Soulhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 δεν έχω ανάφλεξη και το μπεκ δεν ψεκάζει ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 (τροποποιήθηκε) Εχει το γνωστό σύνδρομο: ''Δεν το παω μαστορα-του βγαζω τα ματια μονος μου-ρωταω και ξαναρωτάω στα ιντερνετς τι εχει το ερμο και ψοφάει'' Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soulhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 Γνωρίζεις τι φταίει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 (τροποποιήθηκε) Τηλεδιάγωνση mode: ON Η μπαταρία είναι σωστή; Μήπως έχει λασκάρει κάποιος πόλος; Μήπως έχει κάψει κάποια ασφάλεια; Μήπως κάποιος αισθητήρας έχει παραδώσει πνεύμα; Σου ανάβει το τσεκ στο καντράν; Μήπως ο κεντρικός διακόπτης έχει πρόβλημα; Μήπως, μήπως, μήπως. Οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω θα δοθούν από κάποιον μάστορα που θα έχει το μηχανάκι μπροστά του και θα μπορέσει να ψάξει για να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος. Με ένα απλό "δεν έχω σπινθήρα, δεν έχω ψεκασμό", ο χ-ψ που θα το διαβάσει μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες