σου http://news247.gr/eidiseis/politiki/article3507628.ece/BINARY/w660/TsiprasGiounker3615sk.jpg Δεν ξερω τι καναν οι προηγουμενοι εμεις δεν προσκυναμε κανεναν http://lykavitos.gr/wp-content/uploads/2015/06/fdsfsdfsdfs.jpg ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΑΝΟ http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20140411/low/newego_LARGE_t_1101_54334099.JPG Περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις http://www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2014/12/TSIPRAS_13_12_slide.jpg
  17. η τυχοδιωκτης παραμυθας που 5μηνες ταιζε σανο στους οπαδους του,διατηρουσε τις ισοροπιες στο κομμα του και αφηνε τον χρονο να περνα εις βαρος της Ελλαδος, για να εξυπηρετησει τελικα πληρως τα Γερμανικα συμφεροντα.
  18. Εσυ να δεις,που να βγαλεις και τη μασκα
  19. http://2.bp.blogspot.com/-GroAlT5RpkM/VJEuT-Y0L0I/AAAAAAAAE3k/mmolSucYZ1Q/s1600/%CE%A4%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82%2B%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%B1%CF%826.jpg http://4.bp.blogspot.com/-WlkrqJ0DMfw/VJKRtgvbpsI/AAAAAAAAE34/dPx7RcL_jVI/s1600/%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82%2B%CE%A0%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%825.jpg http://4.bp.blogspot.com/-4whGB06VHK8/VEIcmDfuANI/AAAAAAAAEpY/AtgntyjD-n4/s1600/Tsipras%2BRimadia%2BLefta8.jpg
  20. ---Εχεις δικιο υπαρχει χρονικο κενο, ειναι η περιοδος του Κ.Καραμανλη του πρεσβυτερου που εβαλε τη χωρα στην Ευρωπη,ενω οι σοσιαλιστες και αριστεροι ψηφοφοροι τρεχαν στους δρομους φωναζοντας ''εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο'' ---Ο Σαμαρας και η Νεα Δημοκρατια ηταν αντιθετοι στο πρωτο μνημονιο ,γιαυτο και ειχαν προτεινει συγκεκριμενα μετρα για να μην μπουμε σε αυτο.Ο Γ.Α.Π εχασε 6μηνες με αερολογιες του τυπου''λεφτα υπαρχουν'' και μπηκε στο πρωτο μνημονιο,το οποιο ΔΕΝ εφαρμοσε διατηρωντας το δευτερο χρονο μεγαλα πρωτογενη ελλειματα.Κατοπιν ηρθε η ανοησια του δημοψηφησματος και η καταρευση περαιτερω της Ελληνικης οικονομιας,που επρεπε να οδηγηθει σε δευτερο μνημονιο για να επιβιωσει.Ο Σαμαρας δεν ηταν υπερ των μνημονιων ,οπως καθε Ελληνας,στο προγραμμα του Ζαπειου αναφερεται στην αναπτυξη ως τη μονη λυση για να σταθει η χωρα στα ποδια της.Η χωρα ηταν ηδη σε μνημονιο που δεν τηρησε και χρειαζοταν χρηματοδοτηση.Η πολιτικη Σαμαρα ηταν η μονη που οδηγουσε εκτος μνημονιου και το απεδειξε. Για να μην ξεχνιομαστε, ο Σαμαρας ηταν ο μονος που εκανε διαπραγματευση το 2012 για εξοδο το 2015 1)Πετυχε μειωση των επιτοκιων 2)Πετυχε επιμυκηνση του χρεους 3)Πετυχε δεσμευση τον Νοεμβριο του 2012 για αναδιαρθρωση του Χρεους με την επιτυχη ολοκληρωση του προγραμματος. Τι σχεση εχουν ολα αυτα με την τυχοδιωκτικη πολιτικη τσιπρα και τις αερολογιες Βαρουφακη?. χωνεψτε το ,σημερα η Ελλαδα θα ηταν εκτος μνημονιου αν ο Ελληνικος λαος δεν ειχε πιστεψει τον κ.Τσιπρα αυτον τον απιθανο παραμυθα.
  21. Ναντια Τσιπρονετσι http://1.bp.blogspot.com/-jKDcKRP5kso/VOWmxPGfdII/AAAAAAAB4S4/ZL6p78Jo7fQ/s1600/Nadia-Comaneci-4-Profile-resize.jpg
×
×
  • Create New...