donald_duck 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά πλέον σε όλο και πιο πολλά λάστιχα βάζουν στην μια πλευρά δυο κόκκινες τελείες. Αυτό σημαίνει ότι το λάστιχο έχει ζυγοσταθμιστεί από την εταιρεία και εμείς απλά πρέπει να προσέξουμε η βαλβίδα να μπει ανάμεσα στις δυο τελείες. Αν η ζάντα είναι καλή δεν χρειάζεστε ζυγοστάθμιση με αποτέλεσμα ακόμα λιγότερο κόστος. Σ' αυτο συμφωνώ κι εγώ.Ο Ψυχογιός δεν μου κάνει ποτέ ζυγοστάθμιση γιατί ακολουθεί τις τελείες του ελαστικού να είναι ακριβώς στην βαλβίδα και ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα ζυγοστάθμισης. Έτσι πολύ απλά μπορείς να πας ακόμα και σε αυτοκινητάδικο βουλκανιζατέρ (αν σου πουν πως ασχολούνται και με μηχανάκια) και να βάλεις τα λάστιχά σου σε εξευτελιστικές τιμές σε σχέση με αυτά που ζητάνε τα μοτοβουλκανιζατέρ Έτσι φαίνεται να είναι. Τα έβαλα σήμερα τα λάστιχα, και το παιδί μου έβαλε τις τελείες στην βαλβίδα. Στην ζυγοστάθμιση δεν ζήτησε τίποτα. Οπότε ξέρουμε για την επόμενη: Δύο κατσαβίδια, και τα βάζουμε μόνοι μας. Α, ναι: Μου έβαλε και κάτι μαμάτες βαλβίδες μεταλλικές βιδωτές, που κοιτάνε προς τα έξω, τις οποίες δεν αλλάζεις ποτέ πια. Κοστίζουν βέβαια 10?, αλλά τελειώνεις μια και καλή. τι είναι αυτά που λέτε ουρέ παληκάρια? edit: α, καλά, μύδια μου μυρίζει πάλι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2007 από τον donald_duck Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 τι είναι αυτά που λέτε ουρέ παληκάρια? edit: α, καλά, μύδια μου μυρίζει πάλι. Τι τι λέμε Donald; Στην Κέρκυρα δεν έχετε τελείες στα λάστιχα; :D Όταν η ζάντα σου είναι σωστή, μπορείς να βάλεις το λάστιχο χωρίς περαιτέρω ζυγοστάθμιση, επειδή η παραγωγή ελαστικών έχει τελειοποιηθεί τόσο που τα λάστιχα είναι ζυγοσταθμισμένα. Οι δύο μικρές κόκκινες τελείες πάνω στο λάστιχο, δηλώνουν το σημείο που πρέπει να είναι πάνω στην βαλβίδα, έτσι ώστε να ληφθεί υπʼόψιν ακόμα και το μικρό έξτρα βάρος αυτής. Τα λάστιχα έχουν στο απέναντι σημείο ένα peak στην RF (radial force), που ισοσταθμίζει το βάρος της βαλβίδας. Όλα τα λάστιχα με δείκτη W έχουν εγγυημένα μηδενικές πλευρικές δυνάμεις LF (lateral force). Ανακεφαλαίωση: Μπορείς να ζυγοσταθμίσεις τις ζάντες σκέτες, και να γλιτώσεις από εκεί και πέρα την ζυγοστάθμιση του πακέτου ζάντα/λάστιχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
donald_duck 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Τι τι λέμε Donald; Στην Κέρκυρα δεν έχετε τελείες στα λάστιχα; :D Όταν η ζάντα σου είναι σωστή, μπορείς να βάλεις το λάστιχο χωρίς περαιτέρω ζυγοστάθμιση, επειδή η παραγωγή ελαστικών έχει τελειοποιηθεί τόσο που τα λάστιχα είναι ζυγοσταθμισμένα. Οι δύο μικρές κόκκινες τελείες πάνω στο λάστιχο, δηλώνουν το σημείο που πρέπει να είναι πάνω στην βαλβίδα, έτσι ώστε να ληφθεί υπʼόψιν ακόμα και το μικρό έξτρα βάρος αυτής. Τα λάστιχα έχουν στο απέναντι σημείο ένα peak στην RF (radial force), που ισοσταθμίζει το βάρος της βαλβίδας. Όλα τα λάστιχα με δείκτη W έχουν εγγυημένα μηδενικές πλευρικές δυνάμεις LF (lateral force). Ανακεφαλαίωση: Μπορείς να ζυγοσταθμίσεις τις ζάντες σκέτες, και να γλιτώσεις από εκεί και πέρα την ζυγοστάθμιση του πακέτου ζάντα/λάστιχο. για να δω αν κατάλαβα καλά. θες μήπως να πεις, ότι αν: 1. έχω ένα από το εργαστάσιο `ζυγοσταθμισμένο` ελαστικό 2. μία ζάντα `ζυγοσταθμισμένη` τότε, αν τοποθετήσω το ελαστικό στην ζάντα, όπως υποδεικνύουν οι ´κόκκινες´ τελείες θα έχω `ζυγοσταθμισμένο` σύνολο ζάντας-ελαστικού? .............................................................................................................................................. .............................................................................................................................................. .............................................................................................................................................. .............................................................................................................................................. βλέπεις; έχουμε και μεις κόκκινες τελείες αφού η κανέλα, γεμάτη είναι από δ'αύτες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme69 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Φιλοι μου αυτο το σκηνικο θα το βλεπουμε ολο και περισσοτερο μπροστα μας, δηλαδη οσο μεγαλωνουν οι αγορες μεσω internet τοσο η παροχη υπηρεσιων θα ακριβαινει. Μην ξεχνατε οτι η αγορα ειναι ενας φαυλος κυκλος. Καποιος πρεπει να κανει την αρχη, η τα μαγαζια πρεπει να ριξουν τις τιμες στα προιοντα τους (αυτο ομως πρεπεινα το κανουν πρωτα οι εισαγωγεις) η πο πελατες πρεπει να σταματησουν το internet ωστε ο τζιρος να ριξει τις τιμες. Διαφορετικα η παροχη υπηρεσιων θα γινει απλησιαστη και θα εκμηδενιζει την διαφορα τιμης που βρισκουμε στο internet τουλαχιστον στα ειδη που θελουν τοποθετηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Φιλοι μου αυτο το σκηνικο θα το βλεπουμε ολο και περισσοτερο μπροστα μας, δηλαδη οσο μεγαλωνουν οι αγορες μεσω internet τοσο η παροχη υπηρεσιων θα ακριβαινει. Μην ξεχνατε οτι η αγορα ειναι ενας φαυλος κυκλος. Καποιος πρεπει να κανει την αρχη, η τα μαγαζια πρεπει να ριξουν τις τιμες στα προιοντα τους (αυτο ομως πρεπεινα το κανουν πρωτα οι εισαγωγεις) η πο πελατες πρεπει να σταματησουν το internet ωστε ο τζιρος να ριξει τις τιμες. Διαφορετικα η παροχη υπηρεσιων θα γινει απλησιαστη και θα εκμηδενιζει την διαφορα τιμης που βρισκουμε στο internet τουλαχιστον στα ειδη που θελουν τοποθετηση. Συγνώμη φίλε μου αλλά πιο πεσσιμιστική άποψη δεν έχω ακούσει!! Να μην αγοράσω απ τον φτηνό γιατί θα πέσει έξω ο ακριβός και θα τα ακριβύνει περισσότερο.. Το μόνο που τον παίρνει να κάνει τον ακριβό είναι να ρίξει το περιθώριο κέρδους του. Αντί δηλαδή να βγάζει 30-40% κέρδος τη φορά, ας βγάζει 10-20%. Αυτή είναι η ελευθερη αγορά και ο μόνος λόγος που δεν λειτουργεί στην Ελλάδα σωστά είναι γιατί είμαστε απληροφόρητοι και ανίδεοι. Βλέπουμε τον ακριβό και αντί να τρεχουμε νομίζουμε οτι μας κάνει χάρη που μας αφήνει και μπαίνουμε στο κλασσάτο μαγαζί του. Σαν μια φορά που έκανα μια κουβέντα με κάποιον αντιπρόσωπο HONDA που εκτός απο αγενής προσπαθούσε να μου αποδείξει πως ο λόγος που είναι ακριβός είναι γιατί μέσα στις παροχές είναι και η θέση γραμματέα που έχει που θα σου προσφέρει και ένα καφέ και θα σηκώσει και το τηλέφωνο να μην ενοχληθεί ο μάστορας την ώρα που σου αλλάζει λάδια και δε σφίξει καμιά βίδα... Φτάσαμε στο σημείο να αγοράζουμε και την επαγγελματική ευσυνειδησία δηλαδη, εγώ δηλαδή που δεν έχω γραμματέα στη δουλειά μου διακαιολογούμαι να κάνω λάθη?????? Δεν τους πληρώνω λέμε τους κλεφταράδες , προτιμώ να φτάσω στο Τουμπουκτου, να περάσω στη Βουλγαρία για να ψωνίσω, να πάρω το Manual και να κάνω service μόνος μου, να μην αγοράσω τίποτα απ το να ξέρω πως το βράδυ το λαμόγιο θα ναι στα μπουζούκια και θα πίνει στην υγειά του μ@λ@κ@ Είναι θέμα ιδεολογίας, όχι χρημάτων Έχω δώσει χιλιάδες € για τη μηχανή και εξοπλισμό αλλά τα έδωσα σε αυτούς που κάναν τίμια την δουλειά τους και έβγαλαν το σωστό κέρδος, έδωσα και παραπάνω κάποιες φορές αλλά απο τα λάθη μαθαίνεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Α, ναι: Μου έβαλε και κάτι μαμάτες βαλβίδες μεταλλικές βιδωτές, που κοιτάνε προς τα έξω, τις οποίες δεν αλλάζεις ποτέ πια. Κοστίζουν βέβαια 10?, αλλά τελειώνεις μια και καλή. Σουπερ μου ακουγεται, Σταθη δε βαζεις και καμια φωτο να τις δουμε αν σου ειναι ευκολο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Νάτη. Μπαίνει μέσα και σφραγίζει με μια τσιμούχα, και από μέσα έχει παξιμάδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Πολυ καλη Σταθη, θα την εχω στα υποψιν μου για την επομενη μοτο μου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Αρκετά χρήσιμες ,δεν ήξερα ότι υπήρχαν στο εμπόριο και ότι μπαίνουν έτσι απλά σε οποιδήποτε moto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Πρέπει να θέλει έξτρα ζυγοστάθμιση όμως φαντάζομαι καθώς είναι μεταλλική και έχει περισσότερο βάρος από τις λαστιχένιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Είναι αλουμινένια και μου φάνηκε να έχει το ίδιο ακριβώς βάρος με τις λαστιχένιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Λογικά θα είναι ζυγισμένη για να μην δημιουργεί πρόβλημα στην ζυγοστάθμιση,οπότε η εντύπωση του Στάθη για ίδιο βάρος μπορεί να στέκει.Μα τέτοια ικανότητα και ακρίβεια έχεις στο ζύγισμα βρε Αποστάθη? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Μα τέτοια ικανότητα και ακρίβεια έχεις στο ζύγισμα βρε Αποστάθη? :D Παλιά είχα 1 ng, τώρα στα γεράματα έπεσε στα 5 ng. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stager 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Στον φετεινό 36ωρο χρειάστηκα επειγόντως να αλλάξω το πίσω λάστιχο του ΧΧ. Αυτό αγοράστηκε από κατάστημα μοτό και περάστηκε στο μοναδικό ανοιχτό βουλκανιζατέρ της Θεσσαλονίκης, Κυριακή γαρ.. Μου πήρε 10 € . Η βαλβίδα μπήκε στην κόκκινη τελεία που είχε το ελαστικό και μου είπαν ότι κανονικά δεν χρειάζεται ζυγοστάθμιση την οποία έτσι και αλοιώς δεν μπορούσαν να την κάνουν εκεί. Το ίδιο μου είπε και ο πωλητής του ελαστικού αλλά δεν το πολυπίστεψα και είχα σκοπό να κάνω την ζυγοστάθμηση στην Αθήνα με την πρώτη ευκαιρία. Και όμως.. είχαν δίκιο!! Παρότι έχω και την βαλίτσα στο ΧΧ (που επιβαρύνει τέτοιες καταστάσεις όπως όλοι γνωρίζουμε) δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής την παραμικρή ταλάντωση στην μηχανή στις γνωστές ταχύτητες που παρουσιάζεται συνήθως η ανάγκη για ζυγοστάθμιση, δηλαδή ανάμεσα στα 80 με 100 χλμ/ώρα. Σχετικά με την βαλβίδα τύπου Γ που έβαλε ο Apostat μπορεί και να μην χρειάζεται ζυγοστάθμηση. Αλλά αν έβαζα στοίχημα θα στοιχημάτιζα ότι χρειάζεται... Stay alive, keep riding Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Σχετικά με την βαλβίδα τύπου Γ που έβαλε ο Apostat μπορεί και να μην χρειάζεται ζυγοστάθμηση. Αλλά αν έβαζα στοίχημα θα στοιχημάτιζα ότι χρειάζεται... Εγώ έκανα ζυγοστάθμιση σήμερα, και μου έβγαλε 0 και στις δύο ρόδες. Για την ακρίβεια, μου έβγαλε 0 στο μπροστινό, και 0 στο πίσω, χωρίς να αφαιρέσω τα 15gr που είχε πάνω από παλιά ζυγοστάθμιση. Στο ενδιάμεσο είχα βάλει άλλο πισινό χωρίς ζυγοστάθμιση, αλλά και χωρίς κανένα πρόβλημα, που σημαίνει ότι τα 15 gr είναι η ζυγοστάθμιση της ζάντας σκέτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stager 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Εγώ έκανα ζυγοστάθμιση σήμερα, και μου έβγαλε 0 και στις δύο ρόδες. Για την ακρίβεια, μου έβγαλε 0 στο μπροστινό, και 0 στο πίσω, χωρίς να αφαιρέσω τα 15gr που είχε πάνω από παλιά ζυγοστάθμιση. Στο ενδιάμεσο είχα βάλει άλλο πισινό χωρίς ζυγοστάθμιση, αλλά και χωρίς κανένα πρόβλημα, που σημαίνει ότι τα 15 gr είναι η ζυγοστάθμιση της ζάντας σκέτης. Ορίστε !! Αυτά είναι !! Γι' αυτό και εγώ δεν έχω παίξει στοίχημα ποτέ μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrismot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ναι αλλά γιατι πρεπει παραλληλα να μας τραβηξουν το πορτοφόλι απο τη μύτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2007 ναι αλλά γιατι πρεπει παραλληλα να μας τραβηξουν το πορτοφόλι απο τη μύτη? Στο χερι μας ειναι, εγω δε νομιζω να εγινε κατι τετοιο στην περιπτωση του Σταθη αφου επραξε σωστα Οσοι θελουν να τραβανε πορτοφολια απο την μυτη ας περιμενουν για κοροιδα, καποια στιγμη που θα μεινουν χωρις δουλεια να δουμε τι ποσα θα ζητανε μετα ωστε να ξαναβρουν πελατες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrismot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΠΟΙΟΣ 8ΕΛΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΙ ΑΠΑΙΤΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ(ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ)ΔΕΝ ΛΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕ ΣΩΣΤΟΙ!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ 8Α ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ,ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΓΑΖΙΟΥ,,ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΩ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΥ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2007 ............... τα σχόλια δεν πανε σε όσους επαγγελματίες δεν εχουν λόγο να ανησυχουν. Μόνο σε αυτους που πουλάνε φύκια. Εαν ΄τωρα το 60γιουρα για αλλαγή ελαστικών ΔΕΝ ειναι φύκια τι να πω. Εχεις δίκιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΠΟΙΟΣ 8ΕΛΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΙ ΑΠΑΙΤΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ(ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ)ΔΕΝ ΛΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕ ΣΩΣΤΟΙ!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ 8Α ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ,ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΓΑΖΙΟΥ,,ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΩ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΥ. και εγω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι φιλαρακι και προσυπογραφω ολα αυτα που λες και υπονοεις αλλα αυτο που λεγετε εδω ειναι οτι ο καθε ενας ειναι υπευθυνος για την επειχηρηση του ετσι και η μοτοροδα ζητησε 60 ευρο για αλαγη ελαστικον οπως βεβαια δικαιουτε να κανει αν θελει ζηταει και 1000 ευρο δικαιοματης αλλα και ρισκο τις οταν εγω κρινομε καθημερινα απο την αγορα για την εργασια και τις τιμες μου δεν καταλαβενω γιατι αυτο δεν πρεπει να ισχιη για την μοτοροδα ηταν εκδικητικη προσεγγιση του ζητηματος και τιποτα αλλο σιγα μην τους συνχωρεσουμε κιολας και αμα τους αρεση αν δεν τους αρεση να απο τα 30 ευρο που δουλευει η αγορα οταν ζητας 60 ειναι 100% διαφορα αρα σου λεει σε πηδαω με το ετσι θελω κυριε ταδε αυτα και πολλα αλλα για την αγορα φιλικα κωστας εγαζωμενος στη οικοδομη απο τον μαρτιο του 1977 και ελευθερος επαγγελματιας απο τον ιανουαριο του 1985 εως σημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2007 και εγω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι φιλαρακι και προσυπογραφω ολα αυτα που λες και υπονοεις ,..... εως σημερα +ν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2007 και εγω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι φιλαρακι και προσυπογραφω ολα αυτα που λες και υπονοεις αλλα αυτο που λεγετε εδω ειναι οτι ο καθε ενας ειναι υπευθυνος για την επειχηρηση του ετσι και η μοτοροδα ζητησε 60 ευρο για αλαγη ελαστικον οπως βεβαια δικαιουτε να κανει αν θελει ζηταει και 1000 ευρο δικαιοματης αλλα και ρισκο τις οταν εγω κρινομε καθημερινα απο την αγορα για την εργασια και τις τιμες μου δεν καταλαβενω γιατι αυτο δεν πρεπει να ισχιη για την μοτοροδα ηταν εκδικητικη προσεγγιση του ζητηματος και τιποτα αλλο σιγα μην τους συνχωρεσουμε κιολας και αμα τους αρεση αν δεν τους αρεση να απο τα 30 ευρο που δουλευει η αγορα οταν ζητας 60 ειναι 100% διαφορα αρα σου λεει σε πηδαω με το ετσι θελω κυριε ταδε αυτα και πολλα αλλα για την αγορα φιλικα κωστας εγαζωμενος στη οικοδομη απο τον μαρτιο του 1977 και ελευθερος επαγγελματιας απο τον ιανουαριο του 1985 εως σημερα για αλλη μια φορα ο χειμαρος κυριος αφρολυκος τα πε εξω απο τα δοντια και αν και καθημενος(πιστευω πως γραφει ορθιος ) ορθα μιλησε ετσι γιατι εχουμε πει η δυναμη του καταναλωτη ειναι μεγαληηηηηηηηηηηηηη ΑΦΡΟΛΥΚΟΣ+10000000000000000000000000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2007 Έτσι είναι.Η αγορά για συγκεκριμένα πράγματα (στην περίπτωσή μας παροχή υπηρεσιών για αντικατάσταση ελαστικών) κινείται πάνω κάτω στις ίδιες τιμές.Συνήθως οι λαστιχάδες για τέτοια περίπτωση ζητάνε από 20 έως 40 ευρώ με τους (συντριπτικά) περισσότερους στην Αθήνα τουλάχιστον να ζητούν 30? για δύο λάστιχα. Οι λίγοι είναι αυτοί που θα ζητήσουν πάνω από 30 αλλά και κάτω από αυτά. Το να ζητάει όμως κάποιος τα διπλά λεφτά από τον μέσο όρο,απλά είναι "ληστεία" και εκδικητικότητα (όπως είπε κι ο Κώστας (afrolykos) επειδή δεν αγόρασες τα λάστιχα από αυτόν και πήγες να σου τα τοποθετήσει. Μήπως νομίζει πως με αυτό που έκανε θα αποτρέψει τον κόσμο να ψάχνει για φτηνότερα λάστιχα στο ίντερνετ,επειδή θα δει πως του έρχεται μία η άλλη η αγορά συν την τοποθέτηση?Δεν νομίζω.Αυτός θα χάσει που έγινε ήδη βούκινο στο μοτοσυκλετιστικό διαδίκτυο της Ελλάδας,παρά ο πελάτης. Όσο για τους πελάτες που λες ότι έχουν απαιτήσεις και τα λεφτά τους φαίνονται πολλά,συγχώρα με αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου. Εγώ έχω ακούσει ελάχιστους ανθρώπους να διαμαρτύρονται ότι ο μάστορας τους πήρε πολλά ενώ τους έκανε τέλεια δουλειά,αλλά πολλούς που ο μάστορας τους πήρε πολλά και δουλειά δεν τους έκανε. Εδώ πάμε στην σχέση τιμής / ποιότητας εργασίας. Δεν μπορείς ρε φίλε εσύ που είσαι αρπακολατζής (δεν μιλάω προσωπικά) να κοστολογείς την ίδια (?) εργασία με τον μάστορα που θα προσέξει την κάθε λεπτομέρεια!Πως θα γίνει δηλαδή? Πόσο μάλλον να είσαι και ακριβότερος. Όσον αφορά τώρα την Μοτορόδα,σου προσφέρει μια υπηρεσία που προσφέρει το οποιοδήποτε λαστιχάδικο (και μην μου πεις πως θέλει ιδιαίτερη τέχνη να αλλάξει λάστιχα από την στιγμή που αυτή είναι η δουλειά σου εδώ και χρόνια) αλλά σε διπλάσια τιμή.Αν αυτό δεν λέγεται αλητεία και εκδικητικότητα πως αλλιώς μπορεί να λέγεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες