Jump to content
trafficseek

Τι να κάνω... Βοήθεια Χριστιανοί...

Recommended Posts

Νομίζω ότι θα δείχνουν πολύ ωραία στο γκαράζ μου αυτά τα δύο

post-2721-1179474118.jpg post-2721-1179474098.jpg

Ε...ναι! Ασσορτι!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φίλε καταρχήν καλωςόρισες

δευτερον με επιασα να χαμογελάω. Περιπου στην ηλικία σου (συν 2 χρονια το 2004) αποφάσισα να παρα μηχανη για πρωτη φορα στη ζωή μου με μηδεν προηγουμενη επαφή. Επίσης και μενα μου έλεγαν όλοι το ιδιο: θα σκοτωθείς τι πας να κανεις, σκεψου το κλπ.

Εγω άρχισα με ενα ΧΤακι για κίνηση στην πολη και μετακομισα στο βεστρομ λογω κοληματος με το μηχανακι και διαφορετικές αναγκες.

Το τζιες είναι εξαιρετικό μηχανακι που πιστευω θα σε καλύψει απολυτα για κινηση στην πολη καθως και για μικρες αλλά και μεγαλύτερες βόλτες. Εχει και εξαιρετικές δυνατοτητες τουρισμου (τις καλύτερες στην κατηγορία των μονοκύλινδρων).

Το βεστρωμακι απο την άλλη εχει καταπληκτικό κινητηρα αλλά η δυνατοτητα ελιγμου σε πολύ κίνηση είναι λίγο περιορισμενη.

Αβασάνιστα στη θεση σου θα έπαιρνα το τζιεσακι μεταχειρω. Δε παθαινουν σχεδόν τίποτα και θα μπορέσεις να γλυτωσεις ενα σκασμο λεφτά όταν/αμα ερθει η στιγμη να το δωσεις για κάτι μεγαλύτερο κλπ.

αντε καλοριζικο!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους κραδασμους μην ανησυχεις μεσα στην πολη!Γιατι στο φασμα των χιλιομετρων που παρουσιαζονται θα ελεγα οτι ειναι ταχυτητες ταξιδιου.Αν πηγαινει κανεις με 120 και πανω εντος αστικου κεντρου οσο αδειοι και αν ειναι οι δρομοι λυπαμαι που το λεω αλλα θα υπαρξουν ασχημα ξεμπερδεματα σε περιπτωση πτωσης.Τα 100 χλμ σε μηχανη δεν ειναι ειναι ιδια με τα 100σε αμαξι γιατι εκει εχεις ενα κουτακι να σε περιβαλλει...Το μπεμπε ειναι ευελικτο σαν μηχανακι και τα 80 τα εχει ανετα.Γκαζι για προσπερασεις αφθονο...Οσο για ανοιχτους δρομους τους κραδασμους τους συνηθιζεις και επειδη αυξανονται οσο περισσοτερο πας ειναι απλα ψυχολογικος κοφτης.Οσο για σερβις μην αγχωνεσαι!Αλλαγη μπροστινων τακακιων,ντιζας,λαδια μαζι με εργατικα κανα 100αρι.Α και παρτην οπωσδηποτε με κεντρικο σταντ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1)ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

2)ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

3)ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

4)ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ(ΑΣΧΕΤΟ!!!)

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 25.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ FZ6 S2 ΜΟΥ!!! :drunk::drunk:

ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΝΑ CB500 ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ...

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από πιο έτος και μετα το GS είναι στην σημερινή του μορφή (με δύο μπουζί νομίζω???)???

2003 ή 2004?

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους σας για τις πολύτιμες συμβουλές και το χρόνο που διαθέσατε για να μου απαντήσετε... :worthy:

Διάβασα αρκετά review και εδώ και σε ξένα forum και κατάλαβα ότι ισχύει ότι ακριβώς και στο αυτοκίνητο... Άντε να πείσεις έναν Alfisti "Alfa Romeo τα λεφτά μου καίώ"... :argue:

Όλα έχουν + και - άλλα σημασία έχει τελικά τι γουστάρεις να καβαλάς... :wub:

Η αλήθεια είναι ότι αν βάλω το calculator (αντικειμενικά) κάτω πάω για Vstrom… Αν βάλω όμως λίγο και το συναίσθημα και την αισθητική (υποκειμενικά) πάω για GS.

Νομίζω ότι θα δείχνουν πολύ ωραία στο γκαράζ μου αυτά τα δύο

post-2721-1179474118.jpg post-2721-1179474098.jpg

Άντε και όπως είπα... Ο θεός βοηθός...

Μην περιμένεις όμως να σου κάνουν και μωράκι! :2funny::2funny::2funny::2funny:

Με το καλό!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυο μπουζι απο το 2004...

:ok: Thanx

Γαμώτο κρατάει υψηλή τιμή για 2nd hand η ρουφιάνα...

Κάμιά συμβουλή τι να προσέξω στο συγκεκριμένο μηχανάκι πριν το πάρω?

Για αγορά πριν το 2004 (με ένα μπουζί και ότι άλλες διαφορές έχουν) τι γνώμη έχετε?

ευχαριστώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην περιμένεις όμως να σου κάνουν και μωράκι! :2funny::2funny::2funny::2funny:

Με το καλό!!

Ποτέ μη λες ποτέ...

:meeting:

post-2721-1179932225_thumb.jpg

το εγγονάκι μου... :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το GS ειναι πολυ καλη επιλογη για πρωτο μοτο πιστευω μιας και ειναι και το πιο οικονομικο στο

θεμα αγορας και καταναλωσης,

παρτο με ABS, θα σε βοηθησει πολυ, γιατι το χασιμο του μπροστινου τροχου ειναι η πιο συνηθισμενη πτωση

οχι μονο για νεο οδηγο αλλα για ολους :_thumbsup:

Επισης πιστευω οτι ειναι το πιο φιλικο για νεους οδηγους.

Να το πας και απο κανα μηχανικο πρωτα οτι παρεις, και BMW κιολλας, μπορει να θελει να του δωσεις χρηματα που δε φαινονται με το ματι και να σου κοστισει πολλα περισσοτερα, και να σιγουρευτεις οτι δεν εχει προβλημα

στο σκελετο του και στο πηρουνι απο τρακαρισμα.

Καλη αρχη σου ευχομαι οτι και αν αποφασισεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα