Jump to content

Fenrir

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  485
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  4

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Fenrir

 1. Fenrir

  τι ποτό να παρω στο club

  Ειναι photoshop το κεφαλι του Λιάκου
 2. Fenrir

  τι ποτό να παρω στο club

  Sorry... Ο λεγόμενος «ναζιστικός» χαιρετισμός, είναι ο κατεξοχήν ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός προς τον Ανατέλλοντα Ήλιο, ένας χαιρετισμός διαμέσου του οποίου ο ανθρώπινος οργανισμός μπορούσε να αντλήσει ενεργειακές δυνάμεις από τον Ήλιο, ανυψωνόμενος σε ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και νοητικά πεδία . Ο χαιρετισμός αυτός, αποδιδόμενος με τεταμένο το δεξί χέρι, υπήρξε ο πιο συνηθισμένος τρόπος χαιρετισμού μεταξύ των προγόνων μας και συμβόλιζε επίσης ότι ο χαιρετών σε καιρό πολέμου υψώνει το χέρι για να λάβει το όπλο να πολεμήσει και σε καιρό ειρήνης για να λάβει το εργαλείο να εργαστεί. Aroulis από ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ
 3. Fenrir

  Pc Games

  Παίζεις ; jandrik_schenk στο Origin
 4. Περαστικά και μακάρι να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και στο μέλλον να μείνεις μακριά από λαμόγια Επίσης http://www.mybike.gr/forums/topic/78333-μοτο-κοζησ/ Εδώ θέλω να ενημερώσω τα μέλη του forum για τον άλλον Κοζις, που δεν είναι λαμόγιο αλλά είναι super. http://www.kozis.com/ Μιλάμε για αχτύπητο μαγαζί
 5. Συγχαρητήρια στον Palladin, είναι για μένα ο My Biker τις χρονιάς (You da real MVP) Δεύτερη μηχανή γνωστού μου το 2016 που κλέβεται και ξαναβρίσκεται, άντε γιατί μας έχει πάει "πολύ γαμιόνταν ο νέος έτος"
 6. Κάθε χρόνο δεν δουλεύαμε Αγίου Σπυρίδωνα, φέτος αλλάξαμε μπας και μάς λυπηθεί ο 2017.
 7. Αύριο οι ναυτιλιακές (μερικές) θα παραμείνουν κλειστές λόγο Sinterklaas.
 8. 302 ήσουν? --------------------------------------------------- Συνταγμα
 9. Έχω βρογχίτιδα, σήμερα στην κίνηση εκεί που ήμουν κλεισμένος τραβάω ένα βήξιμο, άρχιζαν να κάνουν τα αμάξια αριστερά - δεξιά για να περάσω. Φτύνω και λίγο αίματακι στο που και που. TL;DR : Συγνώμη δεν ακολουθάω.
 10. Τελικά βλέπω ότι είναι μη υπαρκτή η τύπισσα @sunblock Έτσι είναι η ουρά που λέω, ξέρεις εσύ ;) Η @Ηρώ έχει καμιά ιδέα; (δεν μπορώ να tagαρω)
 11. Με GoPro δεν έσπρωξε κανείς. Δεν θέλω να την παντρευτώ, απλά με έχει φάει η περιέργεια (και ο εγωισμός μου) Νόμιζα ότι κάποιος θα ξέρει για το SS με την ουρά από κουνάβι στο tailight (είναι χαρακτηριστικό)
 12. Fenrir

  Πρώτη αληθινή "Αγάπη"

  Lol, έχεις δει το μηχανάκι του AX1 τώρα τελευταία; Είναι ίσιωμα όλα , όλα λάθος, ένας αχταρμάς τα πάντα, μια τρικυμία... ειδικά όταν είναι και αυτός πάνω.
 13. Fenrir

  Πρώτη αληθινή "Αγάπη"

  Μην κολλάμε σε semantics, και εγώ το ninja250 το λέω SS της κατηγορίας των 250cc, άμα υπήρχε ο όρος θα το λέγαμε miniSS λόγο θέσις σώματος / στησίματος κτλπ. είναι 250 κυβικά, τι περιμένεις, να πατήσεις GSXR1300 σε ευθεία; Το λέω έτσι γιατί είναι ένα συντηρητικό, εισαγωγικό μηχανάκι για πιτσιρικά που μετέπειτα θέλει να πάρει ένα κανονικό SS, αλλά τι να λέμε ο αλος λέει το Tracer, adventure on/off οπότε ότι δηλώσεις είσαι. Δεν το έχω πολύ οδηγήσει το ninjaκι αλλα πιτσιρικάς άμα είχα τα λεφτά, αυτό θα έπαιρνα (από τρέλα) Το RC390 αν και μουναρός, μου ακούγετε ακριβό σε συντήρηση Και τέλος το CBR250 ίσος να είναι η καλύτερη επιλογή (Σκατά στο στόμα μου που ξεστόμισα τέτοια λόγια για ένα Honda)
 14. Ταράχτηκα ρε Gouky αμέσως να βγάλεις βρόμες, επίσης βραδιάτικα παρασκευής μετά από 11ωρω δουλείας, μυαλό ρετάλι, στομάχι τέντα στο φαΐ από Μπαρ Μπεε Κιου Πειραιά και 3ίς μπίρες για xtra φούσκωμα, μαλακίες στην κίνηση δεν κάνω γιατί θα ξεράσω μπιφτέκι και μπύρα παντού.
 15. Είδα αυτήν στο δρόμο, θέλω πληροφορίες. Sledge βγες παγανιά με το scooter στον δρόμο και ψάχνε, πάρε και flare gun μαζί σου γιατί με το καβουρδιστίρι σου δεν θα την προλάβεις. Φίλε σπατάλησα τα 6 secs φανάρι να καταλάβω αν είναι κοπέλα. Δέν κατάλαβα μηχανάκι, ήταν σκουρόχρωμο και ήταν νύχτα, αν και το έκανα για 600ρι, τι ξέρεις;
 16. Κοπέλα πάνω σε SS, περιοχή κέντρο Αθήνας, (στήλες ολυμπίου Διός) Στο tail light κρεμόταν ουρίτσα από κουνάβι, η πινακίδα περασμένη στην τσάντα πλάτης, στην αρχή την πέρασα για άντρα, μετά είδα τα μποτάκια (suede με κρόσσια (μπλιαξ)) Δεν περνάει απαρατήρητη.
 17. Fenrir

  Δεν άντεξα, έγινα Yamahakias!!!

  Καλώς όρισες στην οικογένεια, όταν σε κουράσουν αναρτήσεις τυχών κουνήματα, άνεμο-κάλιψη τα θέματα έχουν καλυφθεί και εδώ και στο FB. Άντε και σε 4 χρόνια, σαν τα TDM, πέντε θα είμαστε σε κάθε φανάρι. Πάντα όρθιο και αγρατζούνιστος.
×
×
 • Create New...