Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 με κερασαν και μενα μια οι βαρβαροι της πολης. στη φωτο θα δειτε πως εγινε το 'καλο' Το πρασινο ειμαι εγω και το καφε το κουτι που εντελος απροιδοποιητα απο σταματιμενη στο φαναριο εκοψε δεξια να μπει στον καθετο της βουλιαγμενης οπως βλεπετε δεν μπαινεις απο εκει στον καθετο αλλα απο τον παραδρομο και σιγουρα οχι απο μεσεα λωριδα. Οπως και να χει ευτυχως το κρανος μου εσωσε τη ζωη γιατι 30+ ασφαλτος δεν ειναι καθολου καλη περιπτωση. το μωλο μου εγινε σμπαραλια αλλα θα φτιαχτει σαν καινουριο απο την ασφαλεια της κυριας που με χτυπησε. Παροτι δεν ειχα πονους κλπ πηγα και μια νοσοκομειο για σιγουρα. Το μονο πουμενει τωρα ειναι να φτιαξω και την καλη μου. Αλλη μια περιπτωση που στο δρομο κανουν οτι να ναι γι αυτο παιδες προσοχη και μαλιστα τρελη. και παντα κρανος εννοειτε.ολοι ορθιοι και ας ειναι ολα τα ατυχηματα σαν αυτο αναιμακτα υγ πριν αρχισουμε ολοι να βριζουμε την εν λογο κυρια να πω πως ολοι χανουμε τη προσοχη μας που και που και κανουμε και τις ταρζανιες μας οπως επισης οτι ηταν πολυ ευγενικη και με πηγε νοσοκομειο (επεμενε να παω) και παραδεχτηκε και το λαθος της. aci.bmp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Περαστικά φίλος.. ας είναι μόνο σίδερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Αφού δεν χτύπησες εσυ εντάξει......τα σίδερα φτιάχνονται!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Περαστικά φίλε και με το καλό να την φτιάξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Περαστικα φιλε μου. Πολυ καλα τα ειπες ολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 ...ηταν πολυ ευγενικη και με πηγε νοσοκομειο (επεμενε να παω) ... Μηπως εγινε και τιποτ'αλλο πανω στη "συγχυση"... :D :P Περαστικα ρε φιλε και οπως τα'πες...Τα σιδερα φτιαχνονται-ΚΡΑΝΟΣ πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Αφού δεν χτύπησες όλα καλά. Το σημαντικό είναι άμα γίνεται το κακό να σταματάει αυτός που σε χτύπησε και να κάνει όλα τα απαιτούμενα για την ασφάλεια σου. Και το λέω επειδή έχει γίνει πολύ της μόδας τώρα τελευταία να την κοπανάνε κάτι ΄΄καλόπαιδα΄΄ χωρίς δίπλωμα, ασφάλεια κλπ. Άντε σιδερένιος και ποτέ ξανά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Οχι βρε Αγγελε! :( Στο ματιασαμε το κουκλι μου φαινεται τελικα! Ας ειναι μονο σιδερα αδερφε κ να ειναι κ το τελευταιο! Περαστικα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 περαστικα φιλε ευχομαι το fazerι να ναι γρηγορα στις επαλξεις :_rock-on: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Περαστικα φιλε. Εσυ να εισαι καλα τη μηχανη την φτιαχνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 αγγελε αφου εισαι καλα και θα παρεις και αποζημιωση ολα καλα. μακαρι οποτε σου καθεται ατυχια να εισαι τοσο τυχερος. να σου πω ρε συ?μηπως τελικα δεν σου πανε τα fazer?δεν χτυπας ενα fjr να ξεμπερδευεις λεω εγω... και ενα xrακι για την πολη...μπας και παρεις θαρρος και παρεις και τα βουνα... αντε man ολα καλα απο δω και μπρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Μακάρι όλα τα ατυχήματα να έχουν μόνο υλικές ζημιές, όλα τα άλλα γίνονται. Περαστικά κι απο μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Αφου εισαι εσυ καλα, παλι καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 ...πίκρα φίλε μου... αφού είσαι καλά, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. μπράβο και στην κυρία που είναι κυρία με τα όλα της, και συμπεριφέρθηκε σαν υπεύθυνο άτομο. άντε. μήπως ήταν σύνθημα από τον "μεγάλο" να πας και εσυ προς GS μεριά;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Περαστικά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Περαστικά. Ευτυχώς που σε πέτυχε άνθρωπος και όχι "ανθρωπος?" και είχε τη στοιχειώδη λογική/ευγένεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Περαστικα και απο μενα Και ΄γω ειχα παρομια κατασταση (ευτηχως χωρις παρατραγουδα ) 2 μηνες αφου πειρα την καλη μου Ευτηχως και παλυ ευτηχως μονο υλικες ζημιες Γρηγορα και παλλη ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Περαστικά κι αγύριστα!!! Πάντα θετική διάθεση που βλέπω πως την έχεις (και μπράβο σου) και πάντα όμορφος :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Ότι του κ@υλώσει κάνει ο καθένας σε αυτή την ζούγκλα! Ρε φίλε αφού είσαι καλά μην μασάς... Το ότι ήταν ευγενική δεν μου λέει κάτι... Ας ήταν αγενής και σωστή οδηγός... και δεν είναι λογική "όλοι κάνουμε ταρζανιές". Υπάρχουν ταρζανιές και ταρζανιές και δυστυχώς όταν οδηγείς μηχανή παίζεις με τις πιθανότητες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι πιθανότητες ήταν με το μέρος σου φίλε μου. Πολλές από αυτές τις ταρζανιές που λες στοιχίζουν ζωές. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι η συγκεκριμένη γεμάτη ευγένια κυρία θα ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια της σαν να μην έγινε τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 άντε. μήπως ήταν σύνθημα από τον "μεγάλο" να πας και εσυ προς GS μεριά;;; Βρε κατι πραματα...Λες να ειναι σημαδι;... Ο Οιωνος θα καταντησει το myBike...ολοι προς GS οδευουμε... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Περαστικα σε εσενα πανω απ'ολα κ μετα στο μωρο σου!Παντα σιδεροκεφαλος! Περιπου το ιδιο ατυχημα ειχα κι εγω πριν 8 χρονακια με τη παπια,οταν ενας παπαρας με προσπερασε σε ευθεια για να στριψει αμεσως δεξια μολις με προσπερασε με αποτελεσμα να με πεταξει στο πεζοδρομιο κ στη συνεχεια να φυγει κ να με αφησει εκει κατω απο το μηχανακι η παλιοαδερφη !Ουτε κρανος ουτε τιποτα,αλλα ευτυχως την εβγαλα καθαρη με κατι μελανιες μονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Παλι καλα :/ Αντε υπομονη να το φτιαξεις παλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Εγώ στα είπα χθές φλαρακι!!!!! Ευχαριστώ που μου εέδωσες προσορινά την σέλα σου μέχρι να φτιαχτεί η δικιά μου!!!!! Θα δείς το μωρό θα στο ξανακάνει πέννα ο μαστρο-Κώστας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Περαστικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 ΓΜΤ σε ματιαξανε οι ζηλοφθονοι. Αφου εισαι οκ,ημαστε οκ :lol: Η μηχανη φτιαχνεται,υπομονη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες