vagelat 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2007 Παιδιά, για όσους έχουν διάθεση να πάνε οδικώς, ας το τολμήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Εμείς περάσαμε από Brno πηγαίνοντας στο Sachsenring (15/7 - τρεις μηχανές). Η διαδρομή ήταν Σκόπια - Σερβία - Ουγγαρία - Σλοβακία - Τσεχία - Γερμανία. Κανένα πρόβλημα, εκτός της ζέστης, που πραγματικά μας έλιωσε.... Ειδικά στην επιστροφή, άστα! Πρώτη διαμονή ήταν στη Nice (από Αθήνα) και δεύτερη στη Βουδαπέστη. Τρίτη μέρα φτάσαμε στην Λειψία (~80χλμ μακριά) όπου και μείναμε (δεν είχε πουθενά πιο κοντά ελεύθερα δωμάτια). Γενικά πέφτει ένα μικρό κλέψιμο (όχι πάντα) στα διόδια σε Σκόπια και Σερβία, όταν πληρώνεις με Ευρώ. Το ίδιο και στα βενζινάδικα (έχεις όμως τη δυνατότητα να πληρώσεις με κάρτα). Θέλει οπωσδήποτε νέο διαβατήριο και ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. Κατά τα άλλα η Σερβία (που μείναμε) πολύ φτηνή. Τέλος, νομίζω ότι αν κάποιος πηγαίνει όχι εκδρομικά (όπως πηγαίναμε εμείς: Τετάρτη με Τετάρτη την κάναμε την απόπειρα...) δεν συμφέρει να μπαίνει σε μεγάλες πόλεις (βλέπε Βουδαπέστη) μια και χάνεις πολύ χρόνο! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες... Φιλικά Αρης (TDM 900) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2007 (τροποποιήθηκε) Σήμερα αγόρασα λίγα πραγματάκια από το No Limits για να υποστηρίξω εμπράκτως :vv: :D τον αγαπημένο μου αναβάτη. Εκτός των άλλων,ένα μεγάλο αυτοκόλλητο "46" θα μπει στο πίσω τζάμι του C5 και 1 σημαία "Rossi" θα ανεμίζει σε όλο το ταξίδι!.. Η κόρη (Κατερίνα) θα φοράει ένα φανταστικό τζόκευ του "γιατρού". :vv: Στον αγώνα όμως θα το φοράω εγώ! B) Μετράω μέρες! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2007 από τον Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2007 ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2007 Μπράβο Σταύρο! Όλη η οικογένεια στο fan-club!!! θα βρειτε και εκει πολλους υπαιθριους παγκους με τα οριντζιναλ προιοντα όλων των αναβατών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2007 ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ Φίλε,εύχομαι σύντομα να πραγματοποιήσεις το δικό σου ταξίδι! Μπράβο Σταύρο! Όλη η οικογένεια στο fan-club!!! θα βρειτε και εκει πολλους υπαιθριους παγκους με τα οριντζιναλ προιοντα όλων των αναβατών... Πάντα φίλε!Τους έχω βάλει (όλους) κι έχουν κάτσει να δουν τι εστί Vallentinik!..Όλο και κάτι θα ψωνίσουμε!Να είσαι καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2007 Θα ειμαι απο 16 του μηνος στο Ivanice για τον αγωνα, εχω εισητηρια γενικης για την C και F πανω στα εσακια στην πισω πλευρα της πιστας. Ελπιζω να τα πουμε... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2007 (τροποποιήθηκε) Θα ειμαι απο 16 του μηνος στο Ivanice για τον αγωνα, εχω εισητηρια γενικης για την C και F πανω στα εσακια στην πισω πλευρα της πιστας. Ελπιζω να τα πουμε... ;) Μακάρι να τα πούμε.Φεύγουμε 15 του μηνός,από Ηγουμενίτσα,στις 10.30μμ,με ΑΝΕΚ. Το δικό μου εισιτήριο είναι στην Τ6 Αν πετύχεις ασημί Citroen C5,με Ελληνικές πινακίδες,αυτοκόλλητο (μεγάλο) "46" στο πίσω τζάμι και μία σημαία του γιατρού να ανεμίζει..........εγώ και η οικογένεια θα είμαστε!Τώρα που γράφω,η γυναίκα και τα παιδιά είναι καθ'οδόν προς Γιάννενα.Την Παρασκευή (ή το Σάββατο) που μας έρχεται,ακολουθώ κι εγώ με το ΧΧ. Ελπίζω να βρω κάποιον να με πάει πίστα,10 χλμ είναι από το ξενοδοχείο. (κράνος θα έχω μαζί μου).Μονοκάβαλος θα είσαι? :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2007 από τον Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2007 Αν είναι κανείς ακόμα εδώ :P :D και έχει πάει (όχι απαραίτητα με μοτοσυκλέτα,αρκεί να έχει βρεθεί εκεί) Μπρνο,Πράγα,Βιέννη ας ποστάρει πληροφορίες,συμβουλές,οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο! Ή ας στείλει PM. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2007 η ωρα εφτασε!!! περιμενουμε υλικό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2007 Ο λαος θελει φωτο ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Effieee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Εμμμμ!!.. μου το'χαν πει, οταν ειχα παει δικαβαλλος Πραγα, πριν 2 χρονια.. "Στην Τσεχια πας παντα μονος"!! Τωρα, πια, το'μαθα! :P Κατ'αρχήν γεια σε όλους! Όσο για το θέμα που συζητάτε... όπως τα λέτε... Ε... τότε... να το πω στο φίλο μου, ότι δεν λέει να πάει με γυναίκα να μην με πάρει μαζί του τώρα τον Αύγουστο που λέμε να πάμε μαζί στο Brno. χιχι! :P :P :P :P Λέμε να πάμε με skylines (gptours.gr), από Ιταλία, έχει πάει κανείς? κι αν έχει πάει... και έχει όρεξη να μοιραστεί την εμπερία του μαζί μας.. περιμένω.. τι προτείνετε να προσέχουμε... τι δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα από τη διαδρομή? Και όσο για τις θέσεις που "λέει" καλύτερα να απολαύσεις τον αγώνα? Και κάθε συμβουλή, εμπειρία.. σίγουρα είναι καλοδεχούμενη και σίγουρα θα είναι χρήσιμη... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες