Dimitris_D 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Θέλει ο πατέρας μου να πάρει μια tuono. Τι λέτε είναι καλή επιλογή? --------------- Indexed: Street Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAM.KOSTAS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Μπορει να ειναι τόσο μια φοβερη επιλογή όσο και αποτυχημένη,εξαρτάται για τι χρηση το προορίζει.. ειναι άψογο,στημένο,ροπάρα.. ότι μπορεί να ζητά κανείς από ένα ΓΥΜΝΟ ;) αν υπάρχουν πλάνα για ταξιδάκια κλπ τότε απλά το ξεχνάς γιατι η ταλαιπωρια απ'τον αέρα δεν ξεπληρώνεται ούτε με τα καλούδια του Factory :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desmond1986 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Έχω ακούσει τα χειρώτερα έως και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο μηχανάκι. Παρόλα αυτα ξέρω οτι είναι πολυέξοδο και ζημιάρικο. It's your choice, για με΄να πάντως πάρε κανα γιαπωνέζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Ναι ναι ζημιαρικο .Μακρια από ευρωπαϊκά και ειδικα ιταλικα και αυστριακα . -_- όπως λεει και ο Φιωτακης δεν φτανουν για όλους οπότε πάρε κανα γιαπωνεζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Μαλλον το καλυτερο γυμνο με διαφορα... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 ΤΕΛΕΙΟ.. Ίσως το καλύτερο γυμνό.. Στο θέμα της αξιοπιστίας, εγώ τουλάχιστον γνωρίζω πως τα Tuono έχουν βγει σκυλιά.. Όσο για την ποιότητα κατασκευής και ειδικά των περιφερειακών αρκεί κάποιος να το δει απο κοντά.. Η αγαπημένη μου έκδοση ήταν του 04 που είχε και την ζελατινούλα και έκανες ταξιδάκι Τώρα εξαρτάται για την χρήση που το θέλει ο καθένας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 να το παρει και να του το ζητας καμοια μερα να πας στην καφετερια να κανεις το κομματι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 πολυ μουρι μηχανη ...πιστευω ομως οτι αν θα κανεις αποστασεις εκτος πολης θα τρως ζορι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Ναι ναι ζημιαρικο .Μακρια από ευρωπαϊκά και ειδικα ιταλικα και αυστριακα . -_- Eτσι ετσι...ΜΑΚΡΥΑ πες του πατερα σου γιατι ΘΑ ΠΟΡΩΘΕΙ..Ασε που θα "χασει" μια δεκαετια απο την ηλικια του...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ :) Μαλλον το καλυτερο γυμνο με διαφορα... -_- Απο ΟΛΑ-ΟΛΑ;;; :o :o Και απο ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΜΝΟ;;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikele 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Απο ΟΛΑ-ΟΛΑ;;; Και απο ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΜΝΟ;;; χεχεχε......... καλο :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Ο κινητήρας του Tuono όπως και των υπολοίπων 1000αριών της aprilia είναι σκυλί.Άλλα πράγματα προδίδουν το όλο σύνολο που κάποια στιγμή πρέπει να τα κοιτάξουν σοβαρότερα. Είναι κι αυτό το Mile ρε γμτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jony 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Ααααααααααχχχ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Μπα ....μην το σκεφτετε πες του Ιταλικα ...ζημιαρικα....ασχημα...χωρις κρατηματα....χαλια ασε που ειναι λιγα και δεν γτανουν για ολους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Πρωτη φορα τοση ειλικρινια απο τους ευρωπαιους του φορουμ :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2008 Γαμάτο ειναι, να το παρει πες στον Father σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Καλό είναι ! Πές του να το πάρει!!!! Μην σε πειράζει που η ποιότητα κατασκευής δεν είναι και τόσο καλή! Μηχανικά είναι πολύ καλό και δυνατό! Απο κει και πέρα είναι και θέμα χρήσης!!! Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ απο άποψη ομορφιάς! Ο δικύλινδρος κινητήρας του είναι μανιασμένος και γ(λ)ήγορος και ο ήχος του είναι όλα τα λεφτά! Τωρα τα ηλεκτρολογικά...... είναι ψιλομούφα αλλά αν προσεχεις...έχεις ! Απο κεί και πέρα εγώ στο τέλος ( γιατί ήτανε να το πάρω το tuono ) προτίμησα την αξιοπιστία ενώς γιαπωνέζικου!!! Πές του να δεί και κανένα απ αυτά ( 2γιαπωνικά + 1βρεττανικό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Η μάρκα Nippon Denso σου λέει τίποτα για τα ηλεκτρολογικά της aprilia? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Η μάρκα Nippon Denso σου λέει τίποτα για τα ηλεκτρολογικά της aprilia? Μου έλεγε πολλά μέχρι που ένας φίλος μου πήρε το Mille και του έχουν σπάσει τα νεύρα με τα ηλεκτρολογικά !!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Πάει...χάλασαν κι οι Γιαπωνέζοι στα ηλεκτρολογικά :D Πάντως σ εμένα ο πήγασος στα 4 χρόνια και τα 70000 χιλ που τον είχα...ηλεκτρολογικό τουλάχιστον πρόβλημα 0! (Mε Nippon Denso ηλκετρονική κτλ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Πάει...χάλασαν κι οι Γιαπωνέζοι στα ηλεκτρολογικά :D Πάντως σ εμένα ο πήγασος στα 4 χρόνια και τα 70000 χιλ που τον είχα...ηλεκτρολογικό τουλάχιστον πρόβλημα 0! (Mε Nippon Denso ηλκετρονική κτλ) Ή είσουν τυχερός εσύ, ή είναι γκαντέμης ο φίλος μου!!!! Για μια αγορά μηχανής που κοστίζει τόσα λεφτά , το θέμα ηλεκτρολογικά εγώ προσωπικά , δεν θα το άφηνα στην τύχη. Και δέν είναι μόνο η μάρκα που φοράνε, είναι το πώς τα τοποθετεί η εταιρία στις μηχανές της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Μαλλον το καλυτερο γυμνο με διαφορα... -_- ΤΕΛΕΙΟ.. Ίσως το καλύτερο γυμνό.. ΟΥΣΤ!!! αυτό είναι το καλύτερο γυμνό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Η μάρκα Nippon Denso σου λέει τίποτα για τα ηλεκτρολογικά της aprilia? Μου έλεγε πολλά μέχρι που ένας φίλος μου πήρε το Mille και του έχουν σπάσει τα νεύρα με τα ηλεκτρολογικά !!! ;) [spam on] Aς βαζανε magneti marelli! :P [spam off] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Καλό είναι ! Πές του να το πάρει!!!! Μην σε πειράζει που η ποιότητα κατασκευής δεν είναι και τόσο καλή! Αν και Ιαπωνεζόφιλος εδώ θα προβάλλω αντιρρήσεις!! Φίλος έχει το TUONO 04' και μου χανε βγει τα μάτια όταν το περιεργαζόμουνα απο κοντά Και διευκρινίζω τι εννοώ.. Δεν ξέρω με τα ηλεκτρικά τι γίνεται αλλά απο ποιότητα περιφερειακών, φινίρισμα, εργονομία είναι κορυφαίο. Επίσης το μοτέρ του έχει βγει αλεξίσφαιρο Αυτά όλα είναι ποιότητα κατασκευής Τώρα για τα ηλεκτρικά ας μιλήσουν άλλοι που γνωρίζουν.. Πάντως και μια ευαισθησία στα ηλεκτρικά να έχει δεν νομίζω οτι για αυτό αξίζει κάποιος να πει πως δεν έχει καλή πιοότητα κατασκευής.. Υ.Γ. Άσε ξέρω-ξέρω, το χεις και το Tuono.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Ναι να το πάρει .... Είναι πανέμορφο και η ποιότητα φαίνεται απ' τα περιφερειακά. Εγώ βέβαια θα έπαιρνα άλλο, σαν γνήσιος Αγγλόφιλος και TRIUMPHκαβαλάρης......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες