dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2007 Καλοτάξιδο Τζώνη! Κούκλα είναι. Άντε κανόνισε καμιά συνάντηση να το δούμε από κοντά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2007 μεγεις τζωνακο αυτο ελπιζω να μου το δωσεις μια βολτιτσα Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Θόδωρα!Μου πήρες την γυναίκα και θές και την μηχανή?! Ωχ τώρα το είδα! Κουλάδι δεν άντεξες!!! Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!! υγ. πότε θα πάμε για ρεπρίζ; :P Φχαριστώ κουλάδι! Και...όλα θα γίνουν...εν καιρώ... :P :P :P Να βάλεις την κάμερα να το δούμε αυτό. Δυστυχώς δεν μπαίνει η κάμερα ρε Μάκη...πίσω. :P :P :P ασε ρε μακη ταινια του αγγελοπουλου θα γυρισουν τοσο αργη που ειναι Εσύ κουλάδι τραγούδα!Θα προσκυνήσεις άμα σε πετύχω πουθενά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εγω το εχω πει .... fazer με ψεκασμο δεν ειναι fazer ...... ειναι fritazer .... χα.χα.χα.χα....... αντε ρε μαστερ.... ...να εχω και παρεα ............ γιατι με φαγανε μερικοι Αθηναιοι ......... που δεν πηρα το καινουργιο ενω μπορουσα ........ ρε δεν μου αρεσει τους λεω ...... εκει αυτοι .... το χαβα τους ....... :P :P :P :P :P :P Και να σου πω κατι ετσι για να νοιωσεις καλυτερα ..... εχει στο μπροστινο την μια μπουκαλα με αποσβεση συμπιεσης και την αλλη με αποσβεση επαναφορας ........ και χωρις τις 4 κοντρα βιδες του αξονα που εχουν ολα τα αναποδα......... μπρρρρρρρ ...... τσιγκουνευτηκανε στη ΥΑΜΑΗΑ ...... βαλανε που βαλανε αναποδο ...... χαθηκε να βαλουν ενα κανονικο απο R1 ...... ????? Αντε να κανονισω με την πρωτη ευκαιρια να ανεβω στο "ναο" να σπασουμε τα χρονομετρα .......... :D :D :D Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2007 από τον petani Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Xε χε!Μα νοιώθω πολύ καλά! Αντε Αντώνη,ανέβα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Καλοτάξιδος Μούλτι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ISIGONIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ & ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aπιστη 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Ευχαριστω κι εγω για τις ευχες παιδια και ευχομαι πολλα και καλα χιλιομετρα για ολους! Πραγματικα ο τζωνης βρηκε το χαμογελο του (οχι οτι ειχε χασει ποτε το χιουμορ του)αλλα καταλαβαινετε καλυτερα εσεις οι οδηγοι για ποιο χαμογελο μιλαμε! :D :D :D Παρ ολο που ηξερα οτι ψαχνει για μηχανη καταφερε για αλλη μια φορα να με ξαφνιασει! Κι αυτο γιατι απ το να ψαχνει καποιος ανθρωπος για μοτο μεχρι να σου ερθει ξαφνικα εξω απ το σπιτι μαρσαροντας ευτυχης πανω στην καινουρια του αγαπημενη, χωρις εσυ να εχεις ιδεα, εχει διαφορα! Οσο για την τελικη επιλογη του μου αρεσε πολυ!δοκιμασμενη συνταγη και για τους δυο μας! Αλλωστε δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα εγω δεν εβγαλα ποτε το Fazer 1000 απ το mybike μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Οσο για την τελικη επιλογη του..... δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα εγω δεν εβγαλα ποτε το Fazer 1000 απ το mybike μου! ΦΥΣΙΚΑ και το προσεξαμε....Εξαλλου ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΖΩΝΗΣ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ :P Να το χαίρεστε παιδιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Αλλωστε δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα εγω δεν εβγαλα ποτε το Fazer 1000 απ το mybike μου! Τελικά άπιστη, αποδεικνύεσαι πολύ πιστή. :D Καλές βόλτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Τελικά άπιστη, αποδεικνύεσαι πολύ πιστή. :D Γουστο καλό να είχε……… Και δεν μιλάω για μηχανές…… :P :P :P :P Άντε και με πολλές και καλές καγκουριές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Καλορίζικο και καλοτάξιδο και στους δυο σας. Κατηφορίστε, καμιά βόλτα προς τα μέρη μας, να το θαυμάσουμε από κοντά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2007 Το καλό λοιπόν,γίνετε σιγά σιγά καλύτερο! Dynojet Kit με ρύθμιση στο αβάνς για σπίθα λίίίγο νωρίτερα αλλά...θαυματουργά, Σωληνάκια υψηλής μπροστά Πατέντα της μαμάς :_rock-on: YAMAHA :_rock-on: στο φιλτροκούτι για καλύτερη εισροή αέρα με όφελος ΜΟΝΟ απο αυτό το ''ψιλό'' +2,5 αλόγατα και χωρίς την καταπόνηση του κινητήρα σε αντίθεση με ένα ελεύθερο φίλτρο Full service με άλλαγμα σε όλα τα υγρά πλήν βενζίνης Λαδάκι castrol ημισυνθετικό για να ''τσιμπάει'' λιγότερο Μιλάμε οτι το μηχανάκι μεταμορφώθηκε σε ότι αφορά τις επιδόσεις!Έχασα βέβαια το γλυκό τράβηγμα απο τις 2000 στροφές και πάνω,το οποίο έγινε αρκετά πιο βίαιο και άρα θέλει περισσότερη προσοχή στις εξόδους απο στροφές σε σχέση με το άνοιγμα του γκαζιού. Up to come αμορτισέρ White Power πίσω με φούλ ρυθμίσεις συμπίεσης,προφόρτισης και επαναφοράς για πίσω και ελατήρια White Power μπροστά.Απαραίτητα και τα δύο για το συγκεκριμένο μοτοσακό γιατί ο Σεπτέμβριος και οι επισκέψεις στην πίστα,δεν θα αργήσουν να έρθουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2007 Καλοτάξιδο και με πολλά πολλά καλούδια ακόμα πάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2007 Ποιος σε πιανει τωρα... :o Αντε σιγα σιγα θα το κανεις ακριβως οπως το γουσταρεις το μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2007 Up to come αμορτισέρ White Power πίσω με φούλ ρυθμίσεις συμπίεσης,προφόρτισης και επαναφοράς για πίσω και ελατήρια White Power μπροστά.Απαραίτητα και τα δύο για το συγκεκριμένο μοτοσακό πολύ σοφή σκέψη... αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2007 μπραβο ρε κουλεεεεεεεεεεεε το κανεις τουμπανο το μοτορι αντε σιγα σιγα να μαθεις και να οδηγας :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2007 Μπα σε καλό σου Multijohn ! Μας κ@υλωσες μεσημεριάτικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2007 Εφοσον μπαινεις πιστα και του ριχνεις φραγκα αντι για ελατηρια μπροστα βαλε catrige tis Matris F05S με 650 ευρω να εχεις ολες τις ρυθμισεις διαβασε στο σαιτ παρακατω τα προιοντα και τις εφαρμογες. http://www.matrisdampers.com/ Το κομπλε wp ειναι ακριβοτερο αλλα υποδιεστερο απο το ohlins (για χρηση δρομου) το οποιο μαζι με τα Ματρις να τα ξαναδεις για πισω και φυσικα μακρια απο αυτον στην Αιγαιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) Kaloriziko Tzwni! Polla kai kala xlm me tis dyo agapes soy! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2007 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2007 Καλοριζικο και Καλοταξιδο!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morgana 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2007 Τζώνη-Βούλα καλές βόλτες βρε! μεγειααααά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mamalos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2007 Tzoni kaloriziko, kalota3ido, kaloforeto, kalomoiriko, kalofasiko kai ola ta kalo*. Oxi mono thlefwnika, alla kai online. Opoy se petyxw, profanws kai 8a se sk$%^&sw, synepws FOBOY! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 1 χρόνο σχεδόν απο τότε που το πήρα!Καταευχαριστημένος.Μόνο αυτό μπορώ να πώ!Πολύ καλό σε πολλά πράματα,κάποια άλλα μέτριο αλλά σε καμμία περίπτωση και σε κανένα τομέα κακό!Εντελώς αντικειμενικά! Τα χιλιόμετρα πλέον στις 54000 και αφού έχω εμπεριστατωμένη άποψη στο δρόμο αλλά και στην πίστα,αρχίζω να κάνω σκέψεις για πιο ειδικό ''όπλο''.Δεν τραβάω κανένα ζόρι να το πουλήσω και δε με χαλάει να το κρατήσω 1 - 2 χρόνια ακόμη αλλά πλέον αρχίζω και συμβιβάζομαι με την απόδοση του στην πίστα,κάτι που παίζει ρόλο για μένα και για τις οδηγικές μου βλέψεις.Πλέον έχω πάρει απόφαση οτι κάτω απο το 1,38 δεν πέφτει το χρονόμετρο τον κόλο να χτυπάω(ή να ξύνω :P ) κάτω. Ρίχνω βλέφαρα δεξιά αριστερά για κανά μαμίσιο SS 600.Λέω μαμίσιο επειδή θέλω να μάθω το μοτόρι και μετά να αρχίσω να το φέρνω στα μέτρα μου και όχι να πάρω κάτι έτοιμο.Θέλω να ''ψάξω'',να δώ που πονάει,τι χρειάζεται,ποιά είναι τα δυνατά και αδύναμα σημεία του και μετά με μεράκι και προβληματισμό,να αρχίσω να το φέρνω εκεί που θέλω!Δε ξέρω άμα με καταλαβαίνεται... Πωλείται(σχεδόν) λοιπόν ή ανταλλάσεται με ss 600 ή το πολύ 750. Υ.Γ.Για τις διπλές ταξιδιωτικές μου ανάγκες και τις βόλτες, το φίδι θα βγάλει απ την τρύπα ένα mega scooter Χ9 που έχω βρεί σούπερ ευκαιρία 1500? 2003 μοντέλο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 1 χρόνο σχεδόν απο τότε που το πήρα!Καταευχαριστημένος.Μόνο αυτό μπορώ να πώ!Πολύ καλό σε πολλά πράματα,κάποια άλλα μέτριο αλλά σε καμμία περίπτωση και σε κανένα τομέα κακό!Εντελώς αντικειμενικά! Τα χιλιόμετρα πλέον στις 54000 και αφού έχω εμπεριστατωμένη άποψη στο δρόμο αλλά και στην πίστα,αρχίζω να κάνω σκέψεις για πιο ειδικό ''όπλο''.Δεν τραβάω κανένα ζόρι να το πουλήσω και δε με χαλάει να το κρατήσω 1 - 2 χρόνια ακόμη αλλά πλέον αρχίζω και συμβιβάζομαι με την απόδοση του στην πίστα,κάτι που παίζει ρόλο για μένα και για τις οδηγικές μου βλέψεις.Πλέον έχω πάρει απόφαση οτι κάτω απο το 1,38 δεν πέφτει το χρονόμετρο τον κόλο να χτυπάω(ή να ξύνω :P ) κάτω. Ρίχνω βλέφαρα δεξιά αριστερά για κανά μαμίσιο SS 600.Λέω μαμίσιο επειδή θέλω να μάθω το μοτόρι και μετά να αρχίσω να το φέρνω στα μέτρα μου και όχι να πάρω κάτι έτοιμο.Θέλω να ''ψάξω'',να δώ που πονάει,τι χρειάζεται,ποιά είναι τα δυνατά και αδύναμα σημεία του και μετά με μεράκι και προβληματισμό,να αρχίσω να το φέρνω εκεί που θέλω!Δε ξέρω άμα με καταλαβαίνεται... Πωλείται(σχεδόν) λοιπόν ή ανταλλάσεται με ss 600 ή το πολύ 750. Υ.Γ.Για τις διπλές ταξιδιωτικές μου ανάγκες και τις βόλτες, το φίδι θα βγάλει απ την τρύπα ένα mega scooter Χ9 που έχω βρεί σούπερ ευκαιρία 1500? 2003 μοντέλο ;) B) Καλη η σκεψη σου,αλλα πιστευω πως το 600 θα το βαρεθεις πανω στο τριμηνο.Θα σου προτεινα 750 η κανα 1000 δικυλινδρο που ειναι και ελαφρια και δεν χαλανε κι'ολας.Καποιο Mielle παλιο ισως,η κατι τετοιο. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 1000ρι δεν μπορώ να οδηγήσω ακόμη στη πίστα.Ούτε κάν δικύλινδρο.Και όταν λέω να οδηγήσω εννοώ να το ''πάω'' και όχι να με ''πάει'' ;) Τα 600ρια είναι πολύ καλά για τις Σέρρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες