themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 650 δικύλινδρο με USD! Model Year 2007 Engine type Liquid-cooled, 4-stroke parallel twin Displacement 649 cm³ capacity Suspension, front Upside-down fork Fully adjustable long-stroke suspension Suspension, rear Gull-type aluminium swingarm Complies to EU emission limit EURO 3 http://www.kawasaki.co.uk/versys/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 ...Με το τελικο της εξατμισης εκει? :o ...Προφανως και η εμφαση ( απο την ολη σχεδιαση,την διαμετρο του μπροστινου τροχου κλπ) ειναι στο "οn".. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 προφανώς παει να χτυπήσει το Vstrom-Transalp-Pegaso κλπ....δλδ πιο πολύ ον παρά οφ...ουφ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 Δεν μου φαίνεται για χώμα ουτε καν πατημένο :lol: Αυτό είναι καθαρό ΟΝ μου θυμίει κάτι απο ΤDM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 προφανώς παει να χτυπήσει το Vstrom-Transalp-Pegaso κλπ....δλδ πιο πολύ ον παρά οφ...ουφ! <{POST_SNAPBACK}> αν ΚΑΙ το ΤΑ είναι περισσότερο ον παρά οφ, ποιό είναι πραγματικό ον-οφ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 ..το ΧΤ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 Ο σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός πάντως. Καιρός ήτανε να χτυπήσουν στα μεσαία on-off και αυτοί μετά από τόσα χρόνια απουσίας. Ο κινητήρας είναι από το ER6-N ή καινούριος; Γιατί αν είναι ο ίδιος η ιστορία επαναλαμβάνεται για την Kawasaki. Το 1991 το KLE "έκλεψε" τον κινητήρα του GPZ και με αυτόν έκανε 15 χρόνια καριέρα. Σαν πρώην κάτοχος KLE500 λέω ότι δεν θα ξανάπερνα δικύλινδρο σειρά με καμία κυβέρνηση - ειδικά on-off. Βέβαια ουδεμία σχέση με off αλλά so what....... Ούτως ή άλλως κανένας κάτοχος οn-off των 200 κιλών δεν πάει χώμα. Ούτε δα οι κάτοχοι XT. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 ..το ΧΤ? <{POST_SNAPBACK}> μεταξύ δικύλινδρων μιλάμε, μεγκα ον-οφφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 Μου φέρνει προς multistrada ή είναι ιδέα μου ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 Ο σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός πάντως. Καιρός ήτανε να χτυπήσουν στα μεσαία on-off και αυτοί μετά από τόσα χρόνια απουσίας. Ο κινητήρας είναι από το ER6-N ή καινούριος; Γιατί αν είναι ο ίδιος η ιστορία επαναλαμβάνεται για την Kawasaki. Το 1991 το KLE "έκλεψε" τον κινητήρα του GPZ και με αυτόν έκανε 15 χρόνια καριέρα. Σαν πρώην κάτοχος KLE500 λέω ότι δεν θα ξανάπερνα δικύλινδρο σειρά με καμία κυβέρνηση - ειδικά on-off. Βέβαια ουδεμία σχέση με off αλλά so what....... Ούτως ή άλλως κανένας κάτοχος οn-off των 200 κιλών δεν πάει χώμα. Ούτε δα οι κάτοχοι XT. <{POST_SNAPBACK}> Nomizeis file mou!!! Me ena zeugari pio xwmatina pas PANTOU me to XT!Ekei pou den pas me ola ta dikilindra kai kala on/off.Efw pantws exw ena zeugari Michelin T63 kai sto xwma to mixanaki einai asteri!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 Nomizeis file mou!!! Me ena zeugari pio xwmatina pas PANTOU me to XT!Ekei pou den pas me ola ta dikilindra kai kala on/off.Efw pantws exw ena zeugari Michelin T63 kai sto xwma to mixanaki einai asteri!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Δεν αμφιβάλω. Κι εγώ έχω φίλους που πάνε χώμα με Africa που είναι ακόμα βαρύτερη. Αλλά μάλλον αυτό είναι η εξαίρεση του κανόνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 Kατ'αρχας απο μουρη Εμενα παλι μου φαινεται οτι υπαρχει ηδη το er6f ντυμενο, το er6n γυμνο και αυτο ηρθε να συμπληρωσει το ημιγυμνο. Σαφως επηρεασμενη εμφανιση απο τα strada. Το μουλτι και το πηγασο. Δεν ξερω τι βγηκε να χτυπησει, αλλα πολυ φοβαμαι θα χτυπησει τα μουτρα του. Σαν πρώην κάτοχος KLE500 λέω ότι δεν θα ξανάπερνα δικύλινδρο σειρά με καμία κυβέρνησηΑλεξανδρε γιατι; αιτιολογησε το μου λιγο αυτο να ξερω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2006 Πολυ street λάστιχα..πολύ street η ανάρτηση έτσι όπως είναι..Γενικώς δεν μου φαίνεται για χαρακτήρα On-off..ή εν τέλη,πολυ on !! (για μενα..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 Δεν ξέρω για το στήσιμο και την απόδοση,ή καλύτερα την ρύμθιση της απόδοσης(μιας και έχει ίδιο κινητήρα με το ER-6) του κινητήρα αλλά εμφανισιακά το μηχανάκι sucks.Δεν μου άρεσε.Κάτι ανάμεσα σε tdm και multistrada αλλά χωρίς χαρακτήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 ...αλλά χωρίς χαρακτήρα. <{POST_SNAPBACK}> Mα τι λες τώρα ρε Τζώνη. Είπες μόνος σου ότι το μηχανάκι είναι κακάσχημο.... ...άρα.... Σύμφωνα με την "κεντρο-ευρωπαϊκή" άποψη έχει όσο χαρακτήρα του χρειάζεται.... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 Απο το πλαϊ κατι λεει.Απο μπροστα ΠΑΝΑΪΤΣΑΜΜΜΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spdphoto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 και η μικρή ζελατίνα μπροστά, γιατί είναι? Για να κολλάμε το σήμα της εφορίας? Μήπως θα κάνει κάτι παραπάνω? Μάπα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για το πλάι αλλά και το μπροστά πάντως από μπροστά θα βελτιωθεί πολύ αν του οξυγονοκολλήσουν από ένα κατσαρολικό αριστερά-δεξιά στο μοτέρ θα λειτουργεί ως θήκη για τα γάντια όταν το μηχανάκι είναι παρκαρισμένο και ως θερμός για τον καφέ και την τυρόπιττα όταν είναι σε κίνηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 εγώ πάλι, γιατί το βρίσκω στην συνομοταξία ομορφιάς του μούλτι, που σημειωτέον και αρέσει πολύ και πουλάει περισσότερο;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 πάντως από μπροστά θα βελτιωθεί πολύ αν του οξυγονοκολλήσουν από ένα κατσαρολικό αριστερά-δεξιά στο μοτέρ <{POST_SNAPBACK}> Κακέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 σίγουρα μοιάζει με το μούλτι τώρα το κατά πόσο το μούλτι "αρέσει πολύ"... επίσης σίγουρα η μπροστινή ζελατίνα είναι πολύ μίνι, και αυτό κοστίζει και σε εμφάνιση και σε λειτουργικότητα πάντως πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα βγει μηχανάκι που να μη μας θυμίζει κάποιο άλλο, δεν υπάρχουν τρελά περιθώρια νεωτερισμών, δεν είναι αυτοκίνητο όπου μπορεί κανείς να διαφοροποιηθεί σε τόσα σημεία, η μοτό είναι πιο λιτό κατασκεύασμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 Απο το πλαϊ κατι λεει.Απο μπροστα ΠΑΝΑΪΤΣΑΜΜΜΜ <{POST_SNAPBACK}> ...Αντιγραφη του φωτιστικου του Aprilia pegaso.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 Αλεξανδρε γιατι; αιτιολογησε το μου λιγο αυτο να ξερω :) <{POST_SNAPBACK}> Προσωπική άποψη Νικόλα. Τρύπα στις χαμηλές, κραδασμοί με συνέπεια μούδιασμα χεριών, ποδιών κ.α. Γενικά δεν ταιριάσει στο δικό μου στύλ οδήγησης. Προτιμώ τον V σε δικύλινδρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2006 Γιατι δηλαδη ρε γαμωτο ολα τα on off πανε ολο και περισσοτερο στο on και ΜΟΝΟ η ΚΤΜ παραμενει on off;...Για να με βανει ιδεες στο μυαλο δηλαδης;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2006 Ρε παιδια.....!!! Τα ον οφ (τα σημερινα τουλαχιστον) ειναι φτιαγμενα κυριως για ον. Ειναι φτιαγμενα για να μπορεις να ταξιδεψεις ανετα με νορμαλ ταχυτητες ταξιδιου και να τα καραφορτωσεις.Σου δινουν την δυνατοτητα λογω των μεγαλων διαδρομων των αναρτησεων και υψους του κινητηρα απο το εδαφος,να πατησεις και χωμα αλλα μεχρι εκει. Για να ζητησεις κατι περισσοτερο στο χωμα,πρεπει να αλλαξεις καποια πραγματα.Δεν πας με το Tourance και το Anakee στην κροκαλα και στην αμμο/λασπη κτλ. Πρεπει να ξεκινησεις απο τα λαστιχα.Να προχωρησεις στις αναρτησεις και να εισαι και προετοιμασμενος να βαλεις και το χερι βαθια στην τσεπη γιατι οι πτωσεις στο χωμα ερχονται πολυ ευκολα. Τα πολλα πλαστικα που φορανε ολα τα ον οφια πια (μεγαλα και μεσαια) ειναι ακριβα και σπανε με το παραμικρο. Οφ με φαιρινγκ γμτ? Οφ με χυτη ζαντα???? Ακομα και το ΚΤΜ adv εχει φαιρινγκ το οποιο θα γινει κομματια αν πεσεις σε τιποτα πετρες!Εκτος κι αν πηγαινεις βολτες σε καμμια ερημο :P Μονο ενα 1100 και 1150 παραμενουν ακομα προς το οφ που εκτος απο το ρυγχος τους και τον ανεμοθωρακα (που βγαινει πανευκολα χωρις να κανει την μοτοσυκλετα να μοιαζει σαν τρακαρισμενη) δεν εχει αλλα πλαστικα.Πεφτει την σηκωνεις και συνεχιζεις. Την σηκωνεις ειπα?.....εεεεεε....θα ζοριστεις λιγακι .....θα βοηθησει και κανενας φιλος.... :P θα την σηκωσεις...που θα παει :D Αν δεν ειχε το βαρος,θα ηταν οτι καλυτερο παντως.Λιτο και αξιοπιστο μηχανακι.Και σε σχεση με το 1200 σαφως ποιο χωματινο (με χαλασε παρα πολυ το οτι το 1200 βγαινει στανταρ με χυτες ζαντες!!! )Το αναποδο επρεπε να συμβαινει.Να βγαινει με ακτινες και να εχεις την δυνατοτητα αν θες,να βαλεις και χυτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες