veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Παιδιά σίγουρα θα την έχετε ψάξει την δουλειά πριν αγοράσετε την "αγαπημένη "σας να δείτε και πόσο πάνε οι τιμές στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης . Ε κάτι τέτοιο κάνω και γω εδώ και κανα μήνα για την μελλοντική μότο μου. Μπαίνοντας σε ιστοσελίδες όπως στην www.mobile.de παρατήρησα πως υπάρχουν μότο του μοντέλου που θέλω εκθεσιακά και δεύτερου χεριού μέχρι και 6000 εύρο (!!!!) πιο χαμηλά με λίγα χιλιόμετρα . Όποτε βλέποντας αυτό σκέφτηκα "γιατί δεν μπαίνω στην διαδικασία να φέρω μια από έξω, εδώ?" . Άλλα μετά σκεφτικά πως στο τελωνείο μετά , για την εκτίμηση της μότο θα με γδάρουν. Μήπως ξέρει κανείς να με ενημερώσει τι γίνετε με αυτό το θέμα? Δηλαδή του εκτελωνισμού των δασμών και γενικά πόσο πληρώνεις για κάτι τέτοιο? Και αν συμφέρει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Απο οτι εχω ακουστα γυρω στα 2000ευρω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 2000? Σίγουρα? Συμφέρει ή όχι? Εγω λέω πως αν είναι έτσι δεν συμφέρει γιατί κάνεις υπομονή κανα εξάμηνο και θα βρείς και εδώ την ίδια μότο στα 12000 ευρο.Και τα 2000 αφορούνε τα 1400cc? Τι κλέψιμο ειναι αυτό? Τι νταβατζιλίκι? Που είναι τα ανοιχτά σύνορα και π@π@ριες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Κοίταξε πως είναι τα πράματα veligeka. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν επιτρέπει την εισαγώγή αυτοκινήτων (εκτελωνισμός και τέτοιες π@π@ρ!eς). Για αυτό ακριβώς πληρώνει πρόστιμο στην Ε.Ε.. Άρα δε θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος οτι αυτά που βγάζει από τους φόρους (εκτελωνισμούς και τα ρέστα) ξεπερνάνε το ποσό του προστίμου. Από την άλλη θα μου πείτε, καλά η Ε.Ε. δεν μπορεί να κάνει κάτι; Να αυξήσει το πρόστιμο πχ;;; Αλλά έτσι βολεύονται και οι δύο και όλα καλά. Και η Ελλάς έχει κέρδος και η Ε.Ε. βάζει ? στο ταμείο. (Κι εμείς πληρώνουμε τα γ@μ!σ!@τ!κ@) - (πάντως άμα την ψάξεις αρκετά κάτι γίνεται. Για αμάξι όποιος θέλει ας μου σφυρίξει κλέφτικα-κάποιους ξέρουμε κι εμείς... μπορεί και για μοτό{δεν είμαι σίγουρος για πολλά c.c. όμως}) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Παρακολουθω το thread με παρα πολύ ενδιαφερον . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 αντιγράφω από άλλο φόρουμ όπως βλέπετε δεν είναι εικασίες αλλά πραγματικά στοιχεία αφού ο φίλος το έκανε Στην δικία μου περίπτωση ... αγόρασα ένα CBR600F '98 πέρυσι την άνοιξη 3000 Ευρώ και πλήρωσα άλλα 300 Ευρώ (πες 400 με παράβολα και @@) για τελωνείο + πιατελοπινακίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seaman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Εγώ θα πρότεινα να μιλήσεις με έναν εκτελωνιστή. Αυτοί έχουν τις άκρες και θα σου κοστίσει λιγότερο σε χρήμα και σε χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fantasma 800 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Και αν συμφέρει . διαδικασια εννοεις να πας ο ιδιος να την φερεις ??? μεσω γνωστου?? γνωμη μου ειναι να μην ρισκαρεις εκτος αν εχεις εμπιστες ακρες να σου κανουν την δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 σε χρήμα μάλλον όχι, αφού θα πάρει κι αυτός το κατιτίς του σε χρόνο και ταλαιπωρία σίγουρα αυτός εξάλλου είναι ο ρόλος του εκτελωνιστή μάλιστα στα τελωνεία οι υπάλληλοι σε προτρέπουν να πάρεις εκτελωνιστή, όπως έχω μάθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Νομίζω γύρω στο 5% επί της αξίας που θα σου ξεφουρνίσει το τελωνείο στην εκτίμηση της μοτοσυκλέτας συμπεριλαμβανομένου τον εξοπλισμό συν κάτι μικροποσά για ασφάλειες και ναύλα. Ποσό που στην χειρότερη περίπτωση δεν ξεπερνάει τα 600 - 800 Ευρώ δηλαδή. Αυτά ως τα 1.000cc. Από κει και πάνω πρέπει να είναι 12%. Από αυτά που έχω ακούσει χρειάζεται προσοχή με τα έγγραφα που την συνοδεύουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Και τα 2000 αφορούνε τα 1400cc? Ω ναι ναι ναι ναι! Δε ξερω και ακριβως, μπορει να ειναι 1800 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Κατι είχα ακουσει πριν καιρό πως είναι ποιο πολυ ανάλογα με την χρονολογία κατασκευής. Αυτό το είχα ακούσει για αμάξια (γενικά και αόριστα), για μηχανες δεν εχω ιδέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 και στις μηχανές παίζει αυτό κυβισμός, κόστος αγοράς, χρονολογία κατασκευής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 μαλλον ενας τελωνιακός θα ξέρει καλύτερα (ή μήπως δεν θα ξερει τίποτα?) αν και εχω ακουσει κι εγω ότι παει με τα χρόνια κυκλοφορίας και τα κυβικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Στα αμάξια όσο πιο παλιό είναι τόσο πιο πολλά πληρώνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2006 αυτό ισχύει για παλιάς τεχνολογίας αμάξια σε νέας τεχνολογίας, όσο πιο παλιό είναι, τόσο μικρώτερο το κόστος εκτελωνισμού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2006 (τροποποιήθηκε) Από ότι κατάλαβα θέλει γνωστό και χρήμα. Πάντως ρε παιδιά αν είναι 1500-2000 ευρο δεν αξιζει να την φέρεις . Περιμένεις λιγάκι και αγοράζεις μια από εδω που κάνει 12000 περίπου. Από κει και περα κάτι έχω ακούσει για "φακελάκια" στους τελωνειακούς.Και δεν έχω γνωστό γ@μωτο.Μήπως ξέρει κανείς κανα τηλέφωνο από τελωνείο η καμια ιστοσελίδα για το συγκεκριμένο θέμα? Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2006 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2006 Απο οτι καταλαβαινω θες το zzr14 μεταχειρισμενο. Γιατι δε κοιτας να το παρεις απο εδω αλλα "παραεισαγωγη" ;) καινουργιο; Νομιζω πως πρεπει να ειναι γυρω στα 1500-2000ευρω πιο λιγο απο την αρχικη τιμη της kawasaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2006 Παιδιά. δείτε τι συμβαίνει : http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_pliro...ia/efk/efk5.htm Aν έχετε απορείες για τις μηχανές, πείτε μου να δώσω ένα παράδειγμα ! :) Ελπίζω να βοήθησα ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Για εκτελωνισμό δες και εδώ. Θα λυθούν όλες σου οι απορίες πιστεύω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsillis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 loipon mexri tora exo ferei 3 mixanes apo ejo dio apo Voulgaria kai mia pao italia panta i agora tous itane para poly simferousa se sxesi me edo tha sou po oti en eti 1996 pira ena transalp tou 91 me 650.000 draxmes eno edo i times pezane apo 1.150.000 mexri 1.500.000 o ektelonismos vgike 180.000 draxmes i defteri ena super tenere 750 mou stixise pali apo voulgaria to 1998-9 800.000 eno edo ekane 1.500.000 me ektelonismo 200.000 kai i teleftea pou pira prin 1 xrono peripou aprilia futura me synoliko ektelonismo giro sta 800 euro modelo tou 2003 itane sthn mis timi apo oles oses ipirxan entos kai ektos ellados nomizo oti ajizi para poly alla otan vreis thn katalili efkeria, gia na paro to aprilia perimena giro stous 8 mines me kathimerino psajimo sto internet.Tora pano kato eida ti postarane ta alla paidia kai ontos einai afta pou isxioun diladi an thes 1000cc tha plisrosis 12% tis antikimenikis ajias tou oximatos legontas antikimeniki enoo thn ajia katalogon pou exoune ta telonia mporei esy na paris mia mixani me 2000 euro alla i ajia tou katalogou sto telonio na einai 5000 euro tote tha sou xreosoune to 12% ton 5000 euro kai oxi ton 2000 afto einai to kirios poso apo ekei kai pera plironeis ektelonisti kai kati alles vlakies pou den jepernan ta 100 euro.Gia na fereis thn mixani apo ejo mporeis me tris tropous a)na pas kai na tin kouvalisis monos sou oxi omos odigontas thn kai na ti dilosis sto telonio b)me tsol noumera odigontas tin kai c)me metaforiki pou omos prepei apo thn imera pou tha ftasei na proskomisis ston ektelonisti i sto telonio ta xartia tis mixanis mesa se 3 meres to argotero.To telefteo proipotheti kai poly kali eppagelmatiki siskevasia to kostos gia metaforiki kimenete giro sta 300 euro kai nomizo exei pio ftines metaforikes stin athina an meneis ekei kalos.Tora i eisagoges mixanon apo trites xores exoune apagorefti tulaxiston mexri tote pou pira thn dikia mou kai an akoma isxii tha prepei na katavaleis olo to fpa tis ajias ths mixanis.Tora to idio isxii kai entos evropaikis enosis (gia to fpa)alla mporeis na to apofigis os eksis a)ean tin agoraseis apo eteria to timologio pou tha kopei na ipokite se mia pragrafo(kathe xora exei diko tis arithmo paragrafou px germania einai par. 25a) katavolis tou fpa sthn eteria kai na exei kai mia sfragida pou na to leei pano sto timologio kai b)ean einai idiotis tha prepei na kanete ena idiotiko simfonitiko agorapolisias pou prepei na theorithi gia to gnisio ths ypografis kai ton dio se elliniko projeneio.Telos panton afta einai ta kiriotera iparxoune arketes leptomeries perissotero gia ton tropo kai thn agora tis mixanis ean thes perisoteres leptomeries pm mou to til na ta poume tha xaro na se voithiso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 (τροποποιήθηκε) Πω πωωω ρε παδιά πολύ γραφεικράτια για μια μότο. Σας ευχαριστώ όλους και για τις προσωπικές σας εμπειρίες αλλα και για τις συμβουλές και παραπεμψεις σας. Τελικά αξίζει να πάρεισ όταν έχει διαφορά από 2500 και- πάνω σε σχέση με την ελληνική τιμή. Τώρα κάτι άλλο που είναι εκτός΄τόπικ. Μήπως μπορεί να με πει κανείς για τα "εκθεσιακα" μοντέλα τι πιστεύει ? Δηλαδή είναι σε καλή κατάσταση? Και εφόσων είναι να πάρεις μια ελαφρώς μεταχειρισμένη μότο από έξω και δεν έχεις κανέναν γνωστό στην χώρα από την όποία είναι να την φέρεις,πως μπορείς να επιβεβαιώσεις σε τι κατάσταση είναι ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 (τροποποιήθηκε) Παιδιά κοιτούσα και έψαξα στην ιστοσελίδα www.mobile.de για ελαφρώς μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες από Γερμανία. Για όσους ενδιαφέροντε ας μπούνε να βρούν και αυτοί αυτό που τους ενδιαφέρει. Και βρήκα ΖΖR-1400 με ημερομηνία έκδοσης 8/06 με 2.450χλμ με ABS(?) και κάτι άλλα στα γερμανικά που δεν κατάλαβα 11.450 ευρο (ZZR 1400 (ABS) 16.800euro ελληνικη τιμή). Δηλαδή 4000+ ευρο κάτω από εδώ. Τι γίνετε ρε παιδιά? Τόσο μεγάλη διαφορά ? Υπάρχει καμιά παγίδα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 το θεμα ειναι ότι πρεπει να πας να δεις και να ελεγξεις τα μοντελα των αγγελιών για να μην παρεις γουρουνι στο σακι... @tsillis > Αν μπορεις ΜΗΝ γραφεις Greeklish γιατι το ενδιαφερον ποστ σου παραπανω είναι δύσκολο να διαβαστει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsillis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 το θεμα ειναι ότι πρεπει να πας να δεις και να ελεγξεις τα μοντελα των αγγελιών για να μην παρεις γουρουνι στο σακι... @tsillis > Αν μπορεις ΜΗΝ γραφεις Greeklish γιατι το ενδιαφερον ποστ σου παραπανω είναι δύσκολο να διαβαστει! sorry παιδια αλλα βιαζομουνα να το γραψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες