steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 Εθεαθη σημερα το βραδυ παρκαρισμενο εξω απο το Harry's spot ενα Suzuki GSXR 600 σε ασπρο-κοκκινο χρωμα (πρεπει να ηταν απο τα τελευταια μοντελα) με αυτοκολλιτο myBike.gr κολλημενο πισω στην πινακιδα. (Ωπ συνεδελφος αμεσως σκεφτηκα).Η πινακιδα ειχε τριψηφιο αριθμο. Ακριβως απο πισω του παρκαρα το YBR μου... Ποιος εισαι συναδελφε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 Η ντροπή της Suzuki!Ο kostasgt3! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Η ντροπή της Suzuki!Ο kostasgt3! ;) :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Η ντροπή της Suzuki!Ο kostasgt3! ;) :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Η ντροπή της Suzuki!Ο kostasgt3! ;) :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v-stromas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Παιδια απο που μπορω να παρω κι'εγω τετοιο αυτοκολητακι?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 B) Γιατι λετε ετσι για το παιδι,τι σας εκανε?? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 B) Γιατι λετε ετσι για το παιδι,τι σας εκανε?? B) Ελα ντε... Προφανως ο MultiJohn κατι παραπανω θα ξερει... Παντως ωραιο γουστο εχει το παλικαρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Ελα ντε... Προφανως ο MultiJohn κατι παραπανω θα ξερει... Παντως ωραιο γουστο εχει το παλικαρι... Κάνω ΕΝΤΕΛΩΣ πλακα!Ο Κωστάκης είναι απο τα λαλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει! ;) Απλά είναι κουλάδι! :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Χθές είδα τον man... με το που ανάβει πράσινο, ξεκινάει και γυρνάει το κεφάλι για να δεί τα νεοαφιχθείσαντα μ@@νάκια στο φανάρι!!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Χθές είδα τον man... με το που ανάβει πράσινο, ξεκινάει και γυρνάει το κεφάλι για να δεί τα νεοαφιχθείσαντα μ@@νάκια στο φανάρι!!!! :lol: :lol: kala και συ εβλεπες τον Μαν που εβλεπε τα νουνακια αντι να βλεπεις τα νουνακια? ου μωρη :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Αυτο το ασπρο κοκκινο πολυ μου αρεσε οταν το ειχα δει λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 Ναι βρε αυτοκόλητα που θα βρούμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 Χθές είδα τον man... με το που ανάβει πράσινο, ξεκινάει και γυρνάει το κεφάλι για να δεί τα νεοαφιχθείσαντα μ@@νάκια στο φανάρι!!!! :lol: :lol: Eγω εκανα κατι τετοιο? Που? Ποτε? Ψευδεσαι ασυστολωωωωωωως! Υ.Γ. καλα ρε και γιατι δεν ειπες ενα γεια? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 Κάνω ΕΝΤΕΛΩΣ πλακα!Ο Κωστάκης είναι απο τα λαλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει! ;) Απλά είναι κουλάδι! :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 Eγω εκανα κατι τετοιο? Που? Ποτε? Ψευδεσαι ασυστολωωωωωωως! Υ.Γ. καλα ρε και γιατι δεν ειπες ενα γεια? :D Ήμουν απασχολημένος ρε.... κοιτούσα τα νουνάκια!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 Εθεαθη σημερα το βραδυ παρκαρισμενο εξω απο το Harry's spot ενα Suzuki GSXR 600 σε ασπρο-κοκκινο χρωμα (πρεπει να ηταν απο τα τελευταια μοντελα) με αυτοκολλιτο myBike.gr κολλημενο πισω στην πινακιδα. (Ωπ συνεδελφος αμεσως σκεφτηκα).Η πινακιδα ειχε τριψηφιο αριθμο. Ακριβως απο πισω του παρκαρα το YBR μου... Ποιος εισαι συναδελφε??? συναδελεφε εγω ειμαι :D πηγαινω συχνα εκει...εχει πολλες φοιτητριες :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 συναδελεφε εγω ειμαι :D πηγαινω συχνα εκει...εχει πολλες φοιτητριες :lol: Συνεδελφε κι'εγω εκει παω συχνα...Ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει ειναι ωραια εκει εξω. Μηπως να καλεσουμε και τους υπολοιπους Mybikers για καφεδοκατασταση και τουρνουα ταβλι???? Υ.Γ: Ξεχασα εκει εχει πολλες φοιτητριες και δεν ειναι καταλληλος χωρος για παντρεμενους!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Και γιατί δεν είναι κατάλληλος για παντρεμένους βρε ρατσιστές? :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2008 από τον Lazaros32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 Συνεδελφε κι'εγω εκει παω συχνα...Ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει ειναι ωραια εκει εξω. Μηπως να καλεσουμε και τους υπολοιπους Mybikers για καφεδοκατασταση και τουρνουα ταβλι???? Υ.Γ: Ξεχασα εκει εχει πολλες φοιτητριες και δεν ειναι καταλληλος χωρος για παντρεμενους!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 :) αυτοί και εάν έχυν ψυχή. Οι ανύπαντροι δεν έχουν τόσο ανάγκη :) Άντε άμα καωνήσετε και βολεύει εδώ είμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2008 ηδη ειναι υπο μελετη η δημιουργια μιας ομαδας καγκουροβορειων κατω των 26 ετων και το harry's spot ειναι μια πολυ καλη υποψηφια εδρα. εχει ανοιχτει και αναλογο θεμα μαλιστα εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Και γιατί δεν είναι κατάλληλος για παντρεμένους βρε ρατσιστές? :) :lol: :lol: :2funny: Άντε λύκοι! Κανονίστε τίποτα. Αύριο θα έχει super μέρα. Το κανονίζουμε; Τι ώρα βγαίνουν έξω αυτές; Πάρτε τα όπλα σας να πάρω τον αετό μου και πάμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες