Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2016 Γραφω αυτες τις γραμμες διαβαζοντας ακομα ενα αρθρο για ταλαιπωρους ανθρωπους που περιπλανωνται απο χωρα σε χωρα χωρις να τους θελει κανεις, λες και ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου, ενω οι νοικοκυραιοι της Ευρωπης κουνανε συνοφρυωμενοι το δακτυλο λεγοντας οχι σε ολες τις γλωσσες της ηπειρου: "Νο, ναιν, νει, νιε, οχι" και ο ενας να κανει μπαλακι ευθυνες και ανθρωπους στον αλλον. Οι μασκες της Liberté, égalité, fraternité εχουν πεσει για τα καλα πλεον. Βλεπετε στις καλες εποχες ηταν ευκολο ολοι να ειμαστε καλοι, προχωρημενοι, φιλοξενοι, ανοιχτοι σε νεες ιδεες και πολιτισμους, ενω τωρα στα δυσκολα, τωρα που χωριζει η ηρα απ' το σταρι, τωρα που ανθρωποι μας εχουν αναγκη, τι κανουμε συλλογικα ως Ευρωπη; Κρυβομαστε ο ενας πισω απ' τον αλλο και με τα χερια σταυρωμενα δειχνουμε γυρω μας φωναζοντας εντρομοι "οχι εγω, αυτος!".Κανεις δεν θελει να ξερει τιποτα για ολο αυτο που συμβαινει και ολοι κλεινουν πορτες, παραθυρα και συνορα στη λογικη του "μακρυα απ' τον κ@λο μου και οπου θελει ας μπει". Οσο τα νεα καθημερινα χειροτερευουν, τοσο εγω απελπιζομαι περισσοτερο για το ανθρωπινο ειδος... Στο νου μου ερχεται εκεινο το παλιο αγαπημενο κομματι των Midnight Οil που τωρα μοιαζει πιο επικαιρο απο ποτε, για τελειως διαφορετικους λογους ομως."How can we sleep while our beds our burning?" - το ερωτημα αμιληκτο και απαιτει σκληρη αυτοκριτικη. Μπορουμε αραγε; Εδω και (πολλα) χρονια εχει ξεκινησει μια ανευ προηγουμενου ανθρωπιστικη κριση σε χωρες που ηταν ηδη πολυ φτωχες η τουλαχιστον οχι οσο πλουσιες οσο μια Γερμανια.Δεν ειναι το θεμα μου ποιος το ξεκινησε ολο αυτο -για την πολιτικοοικονομικη αναλυση του ζητηματος δεν φτανουν δεκα βιβλια.Νοιωθω μια απεραντη θλιψη για αυτο που βλεπω να εχει καταντησει η Ευρωπη, η Ευρωπη μου, ενα ιδεωδες πολιτισμενων λαων, μια ιδεα που ισως αφελως αγαπησα αλλα ηταν κατι που στηριξα και αγκαλιασα. Και τωρα τι; Οσο ενημερωνομαι για τα τερατα που κανουν οι διαφοροι "ηγετες" ανα την Ευρωπη, τοσο θλιβομαι ολο και περισσοτερο. Οι ευθυνοφοβοι χαρτογιακαδες ενδιαφερθηκαν μονο για τους εαυτους τους, θυσιαζοντας στο βωμο της "κονομας" τα ιδανικα λαων που καποιοι καλυτεροι τους καποτε πολεμησαν σκληρα για να υπερασπιστουν, τρωγοντας διχως αυριο. Οποιοι ομως σπερνουν ανεμους θεριζουν θυελλες και ολοι ξερουμε καλα οτι η Ιστορια δεν συγχωρει τους ηλιθιους. Οι ανεγκεφαλοι που δυστυχως κατεχουν αυτες τις ρημαδες θεσεις εξουσιας εχουν κανει τα παντα οσο πιο λαθος γινοταν και ετσι εχουμε φτασει σε μια κατασταση εκτος ελεγχου. Και τι δεν εχω δει ολο αυτο τον καιρο που ζουμε αυτη τη κριση. Φρακτες και συρματοπλεγματα απο την Ουγγαρια, κλεισιμο συνορων αναμεσα σε χωρες που μιλουν την ιδια γλωσσα και που επι πενηντα χρονια τωρα δεν ξερουν που αρχιζει και που τελειωνει η χωρα του καθενα, η Σλοβενια στελνει στρατο στα συνορα με την Κροατια, η Σερβια θετει τις ενοπλες δυναμεις της στην υπηρεσια της αστυνομιας, η Αυστρια αποφασιζει μονμερως οτι δεν θα παρει αλλους προσφυγες και μεταναστες, συγκαλει συνοδους με οποιους θελει και θετει την Ελλαδα εκτος Σενγκεν, τα Βαλκανικα κρατη κλεινουν τα συνορα τους κατηγορωντας το ενα το αλλο, η Τσεχια, Πολωνια, Σλοβακια εμφανιζονται "βασιλικοτερες του βασιλεως" αρνουμενες να δεχθουν να βοηθησουν ξεχνωντας βολικοτατα πως πριν πενηντα χρονια ΑΥΤΟΙ ηταν προσφυγες και οικονομικοι μεταναστες εκλιπαροντας για βοηθεια.... Απελπισια και ενα απιστευτο μπαχαλο ασυνενοησιας η Ευρωπη. Τοσες δεκαετιες διαφημισης πολιτισμου και μεγαλων ιδεων, χρειαστηκαν μολις λιγα χρονια για να γκρεμιστουν σαν χαρτινοι πυργοι και να σκορπισουν στους πεντε ανεμους.Και η ασχημια που εμφανιζεται πισω τους τωρα ειναι τοσο δυσβαστακτη. Τα σχολια που διαβαζω τοσο σε ελληνικα οσο και ξενα sites αφορουν τους "λαθρο", τους "απλυτους", τους "πακους", τους "επικινδυνους τρομοκρατες που θα μας καταστρεψουν τα σπιτια και θα βιασουν τις γυναικες μας", τους αυθαδεις καματηδες που θα επρεπε να πανε πισω απο κει που ηρθαν και τοσα ακομα...Φοβος ρατσισμος και εκκωφαντικη αγνοια, ενα εκρηκτικο κοκτειλ και στο βαθος του τουνελ ο φασισμος να καραδοκει. Ωραιοι ηρωες ειμαστε!"Some heroes are we to pass outside these gates, when the well-to-adjust adjust to what it takes" λεει ο αγαπημενος μου Sivert Hoyem και εγω απλα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ με κεφαλαια γραμματα.Ντρεπομαι για τις εικονες ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ οντων να περπατουν στις εθνικες οδους με παιδια στην αγκαλια, μωρα σε καροτσακια που θα επρεπε να βγαινουν βολτα σε παρκα και οχι για ταξιδια εκατονταδων χιλιομετρων σε παραδρομους αυτοκινητοδρομων, νεους που θα επρεπε να εχουν ελπιδα για το μελλον στα ματια και οχι απογνωση και πικρα...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που ολα αυτα συμβαινουν διπλα στο σπιτι μου και εγω νοιωθω ανικανος να αλλαξω οτιδηποτε και απλα στεκομαι βουβος παρατηρητης.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που γειτονες και συνανθρωποι μου εκφραζουν σκοτεινες και απανθρωπες αποψεις που δεν θα επρεπε καν να περνουν απο μυαλα ανθρωπων.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για το ποσο λιγοι τελικα αποδειχτηκαν οι εποχουμενοι "ηγετες" των "πολιτισμενων" Ευρωπαιων. Με τι καρδια να κατσω να γραψω για το ταξιδι μου το καλοκαιρι στην Ευρωπη οταν στους δρομους που πατησα σημερα το καραβανι των απελπισμενων σερνεται;Με τι καρδια να γραψω οτιδηποτε πλεον για ταξιδια, για ελευθερια, για ανοιχτους οριζοντες και συνορα, οταν ολα αυτα πλεον μοιαζουν ενα κακο ανεκδοτο στη σιδηροφρακτη πραγματικοτητα;Με τι καρδια να μιλησω για ομορφες στιγμες και υπεροχες εικονες οταν γυρω μας ο κοσμος που γνωριζαμε καιγεται; Δεν ξερω αν ειμαι μονος σε ολο αυτο που νοιωθω. Η καρδια θελει να πιστεψει πως δεν ειμαι, δεν μπορει ολοι ξαφνικα να εχουν γινει ρατσιστικα, μισανθρωπα lemmings. Καπου θα υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται σαν εμενα, που νοιωθουν ντροπη, αηδια και θυμο με ολο αυτο που συμβαινει και που ψαχνουν να βρουν μια ακρη στο χαμο, καπως να βοηθησουν. Δεν τα γραφω ολα αυτα γιατι εχω βρει τη λυση, ουτε γιατι θελω να δειξω με το δακτυλο τους καλους και τους κακους -στη τελικη ποιος ειμαι αλλωστε να ξερω κατι περισσοτερο απο τον διπλανο μου;Ομως γραφω γιατι ολα αυτα πλεον μεσα δεν χωρανε και με πνιγουν. Νοιωθω οτι εχω(ουμε) μπει σε ενα παραλληλο κακο συμπαν οπου γινονται αδιανοητα πραγματα δυο βηματα παραπερα, δυο ανασσες παραδιπλα απο εκει που συλλογικα ρουφαμε τους "φρεντο" μας.Για ποσο ακομα θα μπορουμε να κοιταζουμε απ' την αλλη μερια και να λειτουργουμε οπως καποτε που ολα ηταν αγγελικα πλασμενα;Πως να συνεχισω να μιλω για ταξιδια πανω στο χαρτη οταν ο χαρτης τωρα καίγεται; 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2016 Νικολα τα πράγματα ξεφεύγουν απο τον ρομαντισμό και την αγάπη που ενδεχομένως να ειχαμε για κάποιους λαούς της Ευρώπης οταν ηταν ολα ήρεμα και ωραία, το πράγμα για μένα παει πολύ πιο μακρυά και εχει να κανει με γεωπολιτικά παιχνιδάκια, πετρέλαια, χρήμα, εξουσία και τα δάκρυα περισσεύουν νομίζω, εξ άλλου οπως περίτρανα εχει αποδειχθεί δυο παγκόσμιοι, κανταφι, συρια τώρα κλπ δεν τους πολύ ενδιαφέρουν οι λαοι και ο ανθρωπισμός ειναι για τα φτωχαδάκια, την γιαγιά και τον οικογενειάρχη που βλέπει να βγαίνει στην παράλια της Μυτιλήνης ενα παιδακι που τρέμει απο το κρύο.Εμεις όπως πάντα άλλωστε "ετυχε" να είμαστε ο αδύναμος κρίκος και θα υποστούμε τις συνέπειες ολης αυτής της κατάστασης Αυτά τα λιγα σαν παρέμβαση, κάλο μήνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2016 Θα το κάνεις γιατι το χρειαζόμαστε..........Υπάρχουν πολλοι τρόποι να γράψεις για μια εμπειρία. Θα το κάνεις λοιπόν ως ίσος προς αυτούς τους ανθρωπους....απλά πιο τυχερός.Γιατί τώρα που ήρθε η στιγμή να "σκάσει η παγκόσμια φουσκα".......πρέπει να δημιουργούμε τους δικούς μας παραδείσους.......γιατί πρεπει να φαίνεται πως υπάρχει ελπίδα.........πως υπάρχει κατι καλύτερο....αλλιώς γιατί ταξιδεύουμε?Τα πάντα έιναι "επιλογές".....ήρθε η ώρα (για μια ακόμη φορα) να ξεκινήσουμε να κανουμε τις σωστές....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2016 Γιατι ολα αυτα ρωτας .. Γιατι ο ανθρωπος δεν εχει εξελιχθει καθολου σαν συνολο τις τελευταιες χιλιαδες χρονια. Το μονο που εχει κατεφερει να εξελιξει ειναι η ικανοτητα να κρυβει το ποσο ζωο ειναι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δε χρειάζεται ούτε να σκάμε, ούτε να γράφουμε σεντόνια... Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Οι Σύριοι που μετακινήθηκαν στα ελεύθερα τμήματα της Συρίας...Οι άνθρωποι που άφησαν πίσω τους οι λαθροπρόσφυγες... Τα σημεία-κλειδιά του βίντεο είναι το 0:48 και το 3:07...Και το καλύτερο για το τέλος... Σημείο κλειδί το 4:00... Μικρά παιδάκια δεν είμαστε, μπορούμε να καταλάβουμε τι βλέπουμε. Κλείστε την τηλεόραση... Τα συμπεράσματα δικά σας και σε πολιτισμένη κουβέντα είμαι διαθέσιμος. Χίο μένω, τα βλέπω όλα με τα μάτια μου... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2016 από τον MihalisNavara 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2016 Ας είμαστε ρεαλιστές. Η ανθρωπότητα θα έχει πάντα δυο όψεις. Αυτή που βοηθάει ο ένας τον άλλο, που ενδιαφέρεται για τους υπόλοιπους, που κάνει όλα αυτά τα υπέροχα που ακούμε κατά καιρούς (αλλά τα ξεχνάμε εύκολα), και αυτή που σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, κλπ, κλπ.Από την άλλη η ανθρωπότητα έχει κάνει βήματα προς τα μπροστά. Έχει κατακτήσει πράγματα που οι πρόγονοι μας ούτε καν μπορούσαν να φανταστούν, να απολαύσουν...Σκεφτείτε πως είμασταν πριν 2000 χρόνια, 1000, 500, 100... Κάποτε σε έσφαζαν για πλάκα, τώρα όχι. Η ζωή μας έχει βελτιωθεί... Ελευθερία σκέψης; Δικαιώματα; Πράγματα που είναι δεδομένα σήμερα και ούτε καν περνάνε απο το μυαλό μας (κακώς), κάποτε απλά δεν υπήρχαν...Αλλαγές συμβαίνουν αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς. Δεν είμαστε τόσο ζώα, όσο είμασταν κάποτε...Ρομαντισμός & παραδεισένιες καταστάσεις δεν χωράνε στη πραγματικότητα. Ας μην κλαιγόμαστε για πράγματα που ποτέ δεν θα υπάρξουν, ας μην ισσοπεδωνουμε τα πάντα, ας χαρούμε και ας προστατεύσουμε τα καλά που έχουν κατακτηθεί και ας κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2016 Νικόλα ρισπεκτ για το ποστ και την ψύχραιμη τοποθέτηση.Ελπιζω αυτη η διατύπωση σου να βοηθήσει και αυτη την κοινωνίκη ομάδα του μαιμπαικ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Tα υψηλά ιδανικά είναι εύκολα στις εποχές των παχιών αγελάδων.Όσο στερεύει το χρήμα, φαίνονται τα πραγματικά χρώματα του καθενός, τόσο τα δικά μας όσο και των Ευρωπαίων. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 ενα ωραιο βιντεακι απο ενα τυπο που τον παω (χωρις να τον ξερω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Οι πραγματικοί πρόσφυγες είναι η μειοψηφία και αυτό που δεν ακούμε ποτέ από τα κανάλια είναι ότι περνάνε κανονικά τα σύνορα χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση και προωθούνται στους προορισμούς τους! Δεν το έχω ακούσει πράγματι αυτό, έχεις κάποιο Link plz? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Οι πραγματικοί πρόσφυγες είναι η μειοψηφία και αυτό που δεν ακούμε ποτέ από τα κανάλια είναι ότι περνάνε κανονικά τα σύνορα και προωθούνται στους προορισμούς τους! εγώ πάντως μια χαρά γυναικόπαιδα είδα εχθές στον Πειραιά στο λιμάνι,όπως και στα σύνορα.Οπότε φαντάζομαι εννοείς περνάνε τα δικά μας σύνορα κανονικά και εγκλωβίζονται με το ζόρι εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ας αναλογιστούμε πρώτα: ΓΙΑΤΙ οι πρόσφυγες ''κατευνονται'', εσκεμμενα κατευθυνόμενοι, προς ευρώπη κι όχι προς κοντινές χώρες που έχουν ίδια γλώσσα, θρησκεία ήθη κι έθιμα και με ζήτηση για εργατικά χέρια.ΓΙΑΤΙ οι πρόσφυγες ζητούν επισταμμένα να πάνε στην Γερμανία κι όχι στην Γαλλία π.χ.?ΤΙ θα γίνει όταν τελειώσει ο πόλεμος στην Συρία και ζητηθεί από τους πρόσφυγες να επιστρέψουν σε αυτήν? θα το κάνουν ¨η θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να μείνουν στην Ευρώπη αλλοιώνοντας την υπόσταση της (ηθη, εθιμα, θρησκεία κ.α.). Ως γνστόν έρχονται στην ευρώπη ως φιλοξενούμενοι ΜΟΝΟΝ κι όχι ως οικονομικοί μετανάστες. Η ευρώπη έτσι εφαρμόζει την σχετική ''Χάρτα του ΟΗΕ'' που προβλέπει ακριβώ2ς αυτήν την διαδυκασία.ΓΙΑΤΙ η Τουρκία δεν κάνει τίποτα να τους σταματήσει και βάζει συνεχώς προσκώματα? Μόλις χθές ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει ελεγχους του ΝΑΤΟ στα χωρικά της ύδατα. Μήπως διότι είναι η πίεση της προς την ευρώπη για να γίνει ντε φακτο μέλος της ΕΕ? ΓΙΑΤΙ η σημερινή κυβέρνηση ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ - ΕΝΘΑΡΥΝΕ επανειλημένως τους πρόσφυγες να ερθουν στην Ελλάδα προεκλογικά και μετεκλογικά κατεδαφίζοντας τον φράκτη στον Εβρο σε μια συμβολική κίνηση με ισχυρότατο μηνυμα με αποδέκτες την ευρώπη φυσικά? Μήπως ήταν πολιτικό της σχέδιο αφού είχε απειλήσει της ευρώπη οτι θα την πλυμηρίσει με πρόσφυγες δίνοντας τους χαρτιά και ΜΗΝ υπολογίζοντας (ποτε δεν πιστεψε ότι μπορεί να γίνει) το κλείσιμο των ευρωπαικών συνόρων λόγω Schengen? Με αυτόν τον τρόπο προσέβλεπε σε ντε φακτο μείωση του χρέους. Σήμερα τα σύνορα είναι κλειστά και οι πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ για την χώρα όσο αυτοί αυξάνονται καθημερινώς. ...................και μετά ας γίνουμε ρομαντικοί με αίσθημα δικαίου προς τον οποιονδήποτε πρόσφυγα!Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ τελικά πληρώνουμε ΚΑΙ δικά μας λάθη στο όνομα μιας εσφαλμένης ιδεολογίας και χαζής ιδεοληψίας που ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν πέτυχε? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον pipingtom83 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 το λέει η frontex αυτό;Καλά,οκ.Σε "σταθμούς" όπως ο Πειραιάς και το Πάρκο Τρίτση τι παίζει; τι έχουν να πουν για εκεί; Ας αναλογιστούμε πρώτα: Φαντάζομαι πως έχεις την απάντηση σε όλα τα γιατί σωστά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) το λέει η frontex αυτό;Καλά,οκ.Σε "σταθμούς" όπως ο Πειραιάς και το Πάρκο Τρίτση τι παίζει; τι έχουν να πουν για εκεί;Φαντάζομαι πως έχεις την απάντηση σε όλα τα γιατί σωστά;μαθε να συζητάς σαν ανθρωπος και να μην γίνεσαι αχρείαστα προκλητικός.Αν είχα τις απαντήσεις θα τις πόσταρα, αλλά απορώ κι εγω ο ίδιος.Ο Πειραιάς φέτος θα υποδεχτεί 618 προσεγγίσεις Κρουαζιεροπλοίων με περίπου 2,000,000 επιβάτες. Αυτό είναι μπερίπου 1%-2% του ΑΕΠ, φαντάζεσαι τις ακυρώσεις αν το λιμάνι τυο Πειραιά γίνει hot spot? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον pipingtom83 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 http://data.unhcr.org/mediterranean/regional.php Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πέρασες καθόλου από Πειραιά να δεις τι γίνεται; μάλλον όχι;Μη νομίζεις πως μου αρέσει η κατάσταση που βλέπω.Κάθε άλλο.όσο για το αν είμαι προκλητικός δεν θα μου το πεις εσύ.Ετσι μας έχεις μάθει να σου απαντάμε.Ρωτάς και απαντάς μόνος σου.Τι ίδιες απορίες έχω όμως και εγώ,και θα χαρώ αν μου τις απαντήσει κάποιος. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 http://www.protothema.gr/greece/article/548992/frontex-ligoteroi-pleon-oi-suroi-metaxu-ton-metanaston-pou-ftanoun-stin-ellada-/ Για Ειδομένη πηγαίνουν όλοι φίλε μου. Εκεί είναι η πύλη εισόδου. Μπορεί να περνάνε με το σταγονόμετρο (λόγω της πρακτικής των Σκοπιανών) αλλά περνάνε. Το ότι θέλουν οι "φίλοι" μας να τους εγκλωβίσουν εδώ είναι άλλο θέμα... Το λινκ λέει πως μειώθηκαν οι Σύριοι.Δεν λέει πως οι Σύριοι περνάνε χωρίς πρόβλημα όμως.Επίσης, σημαντικό να έχουμε υπ'όψιν μας πως η κατηγορία πρόσφυγας δεν ισχύει μόνο για τους Σύριους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Πέρασες καθόλου από Πειραιά να δεις τι γίνεται; μάλλον όχι;Μη νομίζεις πως μου αρέσει η κατάσταση που βλέπω.Κάθε άλλο.όσο για το αν είμαι προκλητικός δεν θα μου το πεις εσύ.Ετσι μας έχεις μάθει να σου απαντάμε.Ρωτάς και απαντάς μόνος σου.Τι ίδιες απορίες έχω όμως και εγώ,και θα χαρώ αν μου τις απαντήσει κάποιος.Στον Πειραιά δουλεύω στην Κρουαζιέρα.........33 χρόνια, με μια μικρή διακοπή σε μετάβαση στο Διπλωματικό Σώμα, αλλά ξαναγύρισα.Οσο για το προκλητικός στο ξαναλέω, δεν χρειάζεται να γίνεσαι τέτοιος, αν έχεις απαντήσεις στα ''γιατι'' μου πολυ ευχαρίστως να σε διαβάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Ας αναλογιστούμε πρώτα: ΓΙΑΤΙ οι πρόσφυγες ''κατευνονται'', εσκεμμενα κατευθυνόμενοι, προς ευρώπη κι όχι προς κοντινές χώρες που έχουν ίδια γλώσσα, θρησκεία ήθη κι έθιμα και με ζήτηση για εργατικά χέρια.Δεν γνωρίζω ποιές χώρες έχουν ζήτηση για εργατικά χέρια, εάν υπάρχουν τα στοιχεία θα ήθελα να τα δω.Επίσης, το "ίδια ήθη-έθιμα" πρέπει να στοιχειοθετηθεί, επειδή μουσουλμάνος από μουσουλμάνος διαφέρει, σε επίπεδο αποκεφαλισμού.Τέλος να σημειωθεί πως χώρες όπως η Ιορδανία και ο Λίβανος βοηθούν πράγματι, με 628,427 και 1,196,560 πρόσφυγες αντιστοίχως. Η Τουρκία έχει 2,688,686 εγγεγραμμένους. Πηγή.Άρα οι πρόσφυγες κατευθύνονται πράγματι κατ'αρχάς προς κοντινές χώρες. ΓΙΑΤΙ οι πρόσφυγες ζητούν επισταμμένα να πάνε στην Γερμανία κι όχι στην Γαλλία π.χ.? Επειδή η Μέρκελ είπε πως οι Σύριοι θα είναι ευπρόσδεκτοι, η Γερμανία έχει φήμη για τις παροχές της και τις ευκαιρίες που παρέχει (ορθή ή όχι) και άρα όλοι την θεωρούν το πιο ασφαλές στοίχημα. Παρατήρησε πως η Γερμανία είναι από τις χώρες που σπρώχνει για αναδιανομή και όχι για "ουγκ κλείστε τα τείχη!", άρα φαντάζει πολύ πιο καλή περίπτωση.ΤΙ θα γίνει όταν τελειώσει ο πόλεμος στην Συρία και ζητηθεί από τους πρόσφυγες να επιστρέψουν σε αυτήν? θα το κάνουν ¨η θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να μείνουν στην Ευρώπη αλλοιώνοντας την υπόσταση της (ηθη, εθιμα, θρησκεία κ.α.). Ως γνστόν έρχονται στην ευρώπη ως φιλοξενούμενοι ΜΟΝΟΝ κι όχι ως οικονομικοί μετανάστες. Η ευρώπη έτσι εφαρμόζει την σχετική ''Χάρτα του ΟΗΕ'' που προβλέπει ακριβώ2ς αυτήν την διαδυκασία.Κάποιοι θα γυρίσουν.Για ποία "Χαρτα του ΟΗΕ" μιλάς?Αλλοίωση 500 εκατομμυρίων από 2,3,4 εκατομμύρια, δύσκολα. Η Γερμανία έχει ανέκαθεν τεράστιο πληθυσμό μεταναστών, ούτε ισλαμιστές ούτε ορθόδοξους τους έκανε, θεωρώ υπερβολική αυτή την ανησυχία. ΓΙΑΤΙ η Τουρκία δεν κάνει τίποτα να τους σταματήσει και βάζει συνεχώς προσκώματα? Μόλις χθές ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει ελεγχους του ΝΑΤΟ στα χωρικά της ύδατα. Μήπως διότι είναι η πίεση της προς την ευρώπη για να γίνει ντε φακτο μέλος της ΕΕ? Η Τουρκία δεν αποσκοπεί πλέον να ενταχθεί στην ΕΕ, το πάει για τοπική δύναμη με βάση στο Ισλάμ. Αλλά ναι, γιατί να κάνει οτιδήποτε? Δεν είναι προς το συμφέρον της, ξεκάθαρα. Το εκμεταλεύεται όσο μπορεί. ΓΙΑΤΙ η σημερινή κυβέρνηση ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ - ΕΝΘΑΡΥΝΕ επανειλημένως τους πρόσφυγες να ερθουν στην Ελλάδα προεκλογικά και μετεκλογικά κατεδαφίζοντας τον φράκτη στον Εβρο σε μια συμβολική κίνηση με ισχυρότατο μηνυμα με αποδέκτες την ευρώπη φυσικά? Μήπως ήταν πολιτικό της σχέδιο αφού είχε απειλήσει της ευρώπη οτι θα την πλυμηρίσει με πρόσφυγες δίνοντας τους χαρτιά και ΜΗΝ υπολογίζοντας (ποτε δεν πιστεψε ότι μπορεί να γίνει) το κλείσιμο των ευρωπαικών συνόρων λόγω Schengen? Με αυτόν τον τρόπο προσέβλεπε σε ντε φακτο μείωση του χρέους. Σήμερα τα σύνορα είναι κλειστά και οι πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ για την χώρα όσο αυτοί αυξάνονται καθημερινώς. Επειδή δεν κάνουν τίποτα με σχέδιο και είναι άμπαλοι?Ο φράκτης στον Έβρο ωστόσο δεν είναι η κύρια οδός πλέον. Η προώθηση έγινε αρχικά με την συναίνεση "της Ευρώπης" ή της Γερμανίας αναλόγως πως το βλέπεις και η Συνθήκη Δουβλίνου έχει ανασταλεί λόγω του τεράστιου αριθμού που κανείς δεν ήταν εξοπλισμένος να διαχειριστεί. ...................και μετά ας γίνουμε ρομαντικοί με αίσθημα δικαίου προς τον οποιονδήποτε πρόσφυγα!Το αίσθημα δικαίου μου δεν το ανοιγοκλείνω έτσι, προσωπικά. Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ τελικά πληρώνουμε ΚΑΙ δικά μας λάθη στο όνομα μιας εσφαλμένης ιδεολογίας και χαζής ιδεοληψίας που ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν πέτυχε? Για ποιά ιδεολογία μιλάς? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 , αν έχεις απαντήσεις στα ''γιατι'' μου πολυ ευχαρίστως να σε διαβάσω.Σου απάντησα ήδη πως δεν έχω απάντηση και θα χαρώ πολύ κάποιος να μου δώσει και εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δεν γνωρίζω ποιές χώρες έχουν ζήτηση για εργατικά χέρια, εάν υπάρχουν τα στοιχεία θα ήθελα να τα δω.Ειναι πολύ απλό, δες πόσοι Ελληνες και γενικά ευρωπαίοι δουλεύουν εκεί ως εγατικό προσωπικό ¨η ως Διοικητικό προσωπικό. Υπάρχουν σχετικες πληροφορίες στο ΝΕΤ. Επίσης, το "ίδια ήθη-έθιμα" πρέπει να στοιχειοθετηθεί, επειδή μουσουλμάνος από μουσουλμάνος διαφέρει, σε επίπεδο αποκεφαλισμού.Ναι διαφέρουν οι Σιιτες από τους Σουνίτες και μισιούνται θανάσιμα αλλά, οι γειτονικές χώρες έχουν κι απο τους δυο οι οποίοι εργάζονται κανονικά, συναναστρέφονται ο ένας τον άλλον όπως κανουν και οι Ορθόδοξοι με τους Καθολικούς, απλα εξασκουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα σε διαφορετικούς τόπους. Τέλος να σημειωθεί πως χώρες όπως η Ιορδανία και ο Λίβανος βοηθούν πράγματι, με 628,427 και 1,196,560 πρόσφυγες αντιστοίχως. Η Τουρκία έχει 2,688,686 εγγεγραμμένους. Πηγή.Άρα οι πρόσφυγες κατευθύνονται πράγματι κατ'αρχάς προς κοντινές χώρες.Λάθος!!!! Σωστό το ότι μετακινούνται προς τα εκεί αλλά μόνον μεταβατικά και για για λίγο αφού όλοι προοθούνται προς την Ελλάδα και ευρώπη μέσω Τουρκίας πάντα λόγω κοντινότητος με την ελλάδα.Επειδή η Μέρκελ είπε πως οι Σύριοι θα είναι ευπρόσδεκτοι, η Γερμανία έχει φήμη για τις παροχές της και τις ευκαιρίες που παρέχει (ορθή ή όχι) και άρα όλοι την θεωρούν το πιο ασφαλές στοίχημα. Παρατήρησε πως η Γερμανία είναι από τις χώρες που σπρώχνει για αναδιανομή και όχι για "ουγκ κλείστε τα τείχη!", άρα φαντάζει πολύ πιο καλή περίπτωση.Κάποιοι θα γυρίσουν.Νομιζω ότι ΑΝ η κάθε χώρα φιλοξενίας θελήσει να κρατήσει έναν αριθμό προσφύγων για εργατικό δυναμικό θα το κάνει, και πάντα με γνωμονα την τυχόν μελλοντική αλλοίωση τους Εθνους των. Διότι ώς γνωρίζεις οι Μουσουλμάνοι την αντισύληψη δεν την γνωρίζουν και κάθε φικι-φικι είναι κι ενα παιδί το οποίο σύμφωνα πχ με την νομοθεσία της Γερμανίας εφόσον γεννηθεί σε Γερμανικό έδαφος είναι αυτοματα Γερμανός!!! Κάπως ετσι, αλλά όχι μονον, την πάτησε και η Γαλλία με τα γνωστα αποτελέσματα σημερα. Για ποία "Χαρτα του ΟΗΕ" μιλάς?Η χάρτα εδω: https://www.unric.org/el/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=10Πάνω στην ''χάρτα'' πατάει της μεταναστευσης που ρωτά, εδω: https://www.unric.org/el/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=34Στην ίδια ''χάρτα'' πατάει και το σχετικό για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εδω: https://www.unric.org/el/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=33Αλλοίωση 500 εκατομμυρίων από 2,3,4 εκατομμύρια, δύσκολα. Η Γερμανία έχει ανέκαθεν τεράστιο πληθυσμό μεταναστών, ούτε ισλαμιστές ούτε ορθόδοξους τους έκανε, θεωρώ υπερβολική αυτή την ανησυχία.Λάθος!!! για εναν τυπικό μουσουλμάνο αντιστοιχούν 3 παιδιά σε πρώτη φάση, κάνε τους υπολογισμούς και δες σε 50 χρόνια τι θα έχει γίνει με τις υπόλοιπες φάσεις (παιδια των παιδιών). Ετσι την πάτησε και η Γαλλία, όπου στα 60εκ πλυθυσμού τα 4,7εκ (7,5% του πλυθυσμου - http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/b7n3moccuaee2un.jpg) είναι μουσουλμάνοι μέσα στους οποίους καλλιεργούνται στοιχεία που προξενούν κτυπήματα σαν το τελευταίο και στο charlie hebo πέρυσι. Η Τουρκία δεν αποσκοπεί πλέον να ενταχθεί στην ΕΕ, το πάει για τοπική δύναμη με βάση στο Ισλάμ. Αλλά ναι, γιατί να κάνει οτιδήποτε? Δεν είναι προς το συμφέρον της, ξεκάθαρα. Το εκμεταλεύεται όσο μπορεί.Η Τουρκία ειναι απομονωμένη και κάνει ότι μπορεί να βγεί στην επιφάνεια. Την σπρώχνει και η Αμερική. Ομως η Ρωσία δεν θα της χαριστεί, την περιμένει στην γωνία, Η αμερική απο την άλλη δεν θέλει να μπλεχτεί με την Ρωσία και βάζει την Τουρκία να το παίξει ''δυσκολη''. Στο τέλος κι επειδή κανεις (Ρωσία και αμερική) δεν θέλουν ένα μεταξύ τους πόλεμο (ψυχρό, παγκόσμιο ¨η τύπου εμπλεκομένων στο Αφγανιστάν) κι επειδή το Ιραν δεν είναι τυχαίος αντίπαλος νομίζω ότι η Τουρκία θα είναι η μεγάλη χαμένη αφού οι Κούρδοι έχουν ήδη ιδρύσει το κράτος τους στην Βόρεια μεριά της Συρίας, την Ρωσία περιμένουν για να τους πεί ΟΚ για να το ανακυρήξουν επίσημα. Επειδή δεν κάνουν τίποτα με σχέδιο και είναι άμπαλοι?Ο φράκτης στον Έβρο ωστόσο δεν είναι η κύρια οδός πλέον. Η προώθηση έγινε αρχικά με την συναίνεση "της Ευρώπης" ή της Γερμανίας αναλόγως πως το βλέπεις και η Συνθήκη Δουβλίνου έχει ανασταλεί λόγω του τεράστιου αριθμού που κανείς δεν ήταν εξοπλισμένος να διαχειριστεί.Ποτέ δεν ήταν ομως, η ξύλωση του ηταν ισχυρότατο μυνημα προς τους Ευρωπαίους για τους σκοπούς της Κυβέρνησης! Και η Οποία κυβέρνηση σημερα το φυσσάει και δεν κρυώνει. Θα δούμε κι άλλα στο μέλλον αν και νομίζω ότι, το ξέρουν και οι ίδιοι, το 2016 μάλλον δεν θα το βγάλουν ως έχει. Το αίσθημα δικαίου μου δεν το ανοιγοκλείνω έτσι, προσωπικά.Για ποιά ιδεολογία μιλάς?της ριζοσπαστικής Αριστεράς, Κομουνιστικής Αριστεράς ¨η σκέτο Αριστεράς Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον pipingtom83 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 τον νεοβλακοελληνα τον νειαζει μη χασουμε τα ηθοι κ εθιμα...δηδ την μασαμπουκα...γιατι χωρις μασαμπουκα δεν ειθισται εθιμο...ολοι αυτοι βεβαια πανε στην εκκλησια μονο το μεγαλο σαβατο κ αυτο απο εξω για να ριξουν δυνατακια...φτυσιμο στα μουτρα θελετε μερικοικ αυτο που παρακαλαω για εσας...ειναι να γινει πολεμος εδω κ να μη μας θελουν κανενας ουτε οι αλβανοι...αλλα ξερω εσεις ειστε πατριωτες κ θα κατσετε εδω δε θα φυγετε...θα περιμετε να σκωτοθειτε εσεις κ η οικογενια σας...καλυτερα να φυγετε εσεις παρα οι προσφυγες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 μήπως παρατσουβαλιάζεις και εσύ λίγο τα πράγματα τώρα;δεν είναι όλα άσπρο,μαύρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) "Ειναι πολύ απλό, δες πόσοι Ελληνες και γενικά ευρωπαίοι δουλεύουν εκεί ως εγατικό προσωπικό ¨η ως Διοικητικό προσωπικό. Υπάρχουν σχετικες πληροφορίες στο ΝΕΤ. " Τι σχέση έχει αυτό? Και εδώ υπάρχει ζήτηση για προγραμματιστές και web developers, αλλα΄δεν λες πως "ζητάμε εργατικά χέρια". Ναι διαφέρουν οι Σιιτες από τους Σουνίτες και μισιούνται θανάσιμα αλλά, οι γειτονικές χώρες έχουν κι απο τους δυο οι οποίοι εργάζονται κανονικά, συναναστρέφονται ο ένας τον άλλον όπως κανουν και οι Ορθόδοξοι με τους Καθολικούς, απλα εξασκουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα σε διαφορετικούς τόπους. Ναι, και λέω πως "ομοιδεάτης" δεν είναι τόσο απλό, χρίζει ανάλυσης για πολλούς λόγους επειδή όπως υπάρχει αυτό που λες υπάρχει και το "εμφύλιος". Λάθος!!!! Σωστό το ότι μετακινούνται προς τα εκεί αλλά μόνον μεταβατικά και για για λίγο αφού όλοι προοθούνται προς την Ελλάδα και ευρώπη μέσω Τουρκίας πάντα λόγω κοντινότητος με την ελλάδα.Στοιχεία? Αυτή την στιγμή απ'ό,τι διαβάζω η Ευρώπη:According to Eurostat, EU member states received 626,000 asylum applications in 2014, the highest number since the 672,000 applications received in 1992,[19] and granted protection status to more than 185,000 asylum seekers.[20] The number of asylum applications doubled to 1,221,855 in 2015. = 1,847,855 δηλαδή λιγότερους από όσους έχει η Τουρκία.Βάλε και '13 και '14 μέσα που είναι περίπου άλλοι 700.000 και πάμε στα 2.5 εκ περίπου, ΣΧΕΔΟΝ στο νούμερο της Τουρκίας. Μου φαίνεται απίθανο αυτό που λες, αλλά οκ ας ρωτήσω: τα στοιχεία σου από που προκύπτουν? Διότι ώς γνωρίζεις οι Μουσουλμάνοι την αντισύληψη δεν την γνωρίζουν και κάθε φικι-φικι είναι κι ενα παιδί το οποίο σύμφωνα πχ με την νομοθεσία της Γερμανίας εφόσον γεννηθεί σε Γερμανικό έδαφος είναι αυτοματα Γερμανός!!! Κάπως ετσι, αλλά όχι μονον, την πάτησε και η Γαλλία με τα γνωστα αποτελέσματα σημερα. Κατ'αρχάς ο νόμος δεν είναι τόσο απλός. Children born on or after 1 January 2000 to non-German parents acquire German citizenship at birth if at least one parent:has a permanent residence permit andhas been residing in Germany for at least eight years.In order to retain German citizenship, such children are required to take affirmative measures by age 23, after which their German citizenship otherwise expires. Assuming that this law is not changed or overturned by a court, these affirmative measures include an applicant's proving that he or she does not hold any foreign citizenship other than in aEuropean Union member nation or a nation such as Morocco, Nigeria, or Iran whose domestic law provides that citizenship in it cannot be lost.Parents who are citizens of European Economic Area states or Switzerland are eligible to receive permanent resident permits after five years. Κατά δεύτερον δεν μπορώ να βρω στοιχεία γεννητικότητας ανά εθνικότητα ή καταγωγή, αλλά πρέπει να παρατηρήσω πως υποθέτεις αυτόματα πως όλα τα παιδιά μεταναστών θα είναι "ΓΙΟΥΧΟΥ ΣΑΡΙΑ" αντί πολιτισμικά Γερμανοί. Επίσης αγνοεί άλλους παράγοντες όπως η παρατήρηση πως η γεννητικότητα συσχετίζεται στενά με το βιοτικό επίπεδο (όσο χαμηλότερο τόσο μεγαλύτερη), πράγμα που αλλάζει καθώς ένας μετανάστης ανεβάζει το βιοτικό του επίπεδο και συνεπώς δεν είναι αυτονόητο πως επειδή οι αφγανοί έχουν κατά μέσο όρο 5 παιδιά, θα έχουν 5 παιδιά και στην Γερμανία. Λάθος!!! για εναν τυπικό μουσουλμάνο αντιστοιχούν 3 παιδιά σε πρώτη φάση, κάνε τους υπολογισμούς και δες σε 50 χρόνια τι θα έχει γίνει με τις υπόλοιπες φάσεις (παιδια των παιδιών). Ετσι την πάτησε και η Γαλλία, όπου στα 60εκ πλυθυσμού τα 4,7εκ (7,5% του πλυθυσμου) είναι μουσουλμάνοι μέσα στους οποίους καλλιεργούνται στοιχεία που προξενούν κτυπήματα σαν το τελευταίο και στο charlie hebo πέρ Θεωρώ αφελές να παριστάνουμε πως η θρησκεία και μόνο καθορίζει εάν κάποιος θα είναι τρομοκράτης, ή πως μουσουλμάνος= τρομοκράτης. Χυδαίο για την ακρίβεια.Μια ουσιαστική αντιμετώπιση θα ήταν να δούμε ΓΙΑΤΙ όσοι επιλέγουν αυτή την οδό το κάνουν και να καταπολεμηθεί η αιτία. Ίσως να σε ενδιέφεραν μελέτες για τα κίνητρα και τον χαρακτήρα των Ευρωπαίων τζιχαντιστών που δείχνουν πως ούτε τίποτα βαθιά θρησκευόμενοι είναι ούτε μεγάλωσαν με ισλαμ-ισλαμ-ισλάμ πιπίλα στο κεφάλι τους. Ποτέ δεν ήταν ομως, η ξύλωση του ηταν ισχυρότατο μυνημα προς τους Ευρωπαίους για τους σκοπούς της Κυβέρνησης! Και η Οποία κυβέρνηση σημερα το φυσσάει και δεν κρυώνει. Θα δούμε κι άλλα στο μέλλον αν και νομίζω ότι, το ξέρουν και οι ίδιοι, το 2016 μάλλον δεν θα το βγάλουν ως έχει. Τι σημασία έχει την στιγμή που η κυβέρνηση έχει άλλη στάση από την παραπάνω και οι Ευρωπαίοι επιμένουν στις "ΑΑΑ ΟΥΓΚ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ" τοποθετήσεις? Πιστεύεις πως ακόμα νομίζουν πως τους κάνουμε αντίποινα? της ριζοσπαστικής Αριστεράς, Κομουνιστικής Αριστεράς ¨η σκέτο Αριστεράς Εάν δούμε ποτέ τέτοια κυβέρνηση στην Ελλάδα το συζητάμε. Μ' αρέσει Edit: Δεν έχω καταλάβει ποιό το πρόβλημα με την χάρτα του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2016 από τον Le Flwr 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pipingtom83 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 τον νεοβλακοελληνα τον νειαζει μη χασουμε τα ηθοι κ εθιμα...δηδ την μασαμπουκα...γιατι χωρις μασαμπουκα δεν ειθισται εθιμο...ολοι αυτοι βεβαια πανε στην εκκλησια μονο το μεγαλο σαβατο κ αυτο απο εξω για να ριξουν δυνατακια...φτυσιμο στα μουτρα θελετε μερικοικ αυτο που παρακαλαω για εσας...ειναι να γινει πολεμος εδω κ να μη μας θελουν κανενας ουτε οι αλβανοι...αλλα ξερω εσεις ειστε πατριωτες κ θα κατσετε εδω δε θα φυγετε...θα περιμετε να σκωτοθειτε εσεις κ η οικογενια σας...καλυτερα να φυγετε εσεις παρα οι προσφυγες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες