Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2007 Οι τύποι του Σαββατοκύριακου και των 25+ βαθμών Κελσίου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2007 Εμένα μου την σπάνε κάποιοι που έχουν πάρει Ιταλικό μηχανάκι και πιστευουν ότι δεν χαλάει με τίποτα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateras_R6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2007 Εμένα μου την σπάνε κάποιοι που έχουν πάρει Ιταλικό μηχανάκι και πιστευουν ότι δεν χαλάει με τίποτα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
allo_bar 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2007 Εμενα μου την σπανε κατι Κινεζοι που φορτωνουν το leadακι τους με οσες κουτες χωραει ενα Tranzit και κυκλοφορουνε με 20χλμ αλλαζοντας κατευθηνση οποτε γουσταρουν! Βασικά δεν αλλάζουν οι καημένοι κατευθυνση όποτε γουστάρουν αυτοί αλλά όποτε γουστάρει το leadακι τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2007 ποιο πολυ μου την σπανε αυτοι που τους χεραιταω και με γραφουνε στα @@ τους α και οι καγκουρεες με τα παπακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zookeeper 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2007 Εμενα μου τη σπανε οι επαγγελματιες δικυκλιστες (corier, delivery) γιατι δεν υπολογιζουν τιποτα και ειναι επικυνδυνοι και κουραστικοι. Θα περασουν απο πανω σου στο φαναρι για να μπουν πρωτοι και να περασουν με κοκκινο. Θα στραβουσουν οταν κατεβαινουν αντιθετα στο μονοδρομο και δεν κανεις αμεσως στην ακρη για να περασουν και πολλα αλλα........ οι περισσοτεροι ειναι πολλοι εκνευριστικοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2007 Θα στραβοσουν οταν κατεβαινουν αντιθετα στο μονοδρομο και δεν κανεις αμεσως στην ακρη για να περασουν +1... Αλλά οταν εχω το αυτοκινητο και τους πετυχαινω...εγω να δεις πόσο στραβωνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2007 Εμένα μου την σπάνε κάποιοι που έχουν πάρει Ιταλικό μηχανάκι και πιστευουν ότι δεν χαλάει με τίποτα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2007 Μου την έσπσε κάργα ένας μπαμπάς που έβγαλε το TDMάκι του βόλτα και για να προσθέσει bonus στο image του, ακούμπησε τον πιτσιρικάκο γιο του ανάμεσα σε αυτόν και το ντεπόζιτο και πορέυονταν και οι δύο ευτυχισμένοι στα ήσυχα στενά του Πειραιά...και καλά, αυτός ήταν φτασμένος rider και δεν είχε ανάγκη άχρηστα αξεσσουάρ όπως ...κράνος ... το περίεργο ομως είναι πως είχε την ίδια αίσθηση και για τον πιτσιρίκο "οταν μεγαλώσω θα γίνω κάγκουρας σαν τον μπαμπά μου..." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2007 Εμένα μου την σπάνε 1. αυτοί με τις παρωπίδες(βλέμα αγέρωχο μπροστά και δεν πάει να καίγεται ο τόπος δεξιά αριστερά) 2.Οι κάγκουρες(σούζες,έντο και κάθε ζογκλερικό πολλές φορές και έξω απο την καφετέρια που δουλεύει η Κίτσα η θεά) 3.Οι τύποι με το καταπιμένο αγγούρι καλαβρέζικο και το απαραίτητο αξεσουάρ καπέλο ηλίου και ύφος μπλαζέ 4.Η γκόμενες με το έξω στήθος μέσα κοιλιά,τακούνι και μαλλί να ανεμίζει και οι καθρέπτες για χρήση αυτοθαυμασμού 5.Οι ξεκράνωτοι,παντοφλάτοι,καπελάτοι,κομμωτηρισμένοι 6.Τέλος οι ηχοκράτορες και ηχοϋδονηστές που γκαζώνουν με την ξετάπωτη στο στενό του Περιστερίου και ο ήχος μιλάμε να τριπλασιάζεται και να σου τρυπάει το μυαλό.Έτσι μου'ρχεται να πάρω αεροβόλο και να την στήσω καραούλι στο μπαλκόνι αυτά τα ολίγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2007 Εμενα μου την σπανε ολοι οσοι δεν φορανε κρανος και δυστυχως ειναι παρα πολλοι και κυκλοφορουν και Εθνικη Με τρελλαινει οταν ταριφες πεφτουν στα φρενα για να παρουν πελατη χωρις προειδοποιηση και ουτε που τους νοιαζει τι γινεται πισω τους.............και αρχιζεις τα γαμωτ γαμωτ γαμωτ μεχρι να τον αποφυγεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Estelion 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2007 Δεν ξέρω... Πραγματικά εκνευριστικοί είναι μερικοί οδηγοί ss (κι όχι μόνο). Το (μεγάλο ή μικρό) παιδάκι δηλαδή, που πήρε το ss και αρχίζει να οδηγεί εντελώς "καγκούρικα" μην υπολογίζοντας περαστικούς, φανάρια και γενικότερα οποιονδήποτε κίνδυνο. Και είναι πραγματικά σπαστικοί όχι μόνο γιατί δεν έχουν το μυαλό να προσέξουν το κεφάλι τους, αλλά κι επειδή γίνονται επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους. Κι εγώ μικρούλης είμαι (σε λίγο μπαίνω στα 20), αλλά δεν κάνω κι έτσι ρε παιδιά. Συγκεκριμένα, σήμερα μου έστειλε ένας φίλος μου από Newcastle το video. Απ' ό,τι μου είπε μάλιστα το συγκεκριμένο video ήταν στην 6η θεσή στο top 10 των youtube.com videos στο περιοδικό performance bikes, με τίτλο "Madman in Athens" και συνοδευόμενο με καθόλου τιμητικά σχόλια. Τι να πεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2007 το εχουμε ξαναδει το βιντεο και το εχουμε σχολιασει ..... αυτος αμα σκοτωθει μια μερα .....θα πουμε πως δεν εφτεγε κιολας .... τεσπα ....... ολοι αυτοι δεν εχουν καμια σχεσημε την μοτοσικλετα ...ειναι απλα καγκουρες κομπλεξικοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2007 Απο οσο θυμαμαι ειναι οδηγοι που δουλευουνε για το μοτο περιοδικο.. Πολυ παλιο απο οσο θυμαμαι :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateras_R6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2007 Δεν ξέρω... Πραγματικά εκνευριστικοί είναι μερικοί οδηγοί ss (κι όχι μόνο). Το (μεγάλο ή μικρό) παιδάκι δηλαδή, που πήρε το ss και αρχίζει να οδηγεί εντελώς "καγκούρικα" μην υπολογίζοντας περαστικούς, φανάρια και γενικότερα οποιονδήποτε κίνδυνο. Και είναι πραγματικά σπαστικοί όχι μόνο γιατί δεν έχουν το μυαλό να προσέξουν το κεφάλι τους, αλλά κι επειδή γίνονται επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους. Κι εγώ μικρούλης είμαι (σε λίγο μπαίνω στα 20), αλλά δεν κάνω κι έτσι ρε παιδιά. Συγκεκριμένα, σήμερα μου έστειλε ένας φίλος μου από Newcastle το video. Απ' ό,τι μου είπε μάλιστα το συγκεκριμένο video ήταν στην 6η θεσή στο top 10 των youtube.com videos στο περιοδικό performance bikes, με τίτλο "Madman in Athens" και συνοδευόμενο με καθόλου τιμητικά σχόλια. Τι να πεις... αυτον τον καραγκιοζη μας τον βαλανε για χερα???τι μαλακιες κανει ο ανθρωπος??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2007 Σημερα κοντεψα να πλακωσω στις καρπαζιες εναν "μπουλη" με παπι που ενω εχω βγαλει φλας οτι θα στριψω δεξια κι εχω τραβηχτει αρκετα δεξια,τον βλεπω απο τον δεξιο καθρεφτη να προσπαθει να με προσπερασει γιατι πηγαινε ευθεια. Μου έχει τύχει χειρότερο: Είμαι με αμάξι σε επαρχιακή πόλη,κεντρικός δρόμος με 1,5+1,5 λωρίδες. Είμαι σταματημένος με φλας και θέλω να στρίψω αριστερά σε στενό. Την ώρα που αδειάζει από κίνηση το αντίθετο ρεύμα και κάνω να ξεκινήσω βλέπω με την άκρη του ματιού μου από το παράθυρο να με προσπερνάει από αριστερά χούφταλο των 65+ με παπί (GLX ή Townmate)! Σταματάω οριακά, γυρίζει αυτός και αρχίζει από πάνω να μου τη λέει! Θα τον σκοτώσει κανείς και θα τον πληρώσει και γι άνθρωπο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2007 αν και πιστευω πως η κατασταση των νεων μοτοσικλετιστων ειναι πολυ βελτιωμενη σε σχεση με παλιοτερα...δεν παυουν να κυκλοφορουν παρα πολοι μα παρα πολλοι ασχετοι ......και δεν λεω για ενα λαθος που μπορει να κανει ο καθενας μας ....(ολοι κανουμε λαθη ) αλλα για συμπεριφορα οδηγου..... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2007 Eμενα μου την σπανε ολα αυτα που κανουν σαν μπρικια! Δηλαδι που περνανε και σου περνουν τα αυτια... και νομιζουν οτι ειναι μαγκια αυτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2007 περνανε και σου περνουν τα αυτια... και νομιζουν οτι ειναι μαγκια αυτο!!! ..Ειναι για... προστασια" αυτο καλε!.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veRzeVouliS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μου τη σπάνε οι γιάπηδες που ανακάλυψαν τα σκούτερ και άφησαν το αμάξι σπίτι, με laptop και 1 κινητό να κρέμεται απο κάθε τσέπη, και ιδιαίτερα η καινούργια μόδα με την κουβέρτα στα πόδια. Επίσης μου τη σπάνε τα ενίοτε αρχαία μνημεία, με την τελική των 20 χλμ/αιώνα (κυρίως παπιά και βέσπες), που ενώ φτάνουν τελευταίοι στο φανάρι, τσουπ θα χωθούν πρώτοι (λόγω μεγέθους) και θα σου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να τους περάσεις. Μέχρι το επόμενο φανάρι που θα κάνουν πάλι το ίδιο. Με τα ντελίβερι μπόιζ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αν και αρκετοί όντως δεν έχουν τσίπα πάνω τους. Επίσης μου τη δίνουν και οι επίδοξοι ghostrider ζητάδες (ή και ΙΧδες στρουμφ), που επειδή έχουν μια σειρήνα (άσχετα που δεν τη χρησιμοιποιούν όταν κάνουν τις ταρζανιές τους) και 2 σαρδέλες τη έχουν δει εξουσία. (χωρίς παρεξήγηση carlos, δεν είναι όλοι έτσι). Λατρεύω τις ss με τις ξανθιές στην πίσω σέλα, που το χαμηλοκάβαλο παντελόνι κοντεύει να τους φτάσει στα γόνατα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2007 από τον veRzeVouliS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2007 Αυτοί που οδηγάν και μιλάνε στο κινητό Αυτοί που οδηγάν γρήγορα και με θράσος στο πεζοδρόμιο Οι μεγάλοι σε ηλικία (50+), που οδηγάν χωρίς κράνος Αυτοί με τις ανοιχτές εξατμίσεις (συνήθως παπάκια) που περνάν κάτω από το σπίτι μου στις 3 το πρωί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2007 Αυτοί με τις ανοιχτές εξατμίσεις (συνήθως παπάκια) που περνάν κάτω από το σπίτι μου στις 3 το πρωί καλα σου ρε ...δεν ξαναπερναω κατω απο το σπιτι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 Εμενα δεν μου τη σπαει κανενας..... Τους γραφω ολους κανινικα εκει που θεωρω πως πρεπει να τους γραφουμε, κοιταω να προσεχω και να οδηγω οσο προσεκτικα μπορω σεβομενος τους υπολοιπους χρηστες των δρομων. Δεν καθομαι να χαλιεμαι για τον καθε παπαρα που μιλαει στο κινητο(αυτοκινητο η μοτο) που κανει ζικ ζακ κτλ... Απλα τους αποφευγω και προσπαθω να ειμαι οσο πιο σωστος οδηγικα γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agamemos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2007 Εμενα δεν μου τη σπαει κανενας..... Τους γραφω ολους κανινικα εκει που θεωρω πως πρεπει να τους γραφουμε, κοιταω να προσεχω και να οδηγω οσο προσεκτικα μπορω σεβομενος τους υπολοιπους χρηστες των δρομων. Δεν καθομαι να χαλιεμαι για τον καθε παπαρα που μιλαει στο κινητο(αυτοκινητο η μοτο) που κανει ζικ ζακ κτλ... Απλα τους αποφευγω και προσπαθω να ειμαι οσο πιο σωστος οδηγικα γινεται. Θα συμφωνήσω... αλλα μερικές φορές δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη η εντελώς αντιοδηγική συμπεριφορά μερικών ΖΩΩΝ που καβαλάνε δίκυκλο. Εμένα προσωπικά μου την σπάνε οι ντελιβερλαδες που στην πλειοψηφία τους δεν φοράνε κράνος και επιμένουν να αγνοούν βασικά πράγματα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Και δεν μιλάω για όλους τους ντελιβεράδες αλλά ΜΟΝΟ για αυτούς που δεν λένε να βάλουν μυαλό και να αλλάξουν οδηγική συμπεριφορά. Ομοίως, και για τους κούριερ... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2007 Μου έτυχε ένας τέτοιος τις προάλλες που πήγε να με προσπεράσει σε στροφή και του μπλόκαρε ο μπροστά τροχός και παραλίγο να τον πάρω αγκαλια... Τον έκραξα και μου έκανε και τον θυμωμένο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες