Jump to content
apostat

Οι φραξιες του myBike

Recommended Posts

Όπως σε κάθε φόρουμ, έτσι και στο MyBike δημιουργούνται με τον καιρό χαλαρές παρέες. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τον τόπο που μένουν κάποιοι, την ηλικία τους, τις οδήγησες τους προτιμήσεις, ή ακόμα και τις γαστρονομικές τους επιλογές.

Ξεκινάμε σήμερα με ένα ξεψείρισμα του φόρουμ, ψάχνοντας να βρούμε τις κλίκες και τον λόγο ύπαρξής τους.

Η πρώτη ομάδα που θα παρουσιάσουμε, είναι η SWAT

Αυτό είναι το έμβλημά της:

post-275-1177937277.jpg

Η ομάδα μένει αρκετά στο παρασκήνιο και λέγεται SWAT, ή πιο ολοκληρωμένα SWAT GST, δηλαδή η Sweat Waters Global Strike Team.

Η γιάφκα της ομάδας SWAT, είναι το μαγαζί Angels στα Γλυκά Νερά, εξ΄ου και το πρώτο συνθετικό του ονόματος. Είναι ομάδα που αποτελείται από έναν επιχειρησιακό πυρήνα περίπου 10 μηχανών, συνεργάζεται όμως ευχαρίστως και με μέλη διαφόρων άλλων ομάδων, ακόμα και με Σαλονικιούς.

Ο εξοπλισμός τους είναι μέτριος, και αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από ιταλικά μηχανάκια, αν και τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια τάση για αναβάθμιση, προσθέτοντας στον στόλο και διάφορα γιαπωνέζικα χωμάτινα. Παρ΄ όλα αυτά όμως η επιχειρησιακή τους ετοιμότητα είναι μεγάλη, και αυτό οφείλεται κυρίως στις τακτικές προπονήσεις που κάνουν, σε παραπλήσιες με την γιάφκα τους εγκαταστάσεις, στο πεδίο μάχης „Αστέρι“.

Εδώ μερικές φωτογραφίες από ψαρωτικά πλακάτ και από την δράση της ομάδας.

post-275-1177937885.jpg

post-275-1177937864.jpg

post-275-1177937289_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχω βρεθει μονο μια φορα σε

τετοια αποστολη και μου αρεσε

παρα πολλη :yahoo::yahoo::yahoo:

θα θελα να βρισκομαι πιο συχνα

σε τετοιες αποστολες αλλα

δουλεια χιλιομετρα και αλλα

πολλα δεν μου το επιτρεπουν

ελπιζω να με αφηνεται να νιωθω και εγω μελος

στης αποστολες σας εστω και απο αποσταση

:blush2::blush2::blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:2funny::2funny:

Ξέχασες να αναφέρεις σύντροφ...apostat οτι ή ομάδα αυτή αποτελεί ένα γκέτο!Μια ''φαμίλια'' που σόι πάει το βασίλειο!Απο πατέρα και μάνα,σε γιό!!! :2funny:

Και μάλιστα βαφτίζουν και τα...θύματα,μάρτυρες στο βωμό της Δόξας του ανόματος της συμπαγής ετούτης ομάδας!

:respekt::respekt::respekt::respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η επόμενη ομάδα που θα παρουσιάσουμε, είναι η SKF.

Εδώ η σημαία της.

post-275-1177958671_thumb.jpg

Το όνομα σημαίνει Salonika Kouladia Fraction, και βγαίνει προφανώς από την γεωγραφική θέση και κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα των μελών.

Σε αντίθεση με τη SWAT, η SKF είναι πολύ εξωστρεφής και κάνει συχνά πυκνά δημόσιες εμφανίσεις, πολλές δε από αυτές γίνονται στην πίστα των Σερρών. Τουλάχιστον έτσι λένε τα μέλη, βάζοντας και διάφορες φωτογραφίες, υποτίθεται δικές τους.

Η SKF δεν έχει δική της γιάφκα, γιʼ αυτό και χρησιμοποιεί την γιάφκα της SWAT όποτε της δίδεται η ευκαιρία. Παίρνει μάλιστα τακτικά μέρος και στις προπονήσεις στο πεδίο μάχης „Αστέρι“, αν και σίγουρα πιο σπάνια από ότι θα ήθελε.

Συνήθως όμως την βγάζει με κανένα Καζάν ντιπί στου Χατζή, ονειρευόμενη κάποιο μεγαλύτερο καζάνι με καλύτερα γυρολόγια (Καζάν ντιπί = Ο πάτος του καζανιού).

Εδώ μερικές φωτογραφίες μελών της SKF σε τυπικές καταστάσεις.

post-275-1177958689_thumb.jpg

post-275-1177958747_thumb.jpg

post-275-1177958706_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συνεχίζουμε με μια πολύ μικρή ομάδα, την ομάδα Sissy.

Έδρα της η Κέρκυρα, με ελάχιστα μέλη. Πολύ λίγα είναι γνωστά για αυτήν την ομάδα, μόνο ότι είναι πολύ μάχιμη, όπως εξάλλου δείχνει και η μασκότ τους.

post-275-1177959629_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στην SΚF λείπουν οι φραπέδες.

Αδιάβαστο σε βρίσκω Στάθη!

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΗ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΡΕΠΙ ΤΟ VFR )

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ....

ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ......ΦΡΑΠΕ......ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ .... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

SWAT team σας βρήκα γραμματέα μην ψάχνετε άλλο.

post-1348-1178001308_thumb.jpg

Πιστεύω ότι δένει με την ιδεολογία σας.

Λίγα πράγματα για αυτή.

Το όνομα της είναι Φαγάνα από το Φαγάνα.

Είναι μια γλυκιά και πρόθυμη κοπελίτσα αρκεί να μην την πλησιάζεται όταν τρώει (δηλ πάντα).

Ιδανικό άνδρα έχει τον Dartagian (τρώει λίγο)

Λέγεται ότι παλιά είχε παράνομο δεσμό με τον GFiotaki κάτι σαν Bonnie and Clyde αλλά για κοπάδια.

Είναι ενεργό μέλος της ομάδας κατά της παγκόσμιας ανορεξίας.

Αν δεν σας έχει ήδη μαγέψει τότε σίγουρα θα το κάνει. :yes::yes::yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάμε τώρα στην ΠΑ.ΤΑ.ΤΡΑΚ

Το όνομα βγαίνει από τα Πατρινά Ταχέα Τρακτέρ, και αναφέρεται κυρίως στις επιλογές των μελών στην αγορά μηχανής.

Εδώ το επίσημο καπελάκι τους:

post-275-1178001669.jpg

Η ομάδα ΠΑΤΑΤΡΑΚ είναι αρκετά πολυπληθείς, με καλή οργάνωση και αυστηρές δομές ιεραρχίας, που απορρέουν κυρίως από το χρώμα των μελών της στο MyBike. Έτσι βρίσκουμε πράσινους, και μπλε, ακόμα και πολλούς επίδοξους κόκκινους. Φημολογείται ότι η ΠΑΤΑΤΡΑΚ οργάνωσε αρκετές φορές πραξικόπημα για να ανατρέψει την ηγεσία του MyBike, αλλά δεν το εκτέλεσε ποτέ, επειδή τα περισσότερα μέλη την δεδομένη στιγμή λείπανε στο Γαλαξίδι, ή στο Παναχαϊκό.

Οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι υπόδειγμα ευρωπαϊκής νοοτροπίας, με καλοκουρεμένο γκαζόν και νοσταλγική υπόκλιση στην ιστορία. Εδώ μια φώτο των κεντρικών τους:

post-275-1178000878_thumb.jpg

Παρʼ όλα αυτά παραμένει μία από τις φράξιες με την καλύτερη οργάνωση, τόσο στην αποστολή κατασκόπων σε άλλες ομάδες (SWAT, SKF) όσο και στην άψογη παρουσίασή τους σε δημόσιες εκδηλώσεις φορώντας μάλιστα την επίσημη στολή.

post-275-1178000916_thumb.jpg

Η δε προσφορά τους στον κόσμο της μοτοσικλέτας είναι παροιμιώδης! Εδώ βλέπουμε μια πρόταση μέλους της ομάδας για μια καινούρια μορφή κράνους, προσαρμοσμένης στις ελληνικές καιρικές συνθήκες.

post-275-1178000944_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάμε τώρα σε μια ομάδα που δεν έχει απαραίτητα τοπική σύνδεση, αλλά εμψυχώνει πολλά μέλη του MyBike για συμμετοχή, κάνοντας λίστες μελών που θα ήθελε να έχει.

Είναι η ομάδα CIA.

Εδώ το καπελάκι τους.

post-275-1178004788.jpg

Εδώ το έμβλημά τους.

post-275-1178004801.jpg

Το όνομά της βγαίνει από το Constructive Incompetence Aprilia, και είναι μια φράξια των Απριλιανών, και η γιορτή τους είναι φυσικά στις 21 Απριλίου.

Η ομάδα είναι δυστυχώς πολύ φτωχή, επειδή ένα μεγάλο μέρος των εισοδημάτων της φεύγει στα συνεργεία. Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει μια άλλη οργάνωση με τα ίδια αρχικά, και έτσι μπορεί να προμηθεύεται αναγνωριστικά σήματα από αυτούς σε ξεφτίλα τιμές (αφού οι Αμερικάνοι δεν κατάλαβαν ακριβώς το νόημα του εμβλήματος της CIA).

Εδώ τα μπλουζάκια της ομάδας:

post-275-1178004827.jpg

Είναι με απόσταση η πιο φιλοσοφημένη φράξια του MyBike, αφού είναι αυτή που βρίσκεται σε σταθερή αναζήτηση.

Αναζητά –τι άλλο;- κάποιο καλό συνεργείο. Και δεν κουράζονται να ψάχνουν παντού. Τώρα τελευταία μάλιστα, απελπισμένοι από την ξεραΐλα στις πόλεις, άρχισαν να παίρνουν τα βουνά, φροντίζοντας όμως πάντα να έχουν και κάποια γιαπωνέζικα για παρέα...

Ομάδα με επίσης πολύ καλή και ουσιαστική οργάνωση, αφού κατάφερε έκπτωση 50% στην ΕΛΠΑ. Για να είμαστε ακριβείς, η έκπτωση δόθηκε εθελοντικά από την ΕΛΠΑ από ευγνωμοσύνη για την τεράστια προσφορά της ομάδας προς την οργάνωση, σε καιρούς που αυτή κόντευε να κλείσει.

Εδώ μια φώτο από τα γραφεία της ομάδας.

Στον αριστερό τοίχο διακρίνεται το έμβλημα άλλης ομάδας. Το βάλανε για γλείψιμο, μπας και πάρουν καμιά δωρεά.

post-275-1178004907_thumb.jpg

Εδώ από μια μάζωξη των μελών.

post-275-1178004998.jpg

Τροποποιήθηκε από τον apostat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

για άρχισε και βάζε προέδρους ταμίες και γραμματείς για κάθε club με τα ανάλογα σχόλια παρακαλώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάμε πάρα κάτω...

Έχουμε εδώ μια ομάδα, που δεν υφίσταται αυτόνομα, αλλά αποτελείται από αντιπροσώπους άλλων ομάδων.

Λέγεται MDF

Το όνομα βγαίνει από Mud & Dust Fraction, και είναι φυσικά οι χωμάτινοι του MyBike.

Έχουν μάλιστα και έμβλημα, τρομάρα τους.

post-275-1178044745.jpg

Πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα, δεν μπορεί καν να φανταστεί κανείς. Είναι μέσα από νέουπες εκκολαπτόμενους εντουράδες μέχρι παλαίμαχους αγωνιζόμενους με καθαρά πριόνια, καλύπτοντας και όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς, με μεγάλη περιεκτικότητα σε μεσόκοπους εκκολαπτόμενους. Αυτοί οι τελευταίοι είναι βέβαια το κερασάκι στην τούρτα, αφού σε κάθε εντουροβόλτα δεν χάνουν ευκαιρία να την αράξουν σε καμιά καλή σκιά και να λιάζουν ακαμάτες τα αχαμνά τους (που λεει και το τραγούδι). Κακοήθεις φήμες λένε, ότι οι εν λόγω κύριοι, ανακαλύψανε στα γεράματα τα βουνά, επειδή οι συμβίες τους αρνούνται πεισματικά να ανέβουν στα χωματερά, οπότε αυτοί συντετριμμένοι αναγκάζονται να πάνε μόνοι τους.

Η ομάδα υπάρχει σε όλη την επικράτεια, αλλά λόγω έλλειψης καλών σκιών στα ενδιάμεσα, οι συναντήσεις γίνονται κατά τόπους. Κάτι λένε για μια μεγάλη συνάντηση σε άγρια βουνά, με πολύ λάσπη και βαρβατίλα, αλλά είναι μάλλον καβάντσα για όταν σφίξουν πολύ τα πράγματα στο σπίτι.

Μάχιμες καταστάσεις υπάρχουν μόνο σε γραπτό λόγο, κάτι που τείνει σιγά σιγά να εξαφανιστεί, επειδή τρωει πολύ χρόνο στον συντονισμό του τι θα γράψουν όλοι, ώστε να μην υπάρχουν αντιφάσεις.

Φωτογραφίες, μόνο φωτοσοπιές, και αυτές κακοφτιαγμένες.

Η μοναδική αυθεντική φωτογραφία που σώζεται, είναι αυτή, όπου ο γιος κάποιου μέλους της ομάδας ετοιμάζει την μηχανή του μπαμπά πριν την βόλτα.

post-275-1178044426_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...