xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 ΕΓΩ (το τονιζω) θα φυγω την Παρασκευη για ΛΕΥΚΑΔΑ και θα κατεβω στην λιμνη με τους Λευκαδιτες το ΣΑΒΒΑΤΟ. Οι Νοτιοι ειναι καλο (οπως κανονιζουν και οι Βορειοι) να κανονισουν κοινη ωρα συναντησης και αποχωρησης απο Αθηνα για να υπαρχει παρεακι προς την λιμνη. Φτιαξτε λοιπον τα προγραμματα σας ΕΔΩ και ψηθητε να βρειτε ενα κοινο σημειο συναντησης. Ενα καλο σημειο συναντησης (λεμε τωρα) ειναι τα πρωτα διοδια προς Λαμία (Αχαρναις). Κανονιστε αναλογα την ημερα, την αντιστοιχη ωρα αναχωρησης. Φιλακια και αναμενω την συναντηση μας στη λιμνη με αγωνια!!!!ΠΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕ!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 αντε γιααααα ελατε οι αθηναιοι να κανονισουμε πως θα παμε. εδω απολα εχει ο μπαξεεες. ποιοι θα φυγουν παρασκευη και ποιοι θα φυγουν σαββατο. και απο που θα παμε ελατε να μαζευομαστεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Γιάννη ρε φίλε πάλι βόλτα ετοιμάζεις? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Γιάννη ρε φίλε πάλι βόλτα ετοιμάζεις? :D εγω οπως ειπα, θα ανεβω Λευκαδα την Παρασκευη και θα κατεβω το Σαββατο στη λιμνη με το team του νησιου. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 ωχ ξουραφη τωρα το ειδα. δυο ποστ καναμε ταυτοχρονα. ας τα μαζεψει καποιος συνονιστης. παω ζηπεδο τωρα τα λεμε μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 ζητησα απο τους mods να διαγραψουν το δικο μου οποτε εδω συνεχιζεται το θεμα μας. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Αφίδνες εννοάς όχι Αχαρνές. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 εγώ λέω να ξεκινήσω Σαββατο πρωί απο Αθήνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 εγώ λέω να ξεκινήσω Σαββατο πρωί απο Αθήνα... να συμπληρώσω, θα πάρω τη κλασική διαδρομή: Εθνική Αθηνών-Λαμίας, Δομοκός, Καρδίτσα, Λ. Πλαστήρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 εγω θα γυγω σαββατο πρωι, αλλα ωσ ψηλοφτερος δεν μπορω να τρεχω πολυ και θα σας καθυστερω, επισης επιδη η εθνικη με κουραζει και εμενα και την μηχανη λεω να παρω επαρχιακο δικτυο. αν θελει κανεις να ακολουθησει καλως αλλιως τα λεμε στην λιμνη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 τοτε ας κανουμε μια λιστα ποιοι θα φυγουνε σαββατο πρωι. προτεινω συναντηση στα μακντοναλτς μετα τα διοδια των αφιδνων σαββατο 9 το πρωι και αναχωρηση 10. μαζευομαστε κει και αναλογα με το ποιοι θα ερθουν χωριζομαστε εκει σε γκρουπακια και την κανουμε. και αν θελετε αλαζουμε τις ωρες δεν ειναι ντε φακτο. 1. virus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 εγω ελεγα για πολυ πιο νωρις, αν φυγετε 10, κατα τις 2 θα φτασετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 πιο νωρις θελω απλα αν συμφωνησουμε δεν εχω προβλημα ισα ισα καλυτερα θαναι να φτασουμε νωρις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 πιο νωρις θελω απλα αν συμφωνησουμε δεν εχω προβλημα ισα ισα καλυτερα θαναι να φτασουμε νωρις. έτσι νομίζω και εγώ, για να είμαστε νωρίτερα στη λίμνη και να βρεθούμε και με τους άλλους... Να δούμε ποιοί φεύγουν απο Αθηνα το Σάββατο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 αντε παλι 1 virus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Άσχετο: Υπάρχει κανείς που να έχει κλείσει 1κλινο και να μην έχει πρόβλημα να γίνει 2κλινο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 εγω αλλα εχει προλαβει ο σμιας. αλλα και παλι δεν ειναι ακομα σιγουρος αν θα ερθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Και πότε θα ξέρει αν επιτρέπεται? Είχατε κλείσει δηλαδή 1κλινο και το κάνατε 2κλινο? Για πες τί ακριβώς ισχύει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Στη χειρότερη, αν είναι να έρθω, παίρνω και το sleeping-bag μαζί μου. Θα με δεχτεί όμως κανένας ως extra άτομο στο δωμάτιό του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 βασικα εγω εκλεισα δικλινο στο ονομα μου. αλλα τελικα θα παω μονος μου. δεν ξερω ποτε θα ξερει ο σμιας. και φυσικα δεν εχω προβλημα να ερθεις με σλειπινκ μπακ. και μην ξεχνας εχουν ραντζα τα ξενοδοχεια και αμα θελουμε ζηταμε και κοιμασε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 βασικα εγω εκλεισα δικλινο στο ονομα μου. αλλα τελικα θα παω μονος μου. δεν ξερω ποτε θα ξερει ο σμιας. και φυσικα δεν εχω προβλημα να ερθεις με σλειπινκ μπακ. και μην ξεχνας εχουν ραντζα τα ξενοδοχεια και αμα θελουμε ζηταμε και κοιμασε. Σωστά βρε. Υπάρχουν και πρόσθετα ράντζα, αν και είναι συνήθως πολύ άβολα. Smias, πότε θα ξέρεις ρεεεεεεε? :P Ειδοποία μας. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Σωστά βρε. Υπάρχουν και πρόσθετα ράντζα, αν και είναι συνήθως πολύ άβολα. Smias, πότε θα ξέρεις ρεεεεεεε? :P Ειδοποία μας. :D Δικο σου , ακυρος εγω με σιγουρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 α ρε smia τι επαθες παλι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Δικο σου , ακυρος εγω με σιγουρια... :( Λέω να μην πάει χαμένο. Να μη μείνει και μόνος του ο Γιάννης.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 :( Λέω να μην πάει χαμένο. Να μη μείνει και μόνος του ο Γιάννης.... Motoαγαπούλη τα κατάφερες ε?? αντε, φερε και τη γουρούνα σου να τη ρίξουμε στη θράκα τώρα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 που που ειναι η γουρουνα; κατι για θρακες και γουρουνακια ακουσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες