Jump to content
sgianno

Διασχίζοντας την Βόρεια Ευρώπη.

Recommended Posts

Μπραβο ρε φιλε..! Θα σου ευχηθω "και του χρονου" γιατι ειναι αρρωστια το ταξιδι εξω...

Όσο γι αυτό:

Τίποτα όμως από αυτά δεν με προβλημάτιζε αρκετά όσο αυτό :

Μήπως είναι ρίσκο να πάμε μόνο οι 2 μας ?

...όλα στο μυαλό ειναι... :_thumbsup:

keep it up...!

Τροποποιήθηκε από τον Surveyor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ανυπομονουμε για τα υπολοιπα. Σιγουρα θαναι τελεια. Καλη διαθεση να υπαρχει και παρεα και ολα γινονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε όχι μόνο είναι τέλειο το ταξίδι που κάνατε στο εξωτερικό (ένα μακρυνό ταξίδι αποτελεί για πολλούς το ιερό δισκοπότηρο του μοτοσυκλετισμού) αλλά να ξέρεις έχει τεράστια σημασία το πως το γράφεις και πως δίνεις στον αναγνώστη να καταλάβει την ψυχολογία σου. Μπράβο για το ταξίδι αλλά και για τον τρόπο που το γράφεις εδώ και μας ανατριχιάζεις και μας συγκινείς!!!!!!!!!!!!

Go on my friend, rock ΄n roll it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά απο τώρα ψαχνομε για το επομενο!Στο πλοίο συνταξιδευαμε είχα μπει στο γκαράζ δίπλα σας cbf 1000 λευκό μαζι με τον Νίκο multi620 μαυρο και τον Αλέξανδρο GS1200.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράφουμε τώρα, δεν καθόμαστε λέμε... :mB_kalo_e: Ααααααχ αυτά τα ταξίδια με τις δυο ρόδες, μας έχουν αρρωστήσει...πρόσεξε γιατί είναι κόλλημα σοβαρό, πολύ σοβαρό :crazy: welcome to the club :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 ημέρα

Βενετία – Belluno –Cortina d’amprezzo –Lienz-BirnBaum

Οι 36 ώρες αναμονής στο καράβι έγιναν καπνός μόλις αντικρίσαμε την Βενετία , ξεχάσαμε τα πάντα. Προσωπικά το μόνο που ήθελα ήταν να κατεβώ στο γκαράζ του πλοίου και να καβαλήσω την μηχανή μου. Να οδηγήσω εκτός συνόρων για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Η θέα της Βενετίας μαγική και ο ήλιος σαν να μας ακολούθησε από την Ελλάδα. Ζεστός και χαρούμενος θα μας συντρόφευε με ασφάλεια σε όλο το ταξίδι.

91541959.jpg

46571304.jpg

96375188.jpg

41632042.jpg

200 μέτρα από το λιμάνι κάναμε μια στάση για να ελέγξουμε ότι έχουμε τα πάντα και ότι ήμαστε έτοιμη για τα πρώτα ευρωπαϊκά μας χιλιόμετρα, πίσω μας ακριβώς η ομάδα του my bike_dolomites_2012.

Χαιρετηθήκαμε και ανταλλάξαμε ευχές για καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και συνεχίσαμε την πορεία μας.

dolomitesgroup.jpg

Η άσφαλτος πραγματικά εντυπωσιακή ,η φύση το ίδιο, τα παρκινγκ για ξεκούραση στην εθνική νομίζεις ότι είναι πάρκα! Παγκάκια και τραπεζάκια για να καθίσεις ,πεντακάθαρες τουαλέτες και πολύ μα πολύ πράσινο.. το εντυπωσιακό είναι πως σε μερικά από αυτά είχε και free WIFI internet.

asfaltos.jpg

Πρώτη στάση για ξεκούραση στο υπέροχο Belluno

belluno.jpg

Αμέσως μετά στην Cortina d’amprezza

kortina3.jpg

kortina1.jpg

kortina2.jpg

δεν υπάρχει μοτοσικλετιστής που να μην σε χαιρετίσει, όχι με τα φωτά αλλά με το χέρι. Τις περισσότερες φόρες χαιρετούσε και ο συνεπιβάτης, εννοείτε πως ανταποδίδαμε με ευχαρίστηση και φυσικά υιοθετήσαμε τον χαιρετισμό. Τις περισσότερες στιγμές δεν πίστευα που βρίσκομαι.. πραγματοποιώ έναν από τους στόχους μου , είμαι με την μηχανή μου και την παρέα μου και ανεβαίνουμε την Ευρώπη.

prosbirnbauhn.jpg

Πέρασαν κιόλας αρκετές ώρες στον δρόμο άλλα ούτε κούραση νιώθαμε ούτε τίποτα. Το χαμόγελο εκεί κολλημένο από τις άπειρες εικόνες που βλέπαμε κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε. Σύντομα συναντήσαμε την ταμπέλα που έγγραφε AUSTRIA. NAI είμαστε στα σύνορα και τα περνάμε με τις μηχανές μας!

sinoraaustria.jpg

Μερικά χιλιόμετρα μετά…

άρχισαν να μας ζώνουν τα φίδια :

Γιώργος : ρε φίλε πάμε καλά ? θα μας φάνε η λύκοι εδώ πέρα και αρχίζει να σκοτεινιάζει κιόλας….

Σταύρος: βιαζόμαστε ? άμα χαθούμε ρε φίλε χαθήκαμε ε και? Αυτό δεν είναι το ωραίο της υπόθεσης? Μια περιπέτεια δεν θέλαμε? Ορίστε ανοίγετε ολόκληρη μπροστά μας…

Γιώργος: πολύ χαλαρό σε βρίσκω

Σταύρος: ‘άστο πάνω μου,τσάμπα ξενυχτούσα να φτιάξω το gps.

Γιώργος : καλααααα

skepsi.jpg

2 ώρες μετά και αφού κυριολεκτικά διασχίσαμε το παραλήρημα της φύσης φτάσαμε στο birnbauhn, όπου και θα μέναμε το πρώτο μας βράδι, ένα καταπράσινο χωριουδάκι κοντά στο lienz στολισμένο με τα κλασικά παραδοσιακά αυστριακά σπίτια, οι τεράστιοι κήποι και τα ανθοστολισμένα μπαλκόνια με μοβ λουλούδια μας έκαναν πραγματικά εντύπωση .

birnbauhn.jpg

Κάπου εκεί ανάμεσα διακρίναμε τον ξενώνα που θα μέναμε. Ενας φανταστικός γραφικός παραδοσιακός ξενώνας βγαλμένος από παραμύθι. Μας υποδέχτηκε ο juger , ένα τυπάκος με μακριά μαλλιά και στυλ τέτοιο που θα ορκιζόσουν πως κάπου εκεί γύρο υπάρχει μια Harley που τον περιμένει.

Στέλλα : όλα ωραία όλα καλα, αλλα αν δεν φάω τώρα θα πεθάνω και εδώ δεν νομίζω πως θα έχει να φάμε κάτι της προκοπής

Γιώργος : δεν πήραμε και καμιά κονσέρβα, το λέγαμε πλάκα πλάκα

Σταύρος: Μάλλον έχουμε πρόβλημα.

Η Στέλλα με την Ειρήνη άρχισαν να μιλάν γερμανικά στον juger (ναι είχαμε και αυτό το πλεονέκτημα) , δεν κατάλαβα τίποτα αλλά είδα τον juger να δείχνει χαμογελαστός την πίσω μεριά του ξενώνα και τα κορίτσια ανακουφισμένα.

Μερικά μέτρα από εκεί μια άκρος καμουφλαρισμένη μπυραρία εμφανίστηκε,

birnbauhnbiraria.jpg

είναι από τις στιγμές που δεν ήξερα γιατί να Πρωτοχαρώ , για το ταξίδι? για την περιπέτεια που μας έβγαλε από την μιζέρια της Αθήνας ή για το τσιμπούσι που θα γίνει ?

Αφού στρογγυλοκαθίσαμε στην αυλή η στέλλα έκανε νόημα στον juger :

Στέλλα : μπορούμε να έχουμε το menu?

Juger : εδώ δεν υπάρχει menu, υπάρχει στάνταρ πιάτο με σαλάτα, επιδόρπιο και μπύρα .

Στελλα : οκ δεν έχουμε και πολλές επιλογές

4 μεγάλα ποτήρια μπύρα σε πολύ λίγο ήταν μπροστά μας…

Οκ καλά θα πιούμε αλλά από φαγητό τι κάνουμε αναρωτηθήκαμε όλοι. Πριν τελειώσουμε την συζήτηση ήρθαν τα πιάτα.

Αξιοπρεπέστατες μερίδες σνίτσελ χοιρινού, σούπες τις περιοχής, σαλάτες και γλυκό που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι ήταν.

Για να καταλάβετε, φανταστείτε πως είναι να σε περιμένει ένα κάλο γεύμα μετά από ένα μεγάλο και κουραστικό ταξίδι.

Το κερασάκι στην τούρτα? Το φαγητό ήταν μέσα στην τιμή του δωματίου και το συνολικό κόστος 64 ευρώ το ζευγάρι.

Μετα από όλα αυτά το μενού είχε ύπνο.

birnbauhnxenonas.jpg

Τεράστια μαξιλάρια και παπλώματα που σε προδιέθεταν να βρεθείς στην αγκαλιά του μορφέα πριν καλά καλά ακουμπήσεις το κρεβάτι..

Κοιμηθήκαμε ανυπόμονα σε δευτερόλεπτα….

birnbauhn1krevati.jpg

Μια νέα μέρα γεμάτη συγκινήσεις θα ξεκινούσε…..

Συνεχίζεται….

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά απο τώρα ψαχνομε για το επομενο!Στο πλοίο συνταξιδευαμε είχα μπει στο γκαράζ δίπλα σας cbf 1000 λευκό μαζι με τον Νίκο multi620 μαυρο και τον Αλέξανδρο GS1200.

ναι σας θυμάμαι, το παλικάρι με το ducati το βοήθησα να κατέβει απο την μηχανή. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γ@μώτο και θέλω να κοιμηθώ νωρίς σήμερα.......

Περιμένω την συνέχεια, νόμίζω για την αφήγηση κάθομαι... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε, ειλικρινά πολύ χαίρομαι να διαβάζω τέτοια ταξιδιωτικά. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να τα πούμε περισσότερο στην Βενετία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο βρε Σταύρο να είστε καλά να το ξανακάνετε. Για συνέχισε να κερνάς πόνο !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο συνονοματος, υπεροχη αφηγηση και απο τις πρωτες φωτο το ταξιδιωτικο φαινεται σουπερ...

Κερνα πονο λεμεεεεε :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για δώσε και στοιχεία του ξενοδοχείου, να φυλαχτεί κάνας έρμος, μην την πάθει σαν εσάς.............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τελευταια φωτο ειναι πραγματικα απιστευτη!! Λες και εχει βγει απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τελευταια φωτο ειναι πραγματικα απιστευτη!! Λες και εχει βγει απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων.

η τελευταία δεν είναι δική μου, εχω βγάλει ομως ακριβώς την ιδια! οταν ποσταρω την επομενη μερα θα καταλάβεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυρο αναμενουμε με λαχταρα τις επομενες φωτο. :clapping:

οπως σωστα λεει ο Παναγιωτης δωσε το ονομα του ξενοδοχειου ωστε να μην την πατησει καποιος κ επισης δωσε το ονομα της πανσιον που μεινατε το πρωτο βραδυ.καλο ειναι τετοιες πληροφοριες ν'αλλαζουν χερια κ να βοηθουμε αμφοτεροι. :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ρε τι μου θυμίζεις, ε ρε θέλω να ξαναπάω, ε ρε γλέντια...δώσεεεεεεε :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ρε τι μου θυμίζεις, ε ρε θέλω να ξαναπάω, ε ρε γλέντια...δώσεεεεεεε :mB_kalo_e:

μαζεψου εσυ πηρες αερα αμεσως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα