^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ο κολητος μου διηγηθηκε εναν τροπο που συνεβη σε συναδελφο του.. Ειχε παει με την κοπελια του πισω απο την γλυφαδα(προς παραλια στον παραδρομο απο ποσειδωνος) Ειχε αραξει σε ενα παγκακι με την μηχανη(Fazer 600) στα 3 μετρα παρκαρισμενη ωσπου αντιλαμβανεται οτι ερχεται ενας τυπος με κρανος προς το μερος τους. Του ζητησαν οτι εχει πανω του λεφτα κτλ και στο τελος του λενε φερε και τα κλειδια απο την μηχανη,λεει δεν ειναι δικια μου και αυτοι ελα λεει σε ειδαμε οτι ειναι δικια σου. Τελος παντων τους εφερε λιγο αρνηση αλλα ειχε εμφανιστει αλλο ενα παληκαρι απο πισω τους(που γαμω το σπιτι του για παληκαρι) Και κολησε ενα οπλο στην κοπελια του και ενα σε αυτον,οποτε το κλειδι παραδωθηκε και φυγαν κυριλε Υ.Γ το κινητο δεν το θελαν γιατι λεει δεν επιανε λεφτα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2009 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Ελεος που εχουμε φτασει Ο_ο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Αυτό δεν είναι μόνο ληστεία... είναι ο μισός ποινικός κώδικας! :-( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Αυτό δεν είναι μόνο ληστεία... είναι ο μισός ποινικός κώδικας! :-( Σωστός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Αυτό δεν είναι μόνο ληστεία... είναι ο μισός ποινικός κώδικας! :-( Ετσι. Απο τη μια λες δεν αξιζει να σε φανε λαχανο για ενα μηχανακι κι απο την αλλη οχι να σου φανε το μηχανακι με αυτον τον τροπο, μπροστα στα ματια σου ρε γμτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Πω πω τι ειναι αυτα ρε??Που ζουμε ρε πουστη μου?? :huh: Ελεος!!! Μαλλον θα οπλοφορουμε σε λιγο ετσι οπως παει το πραγμα... -_- -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 ......καλά έχει ξεφύγει ο κόσμος τελείως!!!! μάλλον βλέπουν πολλές ταινίες και είναι πωρωμένοι.......έλεος πια έχει παραγίνει το κακό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Νομιζω οτι ειναι καιρος να βαλω και εγω στην τσεπη ενα κομπιουτερατσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Tι να πει κανείς! Τίποτα δεν κάνεις, απλά τίποτα, δίνεις το μοτό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Tι να πει κανείς! Τίποτα δεν κάνεις, απλά τίποτα, δίνεις το μοτό.... Το λες εσύ αυτό? Κρητικός πράμα? :0 Αντί να βγάλεις το......κομπιουτεράτσι (που λέει κι ο AFTER) να λύσετε τους λογαριασμούς σας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Far West γινήκαμε εδώ πέρα... Παιδιά μην παρκάρετε σε ερημικά και σκοτεινά σοκάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Καλά σοβαρά μιλάμε????? Αν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο νομίζω οτι πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Τελικά μάλλον είναι απαραίτητα τα μπιχλιμπίδια για να μην κλαίμε τα μηχανάκια μας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Τελικά μάλλον είναι απαραίτητα τα μπιχλιμπίδια για να μην κλαίμε τα μηχανάκια μας.... Αξίζει. εγω θα κουβαλάω τέτοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Τελικά μάλλον είναι απαραίτητα τα μπιχλιμπίδια για να μην κλαίμε τα μηχανάκια μας.... Αυτο ειναι καλη μαγκια. Κανενας που το εβαλε μηπως να μας πει εντυπωσεις;;;; Οσο για το θεμα αυτο καθ'αυτο τι να πω ρε παιδια. Καποτε θα το ακουγαμε για αστειο ή οτι συνεβη στο Σικαγο. Τωρα εφτασε εξω απο την πορτα μας. Παντως μπροστα στην ανθρωπινη ζωη δεν εχει τιποτα μεγαλυτερη αξια οποτε τα δινεις και τελειωνεις. Στο βενζιναδικο που δουλευα καποτε ειχα διαβασει ενα εγχειριδιο τι κανουμε σε περιπτωση ληστειας. Το ζητουμενο ειναι να φυγει ο ληστης το συντομοτερο δυνατο χωρις να προβαλλουμε καμια αντισταση. Μονη μας εννοια να συγκρατησουμε οσο το δυνατο περισσοτερα χαρακτηριστικα του δραστη. Και μετα αν τον τσακωσει η αστυνομια εχει καλως. Αν οχι θα εχεις να διηγεισαι μια δυσαρεστη εμπειρια. Ενω αν προεβαλλες αντισταση σε καποιον που κραταει οπλο πιθανοτατα να μην ζουσες να τη διηγηθεις. Ετσι; -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Zoυγκλα.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Λυπαμαι πολυ που το ακούω, είναι φρικτό να σου στερουν αυτό που με τόσο κόπο απέκτησες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 tasouli? σε ποιά περιοχή έγινε αυτό? λογικά θα πρέπει να είναι κοντά στην έδρα τους, για να σου την κλέβουν με τέτοιο τρόπο. αφού έχεις χρόνος να ειδοποιήσεις την αστυνομία και να τους πεις τον αριθμό κυκλοφορία. εκτός αν έχουν έτοιμξη άλλη πινακίδα και στο επόμενο στενό την αλλάζουν. πάντως καλό είναι να ξέρουμε την περιοχή δράσης τους. άκου εκεί βγάζουν όπλο στα μούτρα σου, τα καθίκια το gps detector είναι καλή φάση. αν το είχες θα μπορούσες εκείνη τη στιγμή να πας με την αστυνομία και να την πάρεις πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos-tecm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΜΕΣΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ www.gpswatch.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Ο Χρηστος και η μανα του...Ρε τι αλλο θα ακουσουμε;;;;; Παντως παιδια, αν μου συνεβαινε εμενα αυτο στα τετοια μου το μηχανακι, και ας ειναι 4 ημερων..Θα εκανα ο,τι μπορουσα για να γλυτωσουμε ακεραιοι εγω και η κοπελα μου και ας μου επαιρναν και τα σωβρακα..Τα αλλα αντικειμενα ειναι...Δεν λεω η απωλεια της μηχανης, και οτιδηποτε κοστιζει τοσο και εχεις δουλεψει και μοχθησει για να το αποκτησει ποναει και ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν, αλλα οταν εισαι και εσυ μπροστα και παιζεται η σωματικη σου ακεραιοτητα τοτε δεν με νοιαζει ουτε μηχανακι ουτε αυτοκινητο ουτε τιποτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Δεν είναι νεός τρόπος ληστείας, είναι τρόπος για να κάνεις ληστεία μετά...Να περιμένει ο φίλος σου να δει την μηχανή του πρωταγωνίστρια σε καμιά ληστεία τραπ'εζης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Todoras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Η καλιστη λυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 δεν παμε καλα τι αλλο θα ακουσουμε? που φτασεμε ρε γμτ. παντως θα συμφωνισω με τον παραπανω οτι συντομα θα ειναι πρωταγωνιστρια σε καμια ληστεια, και μετα να την ξαναπαρει πισω ελπιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 tasouli? σε ποιά περιοχή έγινε αυτό? λογικά θα πρέπει να είναι κοντά στην έδρα τους, για να σου την κλέβουν με τέτοιο τρόπο. αφού έχεις χρόνος να ειδοποιήσεις την αστυνομία και να τους πεις τον αριθμό κυκλοφορία. εκτός αν έχουν έτοιμξη άλλη πινακίδα και στο επόμενο στενό την αλλάζουν. πάντως καλό είναι να ξέρουμε την περιοχή δράσης τους. άκου εκεί βγάζουν όπλο στα μούτρα σου, τα καθίκια το gps detector είναι καλή φάση. αν το είχες θα μπορούσες εκείνη τη στιγμή να πας με την αστυνομία και να την πάρεις πίσω. Που ειναι η γλυφαδα,εκει δεν εχει εναν παραδρομο απο κατω που ειναι αραγμενες βαρκες,κοτερα κτλ.εε εκει πισω απο οτι μου ειπε. Οι μπατσοι του ειπανε ευτιχως που δεν εφερες καμια αντισταση γιατι αυτοι πλεον πυροβολανε για πλακα και θα τους βρισκανε μετα απο 2-3 μερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες