ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Αχχχχ, άντε να περάσουν οι μήνες, οι εβδομάδες και οι μέρες.... Το φετινό λοιπόν 36ωρο θα γίνει εκτός απροόπτου στις 9 και 10 Μαΐου (τρεις εβδομάδες δηλαδή μετά το Πάσχα) Τα σχέδια έχουν πέσει επί τάπητος και θα μας πάνε αυτή την φορά ..... (όχι... δεν το λέω....το υποσχέθηκα :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 ενας μεσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziljohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 πειτε το μερος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 ...θα μας πάνε αυτή την φορά ..... (όχι... δεν το λέω....το υποσχέθηκα :D ) Ευχαριστω για το ΠΜ ALX...αν και δεν το ζητησα...τεσπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 κρήτη;;; ισχύει τελικά; :D στείλε και απο δω πμ άλεξ ότι ξέρεις αλλιώς να κατέβω από βδομάδα στη λέσχη για ανάκριση :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Κρητη?????????????Ελα ρε μην λετε τετοια και παρω τσαμπα χαρα!!!!Αν οχι σε ολες τις 36 σε καποιες θα ειμαι στανταρ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Αλέξη στείλε και απο εδώ ένα ΠΜ!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Ψηλε θα εχει χωμα;;;; :D Αν οχι το συζηταμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Αν εχει και ρακοκαζανο, το συζηταμε και μεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Ουουουουουουουου προβοκάτορες.... θα βλέπουν και οι Guzzαίοι το mybike και θα λένε ότι τα ξέρασα όλα :D Προς Guzzαίους @ Το μυστικό σας είναι ασφαλές. Κρήτη πάντως δεν είναι για να μην χαίρονται κάποιοι. Καλά θα ήταν, αλλά δεν είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Τι χρειαζετε για να λαβουμε μερος? Εχει καποιους περιορισμους απαιτησεις το ολο σκηνικο? Για ενοιμερωσε τους νεους αλλα ορεξατους.επισης μια ιδεα του του πως μετριουντε χρονοι, αν ειναι σταθερες οι διαδρομες η απο το Α στο Β πας οπως θες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Τι χρειαζετε για να λαβουμε μερος? Εχει καποιους περιορισμους απαιτησεις το ολο σκηνικο? Για ενοιμερωσε τους νεους αλλα ορεξατους.επισης μια ιδεα του του πως μετριουντε χρονοι, αν ειναι σταθερες οι διαδρομες η απο το Α στο Β πας οπως θες? Εσύ ειδικά πρέπει πρώτα να πείς 30 φορές " Απεταξάμην τον δαίμωνα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Θα το τιμήσω και γώ φέτος το 36ωρο εκτός απροόπτου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Θα το τιμήσω και γώ φέτος το 36ωρο εκτός απροόπτου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Φυλαχτείτε κοινοί θνητοίιιιιιιιιι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Πολλοι το σκεφτονται νομιζω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Ψηλε θα εχει χωμα;;;; :D Αν οχι το συζηταμε.. Λογικά όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Ψηλε θα εχει χωμα;;;; :D Αν οχι το συζηταμε.. ελα συ και θα στο πλεινω εγω το μοτορι μετα :lol: Να δουμε και ποιο ειναι καλυτερο ενδουρο το φαζερ η το μπεμπακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Τι είναι το 36ωρό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 http://www.motoguzziclub.gr/36.php Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 ελα συ και θα στο πλεινω εγω το μοτορι μετα :lol: Να δουμε και ποιο ειναι καλυτερο ενδουρο το φαζερ η το μπεμπακι Μην με προκαλεις Ψηλεεεεεεεεεεεεεε....πες για την busoεντουραδα ρε συ μεσα στις λασπες.. :D Αν δεν εχει χωμα παντως παιζει να ερθω και εγω επιτελους..4 χρονια τωρα το λεω με τον ψηλο και ολο κατι πηγαινε στραβα.. Αγγελε εσυ θα πας στανταρ;;;; Αλλα το κουλαδι τον δαιμωνα να ξερεις εγω δεν θα τον περιμενω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Για τι πράγμα μιλάτε???Ποιτε και σε εμένα που δεν κατάλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 Μην με προκαλεις Ψηλεεεεεεεεεεεεεε....πες για την busoεντουραδα ρε συ μεσα στις λασπες.. :D Αν δεν εχει χωμα παντως παιζει να ερθω και εγω επιτελους..4 χρονια τωρα το λεω με τον ψηλο και ολο κατι πηγαινε στραβα.. Αγγελε εσυ θα πας στανταρ;;;; Αλλα το κουλαδι τον δαιμωνα να ξερεις εγω δεν θα τον περιμενω εχω παρει αδεια απο ολους αν δε με καλεσουν φανταρο θα παω :P σιγα μη περιμενουμε το δαιμωνα αλλα μη του το πουμε για να ρθει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λέτε φέτος να ελλατωθούν τα μυγάκια στο 36ωρό? :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2009 από τον yiagt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2009 σιγα μη περιμενουμε το δαιμωνα αλλα μη του το πουμε για να ρθει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες