Jump to content
Stomu Yamashta

Τσεχία----Brno-Moto-GP.

Recommended Posts

Έχουμε αποφασίσει,σύζυγος κι εγώ να πάμε μέχρι εκεί να δούμε τον...Rossi. :P

Θα πάμε μέσω του περιοδικού Μοτό.

Ανκόνα----Γκρατς (717 χλμ,διανυκτέρευση)----Brno(210 χλμ,3 διαν/σεις) και επιστροφή με τον ίδιο τρόπο.

Θα πάμε σίγουρα και Πράγα (210 χλμ από Brno).

Αν κάποιος έχει πάει Τσεχία,ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία ας ποστάρει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πήγα περυσι (όχι με γκρουπ) και έγραψα μερικά πράγματα εδώ:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=5376

Πράγα αξίζει να πάτε και Σαββατο και Κυριακή. Είναι κούκλα! Ο δρόμος Brno-Prague είναι πολυ καλός και σε 1μιση ώρα είσαι εκει χαλαρά.

Ότι θές ρώτησε... :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζηλεύω ρε φίλε. Καλά να πάτε καλά να γυρίσετε και καλά να περάσετε.Για μένα πια δεν παίζει αυτή η δυνατότητα και ίσως για αρκετά χρόνια ακόμα (λόγω οικονομικών)

Ίσως καταφέρω κάποια στιγμή ένα Mugello αλλά και μένα το ονειρό μου είναι το Brno!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ που είχα πάει πέρυσι με παρέα όχι μηχανόβιων, έμεινα πράγα και πήγα brno με νοικιάρικο αμάξι.

Αν θες πληροφορίες πες μου!

Πάντως όπως και να πας, θα σου πρότεινα να μείνεις πράγα (και ποιο φτηνά και ποιο καλά και ποιο πολλά μέρη να δεις) και να πας οδικός την ημέρα του αγώνα brno. Εγώ έκανα 2 ώρες με το αμάξι (120-150χλμ/ω).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυρο, εκει ειναι για να πας χωρις γυναικα :D

Σοβαρα τωρα, καλα να περασεις και ειναι μια διαδρομη που την εχω μεσα στα σχεδια μου με την επομενη

μοτο μου.

Πιστευω θα ειναι σουπερ, αντε με το καλο και φωτογραφικο υλικο να παρουμε και εμεις μια γευση :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως όπως και να πας, θα σου πρότεινα να μείνεις πράγα (και ποιο φτηνά και ποιο καλά και ποιο πολλά μέρη να δεις)

Aυτο θαταν ιδανικό, όμως απ΄όσο ξερω το πακετο του ΜΟΤΟ εχει μεσα στην τιμη και τις διανυκτερευσεις στο Brno...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι διανυκτερεύσεις στο brno κοστίζουν πολύ περισσότερο από ότι στην πράγα!

Αν μιλήσει με skylines και ζητήσει προσφορά για πράγα είναι πολύ ποιο φτηνά! Εγώ με skylines πήγα

Το βράδυ, ή αύριο θα πετάξω και μερικές φώτο για να γουστάρουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα περυσι (όχι με γκρουπ) και έγραψα μερικά πράγματα εδώ:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=5376

Πράγα αξίζει να πάτε και Σαββατο και Κυριακή. Είναι κούκλα! Ο δρόμος Brno-Prague είναι πολυ καλός και σε 1μιση ώρα είσαι εκει χαλαρά.

Ότι θές ρώτησε... :_hi:

OK,Πάνο,σε ευχαριστώ!

Ζηλεύω ρε φίλε. Καλά να πάτε καλά να γυρίσετε και καλά να περάσετε.Για μένα πια δεν παίζει αυτή η δυνατότητα και ίσως για αρκετά χρόνια ακόμα (λόγω οικονομικών)

Ίσως καταφέρω κάποια στιγμή ένα Mugello αλλά και μένα το ονειρό μου είναι το Brno!

Μακάρι ρε φίλε να κάνεις τ'όνειρό σου σύντομα πραγματικότητα.Κι εγώ πρώτη φορά θα βγω έξω με το ΧΧ,κι το έχω από το '99...Προηγούμενο ταξίδι (με το CBR 1000 F) ήταν το...1993 στην Σκωτία.Από τότε,υποχρεώσεις,παιδιά μας κράταγαν εδώ...'Ολα στην ώρα τους,καλά να είμαστε!

Εγώ που είχα πάει πέρυσι με παρέα όχι μηχανόβιων, έμεινα πράγα και πήγα brno με νοικιάρικο αμάξι.

Αν θες πληροφορίες πες μου!

Πάντως όπως και να πας, θα σου πρότεινα να μείνεις πράγα (και ποιο φτηνά και ποιο καλά και ποιο πολλά μέρη να δεις) και να πας οδικός την ημέρα του αγώνα brno. Εγώ έκανα 2 ώρες με το αμάξι (120-150χλμ/ω).

Φίλε σε ευχαριστώ!Το πρόγραμμα λέει Brno...Όμως θα ακολουθήσω την συμβουλή του Πάνου (themata),και θα πάω 2 φορές Πράγα.

Σταυρο, εκει ειναι για να πας χωρις γυναικα :D

Το ξέρω,αλλά δεν θα...επιζήσω(από την παντόφλα της γυναίκας!) :D

Σοβαρα τωρα, καλα να περασεις και ειναι μια διαδρομη που την εχω μεσα στα σχεδια μου με την επομενη

μοτο μου.

Πιστευω θα ειναι σουπερ, αντε με το καλο και φωτογραφικο υλικο να παρουμε και εμεις μια γευση :_thumbsup:

Να είσαι καλά φίλε και να πάμε και παρέα κάποτε!

Aυτο θαταν ιδανικό, όμως απ΄όσο ξερω το πακετο του ΜΟΤΟ εχει μεσα στην τιμη και τις διανυκτερευσεις στο Brno...

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και λίγη Πράγα για ζέσταμα...

post-77-1181824982_thumb.jpg

post-77-1181825014_thumb.jpg

post-77-1181825026_thumb.jpg

post-77-1181825038_thumb.jpg

post-77-1181825069_thumb.jpg

και λιγο Brno (το χωριο δεν λεει και πολλα)...

post-77-1181825280_thumb.jpg

post-77-1181825301_thumb.jpg

post-77-1181825319_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος Παναγιώτη! :_thumbsup:

Η προκαταβολή δόθηκε και έτσι ένα 1 ζευγάρι και 2 παιδιά (11 και 7 ετών) θα πάμε τετρακάβαλοι στον γιατρό! :_rock-on: Θα φτιάξω και την τύχη μου : θα γνωρίσω την κορη μου στον Valle (έχουν ιδανική διαφορά ηλικίας) και αν της αρέσει ο ντόκτορας :grin: ,προχωράμε στις δεσμεύσεις!

Αν δούμε ότι μπορεί να μας γράψει η τροχαία,έ τότε θα πάμε με το αυτοκίνητο! B)

Με 65 λίτρα ρεζερβουάρ θα φτάσω πρώτος στο Brno. :rolleyes:

Κυριλέ ρε,με τις υδροπνευματικές αναρτήσεις,τον διζωνικό κλιματισμό και τα 125 καθαρόαιμα άτια ενός Citroen C5! :lipssealed:

Άντε,με τι αηδίες τις μοτοσυκλέτες! :blush: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες τε μου,δεν θα πάθει πλάκα ο γιατρός?? (όχι με το αυτοκίνητο-δεν ξέρει ο μπούφος απ'αυτά-αλλά με την κόρη μου! :rolleyes: )

normal_Katerina_Alepoxori_C5.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυρο, βλεπω να αποκτας μηχανακι motoGP και να εισαι καθε μερα στη πιστα, Yamaha βεβαια αλλα δε βαριεσαι, καλο θα'ναι :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σταυρο, βλεπω να αποκτας μηχανακι motoGP και να εισαι καθε μερα στη πιστα, Yamaha βεβαια αλλα δε βαριεσαι, καλο θα'ναι :winking:

Θα......κάνω την καρδιά μου πέτρα,Θάνο, και θα υποστώ το μαρτύριο! :D :P

Να'χα μια Γιαμάχα! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα......κάνω την καρδιά μου πέτρα,Θάνο, και θα υποστώ το μαρτύριο! :D :P

Να'χα μια Γιαμάχα! :lol:

Δε βαριεσαι, καν'το, θα αξιζει το κοπο Σταυρο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bασικά φίλε Stomu Yamashta άμα έβλεπες έναν τύπο σαν τον Vale να την πέφτει στην κόρη σου δεν νομίζω να σου αρέσει καθόλου. Μοιάζει με κάποιον που θα σου ζητούσε πενηντάρικο στην Ομόνοια.

Τέλος πάντων...θέλω και εγώ να πάω στο Brno...αεροπορικώς. Για μία μέρα. Πως μπορώ να κλείσω εισητήρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eίναι ένα πρακτορείο..το διαφημίζει μετά/ανάμεσα σε κάθε αγώνα αλλά δε μου έρχεται το όνομα τώρα που οργανώνει εκδρομές κλπ λογικά εκείνοι θα μπορούν να κανονίσουν να πας και να έρθεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mόλις μίλησα μαζί τους. Skylines λέγεται και πας οδικώς για 5 μέρες.

Αύριο θα ηξεύρω αν γίμνεται να πας και αεροπορικώς και πόσο πάει το μαλλί.

Ορίστε το link για να μην ανεβάζω το τηλέφωνο τους.

http://www.f1tours.gr/skylines.php

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια με την Skylines & MOTO ολα καλα η εκδρομη εχω ακουσει οτι ειναι πολυ οργανωμενοι, αλλα ειναι λιγες οι μερες της εκδρομης τους και παιρνανε σαν τρελοι απο παντου για να προλαβουν τις διανυκτερευσεις.

Φετος θα παω κι εγω επανω, το σκεφτομουν με το ΜΟΤΟ αλλα μου ειναι αδυνατον να σκεφτω οτι θ α περασω απο Ιταλια και δεν θα μπορεσω να δω τιποτα απο αυτην.

Θα ανεβουμε τελικα με ενα φιλο απο Σερβια και Ουγγαρια που ειναι εξισου καταπληκτικα και κερδιζουμε και χρονο γλυτωνοντας και τα καραβια.

Ασε που εχεις την δυνατοτητα να μειωσεις και τα ημερισια χιλιομετρα κατα πολυ. Απο Σερβια οι δρομοι ΟΚ τα μονα κακα που εχω ακουσει ειναι για την "μαφια" των υπαλληλων στα διοδια -ζητανε οτι να 'ναι- και για τις βενζινες που ειναι αναφιμβολης ποιοτητας -οπως Ελλαδα δηλαδη!-

Οποιος ειναι να ανεβει παρτε εισιτηρια πιστας ΤΩΡΑ, περιμενουν τον απιστευτο κοσμο φετος και οι κερκιδες κανουν sold out η μια μετα την αλλη.

Παντως οποιος το αποφασισει για την ιδια διαδρομη ψηνομαστε για παρεουλα, δεν εχουμε κλεισει πουθενα για την διαδρομη οποτε τουλαχιστον για το ανεβασμα ειναι ολοι ευπροσδεκτοι. :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις πριν από λίγο,άλλαξα το εισιτήριο του αγώνα (γενικής εισόδου),με ένα για κερκίδα (Τ6).

Και αυτό γιατί από πληροφορίες φίλων και sites είδα ότι αξίζει πολύ περισότερο ένα καλύτερο εισιτήριο,για καλύτερη θέαση του αγώνα.Θα δώσω επιπλέον περίπου 60 Ε αλλά αξίζει τον κόπο.Valle είναι αυτός,όχι κανένα πιρπιτσόλι!! :P :D

Ένα θεματάκι :rolleyes: που έχω είναι το πως θα πάω στην πίστα το πρωί της Κυριακής...Με το αμάξι δεν λέει,ούτως ή άλλως θα το έχει η Άσπα με τα παιδιά για Πράγα,οπότε ευελπιστώ να βρεθεί κανένας καλός χριστιανός να πάμε δικάβαλο!(κερασμένες μπύρες :P ,στο τέλος,και ΑΝ κερδίσει ο Valle :lol: :P ).

Έγινε αλλαγή στο πρόγραμμα του Skyline (Moto) : στην Αυστρία,η πρώτη διανυκτέρευση δεν θα γίνει στο Γκρατς,αλλά στο Βίλλαχ.Και αυτό για να μοιράσουν την απόσταση στο μέσο.Ανκόνα (βγαίνουμε μεσημέρι στις 2)-Βίλμπαχ=520 χλμ,αντί για Ανκόνα-Γκρατς 720 χλμ...

Και την επόμενη μέρα,για Μπρνο θα είναι γύρω στα 500 χλμ.Οπότε ίσως μπορούμε να δούμε και λίγο Βενετία και σίγουρα (αφού θα ξεκινήσουμε πρωί από Βίλμπαχ) θα δούμε Βιέννη (ήμουν εκεί πέρυσι,φανταστική πόλη!).

Θα ξεσκιστώ στις μπύρες (pillsner και άγιος ο Θεός) (αφού δεν μπορώ με τα τοπικά κοριτσάκια! :lol: )!!

Ανυπομονώ να ακούσω ζωντανά τα 800άρια και να δω τον γιατρό να "θεραπεύει" άπαντες!! :P

44+σήμερα! :rolleyes:

Rossi rulezzzzzzzzzzzzzz!!!

Τροποποιήθηκε από τον Stomu Yamashta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και την επόμενη μέρα,για Μπρνο θα είναι γύρω στα 500 χλμ.Οπότε ίσως μπορούμε να δούμε και λίγο Βενετία και σίγουρα (αφού θα ξεκινήσουμε πρωί από Βίλμπαχ) θα δούμε Βιέννη (ήμουν εκεί πέρυσι,φανταστική πόλη!).

Θα ξεσκιστώ στις μπύρες (pillsner και άγιος ο Θεός) (αφού δεν μπορώ με τα τοπικά κοριτσάκια! :lol: )!!

Ανυπομονώ να ακούσω ζωντανά τα 800άρια και να δω τον γιατρό να "θεραπεύει" άπαντες!! :P

44+σήμερα! :rolleyes:

Rossi rulezzzzzzzzzzzzzz!!!

Σταμάτα να μας ξεσηκώνεις ρε αλητήριε. Είχα μπερδευτεί και νόμιζα πως είναι 19 Ιουλίου ο αγώνας. Για αυτό και σκεφτόμουνα την λύση του αεροπλάνο. Για 19 Αυγούστου οι πιθανότητες να έρθω με το μηχανάκιμ είναι μεγάλες αφού τέτοια περίοδο σχεδιάζουμε κάποιο ταξιδάκι οδικώς παρεούλα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο VALE ΡΕΕΕ!!! ΜΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΛΟ...ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΥ STONER ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΡΕ...ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΆ ΣΟΥ ΝΑΟΎΜ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μόλις πριν από λίγο,άλλαξα το εισιτήριο του αγώνα (γενικής εισόδου),με ένα για κερκίδα (Τ6).

Σε αυτην ήμουν κι εγω. Θα βλεπεις να μπαινουν στο S-άκι και να βγαινουν σε ευθεία....ετοιμασε καλη φωτογραφική με zoom και.....καλή διασκεδαση!!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμμμμ!!.. μου το'χαν πει, οταν ειχα παει δικαβαλλος Πραγα, πριν 2 χρονια.. "Στην Τσεχια πας παντα μονος"!!

Τωρα, πια, το'μαθα! :_innocent:

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σε αυτην ήμουν κι εγω. Θα βλεπεις να μπαινουν στο S-άκι και να βγαινουν σε ευθεία....ετοιμασε καλη φωτογραφική με zoom και.....καλή διασκεδαση!!! B)

Πω,πω με έφτιαξες Πάνο!!

Εμμμμ!!.. μου το'χαν πει, οταν ειχα παει δικαβαλλος Πραγα, πριν 2 χρονια.. "Στην Τσεχια πας παντα μονος"!!

Τωρα, πια, το'μαθα! :_innocent:

:P

Γαμώτο,έχω και τα παιδιά!Αλλιώς σε κάποιο πάρκινγκ η Ασπασία,όλως τυχαίως λέμε.........."στου χαντάκ" και βουρ ο Σταύρος για τα μωρά!! :lol: :lol: :lol: Πω-πω,μυρίζομαι Kevlar παντόφλα από το H.R.C. !.. :rolleyes: :D :rolleyes: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα