giorgos18
Νέα Μέλη-
Δημοσιεύσεις
6 -
Εγγράφηκε
-
Τελευταία επίσκεψη
Τύπος περιεχομένου
Προφίλ
Συζητήσεις
Αγγελίες
Όλο το περιεχόμενο του μέλους giorgos18
-
Η Τιμη με τα ABS 4.490.00 € ενω χωρις 4.290.00 € αλλα στην κατεβαζουν μεχρι 4 χιλιαρικα χωρις abs!
-
το 125 ομως το πιανει το Α1 ε μπαμπη?
-
το ktm Duke 200 γιατι δεν λεει τι διπλωμα το πιανει?? λετε να το πιανει Α1 με περιορισμο* ?
-
οποτε μας βλεπω για τον μικρο τον δουκα 125 11kw αλλα δεν θα περπαταμε κιολας :P ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! τι λετε για αυτο? http://www.tsatsoulis.net/diploma-odigisis-motosikletas.php
- 744 replies
-
- Απεριόριστο
- Σχολή οδηγών
-
(και %d ακόμα)
Tagged with:
-
οι αλλοι 2 γιατι μου ειπαν μεχρι 25kw ομως? πω.. τωρα εχω ξενερωσει,τοσο καιρο ετοιμαζομουν για αυτο ξερετε μετα για μεχρι 400 αν ειναι στα 19 η 20?
- 744 replies
-
- Απεριόριστο
- Σχολή οδηγών
-
(και %d ακόμα)
Tagged with:
-
Καλησπερα παιδια... ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! σε λιγο καιρο κλεινω τα 18 και θελω να παρω ενα 200αρι (Ktm Duke 200) πηγα σε 3 σχολες οδηγων να ρωτησω μεχρι ποσες kw και ποσα κυβικα ειναι το διπλωμα των 18 αλλα ο καθενας ελεγε τα δικα του!π.χ ο ενας μου ειπε ειναι μεχρι 11kw ο αλλος μεχρι 25kw και μεχρι 250 κυβικα και ο αλλος μου ειπε 25kw και 125 κυβικα παραπανω μου ειπε δεν γινετε!! Ξερει καποιος να με διαφωτισει γιατι δεν βγαζω ακρη!! (Να επισημανω οτι το μηχανακι ειναι 200 κυβικα και εχει 19kw) Ευχαριστω εκ των προτερων!
- 744 replies
-
- Απεριόριστο
- Σχολή οδηγών
-
(και %d ακόμα)
Tagged with:
