Jump to content
Sign in to follow this  
black_hawk

KTM 690 Enduro R 2009

Recommended Posts

Πανω απο 63 hp στις 7,500 rpm, 64 Nm στις 6,000 rpm και βαρος (στεγνο) μονο 138.5 kg!!

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΑΠΤΙΚΟ!!! :scared:

y9qgq38funphmc0sgkgc.jpg

Και ενα βιντεακι, με εξαιρετο ΗΧΟ!!.. :thumbsup:

Ολοκληρο το σχετικο αρθρο, ΕΔΩ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
...βαρος (στεγνο) μονο 138.5 kg!!

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΑΠΤΙΚΟ!!! :scared:

Δηαλδη με τα "υγρα" παμε στα 150+...χαχαχαχαχα!!!Μην τρελλαθουμε ε;...Ακου "το απολυτο σκαπτικο"...Προσωπικα δεν θα ελεγα οτι για επιλογη Enduro μοτοσυκλετας ειναι ετσι... :) Και αν καποιος επιλεξει αυτη τη μοτοσυκλετα για εντουρο,μαλλον εχασε.Αν θες κατι "μια απ'ολα" αλλά και "τιποτα καλα" τοτε ναι.Μα τοτε γιατι να μην παρει ενα Tenere που θα τον ταξιδευει και απειρως καλυτερα; :_thumbsup:

Ειπαμε...Βαφτιζονται Enduro λαθος μοτοσυκλετες...Κι αν δεις καποια απο αυτες στα βουνα με τα "καλα" τοτε θα δεις πόσο "απολυτα σκαπτικα" ειναι...Μετρανε τις τουμπες αλλά και την ΚΟΥΡΑΣΗ με γοργους ρυθμους! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηαλδη με τα "υγρα" παμε στα 150+...χαχαχαχαχα!!!Μην τρελλαθουμε ε;...Ακου "το απολυτο σκαπτικο"...Προσωπικα δεν θα ελεγα οτι για επιλογη Enduro μοτοσυκλετας ειναι ετσι... :) Και αν καποιος επιλεξει αυτη τη μοτοσυκλετα για εντουρο,μαλλον εχασε.Αν θες κατι "μια απ'ολα" αλλά και "τιποτα καλα" τοτε ναι.Μα τοτε γιατι να μην παρει ενα Tenere που θα τον ταξιδευει και απειρως καλυτερα; :_thumbsup:

Ειπαμε...Βαφτιζονται Enduro λαθος μοτοσυκλετες...Κι αν δεις καποια απο αυτες στα βουνα με τα "καλα" τοτε θα δεις πόσο "απολυτα σκαπτικα" ειναι...Μετρανε τις τουμπες αλλά και την ΚΟΥΡΑΣΗ με γοργους ρυθμους! :grin:

Eμμμμμ..Θελει "ΧΕΡΙΑ"! μπαρμπα!!! :tease:

:P :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμμμμμ..Θελει "ΧΕΡΙΑ"! μπαρμπα!!! :tease: :P :lol:

Και χερια εχουμε και πόδια και...μυαλο! :devil: Και το 990 θελει χερια αλλά ειναι μακραν ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τα κιλα του και αυτο που υποσχεται σε σχεση με το "μικρο"...Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ θεμα "χερια" αλλά θεμα μαρκετιν που προσπαθουν να παραμυθιασουν οτι και καλα προκειται για Εντουρο.Και οταν παρει ο αλλος τα βουνα κλαιει για τη μ@λακια που "φορτωθηκε"... :) Επιμενω οτι το συγκεκριμενο μοτο ειναι ΠΟΛΥ soft για Εντουρο...Δεν παιρνεις τετοια μηχανη για "περιπατο στο δασος"... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eννοεις, οτι σε σχεση με το 990 adv, ενας ισαξιος! αναβατης θα χαρει λιγοτερο το 690, 'η θα παει πιο αργα? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eννοεις, οτι σε σχεση με το 990 adv, ενας ισαξιος! αναβατης θα χαρει λιγοτερο το 690, 'η θα παει πιο αργα? :rolleyes:

Αλλου παιζει το 990 αλλου το 690.Το 990 ειναι ΚΟΡΥΦΗ στην κατηγορια και το 690..μαλλον ατυχες ως "οπλο εντουρο".Αυτο λεω. Και αν αφησουμε στην ακρη το 990 και δουμε μονο το 690 τοτε μαλλον για βολτα στο δασος ειναι παρα για εντουρο(τουλαχιστο εντουρο οπως εγω το ξερω...) :) Κι αν ηταν να παρει ο αλλος 690 γιατι να μην παρει 660 σε Τενερε που θα κανει ΠΟΛΥ περισσοτερα πραγματα και στο χωμα...ε δε θα ζηλεψει και πολλα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλου παιζει το 990 αλλου το 690.Το 990 ειναι ΚΟΡΥΦΗ στην κατηγορια και το 690..μαλλον ατυχες ως "οπλο εντουρο".Αυτο λεω. Και αν αφησουμε στην ακρη το 990 και δουμε μονο το 690 τοτε μαλλον για βολτα στο δασος ειναι παρα για εντουρο(τουλαχιστο εντουρο οπως εγω το ξερω...) :) Κι αν ηταν να παρει ο αλλος 690 γιατι να μην παρει 660 σε Τενερε που θα κανει ΠΟΛΥ περισσοτερα πραγματα και στο χωμα...ε δε θα ζηλεψει και πολλα :)

Kωστα, στο link που εβαλα, φυσικα το συγκρινει με τα ομοειδη του! (2009 Husqvarna TE610 IE και 2009 BMW G 650 Xchallenge..κοιτα το!) :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κωστα εξηγησε μου λιγα λογια για το Τενερε. Γιατι πιστευεις οτι αξιζει? Επειδη ψαχνομαι και η yamaha το εριξε στα 7330. εξηγησε μου ομως γιατι το θεωρεις καλο στο χωμα? γιατι αυτο ψαχνω...κατι που να τραβαει παντου...αλλα οταν λεω παντου απο δικαβαλο ταξιδι καθημερινα στον δρομο και αν γουσταρεις εντουραδα! εχω και σχετικο τοπικ,,αλλα ρωταω εδω επειδη επιμενεις για τενερε. μονοκυλινδρο ομως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Kωστα, στο link που εβαλα, φυσικα το συγκρινει με τα ομοειδη του! (2009 Husqvarna TE610 IE και 2009 BMW G 650 Xchallenge..κοιτα το!) :winking:

Θαναση ΚΑΙ τα τρια που λες(και λεει στο τεστ)ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορουν να θεωρηθουν "απολυτα σκαπτικα".Μπορω να εξηγησω το γιατι αλλά θα γραφτει σεντονι....και δεν υπαρχει λογος.Αποψη μου,συμπερασματικα,οτι προκειται(και για τα 3 που λες)για πολυ καλες μοτασυκλετες "λιγο απ'ολα με κοστουμι χωματινο" αλλά ΕΠΟΥΔΕΝΙ για σκαπτικά ή all around... Κι αν θες και την γνωμη μου,απο τα 3 αυτα,το TE610IE ειναι μακραν μπροστα και καλυτερο σε θεμα "παω χωμα" ... :)

κωστα εξηγησε μου λιγα λογια για το Τενερε. Γιατι πιστευεις οτι αξιζει? ...γιατι το θεωρεις καλο στο χωμα? γιατι αυτο ψαχνω...κατι που να τραβαει παντου...αλλα οταν λεω παντου απο δικαβαλο ταξιδι καθημερινα στον δρομο και αν γουσταρεις εντουραδα! εχω και σχετικο τοπικ,,αλλα ρωταω εδω επειδη επιμενεις για τενερε. μονοκυλινδρο ομως?

Ακου την αποψη μου,χωρις να σε επηρεασω διοτι θα πρεπει να παρεις αυτο που ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ.θα βοηθησω ομως κατα την αποψη μου παντα...

Το Tenere εχει τον "ογκο" να ειναι σε θεση να προσφερει ανεση-χωρους-προστασια για 2 ατομα και ταξιδιωτικα με ΜΩΤ στα 130-150χαω...Και σελα που δεν θα κουρασει εκτος και τα οπισθια σου(σας)ειναι "βασιλικης προελευσης".

Στα στροφιλικια εχει πλεονεκτημα την λεπτη σιλουετα και την απροβληματιστη ιπποδυναμη,χωρις φευγει δεν φευγει λογω παραπανισιας δυναμης-αλλά και αρκετη ελαστικοτητα για να μην βαριεσαι...

Απο φορτωμα ανετα οτι θελεις.

Απο προστασια απο αερα δεν θα σε προβληματισει εως 1.85μ υψος...Παιρνει και πιο ψηλη ζελατινα αν θες...

Απο χωμα η λεπτη σιλουετα,το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟ και ο κινητηρας και ο τροπος λειτουργιας αυτου ειναι εχεγγυα για απροβληματιστη χρηση.Μη θελησεις εντουρο οπως θα παω με το GasGas μου,αλλά θα φυγεις μπροστα σε σχεση με ενα megaOn-Off αφου εισαι πιο ελαφρυς-ευελικτος ΑΡΑ πιο "χειροπιαστος".Και δουλευει πολυ καλα πλαισιο-κινητηρας-αναρτησεις......Το δοκιμασα και παει πολυ καλα,τηρουμενων αναλογιων!

Βαλε λαστιχο ασφαλτινο αν θες μονο ασφαλτο αλλιως ενα 50-50 και πηγαινε οπου θες χωρις να σε νοιαζει αν θα ειναι καφε ή μαυρο το τεραιν...χωμα θες ...πας-ασφαλτο θες...πας.και μαλιστα ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ!

Ενα μεγαλο ΣΥΝ μην ξεχναμε ειναι και η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της yamaha που το συνοδευει αλλά και το πολυ καλο δικτυο σερβις.

Απο ομορφια,εμενα μπροστα μου φερνει στο μυαλο τα dakarοειδη σε σχεδιαση(ψηλο φερινγκ-απο πισω απο τη ζελατινα το roadbook-λεπτη σιλουετα και gooooo!) αλλά μου τα ψιλοχαλαει το αδειο πισω μερος κατω απο τη σελα.καπως με αφηνει αδιαφορο εκει. Συνολικα ομως αν και αρχικα ειχε ξενισει,τελικα προσωπικα το συμπαθω.Το συμπαθω ομως οχι μονο απο ομορφια (ή θα σου αρεσει αυτο το γμημενο ή θα ξερνας ...δεν εχει μεση μυση)αλλά γιατι το "πακετο" εχει να δωσει πολλά στον οδηγο του.Και αυτα θα τα εκτιμησεις οσο συμβιωνετε.

Στην Ελλαδα ζουμε.Αν δεν εισαι στυλ οδηγου παιρνω μια busa,XX,ZZR,R1"κλπ για να τα στιβω γιατι γουσταρω ταχυτητα και αδρεναλινη,αν δεν θες ενα πριονι GasGas,CRF,WR κλπ για να μη σταματας ουτε στα παρα πολυ δυσκολα και να καρα- γουσταρεις στα βουνα,τοτε το tenere δεν θα σε αφησει με τη στεναχωρια "γιατι το πηρα".Ισα-ισα που οσο θα το οδηγεις τοσο θα το γουσταρεις.Ειναι αυτο το μοτο που λεμε"δεν γεμιζει το ματι,αλλά γιατι το γουσταρω ολο και πιο πολυ ρε γμτο;"....

Για μενα τι ειναι το Tenere;Μια μοτοσυκλετα που με λιγους συμβιβασμους θα σου κανει τα περισσοτερα χατηρια και μαλιστα με φτηνο κοστος κτησης-χρησης χωρις να εχεις το μυαλο στο "μη χαλασει"...Χωμα ή ασφαλτο δεν εχει σημασια.Εσυ θα του βαλεις τα ορια!Αρκει να το σεβαστεις και να μη νομιζεις οτι πηρες το τελειο.Εχει τα τερτιπια και περιορισμους του.Ποιο δεν εχει ομως;

Να πω και κατι τελευταιο.Δεν το ειχα οδηγησει και μαλιστα δεν μου γεμιζε το ματι οπτικα.Ενα διημερο μαζι του πριν κανα μηνα μου αλλαξε αποψη.Διοτι στην Ελληνικη "σκηνη" ο ηθοποιος παιζει το ρολο του και οχι ο σκηνοθετης... :_thumbsup:

Μεχρι σημερα ειχα στην κατοχη μου τους δυο προγονους του.Tenere600 του 89 και Tenere XT660Z του 99.Τα λατρεψα τα γουσταρα.Σε χωμα και ασφαλτο.Οταν βγηκε το νεο,με χαλασε εμφανισιακα...Ομως στη επαφη μαζι του μου θυμισε τα "παλια".Προσωπικα δεν θα το απεκλεια απο τις επιλογες μου αν τα θελω μου ειναι στα λημέρια του :)

Αυτα απο μενα.Πηγαινε αν θες καν'του κι ενα τεστ-ride και αποφασισε αν σου κανει για τα "θελω" σου.. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θαναση ΚΑΙ τα τρια που λες(και λεει στο τεστ)ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορουν να θεωρηθουν "απολυτα σκαπτικα".Μπορω να εξηγησω το γιατι αλλά θα γραφτει σεντονι....και δεν υπαρχει λογος.Αποψη μου,συμπερασματικα,οτι προκειται(και για τα 3 που λες)για πολυ καλες μοτασυκλετες "λιγο απ'ολα με κοστουμι χωματινο" αλλά ΕΠΟΥΔΕΝΙ για σκαπτικά ή all around... Κι αν θες και την γνωμη μου,απο τα 3 αυτα,το TE610IE ειναι μακραν μπροστα και καλυτερο σε θεμα "παω χωμα" ... :)

Μαλλον, εισαι επηρρεασμενος με τη "διχρονιλα"! :D

64+ τετραχρονα αλογα, σε 150 κιλα συνολικου βαρους, ειναι ΤΡΕΛΑ!! (εΔΩ ΤΟ klx 650, με 41,3 στον τροχο και 180+ μικτο βαρος, ηταν απιθανο!! :wub: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μαλλον, εισαι επηρρεασμενος με τη "διχρονιλα"! :D

64+ τετραχρονα αλογα, σε 150 κιλα συνολικου βαρους, ειναι ΤΡΕΛΑ!! (εΔΩ ΤΟ klx 650, με 41,3 στον τροχο και 180+ μικτο βαρος, ηταν απιθανο!! :wub: )

Στο χωμα δεν μετραει η απολυτη ιππποδυναμη.Πιο βασικο ειναι το πώς "παει" δηλαδη το στησιμο της μοτοσυκλετας και ΠΟΛΥ βασικο ειναι το βαρος.Σε αυτα τα δυο λοιπον σημεια ειναι η ενσταση μου.Πολυ βαρυ για "τρελλά γουστα" οπως ειπωθηκε λαθος νομιζω,αλλά και δυναμη υπερβολικη και αχρειαστη.Αφου δεν θα πας σε δυσκολα με αυτο.Τι τα θες τα αλογα;... :)

Δεν λεω κακη τη μοτοσυκλετα.Απλα μην λεμε "και γ@μω τα μοτο για χωμα" γιατι δεν ειναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα συμφωνήσω.

Τη μηχανή αυτή δεν την έφτιαξε η ΚΤΜ για να κερδίζει αγώνες αλλά για να είναι εργαλείο στα χέρια του ερασιτέχνη.Είναι σίγουρα 20 κιλά περίπου πιο βαριά απο ένα καθαρόαιμο 450 αλλά αυτό δεν είναι και κάτι τραγικό. Το ζύγισμα είναι το πιο σημαντικό.

Κορυφαία περιφερειακά, πανίσχυρο μοτέρ με τράβηγμα απο μηδέν στροφές, καταπληκτικό ζύγισμα,πανάλαφρη αίσθηση. Και ταυτόχρονα μεγάλη αυτονομία σε καύσιμο για χιλιόμετρα και ένα μοτέρ σαφώς πιο αξιόπιστο και με μικρότερες ανάγκες απο τα αγωνιστικά της ΚΤΜ. Και σίγουρα δεν χρειάζεται αναγκαστικά τρέιλερ.

Στο μόνο κομμάτι που ίσως δείξει μια μικρή αδυναμία για έναν πιο δυνατό αναβάτη είναι στα πιο ακραία μονοπάτια οπου ίσως τα παραπανήσια κιλά απο ένα καθαρό κάναν την εμφάνιση τους.

Γιατί λοιπόν ένας ερασιτέχνης να πάρει ένα 450 και όχι ένα 690?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τη μηχανή αυτή δεν την έφτιαξε η ΚΤΜ για να κερδίζει αγώνες αλλά για να είναι εργαλείο στα χέρια του ερασιτέχνη.Είναι σίγουρα 20 κιλά περίπου πιο βαριά απο ένα καθαρόαιμο 450 αλλά αυτό δεν είναι και κάτι τραγικό. Το ζύγισμα είναι το πιο σημαντικό.

Aκριβως.Τα 20 κιλα στη μιση ωρα εντουρο γινονται 40 και στη μια ωρα 80...και παει λεγοντας. :wacko: Οσο για το ζυγισμα ΑΚΡΙΒΩΣ εκει ενα 450EXC ή ενα 530 EXC ειναι που εχει μακραν πλεονεκτημα στο χωμα...απλα δεν παιζεται σε σχεση με ενα 690 που θα ακολουθει μεν αλλά καμμια σχεση με αυτο που ειπωθηκε "εργαλειο σκαπτικο".

Ειναι αλλιως να φτιαχνει η ΚΤΜ κορυφαια "καθαρα" για το χωμα κι αλλιως να παρουσιαζει ενα 690 για "γενικη χρηση με χωματινο κοστουμι"...

Αυτα στη θεωρια.Αν οδηγησεις ή αν ηδη εχεις οδηγησει καποια απο αυτα στο χωμα θα με καταλαβεις πιο καλα. :_thumbsup:

Γιατί λοιπόν ένας ερασιτέχνης να πάρει ένα 450 και όχι ένα 690?

Γιατι ενα 450 ή ενα 530 θα κανει τα παντα...εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑ,πολυ πολυ ευκολοτερα σε σχεση με το 690.Αρα ΕΙΔΙΚΑ ο ερασιτεχνης θα το βρει ως πιο "ευκολο" και συνεργασιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκριβως.Τα 20 κιλα στη μιση ωρα εντουρο γινονται 40 και στη μια ωρα 80...και παει λεγοντας. :wacko: Οσο για το ζυγισμα ΑΚΡΙΒΩΣ εκει ενα 450EXC ή ενα 530 EXC ειναι που εχει μακραν πλεονεκτημα στο χωμα...απλα δεν παιζεται σε σχεση με ενα 690 που θα ακολουθει μεν αλλά καμμια σχεση με αυτο που ειπωθηκε "εργαλειο σκαπτικο".

Ειναι αλλιως να φτιαχνει η ΚΤΜ κορυφαια "καθαρα" για το χωμα κι αλλιως να παρουσιαζει ενα 690 για "γενικη χρηση με χωματινο κοστουμι"...

Αυτα στη θεωρια.Αν οδηγησεις ή αν ηδη εχεις οδηγησει καποια απο αυτα στο χωμα θα με καταλαβεις πιο καλα. :_thumbsup:

Δεν ξέρω,η΄γνώμη μου είναι πως το 690 είναι πιο κατάλληλο για τον ερασιτέχνη που έχει στο μυαλό του και φλαταδούρες και γιατί όχι και λίγο εκδρομικό εντούρο. Το λίγο που καβάλησα στο βουνό το 690 ενός φίλου, μου φάνηκε πολύ ελαφρύ και καλοζυγισμένο. Η αίσθηση του ήταν σαν ενός 250. Περίπου σαν το KLX το δικό μου.

Γιατι ενα 450 ή ενα 530 θα κανει τα παντα...εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑ,πολυ πολυ ευκολοτερα σε σχεση με το 690.Αρα ΕΙΔΙΚΑ ο ερασιτεχνης θα το βρει ως πιο "ευκολο" και συνεργασιμο.

Άμα όταν λες τα πάντα εννοείς δύσκολα μονοπάτια τότε το καλύτερο για έναν ερασιτέχνη θα ήταν ίσως ένα KTM EXC 250. Ένα 450 ή ένα 530 θέλει πολύ γυμνασμένο αναβάτη για να αποδώσει. Σε ένα τέταρτο κυνήγι με το 530 παρακαλάς τον θεό να σε λυπηθεί άμα δεν είσαι κάργα προπονημένος.. :D Το μοτέρ είναι έτσι ρυθμισμένο για τον αγωνιζόμενο να φτύνει περισσότερο τα άλογα. Το 690 τα βάζει κάτω απο χαμηλά

Οπότε εν κατακλείδι, σίγουρα το 690 συμφωνώ μαζί σου δεν είναι το απόλυτο εκσκαπτικό όπως ένα 450 ίσως. Δεν είναι το απόλυτο αγρίμι που θα εντυπωσιάσει ίσως αλλά είναι ίσως η καλύτερη All Around enduro στην παραγωγή αυτή τη στιγμή για τον χομπίστα.

:cheers:

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
... το καλύτερο για έναν ερασιτέχνη θα ήταν ίσως ένα KTM EXC 250...

Ε,θα το παμε αλλου τωρα.Αλλη κουβεντα αυτη... :)

Οπότε εν κατακλείδι, σίγουρα το 690 συμφωνώ μαζί σου δεν είναι το απόλυτο εκσκαπτικό . :cheers:

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνωμη παιδια αλλα πολλα απο αυτα που γραφετε ειναι εκνευριστικα ασχετα

καβαληστε πρωτα το μηχανακι και μετα να μιλατε οσαν πρωταθλητες εντουρο

ελεος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο αλογα το εχουνε μετρησει τροχο απο 55 μεχρι 60 , καλα ειναι ! Το βαρος του ειναι 153 γεματο , μια χαρα ! Οχι για εντουρο δεν ειναι σιγουρα αλλα ειναι ελαφρυ για εναν τυπο που δε μπορει να εχει και ενα δευτερο μικρο "καθαρο" και θελει απλα να κανει καμια βολτα σε κανα χωματοδρομο ! Με ψηνει πολυ για all around μηχανακι ! Σα το drz , κανει λιγο απ'ολα καλα αλλα σε τιποτα δεν ειναι κυριαρχος , μηχανακι γενικων καθηκοντων , το εχω για τη πολη και παω καμια εκδρομουλα ! Εμενα τα μηχανακια μ'αρεσουν ελαφρια , το Tenere π.χ εμενα μου πεφτει λιγο βαρυ... παρ'ολο που μ'αρεσει το βαρος του με προβληματιζει για καθε μερα , το ιδιο και το ΧΤ660 , πολυ βαρυ για τα γουστα μου ωστε να το εχω σα "παπακι" για καθε μερα μεσα στην Αθηνα...

Οχι για εντουρο δεν ειναι αλλα τα καλο ολα απο λιγο καλα ειναι πολυ καλη πρωταση πιστευω , αμα το βγαλει και σε εκδοση τυπου adventure αλλα να κρατησει χαμηλο βαρος π.χ 160 τοτε ακομα καλυτερα -για τα γουστα μου παντα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελεος

Κ εμείς χαιρόμαστε που σε γνωρίζουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο enduro,ονομάζουν κάπιοι,το XT660R.Από προσωπική εμπηρία..........ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελεος

Ποιός είσαι ρε φίλε?

Άσε να μαντέψω, troll??

Εγώ τυχαίνει να το έχω κάνει και μια βόλτα το συγκεκριμένο στο βουνό και να το έχει και φίλος, γι αυτό εκφέρω και γνώμη. Η μηχανή είναι ένα πανάλαφρο on-off enduro, μια άριστη μηχανη για τον χομπίστα αλλά με κάποιους περιορισμούς λόγω βάρους σε πιό δύσκολα κομμάτια. Όπως είναι λογικό για πολιτική μηχανή αλλά και λόγω κυβικών.

Εσύ το έχεις?Έχεις κάποια άλλη γνώμη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια ο κυριος black-hawk :gd_cheers: ηθελε να μας παρουσιασει (και πολυ καλα το εκανε) ενα καινουργιο φοβερο μηχανακι... προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ το 690 ποσο μαλλον η εκδοση R που δεν ηξερα οτι ειχε βγει , τωρα κατα ποσο ειναι enduro η οχι ειναι :offtopic: ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

minibike Καταχωρίθηκε Σήμερα - 16:38

ελεος

Φίλε μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί και άδικο.

Ο τρόπος όμως που τα λες είναι που σε κάνει αντιπαθητικό

κι όχι η άποψή σου.Αν γνωρίζεις κάτι πες το .Αν όχι άσε τα παιδιά

να κάνουν την κουβεντούλα τους χωρίς αρνητικά σχόλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ εμείς χαιρόμαστε που σε γνωρίζουμε...

χαιρομε που χαιρεσε

Ποιός είσαι ρε φίλε?

Άσε να μαντέψω, troll??

Εγώ τυχαίνει να το έχω κάνει και μια βόλτα το συγκεκριμένο στο βουνό και να το έχει και φίλος, γι αυτό εκφέρω και γνώμη. Η μηχανή είναι ένα πανάλαφρο on-off enduro, μια άριστη μηχανη για τον χομπίστα αλλά με κάποιους περιορισμούς λόγω βάρους σε πιό δύσκολα κομμάτια. Όπως είναι λογικό για πολιτική μηχανή αλλά και λόγω κυβικών.

Εσύ το έχεις?Έχεις κάποια άλλη γνώμη?

φιλε μου καλε καλε μου φιλε

δεν ξερω τι ειναι τρολλ μαλον εχεις εμπειρια εσυ για να το λες

στο θεμα μας τωρα

εχεις τοση εμπειρια απο εντουρο μηχανες που μπορεις να καταλαβεις τοσα πολλα απο ενα μηχανακι με μια βολτα στο βουνο ???

αν εχεις τοτε παω πασο

εγω το μηχανακι το ξερω και βεβαια δεν υσχιει τιποτα απο οσα λετε οι περισσοτεροι και ποσο μαλον καποιος που το συνενκρινε με το τενερε

ελεος , δηαλδη ποσο ασχετος μπορει να εισαι για να το κανεις αυτο

κατα τα αλλα ξερω πολους που μηχανακια με πολυπερισσοτερο βαρος οπως εαν HP2 τα πανε σαν 250αρια και ας ειναι πανβαρα

εχεις αντιρηση σε αυτο ???

αρα αντι να ψαχνετε για ελαφρυτερα μηχανακια ψαχτε για κανα ζευγαρι χερια

minibike Καταχωρίθηκε Σήμερα - 16:38

ελεος

Φίλε μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί και άδικο.

Ο τρόπος όμως που τα λες είναι που σε κάνει αντιπαθητικό

κι όχι η άποψή σου.Αν γνωρίζεις κάτι πες το .Αν όχι άσε τα παιδιά

να κάνουν την κουβεντούλα τους χωρίς αρνητικά σχόλια.

συγνωμη φιλε 42742*257+2358=12547 αλλα δεν ηθελα να ενοχλησω κανεναν

την αποψη μου λεω

αν τωρα εδω καποιοι το παιζουν ιδικοι και καθηγηταδες ειναι κριμα γιατι διαβαζουν και ανθρωποι που δεν ξερουν και περνουν λαθος εντυπωσεις απο ανιδεους στην κυριολεξια

κατα τα αλλα ολα καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα