μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Το μοτοσυκλετιστικο μικροβιο υπηρχε στην οικογενεια σου;Πατερας;Μεγαλυτερα αδερφια;Μανα;...Καποιο συγγενιθκο προσωπο μεσα στην οικογενεια;Που πιθανον να σε εβαλε στο τριπακι;Ή μηπως ουτε να ακουσουν δεν ηθελαν;Εσυ εκανες την αρχη; Για λεγε... ;) Υ.Γ.Εαν υπηρχε το μικροβιο για πες...Ποιος ητανε αυτος;... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Εγώ ήμουν ο πρώτος της Καραφλο-δαιμωνικής οικογένειας μου!!! Οι γονείς ούτε να ακούσουν δε θέλουν για μηχανή!!!! Ακόμα με πρήζουν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Οχι δεν υπηρχε και δεν ηθελαν να ακουσουν καν, βεβαια ειχα παντα τον θειο μου (αδερφο της μανας μου) οπου ηταν το μαυρο προβατο στην οικογενεια και με επερνε απο 5 χρονων που ημουν βολτα με το παπακι του μπροστα στο δρομο του σπιτιου, βολτα δηλ 50 μετρα :D , ε με εκανε και καμια μικρη σουζα που και που. Μεχρι και σημερα οι δικοι μου μου λενε εισαι σιγουρος; ξαναθες μηχανη; αλλα πλεον εχουν καταλαβει οτι ειναι τροπος ζωης μου και το δεχονται με μαυρη ψυχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Το μοτοσυκλετιστικο μικροβιο υπηρχε στην οικογενεια σου;Πατερας;Μεγαλυτερα αδερφια;Μανα;...Καποιο συγγενιθκο προσωπο μεσα στην οικογενεια;Που πιθανον να σε εβαλε στο τριπακι;Ή μηπως ουτε να ακουσουν δεν ηθελαν;Εσυ εκανες την αρχη; Για λεγε... ;) Υ.Γ.Εαν υπηρχε το μικροβιο για πες...Ποιος ητανε αυτος;... ;) Στην οικογενεια μου κανενας δεν οδηγει μηχανη.Οτνα τους ειπα οτι θέλω παπί (σκομη και τωρα δηλαδη που το χω) ειναι αρνητικοι (δε με βοηθησαν καθολου να το παρω λεγοντας οτι θα εχουν ευθυνη αν παθω κατι με αυτο.Ετσι το πηρα μονος) Απο τους συγγενεις μου ο πρωτος μου ξαδερφος απο μικρος ηθελε μηχανη την οποια τνη πηρε τελικ στα 23 του.Αλλαξε πολλες μηχανες ώσπου καταστάλαξε στη bmw R1200GS με την οποια κανει ταξιδια (το αμαξι δε το χρησιμοποιει!).Θα μπορουσα να πω οτι βλεποντας και το ξαδερφο μου επηρρεαστηκα λιγακι.Ποσο μαλιστα οταν με πηγε μια γρηγορη βολτα με αυτη (εκει τα ιδα όλα) Το μικροβιο της μηχανης το χω καπου 3 χρονια τωρα και δε προκειται να φυγει απο πανω μου. Σκοπος μου ειναι να παρω μια 1000αρα και να κανω ταξιδια με αυτη.Η μηχανη για μενα δεν ειναι μονο απολαυση αλλά και τρόπος ζωής.Επικινδυνος τρόπος ζωής αλλα η μηχανή είναι ο καλύτερος τρόπος να ανεβάσεις την αδρεναλίνη στο τέρμα.Ειδικα ο ήχος μιας superbike ειναι ολα τα λεφτα! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 από τον Dare-Devil Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 ο πατερας μου ειχε στην αρχη βεσπα και μετα πηρε το townmate οπου και το κρατησε 7 χρονια και το επαιρνα εγω στα κρυφα (και στα φανερα πολλες φορες) και το εκανα βολτα και ξεδινα. Μεχρι να κλεισω τα 18 ουτε που ηθελαν να ακουσουν για μηχανακι αλλα οταν πηρα το διπλωμα του αυτοκινητου και μετα της μηχανης και ακουσαν διαφορα, τοτε ο πατερας μου εδωσε το townmate και πηρε αυτος αλλο. Και τωρα πηρα το Ybr και χωρις να ζητησω την αδεια τους αφου το ηθελα πολυ αλλα με υποστηριζουν (μου πηρε μπουφαν μηχανης τα χριστουγεννα, μου εδωσαν λεφτα για κρανος το καλοκαιρι κτλ κτλ)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Φυσικά και δεν υπήρχε στην οικογένεια (ούτε καν σε δευτέρου βαθμού συγγένεια) Εκείνες τις εποχές για να έχεις μηχανάκι,έπρεπε ή να ήσουν 50+ σαν κάτι μπαρμπάδια που γυρνούσαν με τις φλορέτες,τα Sachs,τα Zundapp,και τις παραλαγές τους σε τρίκυκλα,ή να ήσουν "αλήτης" Στο χωριό μου ήμουν από τους ελάχιστους που ξέφυγαν από τα 50άρια (δίχρονα ή παπιά) αφού βέβαια είχα ξεκινήσει με παπί για 2 χρόνια κι εγώ.Όταν πήρα το CB125T ήταν το ένα εκ των δύο στο χωριό.Το άλλο ήταν ένα RD125Ypvs του κολλητού μου και επίσης υπήρχαν και δύο Suzukia GSX 400άρια ,ένα δικύλινδρο και ένα πιο καινούριο 4κύλινδρο. Όλες κι όλες αυτές ήταν οι μοτοσυκλέτες πάνω από 50κε εκεί. Φυσικά ήμασταν δαχτυλοδεικτούμενοι όπου περνούσαμε. Τα γερόντια μου ούτε να το ακούσουν δεν ήθελαν,αλλά τελικά υπέκυψαν στην πίεση :P Από τότε λοιπόν ('86) και μέχρι σήμερα,είμαι πάνω σε μια μοτοσυκλέτα.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Μπαμπας και Θειος απο πολυ νεαρη ηλικια τους θυμαμαι να μην ξεκαβαλανε με τιποτα, για μενα το θεωρω και ηταν φυσικο επακολουθο. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Οχι δεν υπηρχε και δεν ηθελαν να ακουσουν καν, 18ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,....Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΩ.... ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΛΑΧΤΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΑΤΥΧΗΜΑ....ΓΜΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Δοξα τον Θεο ειμαι απο τους τυχερους να εχω μηχανοβιο πατερα παλιο αγωνιζομενο ο οποιος σχεδον με πιεσε σχεδον να μπω στο χωρο της μοτοσυκλετας απο 5 χρονων.Με μικρα εντουρακια στην αρχη και παει λεγοντας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) ο πατερας μου ειχε στην αρχη βεσπα και μετα πηρε το townmate οπου και το κρατησε 7 χρονια και το επαιρνα εγω στα κρυφα (και στα φανερα πολλες φορες) και το εκανα βολτα και ξεδινα. Μεχρι να κλεισω τα 18 ουτε που ηθελαν να ακουσουν για μηχανακι αλλα οταν πηρα το διπλωμα του αυτοκινητου και μετα της μηχανης και ακουσαν διαφορα, τοτε ο πατερας μου εδωσε το townmate και πηρε αυτος αλλο. Και τωρα πηρα το Ybr και χωρις να ζητησω την αδεια τους αφου το ηθελα πολυ αλλα με υποστηριζουν (μου πηρε μπουφαν μηχανης τα χριστουγεννα, μου εδωσαν λεφτα για κρανος το καλοκαιρι κτλ κτλ)... Γονεις για φιλημα!!! Εισαι τυχερος φιλε μου. Οχι δεν υπηρχε και δεν ηθελαν να ακουσουν καν, 18ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,....Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΩ.... ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΛΑΧΤΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΑΤΥΧΗΜΑ....ΓΜΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...! Μαλλον σε βλεπω να κανεις οτι και οι γονεις του steven_04...οντως πολυ δυσκολη φαση...τι καλα να κανω μονο κορες... ^_^ Δοξα τον Θεο ειμαι απο τους τυχερους να εχω μηχανοβιο πατερα παλιο αγωνιζομενο ο οποιος σχεδον με πιεσε σχεδον να μπω στο χωρο της μοτοσυκλετας απο 5 χρονων.Με μικρα εντουρακια στην αρχη και παει λεγοντας! Εσυ κι αν εισαι δυσευρετη περιπτωση. Καλα ρε συ ο πατερας σου με τετοια εμπειρια και σε αφησε να παρεις KLV??? :P Οι δικοι μου οι γονεις ηταν αρνητικοι την εποχη που ο αδελφος μου ειχε φτασει στην επικινδυνη ηλικια (16-17). Οταν εφτασα εγω τα 16, ηταν παντελως ουδετεροι σε μενα γιατι δεν περιμεναν ποτε οτι θα τους το γυρισω ετσι. Δεν ειχα δωσει ποτε δειγμα ενδιαφεροντος γυρω απο τα δικυκλα. Και το πραγμα ηρθε τοσο σιγα γλυκα και ανωδυνα που ουτε εγω δεν το καταλαβα. Δεν μπορω να πω οτι με στηριζουνε αλλα ουτε και με κυνηγανε να την πουλησω για να "γλυτωσω". Η μονη ευαισθησια του πατερα ειναι τα μεγαλα ταξιδια. Αν του πω πχ οτι θα παω διακοπες με μηχανη μπορει και να χασει τον υπνο του μεχρι να επιστρεψω... Ξεχαστηκα....κανεις στην κοντινη μου οικογενεια δεν ειχε σχεση με μοτοσυκλετες. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 από τον MotoGamoto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Η μηλιά και ώς επακόλουθo το μήλο κατω από την μηλιά θα πέσει :P Πάντα θυμομουν τον πατερα μου με την Vespa και στην αρχή ήταν το μόνο μεταφορικό μέσο που είχαμε :D (εγώ στα ποδια του και ανάμεσα από τον πατέρα μου και την μάνα μου η αδερφή μου .Ε μετά πήρε την BMW πριν 2 χρόνια αρχίσα να την τσουλάω .Και όταν πεταγόταν η μάνα μου "Κώστα πως θα αφήσεις το παιδί να πάει μέχρι την Kερκυρα " η απάντηση του ήταν "Δικιά του είναι πια η μηχανή κάνει ότι θέλει" (ήταν Αυγουστός και ετοιμαζόμουν για το πρώτο ταξίδι εκτός Θεσσαλονίκης, και πριν από 1 μήνα είχα βγει από το νοσοκομείο με το ατύχημα που είχα (με την μηχανη) ) Γενικά με υποστήριξε πάρα πολύ (και με υποστηρίζει) ,μου εδωσε την μηχανή του ( :P ), Θα μου αγοράσει νέα μηχανή σε λίγο :yahoo: (Τι άλλο να ζητήσω από έναν πατέρα ε ? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Το μικροβιο υπηρχε απο τον πατερα μου που στα νιατα του εκανε συνεχεια το ταξιδι Λευκαδα-Αθηνα με φλορετα(τωρα ετοιμαζετε να την ξαναφτιαξει..ασε που μας ειπε το θεικο οτι θελει να παρει hayabusa ) Μετα υπαρχει και ο αδερφος μεσα στην οικογενεια που ειναι χρονια μοτοσυκλετιστης.....οποτε καταλαβαινεται οτι δεν ειναι απλα μικροβιο.....αλλα γονιδιο.... Oι συμβουλες παντα υπηρχαν και υπαρχουν(εχω φαει μπινελικια απο τον αδερφο μου.... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Ούτε εγώ δεν το είχα.. μέχρι τα 26 μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 ..οντως πολυ δυσκολη φαση...τι καλα να κανω μονο κορες... ^_^ Μην ορκιζεσαι κιολας... Ηδη η μεγαλη απο τα 5 της καβαλαει μαζι μου...Πλεον στα 7 της κανει και "σχεδια"...περι μοτοσυκλετας και μαθησης... και η μικρη...λες να βγει αλλιως;...Ποτέ δεν εχω πιεσει για τιποτα...Ειπα "οπως βγει...κι αν γουσταρουν θα τις μαθω οσα μπορω" Εξαλλου καλυτερα πιστευω να γνωριζουν απο παιδια να οδηγουν σωστα και με εξοπλισμο,να εκτιμουν τους κινδυνους και τις δυσκολιες και να εχουν τα μυαλα μεσα απο το κεφαλι,παρα στην εφηβεια τους να κανουν αυτα που καναμε κι εμεις με μεγαλα ρίσκα και κινδυνο,κρυβοντας σχεδον τα παντα απο τους "αντιπαλους" γονεις και με ελαχιστες γνωσεις και εφοδια...Και φυσικα θα βοηθησω καθε παιδι μου,αν θελει να ασχοληθει με το χωρο.Και σε οδηγηση και σε αγορα μοτο και σε εξοπλισμο.Ειναι καλυτερα ετσι.Κατα την αποψη μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αν και ψήφισα το 3ο, πρέπει να πώ ότι αρχικά ούτε ήθελαν να ακούσουν για δίτροχο, ιδιαίτερα η μάνα μου! Με την συγκατάθεση του μπαμπά (στα 17) πήρα το σκουτεράκι και ήμουν πολύ τυπικός επειδή ανησυχούσαν αρκετά. Φυσικά μετά το συνηθίσανε και δεν μου έδιναν σημασία :D Στρατιωτικά και φοιτητικά (μέχρι τώρα) χρόνια τα έβγαλα με αυτοκίνητο και λεωφορείο αντίστοιχα, οπότε όταν πριν 1,5 χρόνο άρχισα να ρίχνω "μπιχτές" για μηχανή, άρχισα να ακούω τα γνωστά: "έλα άσε τις ανοησίες, είναι επικύνδινο, να σου πάρουμε κανένα αμάξι, και όταν θα βρέχει τι θα κάνεις" και πολλά τέτοια. Όταν όμως ήρθε η ώρα (για το ybr 125), μπορώ να πω ότι με στήριξαν πολύ,ιδιαίτερα στο οικονομικό (δανείστηκα κάποια χρήματα απο αυτούς). Και έτσι σιγά σιγά το συνήθισαν. Μηχανή έχει ο ανηψιός μου, ο οποίος δυστηχώς οδηγεί συνεχώς ξεκράνωτος, οπότε αυτός δεν ήταν καλό παράδειγμα για να τους πείσω! Αντίθετα αυτοί μου την λέγανε συνεχώς: "να φοράς κράνος, όχι σαν τον ανηψιό σου που δεν φορεί!" Κάποιες ανησυχίες εκδηλώθηκαν όταν έδωσα το ybr και πήρα το 600άρι, οι οποίες ακόμη υπάρχουν (μόνο απο την μάνα) αλλά οκ φυσιολογικό είναι! Αν μη τι άλλο το σκέφτομαι και εγώ και προσέχω και προσπαθώ να μην κάνω μ@λ@κίες. Πάντως για το 600άρι δεν υπήρχε περίπτωση να χρηματοδοτήσουν (τρελοί είναι!) οπότε ακόμα το χρωστώ :/ Πάντως καλό το θρέντ για τα παιδιά που ετοιμάζονται να μπούν στον κόσμο των μηχανών (ιδιαίτερα για αυτά χωρίς προηγούμενο στην οικογένια που τα πράγματα είναι πιο δύσκολα)! Το θέμα είναι ότι οι αρνητικές αντιδράσεις και οι ανυσηχίες απο τον περίγυρο ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν! Απλά ανησυχούν! Δώστε την "μάχη" σας και να ξέρετε ότι αν είστε σωστοί (μυαλό στο κεφάλι, εξοπλισμός, σωστή επιλογή μοτό) όλα θα πάνε καλά! B) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 από τον stoui Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zx??rr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Απο 10 ετών εγβαινα φωτογραφίες με τα καλύτερα μηχανάκια της εποχής π.χ. Ζ 650 C , Z 1 R ...... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Μην ορκιζεσαι κιολας... Ηδη η μεγαλη απο τα 5 της καβαλαει μαζι μου...Πλεον στα 7 της κανει και "σχεδια"...περι μοτοσυκλετας και μαθησης... και η μικρη...λες να βγει αλλιως;...Ποτέ δεν εχω πιεσει για τιποτα...Ειπα "οπως βγει...κι αν γουσταρουν θα τις μαθω οσα μπορω" Εξαλλου καλυτερα πιστευω να γνωριζουν απο παιδια να οδηγουν σωστα και με εξοπλισμο,να εκτιμουν τους κινδυνους και τις δυσκολιες και να εχουν τα μυαλα μεσα απο το κεφαλι,παρα στην εφηβεια τους να κανουν αυτα που καναμε κι εμεις με μεγαλα ρίσκα και κινδυνο,κρυβοντας σχεδον τα παντα απο τους "αντιπαλους" γονεις και με ελαχιστες γνωσεις και εφοδια...Και φυσικα θα βοηθησω καθε παιδι μου,αν θελει να ασχοληθει με το χωρο.Και σε οδηγηση και σε αγορα μοτο και σε εξοπλισμο.Ειναι καλυτερα ετσι.Κατα την αποψη μου... Συμφωνω απολυτα, απλως θα προτιμουσα να μην τους ενδιαφερει καθολου το θεμα... :D ψιλοανωμαλια αν το σκεφτεις Αν καταληξουν ομως μοτοσυκλετιστες/στριες εννοειται οτι θα χαρω να βοηθησω και να κανω και οικογενειακες εκδρομες...(φανταζομαι ηδη την Λενα απο την θεση του συνεπιβατη να ουρλιαζει..." μην τρεχεις!!! δινεις κακο παραδειγμα στα παιδια!!! :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 ...να κανω και οικογενειακες εκδρομες...(φανταζομαι ηδη την Λενα απο την θεση του συνεπιβατη να ουρλιαζει..." μην τρεχεις!!! δινεις κακο παραδειγμα στα παιδια!!! :lol: ) o αιωνιος "εφιαλτης" του πατερα... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Μπα. Δεν υπήρχε ιστορικό. Ο αδερφός μου κι εγω ανοίξαμε το χωρό. Ο αδερφός μου έχει αποσυρθει εδώ και 3-4 χρόνια, από τότε που πήρε κουτί. Για εμένα είναι απλά μία λατρεία και τρόπος ζωής. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 εγώ είχα ένα ξάδερφο με ένα cbf ... μεγάλη ιστορία ... πιστεύω ότι από εκεί κόλλησα ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Ο πατερας μου κυκλοφορουσε Zundapp τρικυκλο και κατι Simson, 50αρια κατα καιρους, αλλα ηταν fun του αυτοκινητου, περισσοτερο (Οπως και γω, αλλωστε! ) και δεν "γουσταρε" τα μηχανακια γενικως! Εγιναν μεγαλες μαχες (μεχρι και αποχωρησεις απο σπιτι!!) αλλα, στο τελος, τι να κανουν? Το δεχτηκαν.. (Ακομα και σημερα στα 45+ η μανα μου απορει για το ποτε επιτελους θα βαλω "μυαλο"! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ο μονος συγγενης μου με μοτοσυκλετα οταν ημουν μικρο μικρο παιδι ηταν ενας ξαδερφος μου , οι γονεις μου ηταν και ειναι πεζο2 . Εχουμε μια διαφορα ηλικιας με το ξαδερφο και οταν με θυμαμαι την εποχη που πηγαινα δημοτικο ειχε τοτε " την εξακοσαρα ! " Μετα απο χρονια εμαθα οτι ηταν το xt600 του '89 το μαυροκοκκινο ( μεγαλος ερωτας με το μαυροκοκκινο του '89 ! ) . Ο ξαδερφος ειναι ακομα ενεργος μοτοσυκλετιστης και νομιζω οτι επαιξε ρολο στο να μου "κολλησει" το μικροβιο . Την αρωστια παντως την ειχα απο πολυ μικρος , δε θυμαμαι καν ποσο ημουνα (86-87;;), περπαταγα παντως , ημουν με τη γιαγια μου και τοτε ειδα ενα μεγαλο κοκκινο ποδηλατο ! Ηθελα και 'γω ενα ! Δε θα μαθω ποτε τι ηταν παντως ηταν ψηλο και κοκκινο (xr xlr ???) Οταν παντως καταφερα μετα απο πολλες οικονομιες να αγορασω τη πρωτη μου αγαπη (KLX-250 ) οι γονεις μου το πηραν πολυ ψυχρεμα , μου καναν δωρο την ασφαλεια και της το κρανος μου ! Ο ξαδερφος μου παντως μου εβαλε το μικροβιο των ψηλοφτερων με σιγουρια ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 ηταν το xt600 του '89 το μαυροκοκκινο Πω-πωω... τι μου θυμιζεις τωραααα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 Κανείς, ποτέ και για κανένα λόγο.Πιτσιρικάς όταν ήμουν, είχα ψήσει τον πατέρα μου να μου πάρει το GLX που γούσταρα, αλλά γυρνώντας σπίτι και βλέποντας τη φάτσα του να έχει ακουμπήσει πάτωμα, έδειξα ανωτερότητα και έκανα πίσω...δε συνέβη το ίδιο όμως και μετά από 10 χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εμένα είχε ο πατέρας μου παλιά ένα GARELLI 50cc δίχρονο enduro, αλλά έχει καμια 15ετία(τώρα εγώ είμαι 19) να δουλέψει αυτό. Το "μικρόβιο" το κόλλησα πιστεύω μόνος μου καθώς από όσα θυμάμαι όταν ήμουν μικρός την ψιλοφοβόμουν τη μηχανή αυτή :S Βέβαια τώρα που άρχισα να ασχολούμαι λίγο του είπα να την φτιάξουμε αλλα μου λέει κάτι είχε πρόβλημα η ηλεκτρονική και άμα είναι να γίνει θα βάλουμε καινούργιο κινητήρα επάνω οπότε τα λεφτά πάνε πολλά οπότε καλύτερα καινούργια μηχανή με τεχνολογικά καλύτερο στήσιμο-φρένα;) Ως προς την αντίδραση των γονιών μου...δεν ήθελαν...αλλά τα επιχειρήματά μου ήταν αφοπλιστικά :P (απλά μου είπαν "εμείς λέμε πως καλύτερα να μην πάρεις - από εκεί και πέρα σκέψου το και κάνε όπως νομίζεις"...κι εγώ έκανα :P) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2008 από τον george77 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες