broybia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Eimai metaxi twn dyo.PArakalw pite moy ta yper kai ta kata twn 2 moto. p.s. Kserw oti den pane vima. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Το XR, δεν παει ουτε ΜΙΣΟ! βημα! οποτε κοιτα το ΧΤ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Το XR, δεν παει ουτε ΜΙΣΟ! βημα! οποτε κοιτα το ΧΤ! :) παντως ενα τεστακι που έκαναν στο μοτο εβγαλαν το εξαρακι καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Το ίδιο πάνε και τα δυο που τα οδηγησα! Αλλα νομίζω οτι το XR είναι ελαφρως καλύτερο! και σαν τιμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 αδερφακο καλο θα ηταν να μπορεσεις να τα κανεις ενα τεστ και απο εκει και περα πιο σου παει καλυτερα εσενα και ποιο σου αρεσει σε ομορφια καλη αγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raistlin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 (τροποποιήθηκε) To xt το καινούργιο έχει στα ίδια κιλά 1,5 ίππους λιγότερους... Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2007 από τον raistlin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 πανω κάτω τα ίδια είναι...εσύ κοίτα ποιο σου αρεσει εμφανισιακα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 XR ΦΥΣΙΚΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 παντως ενα τεστακι που έκαναν στο μοτο εβγαλαν το εξαρακι καλύτερο. Αλλα νομίζω οτι το XR είναι ελαφρως καλύτερο! XR ΦΥΣΙΚΑ Εγω παντως που το ειχα κατι μηνες, πριν δυο χρονια, απαγοητευτηκα!.. :/ Κακη ποιοτητα κατασκευης, σκουριες και ΨΟΦΙΜΙ! (Για το ΧΤ, δεν ξερω..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
broybia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Αυτο που μενει ειναι οντως να τα οδηγησω να δω ποιο μου κανει καλυτερα.Αν και θα ηθελα να ριξω και μια ματια στο cbf 250 :) Εμφανισιακα μου αρεσει το χτ,εχει και αρκετα extras standard. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DJMOTO 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Αυτο που μενει ειναι οντως να τα οδηγησω να δω ποιο μου κανει καλυτερα.Αν και θα ηθελα να ριξω και μια ματια στο cbf 250 :) Εμφανισιακα μου αρεσει το χτ,εχει και αρκετα extras standard. kalimera.. exw kai egw ena xr 125..metaniwsa pu to pira na su pw tin ali8eia an kai to 8ewrw fovero sxediastika kai texnika...einai ena poly kalo oxima gia tin poli mono..alla dystyxws i symperifora tu moiazei me afti tu papiou tu 50cc pu eixa paleotera..an to 8eleis gia mesa sti poli exei kalws an kai pistevw oti mporeis na exypireti8eis kalytera me ena papi pu exei kai pio liga lefta.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotolivianos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Eimai metaxi twn dyo.PArakalw pite moy ta yper kai ta kata twn 2 moto. p.s. Kserw oti den pane vima. ti na to kanis to xt re palikari mou pare ena xr na sotheis malakies se lene oti den paei bima 120 km/h liga einai? poso theloun na paei ena mixanaki 125 kybika 200 km/h? kai ego xr 125 kai eimai polu eyxaristimenos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 ti na to kanis to xt re palikari mou pare ena xr na sotheis malakies se lene oti den paei bima 120 km/h liga einai? poso theloun na paei ena mixanaki 125 kybika 200 km/h? kai ego xr 125 kai eimai polu eyxaristimenos 29 May 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Νεκρανασταση ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες