indefix 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 Θα επιθυμούσα να κατεβάσω το service manual του DT που υπάρχει ήδη στη λίστα σας. Το δικο μου DT είναι του 87 αλλα ελπίζω πως θα κάνει(εξάλλου δεν εχουν συμβεί τρομερες αλλαγες στην εξέλιξή του) . Ευχαριστώ. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 εεεεέφτασεεεεε.... ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalamosvstrom650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2007 Καλησπέρα παιδιά όπως και ο φίλος ο indefix έτσι και εγώ ( αν και νομίζω και πάρα μα πάρα πολύ άλλοι ) ξεκίνησα αυτό το "ναρκωτικό" που λέγετε μηχανή με ένα DT 125!!! Μπορεί βέβαια μετά από λίγα χρόνια να παροπλίστηκε αλλά πάντα μένει η πρώτη αγάπη και παντοτινή ...καλά σταματώ γιατί θα με πάρουν τα κλάματα!!!! Μήπως διαθέτει κανείς ομόσταβλος ρομαντικός το service manual να μου το στείλει γιατί σιγά σιγά λεώ να αρχίζω να το ξανακουνάω και θέλει αρκετά μερεμετάκια..... ευχαριστώ προκαταβολικά.......... και κατί άλλο....ήταν ανάγκη να ξεκινήσει να βρέχει..... :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRAVEN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ, ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ SERVICE MANUAL TOY DT200 Η 125 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ OWNERS MANUAL TO ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙΟ ΚΑΝΑ LINK ΓΙΑ ΤΟ SERVECE MANUAL ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ. THANKS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2008 :P εχω απο haynes to service and repair manual για τα Yamaha_TZR125(87-93)_DT125R(88-02) αλλα για τον φιλο indefix μαλλον θα τον στεναχωρησω γιατι εαν το dt ειναι 87 ειναι τελειως διαφορετικο απο το 88 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2008 ανεβηκε και ειναι εδω http://rapidshare.com/files/136556645/Yama...88-02_.pdf.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) ανεβηκε και ειναι εδω http://rapidshare.com/files/136556645/Yama...88-02_.pdf.html "This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time." :( Και εγώ το DT 125 του '01 πήρα σαν πρώτο σοβαρό μηχανάκι... αλλά θέλει κάτι μαζεματάκια και εγώ επίσης δεν βρίσκω το service manual. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2010 από τον spider0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 DT 125 manual rapidshare search . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 DT 125 manual rapidshare search . Μου βγάζει το μύνημα "nothing found, sorry" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 φιλε εχω το σερβις μανουαλ απο το μοντελο του 2005, φανταζομαι πως κανει γιατι δεν αλλαξε κατι στην μηχανη εκτος απο πλαστικα νομιζω.Στειλε μου παντως ενα πμ με το μσν σου να στο στειλω και τα προβληματα σου γιατι και εγω εχω ΔΤ125 του 2002 και το φτιαχνω μονος μου,ισως να μπορω να σε βοηθησω :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΙΚΟΣ150 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 φιλε εχω το σερβις μανουαλ απο το μοντελο του 2005, φανταζομαι πως κανει γιατι δεν αλλαξε κατι στην μηχανη εκτος απο πλαστικα νομιζω.Στειλε μου παντως ενα πμ με το μσν σου να στο στειλω και τα προβληματα σου γιατι και εγω εχω ΔΤ125 του 2002 και το φτιαχνω μονος μου,ισως να μπορω να σε βοηθησω φίλε αν το έχεις στα ελληνικά το μανουαλ του 2005 σε παρακαλώ μπορείς να το στείλεις και σε μένα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες