Jump to content
indefix

Ζήτηση Yamaha-DT125R-1988-Service.Manual

Recommended Posts

Θα επιθυμούσα να κατεβάσω το service manual του DT που υπάρχει ήδη στη λίστα σας.

Το δικο μου DT είναι του 87 αλλα ελπίζω πως θα κάνει(εξάλλου δεν εχουν συμβεί τρομερες αλλαγες στην εξέλιξή του) .

Ευχαριστώ. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα παιδιά όπως και ο φίλος ο indefix έτσι και εγώ ( αν και νομίζω και πάρα μα πάρα πολύ άλλοι ) ξεκίνησα αυτό το "ναρκωτικό" που λέγετε μηχανή με ένα DT 125!!!

Μπορεί βέβαια μετά από λίγα χρόνια να παροπλίστηκε αλλά πάντα μένει η πρώτη αγάπη και παντοτινή ...καλά σταματώ γιατί θα με πάρουν τα κλάματα!!!!

Μήπως διαθέτει κανείς ομόσταβλος ρομαντικός το service manual να μου το στείλει γιατί σιγά σιγά λεώ να αρχίζω να το ξανακουνάω και θέλει αρκετά μερεμετάκια.....

ευχαριστώ προκαταβολικά..........

και κατί άλλο....ήταν ανάγκη να ξεκινήσει να βρέχει..... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ, ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ SERVICE MANUAL TOY DT200 Η 125 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ OWNERS MANUAL TO ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙΟ ΚΑΝΑ LINK ΓΙΑ ΤΟ SERVECE MANUAL ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ.

THANKS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:P

:rolleyes:

εχω απο haynes to service and repair manual για τα

Yamaha_TZR125(87-93)_DT125R(88-02)

αλλα για τον φιλο indefix μαλλον θα τον στεναχωρησω γιατι εαν το dt ειναι 87 ειναι τελειως διαφορετικο απο το 88

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανεβηκε

και ειναι εδω

http://rapidshare.com/files/136556645/Yama...88-02_.pdf.html

:thumbsup:

"This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time." :(

Και εγώ το DT 125 του '01 πήρα σαν πρώτο σοβαρό μηχανάκι... αλλά θέλει κάτι μαζεματάκια και εγώ επίσης δεν βρίσκω το service manual.

Τροποποιήθηκε από τον spider0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε εχω το σερβις μανουαλ απο το μοντελο του 2005, φανταζομαι πως κανει γιατι δεν αλλαξε κατι στην μηχανη εκτος απο πλαστικα νομιζω.Στειλε μου παντως ενα πμ με το μσν σου να στο στειλω και τα προβληματα σου γιατι και εγω εχω ΔΤ125 του 2002 και το φτιαχνω μονος μου,ισως να μπορω να σε βοηθησω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε εχω το σερβις μανουαλ απο το μοντελο του 2005, φανταζομαι πως κανει γιατι δεν αλλαξε κατι στην μηχανη εκτος απο πλαστικα νομιζω.Στειλε μου παντως ενα πμ με το μσν σου να στο στειλω και τα προβληματα σου γιατι και εγω εχω ΔΤ125 του 2002 και το φτιαχνω μονος μου,ισως να μπορω να σε βοηθησω biggrin.gif

φίλε αν το έχεις στα ελληνικά το μανουαλ του 2005 σε παρακαλώ μπορείς να το στείλεις και σε μένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

• Create New...